1748
City of Abandoned Ships
  • twi452
    az tudja valaki honnan lehet szerezni drága távcsövet? egyszer találtam egy kapitánynál még rögtön az elején amikor a hajót kellett ellopni de sajnos meghaltam és nem sikerült megtartani.. azóta nem láttam sehol csak olcsót meg simát..
    és várost csak kifosztani lehet?
  • crossy104
    Sziasztok! Lecseréltem az ellopott 2 osztályú teknőt kisebbre, de nem birtam ki igy szereztem egy korvettet.Bármit csinálok csökkenik a reputáció.Túl nagy hajó miatti büntetésektől van?
  • twi452
    hátha még nem próbálkoztatok vele.. a térképes hajózáskor tab-ra még nagyobbra ugrik a látószög és így már egész jól látható merre mi van :)
  • lerboy
    Ehh. Még sokat kell játszanom, hogy kiismerjem.

Köszi :)
  • Jammer
    Jó ideig várni kell. Irja is, hogy meddig. ( utálattól függően akár egy hónapig is ) Majd ha ez megvan számukra baráti zászló alatt be lehet hajózni!
  • lerboy
    Megtaláltam a "diplomatát"...

Elkért 130.000 piastert, de lóf*szt sem intézett :( ugyanúgy támadnak, mint eddig...
  • Jammer
    Hát van sok olyan amit azért nem kell fölvenni tisztekkel és egy embert a megfelelő perkek fölvétele után akár 3 helyre is be lehet osztani. Én sok dolgot fölvettem ami a tisztjeimnek nincs meg és mégis működik...
  • twi452
    na még valami a hajó perkekkel kapcsolatban :)
    a saját emberemmel mit érdemes fejleszteni? mert a leírásban az van, hogy csak akkor működik ha a megfelelő tisztednek is megvan ez a skill
    és van sok olyan amihez ugye kell már egy vagy több másik perk is és ha a feltételek megvannak már a tisztemnek akkor sem engedi nekem felvenni azt amit akarok csak ha én is megszerzem ami kell hozzá.. szóval a zászlókon kívül akkor nem tudom mi értelme van a többire "pazarolni" ha úgyis a tisztekkel kell megszerezni őket :) vagy hogy működik ez? :D
    remélem azért valamennyire érthető volt amit írtam :D

ja és a hangok másnál is kb 1 perc játék után eltorzulnak? olyan mintha viszhangozna vagy nem tudom de elég torz lesz minden
  • twi452
    Sziasztok megint :)
    Azt tudja valaki, hogy miért támadnak meg holland járőr flották? :D Semleges vagyok mindenkivel és angol zászló alatt hajózok és nem állnak háborúban ők ketten sem...engem meg üldöznek mindig a patrolok :D
    Amúgy jópofa játék.. néha 40 perces harcokkal.. amikor menekülés közbeni vitorlarombolás van :D de már sikerült elrakni egy helyes corvettet a gyűjteménybe :)
  • lerboy
    Ok. Újra átfésülöm a vendéglátóipari egységet :)
  • Jammer
    Valamit benézel, mert MINDEN kalózkocsmában van!!! Körülbelül 45-50 órám van ebben a játékban ( ezzel a karakterrel ) és eddig még mindig ott volt. Szinte mindig a bárpulttól jobbra az asztal szélénél ül.
  • lerboy
    Én még nem találkoztam ilyennel, pedig 2 kalózvárosban is körbekkérdeztem a kocsmában mindenkit...

Ott a kocsmároson és a felszolgálólányon, 2-3 szerencsejátékoson, 2 pletykafészken, 1 csempészen és 1-2 tiszten kívül nem szokott senki sem lenni
  • Jammer
    Kalózkocsmákban van egy csávó aki diplomatának mondja magát. Ha némi pénzért elsimítja a dolgokat.

Elfogott embereket országával ellenséges kormányzóknál jó pénzért át lehet adni...
  • JethroHUN
    és még vmi a patkányok ellen, nem állapot h állanódan 100 egységnyit felzabálnak mindenből, még a puskaport is -.-'
  • JethroHUN
    utast, volt tisztet h lehet elküldeni a hajóról???
  • lerboy
    Belefutottam egy kisebb ördögi körbe.

Kicsit zabosak voltak rám az angolok (én is angol vagyok), erre rámküldtek bounty hunter flottákat, akiket szétlőttem, erre most már mégtöbbet küldenek...

