1748
City of Abandoned Ships
-
kingtiger #108 Segítsen már valaki....
Az angolokkal kezdtem, elloptam a hajót is....aztán ott van a 2 spanyol hajó. Ezekkel mit kell csinálni? Mert legénységem nincs, csak az a 2 ember. Egy ágyúlövésre futja... El kell hajózni? Mert ha elkezdek hajókázni, akkor a 2 spanyol is jön utánnam, és 5 perc után sem változik a dolog. Vagy van valami world map? Arra hogy kell kimenni?
Az irányítással sajna nem vagyok még teljesen tisztában, nem ismerem az első részt.... -
bgabor #107 Megjelent már a játék? Vagy ti itt az előző küldetéseiről beszélgettek?
Nem láttam kint nfohumpon a játékot. -
Jammer #106 Aham azaz! :) Azt hiszem úgy indul, hogy bejelentkezel Bermudan a kalózoknál, hogy dolgoznál nekik és ők küldenek Puerto Principe -be. Vagyis lehet, h Bermuda nélkül is föl lehet venni de nekem így ment. Ekkor elrendeztem ott a kocsmában a diplomatával, hogy simítsa már el a nézeteltéréseket az Angolokkal. Ekkor hajóztam el Puerto-ba. Mire onnan elindultam már meg is volt a dolog és most érdekes módon működött a dolog, nem lőttek rám Port Royalban. Be is hajóztam angol zászló alatt. Na ott nem működött a Fast Travel a városban ezért gondoltam, h lesz valami mert régen is ebből lehetett tudni. Csak járkáltam föl alá a városban mikor megtörtént az event. A katonák letartóztattak. Később kiszabadultam, de azóta semmi nem történt ez ügyben. Ugyanúgy jövök megyek de egyenlőre semmi.
Egyébként a kalóztanyákon ( nem tudom mindegyiknél -e, de Bermidán biztosan ) a hajóács fickónál jó pénzért lehet upgradelni a hajókat. ( + raktér, +speed, +maneuverability ) -
#105 Morgan's Favor a küldetés neve, és a fószert Puerto Principe-n vettem fel. Már voltam a kocsmában, de semmi nem történt, pedig végigkérdeztem mindenkit és ott is maradtam másnap reggelig. Ha ez megint olyan lesz mint a shipyardos feladat akkor lekaparom a falat:) -
Jammer #104 Hol vetted fel a questet? Bermudan? Ha nem akkor menj a kocsmába az ilyen ügyek ott intéződnek! :) -
#103 No igen, nem sok minden van rajta.
Közben rájöttem, hogy tényleg változtatják a tárgyak az képességek értékeit, csak akkora penalty-m van rajta, hogy nem oszt nem szoroz. Most valami fószert kellett elszállítanom Port Royalba, de az istennek sem akar kiszállni a hajóról pedig már kikötöttem. -
Jammer #102 Olvasgattam kicsit a hivatalos weblapon/fórumon. Nagyon informatív oldal, szinte az égvilágon semmit nem tartalmaz. Hajók kb fele vagy még kevesebb van a ships menüpont alatt. (rakás kisebb hajó sincs benne nem is beszélve a nagyokról: pl Lineship, Galleon, Warship és a különféle alváltozatokról pl: War Galleon stb... ) :) -
Jammer #101 Uh pajti ezt passzolnám... Utánajárok este. Szerintem ha magadnál tartod akkor +10 -et ad a nehézfegyverek sebzésére, vagy találatára vagy gőzöm nincs róla... :) Én az ilyesmit a hajóm kabinjában a ládikában gyűjtöm aztán ha már egy csomó kacat összegyűlt lepasszolo a kereskedőnek és kész. Nem szarakszom vele. :) Viszon a térképek ( főleg a regular map ) megvételét mindenkinek ajánlom! -
#100 Ilyen tárgyakra gondolok mint pl. ez:
-
Jammer #99 Fingom nincs mi az a golden cross! :) Én ilyesmit nem használok.
