Age of Pirates 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Majd ha készen lesz a magyarítás jövök a láma elakadtam mit kell csinálni kérdéseimmel 😄

Next PC upgrade: 2022

Piedon
Én egyszerûen nem jutok zöldágra vele, kaptam olyan küldetést, hogy szerezzek meg csöndben valamilyen adatokat egy spanyol kikötõbõl, de ha odamegyek tüzelnek rám, ha a sziget másik végén szállok partra akkor meg az õrök esnek nekem.
Amúgy az ilyen tárgyak mint pl. golden cross, hol kell ilyet felhasználni? Mert odaírja, hogy mondjuk stealth +10, de én semmi hasznát nem látom.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Hehe jaja! 😊 Elég jól haladok azzal a mentéssel bár a diplomata a kalóz szigeten megint szopat, mert nem úgy mûködik ahogy kelle... 😊

Piedon
Bárki elakadna az angolos küldetésben, Jammer "kalóztárssal" megszakértettük a helyzetet,így most már meg van, hogyan kell ott elkezdeni.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Hmm valamiért nem mûködik rendesen a kalóz szigeten lévõ diplomata... Kifizettem neki az összeget, nem sokkal késõbb jött is a message, hogy neutralra hozott náluk. Fölrántom az angol lobogót, és próbálok kikötni erre írja, hogy English is identified you as Enemy és vígan lõnek rám. Próbáltam gyalog is bejutni, de úgy sem sikerült mert az õrök elkaptak a kapunál... Ez bug, vagy valamit még tennem kellene ?

Piedon
A kocsmában beszélj elõször a bejárattól balra ülõ emberkével, õ további információkat ad Westonról. Csak ezután jelennik meg a kis kõhíddal szembeni szobában.

Hát én csak nem találom... 😊 Megcsinálom a kormányzó felesége questet amikor vissza kell menni az ültetvényre. Beszélek a kis csókával aztán elkezdem összeszedni a srácokat. Van akinek a bordély felsõszintjén lévõ csókának az ujja kell. Van a másik aki az ültetvényen van egy házikóban és 5 ezerrel lóg a kocsma melletti manusnak. Aztán van ez a birka aki miatt beszélek Bishoppal és elindulok másodjára a városba. Namost ha szemben állok a kocsmával akkor van egy ház balra ahol a pénzes csóka lakik akinél majd ki kell egyenlítenem a haversrác számláját. Aztán van egy ház balra ( ami még erre az utcára néz ) ami pont szemben van azzal a kis híddal ami átível az utca fölött a Port Control irodája elõtt. Aztán ha megyek tovább és jobbra befordulok jobbra és ott is egy házikó ami már nem erre az utcára néz és a templom bejáratával van szemben. Tovább vagy egy kis házikó aminek a teteje alatt kell bemenni az ajtóhoz és ha megyek tovább az ültetvényhez vezetõ városkapu felé akkor jobb kéz felõl lesz még egy utolsó ház. Na most szerintem Te a kis kõhíddal szemben lévõ szobára gondoltál ami úgy néz ki belül ahogyan leírtad, de nekem az üres. Pedig egybõl a föntebb leírtak után mentem oda... Az az a ház ? Jó helyen keresgélek? Mert nekem az üres! 😊

Uhh nem voltam itthon, de mindjárt megyek kipróbálom... 😊 De végre valahára megtanulthatna a játék ALT-TAB-olni! 😊 Szerintem ideje volna!

Piedon
Elõször az ültetvényen (ahol kezdõdik az egész) Bishoppal beszélj, õ tõle többet megtudhatsz, így aztán Weston megjelenik a kocsmától balra lévõ egészen a saroknál lévõ házban (ha szembe állsz a kocsmával). Egy olyan szobát keress, ahol ahogy belépsz a bal sarokban lesz egy felfelé vezetõ lépcsõ és a lépcsõ alatt egy láda.

Odáig jutottam, hogy meg kellene tudnom ki az a Weston és hol van, mert meg akarja venni az egyik haversrácot akit vinnék magammal. Na már az összes létezõ épületben voltam, szisztematikusan mindenkit leszólítottam az utcán (hapsik, picsák, koldusok, katonák)... Bejártam az egész szigetet az összes lehetséges elágazáson végigmentem. Voltam az erõdben, világítótoronyban, barlangban. Sehol senki... Nem tudom mit kellene tenni, hogy menjen a dolog tovább. 😊

Piedon
Hehe, ugyanezt eljátszottam én is, aztán újat kezdtem egy spanyollal, na ott már volt hajó egybõl, és egybõl szét is lõttek<#hehe> Ezek szerint az angollal kezdted el a játékot és Barbadoson bolyongasz?

Nekem kicsit túlbonyolítottnak tûnik a játék, de lehet, hogy még nem éreztem rá az "ízére".

Áááá az agyamra megy ez a játék! 😊 Egy órája mászkálok de hajót még nem is láttam...

Írna valaki róla pár sort? Pl. mennyire irányítható?

A grafika nálam pl. másodlagos, fontosabb a játékélmény. 😊

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

Piedon
Megvan, tényleg láma kérdés volt, mert elõször beszélni kellett a kormányzóval és csak utána jelent meg a neje.