Hogy tudnám a reputációmat rövid határidőben növelni?
  • Jammer
    Jajj valamit linkelés közben elnézett az OPERA. Sorry a dupla postért! :)
  • Jammer
    Na akkor szépen sorjában:

Elvileg kevesebb, mint egy hónap.
    Kész lesz.
    Valaki csinálja.
    Igen, érdemes.
  • Jammer
    Na akkor szépen sorjában:

Elvileg kevesebb, mint egy hónap.
    Kész lesz.
    Valaki
    Igen, érdemes.
  • bgabor
    Nem. A pirates of the caribbean nevű játékról, ami 2004(2003?) kiadású.
    Semmi köze az azonos nevű filmhez, csak marketing okokból nevezték át erre.
    Na ennek a játéknak az újracsomagolása a 2006-os Age os Pirates, és annak az újracsomagolása a 2009-es Age of pirates 2. Olyan szinten hogy a hajók, karakterek, hangok, minden azonos. És ezt úgy tessék érteni hogy teljesen ugyanaz minden, a legkissebb változtatás se történt.

• BlackPirat
    Huh...
    Nem néztem ide egy ideje és már ennyi minden történt..A magyarosítás az mikor lesz kész?vagy mi lesz vele?Mr.Joe még csinálja?Érdmes megvenni az EVM-es angol verziót kész lesz a magyarítás?????Kérlek válaszoljatok.MInél hamarabb...
  • Jammer
    Nem. Dehogyis! Még egy csomó zene is ugyanaz benne nem is beszélve az engine-ről, a karakterekről, a hangokról, itemekről, a játék működéséről meg még vagy 1000 másik dologról. Ugyanaz a cég...
  • JethroHUN
    Age of Pirates: Caribbean Tales re gondolsz? az 2006os.
    Van jó pát változtatás kivéve a grafikai motort.
    A karbetenger kalózai játékot mások csinálták, nem?
  • bgabor
    Én ezzel a játékkal már játszottam 2003-ban, pirates of the caribbean volt a neve. Meg is van eredetiben. A kivitelezés már akkoris gáz volt. Azóta kétszer jött ki "folytatás", egyik se hozott semmi újdonságot a küldetéseken kívül. Vicces hogy ezt egyesek el merik adni 2009ben, van bőr hozzá az orosz fejlesztők képén.

Bakker, micsoda játék lehetne ebből ha rendesen lenne megcsinálva.
  • Piedon
    Milyen bug van benne? Mert én már találtam egy elírási hibát, illetve egy megjelenítési hibát.
  • Jammer
    Nincs hozzá patch úgy tudom bár lehet tévedek. A játék egyébként egyből 1.3 verziójú.

Hát szerintem kell Oleg a "rendes" játékhoz. Először is azért mert a játék elején égetően szükséges egy jó tüzér, másodszor mert kb ugyanolyan sűrűn lépnek szintet a tisztjeink is mint mi ezért nem nekünk kell a saját pontjainkat a tüzér perkjeire költeni. Persze ez az én véleményem és mehetsz tovább e nélkül is de miért nehezítené meg saját magának az ember a dolgot ? Igy is marhasok büntetést kap a karakter a gyenge skilljei miatt a hajóra...
  • crossy104
    Közben megjött amit küldtél.Köszi! Megy egy privi!
  • JethroHUN
    Nagy gáz h Oleg nélkül megyek? uygen nem vmi kulcs figura? Mert már nagyon jól elhaladtam miatta nem kezdeném újra a meneküléstől.
  • zolee24
    Jammer van patch hozzá ? vagy javitás mert van benne pár bug
  • Jammer
    checkyourmail! :)

Egyébként én lehet most hülyeséget mondok de mire ezt a plotot sikeresen elrendeztem az elején kb 8szor újrakezdtem mert valamni soha nem klappolt. Aztán rájöttem, hogy mindez a sorrendtől függött NÁLAM. Elmondom, hogy mit hogyan csináltam utoljára.

Miután visszajössz a feltételeket teljesíteni először a Winston/Watson dolgot rendeztem le, majd az ötezret fizettem ki. Aztán a gyűrűs és végül az ujjas csókát. Nekem a gyűrűs fickó dialogja nem akart elkezdődni, ha nem így csináltma. De eltűnt egy időre, majd újra fölbukkant ugyanúgy ahogy a hajót végül megvásárló ember.
  • crossy104
    272-re van valami ötleted? Mellesleg ment privi.Egész nap szenvedtem, de nincs "gyűrüs" ember csak a doki melletti második házban lévő ember.Négyszer kezdtem el, úgyhogy nem gyengén morci vagyok!
  • Jammer
    Nahh hadd menjen az a tiszta víz a pohárba! :)

Penality: Azt azért kapod, mert a fregatt egy másod osztályú hajó és egy sima matróz nem igen ért egy ilyen nagy hajó és közel 400 ember parancsnoklásához. Ahogy haladsz előre a játékban és lépsz szinteket ez úgy tűnik majd el szépen. Ha sokat kardozol akkor personal abilities pontot kapsz amit a karakter gyalogos/szárazföldi/közelharci képességeire költheted el. Ha sokat harcolsz hajókkal akkor pedig ship abilities pontot kapsz amit a hajózási tulajdonságokra költheted el.

