1748
City of Abandoned Ships
-
Ez... olyan szomorú. :( Ált. nekem 20 embernél több sosem marad - még ha 300 fő fölötti a legénységem sem, pedig van egy jó elsőtisztem meg szanitécem is...:( Valaki tud valami effektívebb módot erre? A korábbi részekben ilyen problémám nem volt, de most... egyszerűen mindig lemészárolják az embereim. (fegyverek+gyógyszerek a raktérben;hősies morál... mégsem jön össze) -
Egy darabig nem lehet... meg kell csinálni egy küldetést előbb, de úgy hallottam, hogy miután végeztél vele nem igazán érdemes... jobban mondva nincs miért búvárkodni. -
Kerberosz #426 2 nap alatt jött le a sok leecher miatt, erre nem adtak hozzá cracket =(=(=(=(=(=(=(=(=(=( vki ha tudna adni hozzá cracket nagyon megköszönném!!!!!!!! -
loki1990 #425 hali már kérdeztem buvárkodni hogy kell? -
lerboy #424 Egyik tisztedet ki kell jelölnöd kapitánynak. Miután legyőzted a kapitányt, akkor az előjövő menüben, ahol a saját és az elfogott hajó adatait és rakományát látod, ott a "set captain" ikonra kattintva kijelölheted a tisztedet. DE fontos, hogy a hajóhoz szükséges minimális legénységet is átvezényelj a transfer crew ikonnal. -
marc45 #423 ha elfoglalok egy hajót mit kell csinálni h megtartsam és ne süllyedjen el? -
Csinálgatom, de 1 éven belül ne számítson senki se az elkészültére!
-
marc45 #421 akkor magyarosítást senki se csinál?
-
marc45 #420 kösz
-
Andrez #419 Mindenkivel érdemes beszélni, mert küldetést adhat vagy információt a meglévő küldiről.
Mellékküldiket adhat pl. a boltos, pap, Port control vezetője stb. is.
De érdemes a kormányzó küldetéseit csinálni, az növeli a reputációdat.
Ha már elég ismert és tapasztalt vagy, akkor a főkormányzó küldetéseit érdemes csinálni vagy a kalózvezérekét.
Van kb. 10 nagy küldetéslánc is.
Ha elakadtál, itt érdemes körülnézni:
Pirates Ahoy - angol fórum
Pirates Ahoy - Végigjátszás magyarra foditva
-
marc45 #418 küldetéseket a kocsmában lehet felvenni ugye?
-
Andrez #417 Lehorgonyzol a spanyol város melletti parton. A dzsungelen keresztul ÉJFÉL után belopózol a városba. Az őröket kikerülve megkeresed a kocsmát. Reggelig alszol, utána az őröket kikerülve tudsz normálisan mászkálni a városban. A másik megoldás a trading license, de az elég sokba kerül.
A másik kérdésre: ha a navigation skillre jobbklikkelsz, akkor kiirja, hogy melyik osztályú hajóhoz mennyi a minimum skill. -
spcs #416 Sziasztok.
Egy küldetésem során egy spanyol kikötőbe kéne bujotnom, de a spanyolokkal háború van. Hogyan lehetne bejutni?
Másik kérdés: meg lehet nézni valahol, hogy hányas szintnél milyen osztályú hajónál nincs büntetésem? -
Andrez #415 Egér balgomb. Vagy mire gondolsz? -
szocske21 #414 a legyőzött kapitány kabinjából hogy lehet kijönni? -
Andrez #413 Nem lehet, csak a legelején. -
marc45 #412 characternél h lehet növelni a pontokat úgy mint az elején hiába kattintok rá nem tudom se fel se levinni -
Proh #411 Nagyon szépen köszönöm a segítségedet! -
Andrez #410 Azért nem tudsz több tiszetet felvenni, mert az authority attribútum kétszerese határozza meg a tisztek maximális számát. Ebbe beleszámitanak az egyéb utasok is.
Van egy csalás, amivel ezt túl lehet lépni. Beteszed a Port Control-nál az egyik tisztedet egy kis hajóval, felveszel egy újat a kocsmában, kiveszed a hajót a Port Control-ból. Eggyel több tiszted lett :) -
Andrez #409 Kereskedni a boltban lehet. A zölddel jelzett árut érdemes venni és a kékkel jelzettett eladni. A piros a csempészáru. -

-
Proh #407 Sziasztok!
Már egypárszor végigolvastam a fórumot, s egypár lérdésemre meg is találtam a választ, így köszönet mindenkinek, aki eddig leírta a tapasztalatait a játékról.
Viszont egy kérdés: hogyan tudok tisztet felbérelni?
1. kérdésnél még az a válaszom csak, h tele a hajó.
2. kérdéskor már meg tudom nézni az adtlapját, de nem találok semmilyen gombot, vagy bármit, amivel elfogadthatnám, csak a jobb felső sarokban a halálfej van, amire kattinthatok...
Aranyam van vagy 30k, a hajóm még az eredeti fregatt, most tervezem "lecserélni" kissebbre :D
Szóval, ha tud valaki, kérem segítsen.
Köszönöm! -
marc45 #406 ez biztos? -
Lefújták a magyarítást. 1 év lenne, mire elkészülne. Lejjebb megtaláljátok a karakterszámot és a hasonló mennyiséggel bíró projektek elkészülési idejét.
-
marc45 #404 kereskedni h lehet?
-
Andrez #403 A kocsmában a csaposnál lehet legénységet fogadni. -
marc45 #402 hogy lehet legénységet szerezni? -
marc45 #401 csak ő (ők) csinálnak magyarositást? -
Andrez #400 A horgony csak azt jelzi, hogy ki tudsz kötni. -
Andrez #399 Ogle az ültetvényen van az egyik kunyhóban. -
Anor #398 Hogy lehet felhúzni a horgonyt? vagy nem is kell?? elindul a hajó de ott marad a horgony jelzés -
Még mindig: a válasz a 361. hozzászólásban található, nem sokat kell lefelé görgetni az oldalon... -
loki1990 #396 hát én már két napja keresem de nem találtam és egy szót sem tudok angolul igy csak harcolok es fosztogatok és semi küldetés. amúgy búvárkodni hogy kell? -
ricsa008 #395 még asszem nincs de készítik a hivatalos fordítást
vagy tévedek ? :S -
loki1990 #394 hali valaki surgos volna -
loki1990 #393 ja magyarositas mar van? -
loki1990 #392 helo peterel vagyok nem tudjatok mere talalom oglet -
Nem jelent meg magyarul, lásd #361. Az MP-n a bejegyzés javítottam "Készül"-re. -
szocske21 #390 http://magyaritasok.hu/index.php?func=thelist&char=a -
szocske21 #389 állitólag magyarul jelent meg ,mit tudtok?