Piedon
Lehet, hogy láma kérdés, de nincs ebben valami várostérkép? Mert az a feladat, hogy keressem meg a kormányzó rezidenciáját Barbadoson, de én megmondom õszintén nem találom.

grebber
Na ha már kész lesz hozzá a magyarítás akkor megvesszük!

Piedon
Pontosan. Meg is vettem. Elõször nem is találtam, mert az EVM-es borítót kerestem, aztán mondták, hogy díszcsomagolása van.

Fritz Von...
Az 576 boltokba hétfõn fog kikerülni a játék, szép díszdobozban. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Igen, ezt láttam ezért kérdeztem, hogy itt elõrendelhetõ e (hátha csak elírták h. már van 😄) vagy már valóban megvehetõ e mert pl. a hivatalos oldalon sincs megjelenésrõl szó, legalábbis én nem láttam meg sehol... És azért nem akarok feleslegesen beutazni az 576-ba 😊

OFF: Heart of Eternity témádba írogattam.

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

grebber

Pedig semmi infót nem találok róla sehol, hogy megjelent volna... (Nem még a gonosz torrenteken sincs fent :/ - csak ugye a ruszki verzió a ruszki torrenteken)

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

grebber
Meg lehet venni már szerintem!

De már meg lehet venni, vagy elõrendelhetõ?<#confused>

grebber
Sac/kb -ra sem lehet eléksülési idöt mondani?
2000FT nem pénz érte szerencsére most van egy pénzmagom amit gamekre költök majd akkor ez lesz a 2. eddig.

Fritz Von...
Szerintem igen. Nem azért mondom, mert én itt dolgozom, de egy halom régi hibát és gyermekbetegséget kijavítottak. Nekem már a Sea Dogs idején is bejött a játék, és most közelít ahhoz, amilyennek lennie kellett volna.

Fritz Von...
Gmikiék fogják készíteni.

R3TR0
MEgér 2000FT-ot sztetek?

R3TR0
Ez a EVM-es verzio 64bites oprendszeren mehet?

Nmtudjátok milyen védelem van rajta? Win7en mehet esetleg?

grebber
Errõl hol van valami hivatalos info?

Fritz Von...
Igen.

grebber
Mármint hivatalos magyarítás?

Fritz Von...
Készül a patch. 😊

grebber
Kár hogy nem magyar 😞

Fritz Von...
És csak 2000 Ft, eredeti, angolul!

Fritz Von...
http://www.576.hu/index.php?mod=product&product=36491

😊

Elutazol az oroszokhoz és megveszed...Bocs de nemnaon van más lehetõség...
valakinek van valam iselytése hogy torrenten kívül valami más módon le lehet valahol tölteni... ??? anyiraszreetnééééééééééééééém 😄

Hali!

Leszedtem én is a játékot. Nagyon faszán néz ki de nekem is meggyûlt a bajom a ciril betûkkel. Még a faluba sem tudok kimenni 😄. De ha én is segíthetek vmit a magyarításban akkor csak szólj.
Értem!

Esetleg tudok segíteni valamiben?
Nem beszélek se oroszul se angolul, de szívesen segítenék neked amiben tudok!Ha gondolod akkor itt az email címem és vagyél fel, vagy add meg a te elérhetõséged és felveszem veled a kapcsolatot!

br.ai&freemail.hu
Még nincsen kész, az utóbbi pár napban nagyon nem volt idõm fordítani, de nem is egyszerû, mivel orosz, az oroszt angolra fordítom egy fordítógéppel és az angol már könnyû LENNE, ha nem lenne nagyon össze-vissza ugyebár az orosz-angol fordítógép miatt 😊 De hidd el semmi értelme nem lenne az eddigi magyarítással játszani mert még nagyon kevés párbeszéd magyar...

Helló!

Valakinek már meg van ez a magyarítás?
MrJoe!

Nagyon megköszönném, ha eljuttatnád nekem az általad készített játék magyarítását!

Az email címem: [email protected]
Msn: [email protected]

Köszönöm!
Akkor most csak nincs fenn a Piratebay-en?

Na de MrJoe egy régebbi hozzászólásában azt írta hogy "töltsétek le "Töltsétek le, megéri, nem marad sokáig orosz", akkor csak fenn van valahol!

Esetleg ha elárulná nekünk?!
Nem találod meg, mert engem is átvert a dolog.

Corsairs néven találtam valamit, de ez valami Corsairs: Return of the legend, vagy mi a szösz.

Most telepítés után kattintgatva derült ki a valódi neve.

Áhhh!

Pedig már kéne egy normális modern kalózos játék...

Bocs.

Köszönöm!

Ezen a néven találom meg: Age of Pirates 2 City of........?
Vagy netán valami orosz neve van?
Pirate bay-rõl tölthetõ.

lerboy neked már megvan a játék?

(bocsi ha béna vagyok, de ha kapok egy privát üzitt itt, akkor azt hol tudom megnézni? :S)
Ok, köszi. Másnaposan csak szépen, lassan, megfontoltan 😊))

grebber
És amit felraksz az kb hány %-os?

Persze, holnap felteszem, csak most kb azt se tudom hol vagyok most értem haza még józanodom 😉