-Nations-
Megnyitod menüt (F2) nemtudom mi a neve és ott a nations lap. Ott látod, hogy a nemzetek egymáshoz képest milyen viszonyban vannak. Namost ha spanyolok harcban állnak az angolokkal akkor nyilván nem tanácsos angol zászló alatt behajózni... :) A zászlót is ott lehet választani. Egyébként már nem lehet egyszerűen felhúzni zászlókat, hanem perket kell fölvenni és azután már használhatod. Nem mindegyik szintlépésnél de néhánynál kapsz pontokat amiket a character lapon oszthatsz szét. Van amik a karaktered "gyalogos" képességeit javítják és a másik lapon a hajózáshoz kapcsolódó dolgok vannak. +10% max lőtáv vagy speed vagy ilyesmi. Na és itt válthatod be a pontokat és itt lehet fölvenni plusz zászlókat.
A kalóz szigetek kocsmájában az egyik ember különleges szolgálatot is tehet mert némi pénzért elrendezi a nézeteltéréseket az egyes nemzetekkel. Na ez az ami nekem jelenleg nem igazán működik. Továbbra is lőnek rám hiába írja, hogy elrendezte...
Az a mission az, amikor egy random hajógyárból kell ellopni egy új fregatt terveit. Nos ez elég gáz, mert ellopni nem lehet csak elrabolni. Ott van a hajóács asztalán közvetlenül és ugye az nem mászkál, hanem ül emiatt egyből észreveszi a dolgot. Egyből neked ugrik 3 haverjával együtt és hát igen táposak, egész gyorsan legyaknak. Ha nem akkor amint kilépsz az egész helyőrség neked esik és ha hajóra szállsz akkor az erőd és a hajók is. Persze azonnal kapod a hostile besololást az adott nemzetnél és a fejpénzt is. Nem nagyon foglalkoztam vele de majd megnézem, hogy megéri-e a dolog. -
#98 Majd ha készen lesz a magyarítás jövök a láma elakadtam mit kell csinálni kérdéseimmel :D -
#97 Én egyszerűen nem jutok zöldágra vele, kaptam olyan küldetést, hogy szerezzek meg csöndben valamilyen adatokat egy spanyol kikötőből, de ha odamegyek tüzelnek rám, ha a sziget másik végén szállok partra akkor meg az őrök esnek nekem.
Amúgy az ilyen tárgyak mint pl. golden cross, hol kell ilyet felhasználni? Mert odaírja, hogy mondjuk stealth +10, de én semmi hasznát nem látom. -
Jammer #96 Hehe jaja! :) Elég jól haladok azzal a mentéssel bár a diplomata a kalóz szigeten megint szopat, mert nem úgy működik ahogy kelle... :) -
#95 Bárki elakadna az angolos küldetésben, Jammer "kalóztárssal" megszakértettük a helyzetet,így most már meg van, hogyan kell ott elkezdeni. -
Jammer #94 Hmm valamiért nem működik rendesen a kalóz szigeten lévő diplomata... Kifizettem neki az összeget, nem sokkal később jött is a message, hogy neutralra hozott náluk. Fölrántom az angol lobogót, és próbálok kikötni erre írja, hogy English is identified you as Enemy és vígan lőnek rám. Próbáltam gyalog is bejutni, de úgy sem sikerült mert az őrök elkaptak a kapunál... Ez bug, vagy valamit még tennem kellene ? -
#93 A kocsmában beszélj először a bejárattól balra ülő emberkével, ő további információkat ad Westonról. Csak ezután jelennik meg a kis kőhíddal szembeni szobában. -
Jammer #92 Hát én csak nem találom... :) Megcsinálom a kormányzó felesége questet amikor vissza kell menni az ültetvényre. Beszélek a kis csókával aztán elkezdem összeszedni a srácokat. Van akinek a bordély felsőszintjén lévő csókának az ujja kell. Van a másik aki az ültetvényen van egy házikóban és 5 ezerrel lóg a kocsma melletti manusnak. Aztán van ez a birka aki miatt beszélek Bishoppal és elindulok másodjára a városba. Namost ha szemben állok a kocsmával akkor van egy ház balra ahol a pénzes csóka lakik akinél majd ki kell egyenlítenem a haversrác számláját. Aztán van egy ház balra ( ami még erre az utcára néz ) ami pont szemben van azzal a kis híddal ami átível az utca fölött a Port Control irodája előtt. Aztán ha megyek tovább és jobbra befordulok jobbra és ott is egy házikó ami már nem erre az utcára néz és a templom bejáratával van szemben. Tovább vagy egy kis házikó aminek a teteje alatt kell bemenni az ajtóhoz és ha megyek tovább az ültetvényhez vezető városkapu felé akkor jobb kéz felől lesz még egy utolsó ház. Na most szerintem Te a kis kőhíddal szemben lévő szobára gondoltál ami úgy néz ki belül ahogyan leírtad, de nekem az üres. Pedig egyből a föntebb leírtak után mentem oda... Az az a ház ? Jó helyen keresgélek? Mert nekem az üres! :) -
