1748
City of Abandoned Ships
-
#68 Mármint hivatalos magyarítás? -
#67 Készül a patch. :) -
#66 Kár hogy nem magyar :( -
#65 És csak 2000 Ft, eredeti, angolul! -
#64 http://www.576.hu/index.php?mod=product&product=36491
:) -
BlackPirat #63 Elutazol az oroszokhoz és megveszed...Bocs de nemnaon van más lehetőség... -
Alice Sabbat #62 valakinek van valam iselytése hogy torrenten kívül valami más módon le lehet valahol tölteni... ??? anyiraszreetnééééééééééééééém :D -
Hujby #61 Hali!
Leszedtem én is a játékot. Nagyon faszán néz ki de nekem is meggyűlt a bajom a ciril betűkkel. Még a faluba sem tudok kimenni :D. De ha én is segíthetek vmit a magyarításban akkor csak szólj. -
blackcaptain #60 Értem!
Esetleg tudok segíteni valamiben?
Nem beszélek se oroszul se angolul, de szívesen segítenék neked amiben tudok!Ha gondolod akkor itt az email címem és vagyél fel, vagy add meg a te elérhetőséged és felveszem veled a kapcsolatot!
br.ai&freemail.hu -
MrJoe #59 Még nincsen kész, az utóbbi pár napban nagyon nem volt időm fordítani, de nem is egyszerű, mivel orosz, az oroszt angolra fordítom egy fordítógéppel és az angol már könnyű LENNE, ha nem lenne nagyon össze-vissza ugyebár az orosz-angol fordítógép miatt :) De hidd el semmi értelme nem lenne az eddigi magyarítással játszani mert még nagyon kevés párbeszéd magyar... -
blackcaptain #58 Helló!
Valakinek már meg van ez a magyarítás? -
blackcaptain #57 MrJoe!
Nagyon megköszönném, ha eljuttatnád nekem az általad készített játék magyarítását!
Az email címem: [email protected]
Msn: [email protected]
Köszönöm! -
blackcaptain #56 Akkor most csak nincs fenn a Piratebay-en?
Na de MrJoe egy régebbi hozzászólásában azt írta hogy "töltsétek le "Töltsétek le, megéri, nem marad sokáig orosz", akkor csak fenn van valahol!
Esetleg ha elárulná nekünk?! -
lerboy #55 Nem találod meg, mert engem is átvert a dolog.
Corsairs néven találtam valamit, de ez valami Corsairs: Return of the legend, vagy mi a szösz.
Most telepítés után kattintgatva derült ki a valódi neve.
Áhhh!
Pedig már kéne egy normális modern kalózos játék...
Bocs. -
blackcaptain #54 Köszönöm!
Ezen a néven találom meg: Age of Pirates 2 City of........?
Vagy netán valami orosz neve van? -
lerboy #53 Pirate bay-ről tölthető. -
blackcaptain #52 lerboy neked már megvan a játék?
(bocsi ha béna vagyok, de ha kapok egy privát üzitt itt, akkor azt hol tudom megnézni? :S) -
lerboy #51 Ok, köszi. Másnaposan csak szépen, lassan, megfontoltan :))) -
#50 És amit felraksz az kb hány %-os? -
MrJoe #49 Persze, holnap felteszem, csak most kb azt se tudom hol vagyok most értem haza még józanodom ;) -
lerboy #48 Fel tudnád tenni pl. rapidshare-re a magyarítását a játéknak, persze ha nem veszed ezt a kérést tolakodásnak. :)
-
blackcaptain #47 [b]Vagy a torrent linkjét esetleg?[b]
Vagy úgy még nem tudom elkezdeni a letöltést? -
blackcaptain #46 [b]Értem, köszönöm![b]
Tudom elég pofátlanság, de privátban (ha lehet itt ilyet) nem küldenéd el nekem a te regelési adatod, hogy leszedhessem a játékot? -
#45 Én egy orosz torrent oldalról szedtem le de már lezárták a regelést.Nem rég még szabad volt!
Máshol nem néztem fent van-e! -
blackcaptain #44 [b]Köszönöm szépen a válaszod![b]
Esetleg útba igazítanál egy linkkel vagy oldal névvel, ahol megtalálom? -
#43 Már megjelent de csak orosz nyelven! -
blackcaptain #42 [b]Ahoy Kalózok![b]
Szeretnék érdeklődni, hogy mikor jelenik meg a játék?
Kerestem, de még nincs fenn a torrenteken! :S
Előre is köszönöm! -
BlackPirat #41 Ezt találtam egy oldalon , kb. ez lehet a cselekmény szál is ,mármint a kihaló indiánok:
Azokra, akik vannak elég bátrak, hogy belevágjanak az Age of Pirates 2 veszélyes világába, rengeteg kaland és kincs vár. Karrierednek kétféle módon vághatsz neki: vagy egyedül próbálsz a héttenger legrettegettebb kalózává válni, vagy pedig bizonyítván hűségedet, csatlakozol a négy flotta egyikéhez; a franciához, az angolhoz, a spanyolhoz vagy a hollandhoz.
· Hajózz, mint egy hencegő és félelmetes kalózkapitány, vagy mint egy erőteljes hajóskapitány.
· Fedezz fel új és különös országokat, rejtett civilizációkat!
· Rabolj ki kereskedelmi hajókat, védett kikötőket és városokat!
Azonban vigyázz, mert Dél-Amerika dzsungeleinek mítosza és a valóság könnyen összekapcsolódhat. Fejtsd meg a kihalás szélén álló törzs ősi rejtélyét, és szállj szembe mindenkivel, hogy végül biztos lehess benne, soha többé nem zavarja senki idegen a sziget nyugalmát. -
BlackPirat #40 Am rohadt jó a játék , menő a grafika , jó az irányítás , a zene (á llá Sea Dogs)...És a töri is menő benne állítólag...Tengerre kalózok! -
BlackPirat #39 Nem tudnád az eddig elkészült magyarosítást elküldeni az e-mailemre? [email protected] ... Légyszíves -
MrJoe #38 A párbeszédeknél nagyon beakadtam... :S Pontosabban nem az általánosnál, inkább a történetszál meg amibe bonyolultabb szöveg van.. mert ugyebár orosz :D
De lehet akkor befejezem egyenlőre ugy h. az általános szöveg magyar, meg az általános beszélgetések, max a küldetések majd később, vagy ha kijött az angol játék...
Amugy valaki tudja mi az a CEP? mert erről volt szó pl. amit nemértettem egy párbeszédben. :S -
BlackPirat #37 Mikor lesz kész?azaz hogy halad a magyarosítás?Valahonnan lelehet már a magyarosítást tölteni?(ha kész van...)Mert kéne már nagyon... -
MrJoe #36 Közbe a főmenü is elkészült ;)
Köszönet rooney8-nak, amiért megcsinálta a magyar feliratokat a menübe!
-
MrJoe #35
-
MrJoe #34 :D Még csinálgatom a párbeszédek pl. szinte még egyáltalán nincsenek készen... A többi alap dolog jól halad szerintem a hétvégén befejezem őket. Aztán jövőhéten belekezdek a párbeszédekbe is.
Csak hát ugye nem egyszerű oroszról fordítani :) -
#33 Mármint itthon mikorra várhato? -
#32 Mikor jelenik meg? -
szocske21 #31 ide vele!! -
MrJoe #30 nálam :D -
szocske21 #29 hol ez a magyaritás?