1748
City of Abandoned Ships
  • Auric
    Ez... olyan szomorú. :( Ált. nekem 20 embernél több sosem marad - még ha 300 fő fölötti a legénységem sem, pedig van egy jó elsőtisztem meg szanitécem is...:( Valaki tud valami effektívebb módot erre? A korábbi részekben ilyen problémám nem volt, de most... egyszerűen mindig lemészárolják az embereim. (fegyverek+gyógyszerek a raktérben;hősies morál... mégsem jön össze)
  • Auric
    Egy darabig nem lehet... meg kell csinálni egy küldetést előbb, de úgy hallottam, hogy miután végeztél vele nem igazán érdemes... jobban mondva nincs miért búvárkodni.
  • Kerberosz
    2 nap alatt jött le a sok leecher miatt, erre nem adtak hozzá cracket =(=(=(=(=(=(=(=(=(=( vki ha tudna adni hozzá cracket nagyon megköszönném!!!!!!!!
  • loki1990
    hali már kérdeztem buvárkodni hogy kell?
  • lerboy
    Egyik tisztedet ki kell jelölnöd kapitánynak. Miután legyőzted a kapitányt, akkor az előjövő menüben, ahol a saját és az elfogott hajó adatait és rakományát látod, ott a "set captain" ikonra kattintva kijelölheted a tisztedet. DE fontos, hogy a hajóhoz szükséges minimális legénységet is átvezényelj a transfer crew ikonnal.
  • marc45
    ha elfoglalok egy hajót mit kell csinálni h megtartsam és ne süllyedjen el?
  • IMYke2.0.0.0
    Csinálgatom, de 1 éven belül ne számítson senki se az elkészültére!
  • marc45
    akkor magyarosítást senki se csinál?
  • marc45
    kösz
  • Andrez
    Mindenkivel érdemes beszélni, mert küldetést adhat vagy információt a meglévő küldiről.
    Mellékküldiket adhat pl. a boltos, pap, Port control vezetője stb. is.
    De érdemes a kormányzó küldetéseit csinálni, az növeli a reputációdat.
    Ha már elég ismert és tapasztalt vagy, akkor a főkormányzó küldetéseit érdemes csinálni vagy a kalózvezérekét.
    Van kb. 10 nagy küldetéslánc is.
    Ha elakadtál, itt érdemes körülnézni:
    Pirates Ahoy - angol fórum
    Pirates Ahoy - Végigjátszás magyarra foditva
  • marc45
    küldetéseket a kocsmában lehet felvenni ugye?
  • Andrez
    Lehorgonyzol a spanyol város melletti parton. A dzsungelen keresztul ÉJFÉL után belopózol a városba. Az őröket kikerülve megkeresed a kocsmát. Reggelig alszol, utána az őröket kikerülve tudsz normálisan mászkálni a városban. A másik megoldás a trading license, de az elég sokba kerül.

A másik kérdésre: ha a navigation skillre jobbklikkelsz, akkor kiirja, hogy melyik osztályú hajóhoz mennyi a minimum skill.
  • spcs
    Sziasztok.
    Egy küldetésem során egy spanyol kikötőbe kéne bujotnom, de a spanyolokkal háború van. Hogyan lehetne bejutni?
    Másik kérdés: meg lehet nézni valahol, hogy hányas szintnél milyen osztályú hajónál nincs büntetésem?
  • Andrez
    Egér balgomb. Vagy mire gondolsz?
  • szocske21
    a legyőzött kapitány kabinjából hogy lehet kijönni?
  • Andrez
    Nem lehet, csak a legelején.
  • marc45
    characternél h lehet növelni a pontokat úgy mint az elején hiába kattintok rá nem tudom se fel se levinni
  • Proh
    Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
  • Andrez
    Azért nem tudsz több tiszetet felvenni, mert az authority attribútum kétszerese határozza meg a tisztek maximális számát. Ebbe beleszámitanak az egyéb utasok is.
    Van egy csalás, amivel ezt túl lehet lépni. Beteszed a Port Control-nál az egyik tisztedet egy kis hajóval, felveszel egy újat a kocsmában, kiveszed a hajót a Port Control-ból. Eggyel több tiszted lett :)
  • Andrez
    Kereskedni a boltban lehet. A zölddel jelzett árut érdemes venni és a kékkel jelzettett eladni. A piros a csempészáru.
  • grebber
  • Proh
    Sziasztok!

Már egypárszor végigolvastam a fórumot, s egypár lérdésemre meg is találtam a választ, így köszönet mindenkinek, aki eddig leírta a tapasztalatait a játékról.

Viszont egy kérdés: hogyan tudok tisztet felbérelni?
    1. kérdésnél még az a válaszom csak, h tele a hajó.
    2. kérdéskor már meg tudom nézni az adtlapját, de nem találok semmilyen gombot, vagy bármit, amivel elfogadthatnám, csak a jobb felső sarokban a halálfej van, amire kattinthatok...
    Aranyam van vagy 30k, a hajóm még az eredeti fregatt, most tervezem "lecserélni" kissebbre :D

Szóval, ha tud valaki, kérem segítsen.

Köszönöm!
  • marc45
    ez biztos?
  • IMYke2.0.0.0
    Lefújták a magyarítást. 1 év lenne, mire elkészülne. Lejjebb megtaláljátok a karakterszámot és a hasonló mennyiséggel bíró projektek elkészülési idejét.
  • marc45
    kereskedni h lehet?
  • Andrez
    A kocsmában a csaposnál lehet legénységet fogadni.
  • marc45
    hogy lehet legénységet szerezni?
  • marc45
    csak ő (ők) csinálnak magyarositást?
  • Andrez
    A horgony csak azt jelzi, hogy ki tudsz kötni.
  • Andrez
    Ogle az ültetvényen van az egyik kunyhóban.
  • Anor
    Hogy lehet felhúzni a horgonyt? vagy nem is kell?? elindul a hajó de ott marad a horgony jelzés
  • Piedon
    Még mindig: a válasz a 361. hozzászólásban található, nem sokat kell lefelé görgetni az oldalon...
  • loki1990
    hát én már két napja keresem de nem találtam és egy szót sem tudok angolul igy csak harcolok es fosztogatok és semi küldetés. amúgy búvárkodni hogy kell?
  • ricsa008
    még asszem nincs de készítik a hivatalos fordítást
    vagy tévedek ? :S
  • loki1990
    hali valaki surgos volna
  • loki1990
    ja magyarositas mar van?
  • loki1990
    helo peterel vagyok nem tudjatok mere talalom oglet
  • Piedon
    Nem jelent meg magyarul, lásd #361. Az MP-n a bejegyzés javítottam "Készül"-re.
  • szocske21
    http://magyaritasok.hu/index.php?func=thelist&char=a
  • szocske21
    állitólag magyarul jelent meg ,mit tudtok?