Jammer #91 Uhh nem voltam itthon, de mindjárt megyek kipróbálom... :) De végre valahára megtanulthatna a játék ALT-TAB-olni! :) Szerintem ideje volna! -
#90 Először az ültetvényen (ahol kezdődik az egész) Bishoppal beszélj, ő tőle többet megtudhatsz, így aztán Weston megjelenik a kocsmától balra lévő egészen a saroknál lévő házban (ha szembe állsz a kocsmával). Egy olyan szobát keress, ahol ahogy belépsz a bal sarokban lesz egy felfelé vezető lépcső és a lépcső alatt egy láda. -
Jammer #89 Odáig jutottam, hogy meg kellene tudnom ki az a Weston és hol van, mert meg akarja venni az egyik haversrácot akit vinnék magammal. Na már az összes létező épületben voltam, szisztematikusan mindenkit leszólítottam az utcán (hapsik, picsák, koldusok, katonák)... Bejártam az egész szigetet az összes lehetséges elágazáson végigmentem. Voltam az erődben, világítótoronyban, barlangban. Sehol senki... Nem tudom mit kellene tenni, hogy menjen a dolog tovább. :) -
#88 Hehe, ugyanezt eljátszottam én is, aztán újat kezdtem egy spanyollal, na ott már volt hajó egyből, és egyből szét is lőttek Ezek szerint az angollal kezdted el a játékot és Barbadoson bolyongasz?
Nekem kicsit túlbonyolítottnak tűnik a játék, de lehet, hogy még nem éreztem rá az "ízére". -
Jammer #87 Áááá az agyamra megy ez a játék! :) Egy órája mászkálok de hajót még nem is láttam... -
lerboy #86 Írna valaki róla pár sort? Pl. mennyire irányítható?
A grafika nálam pl. másodlagos, fontosabb a játékélmény. :) -
#85 Megvan, tényleg láma kérdés volt, mert először beszélni kellett a kormányzóval és csak utána jelent meg a neje. -
#84 Lehet, hogy láma kérdés, de nincs ebben valami várostérkép? Mert az a feladat, hogy keressem meg a kormányzó rezidenciáját Barbadoson, de én megmondom őszintén nem találom. -
#83 Na ha már kész lesz hozzá a magyarítás akkor megvesszük! -
#82 Pontosan. Meg is vettem. Először nem is találtam, mert az EVM-es borítót kerestem, aztán mondták, hogy díszcsomagolása van. -
#81 Az 576 boltokba hétfőn fog kikerülni a játék, szép díszdobozban. :) -
MrJoe #80 Igen, ezt láttam ezért kérdeztem, hogy itt előrendelhető e (hátha csak elírták h. már van :D) vagy már valóban megvehető e mert pl. a hivatalos oldalon sincs megjelenésről szó, legalábbis én nem láttam meg sehol... És azért nem akarok feleslegesen beutazni az 576-ba :)
OFF: Heart of Eternity témádba írogattam. -
#79 Esetleg ez? -
MrJoe #78 Pedig semmi infót nem találok róla sehol, hogy megjelent volna... (Nem még a gonosz torrenteken sincs fent :/ - csak ugye a ruszki verzió a ruszki torrenteken) -
#77 Meg lehet venni már szerintem! -
MrJoe #76 De már meg lehet venni, vagy előrendelhető? -
#75 Sac/kb -ra sem lehet eléksülési idöt mondani?
2000FT nem pénz érte szerencsére most van egy pénzmagom amit gamekre költök majd akkor ez lesz a 2. eddig. -
#74 Szerintem igen. Nem azért mondom, mert én itt dolgozom, de egy halom régi hibát és gyermekbetegséget kijavítottak. Nekem már a Sea Dogs idején is bejött a játék, és most közelít ahhoz, amilyennek lennie kellett volna.
-
#73 Gmikiék fogják készíteni. -
#72 MEgér 2000FT-ot sztetek? -
#71 Ez a EVM-es verzio 64bites oprendszeren mehet?
Nmtudjátok milyen védelem van rajta? Win7en mehet esetleg? -
#70 Erről hol van valami hivatalos info? -
#69 Igen.