Crew:Úgy vettem észre, hogy a város méretétől, az adott város nemzetének hozzád való viszonyától és az általános megítélésedtől függ hány ember csatlakozik hozzád. Nekem is 3-4 városból jön össze a teljes legénység. Egyébként minimalizálni kell a kockázatot és a veszteséget. Ilyenek a hajóra vonatkozó defense perkek, és a maneuverability és a speed perkek és upgradek. Ha Te irányítod a csatát akkor mindig csak a kalkulált veszteséggel kell számolnod. Nincs az, hogy jobban fordul nálad egy hajó mert nálad a sebességi előny. Lehetőleg mindig lőjük le a legénység nagy részét mielőtt megcsáklyázzuk és csak aztán szálljunk át. És ha egy mód van rá az ellenséges oldalsortüzet mindig hátulról vagy elölről kapjuk be. Ha tudjuk milyen ágyúi vannak ( spyglass ) akkor azt is tudjuk mennyi ideig töltenek újra és akkor nagyjából már tudunk úgy manőverezni, hogy a lehető legkisebb veszteséget szenvedjük el.

Zászlók: Nos először a diplomatával el kell intézni, hogy elrendezze az adott országgal a nézeteltéréseket és csak ez után lehet behajózni hozzájuk. Nem muszály spanyol zászló alatt, akármilyen számukra barátságos nemzet zászlaja alatt be lehet hajózni a kikötőbe. Egyébként lehet vásárolni a diplomatáknál Trading License-t amivel korlátozott ideig lehet nem baráti városokban tartózkodni.

Elhagyot Csapattárs: ReLoad!!!

• JethroHUN
    nem is 8k hanem 10k jött kis csaka cuccokból:D + a frigateért is kapok 68k piaszter, barkát árulnak max, azt érdemes? vagy még keresgéljek jobb hajó után?
  • JethroHUN
    mondanom sem kell h nélküle esélytelen a további játék, pedig minden vackot eladva lenne vagy 8000em
  • JethroHUN
    Van 1 új bug vagy nem tudom h minek nevezzem :S Oleg a fél szmú tüzér eltünt. Miután levágtam a spanyolokat a városban metem a hajó gyárba,ott volt midnenki még ő is 100% aztán h már jól fel voltamfegyverezve gondoltam elviszem őket barlangba, nem jötttek át kapun, mind1 én mentem végig is toltam, 5 bálvány és egyrakás drágakő a jutalmam :)
    vissa mek a városba és honna jönnek? elő? a vízből xD na jó el is foglaltam a hajót. de mát nemvolt afedélzeten :S csak Jeremmy és a két másik akik lelépnek. és amenüben sincs a karakterek listánál :SSS
    nem hiszem h meghalt volna :/ van teamkill? lehet h őt kapta el a pisztoly.
  • crossy104
    Bocs 1000 piastert ad.
  • crossy104
    Nos! Kifizettem a félszemű néger csávót az uzsorásnál,és közöltem vele is.Ez egy! Kinyirtam a hapsit a kocsmában, levártam az ujját, kiraboltam, elvittem a jó hirt ismét a táborba.Ez kettő.DE! Hiába megyek be a kocsmába, senki sem akar felfogadni üzleti ajánlattal, hogy lopjam el a gyűrűt.Viszont ha bemegyek a doki háza melletti második házba, ott egy hapsi ad 100 eurót nem tudom mire.Mit tegyek?
  • JethroHUN
    Peter Bloodnak
    P:10 I:3 R:8 A:5 T:4 E:6 S:6 jó lesz szerintetek?
  • lerboy
    Az asztalról kell a gyűrűt felvenni a kormányzó felesége mellett, azzal menj vissza a kocsmába a faszihoz.

Az ürgét a párbaj során meg kell ölni, majd az 1-es gombbal át kell vizsgálni a hulláját és el kell tőle venni mindent.
  • crossy104
    Sziasztok! Hogyan lehet átkutatni a kocsmában kinyirt hapsit? Nincs nála semmi.Miután kinyirtam, visszamegyek az ültetvényre, szólok a sráchoz aki kinyiratta, de csak azt tudom neki mondani, hogy még nem nyirtam ki.