Anno 1404

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

100%ra nem állítom, mert én csak a kampányt játszom, ott így lehet növelni.
Devids Pro
Itemen kívül mással nem növelhetõ?
Nem kampány amúgy.
Prince23
Jó lenne hozzá egy magyarítás. A zene az rendkivüli, csodás😄

Néhol lehet honorból venni itemet, ami prestige-t növel, azt oda kell vinni az adott nép kikötõjébe.
Ha a kampányvan vagy emiatt elakadva akkor ami van sivatagos szigeted balra annak a strongboxában lesz egy tekercs, azt kell elvinni a középsõ szigetre és kapsz 100 prestige-t.
Devids Pro
Hogyan tudok prestige-t szerezni egy orientnél?
Küldetés nincs rá.
Elég komoly a játék biza 😊 én is rákattantam, pedig nem játszottam az elõzõ részekkel.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

A fullhoz azért nem árt egy viszonylag friss gép. Nekem teljesen mindent fullra rakva volt fps esés nagyritkán, de kilõttem az árnyékokat és azóta meg se röccen.
Elég lesz.
2 gb ddr2 elég lessz hozzá ugye e?

Tuvok
Hali 😊

Nem ismerem a gépigényét, de szerintem nem kell atomerõmû hozzá, viszont memóriából mindenképp érdemes betárazni
A 1701 is elég mohó volt ezen a téren

Serpa
szasz 😊

"A hangulatról annyit, hogy fél 9 óta játszom, és a reggelimhez még hozzá se nyúltam 😊"

felkeltette a figyelmemet ez a hozzászólás ^^

erõs gép kell a játékhoz, h fullon menjen?

Én arra lennék kiváncsi, hogy mi lesz az addonban, de szerintem ezt még a fejlesztõk sem tudják, azért csinálnak kérdõívet.
Ebben a korban el tudnik képzelni egy északi szláv népet pl, szép hagymakupolás templomokkal . . .
Üdv!

Valaki tud valamit arról hogy lesz-e hozzá magyarosítás?
Hello, sikerült már valakinek legnagyobb várost építeni, asszem északon 7500 nobel, a déli városnál meg vagy 10000 envoy kell hozzá.
Nekem még csak vagy 4000 van, és egyre többféle cucc kell nekik.
Ha continuos gamet indítsz, akkor be lehet állítani a gyõzelmi céloknál a metropolos questet, gondolom ilyet csak akkor kapsz, ha van már metropoliszod?
Köszönöm a választ.
Amúgy tegnap 2 darab idõ limites questet is elbuktam, mert nem vágtam, hogy mit kéne csinálnom. Az egyiket a saját papom adta, de semmit nem tudtam vele kezdeni :S

Nem tud valaki egy olyan oldalt, ahol van valami normális leirás a játékról, ha nem is komplett végigjátszás? Nem szeretném péppé szpemelni a fórumot a sok hülye kérdésemmel.

Összehaverkodsz egy kicsit a - ha jól emlékszem - déli arab csávóval aki elküld felfedezni egy szigetet ahol van is egy kereskedõház, ahová utat kell építeni. Oda letelepszel és ott tudsz építeni nomád házakat. A sima építési menüben a legutolsó fülre kattintasz. Bazárt kell elõször építeni, a köré lehet a házakat.
De fontos, hogy elõtte össze kell haverkodni az arab csávóval asszem délre. Valami levelet kell neki talán elvinni, nem emlékszem, de igazából küldetések vezetnek végig az egészen. Az is fõküldetés, hogy építs ki egy 145 tagú nomád populációt az adott szigeten, ha az megvan akkor adja oda a kereskedõ az egyik gyereket.
Kis gondolkodás után asszem rá is jöttem a válaszra.
Össze kell spanolni a nomádokkal, és akkor építhetek nomád cumókat... asszem 😊

Köszönöm a választ, de így felmerül egy újabb kérdés...
Hogy csinálok nomád populációt?

Nem kell semmilyen mag, meg kell telepedni a sivatagos szigeten, nomád populációt kell létrehozni és a nomád épületek között van a fûszertermelõ, illetve a sivatagos szigeten van is fûszer, szóval ott fel kell építeni és hajóval visszaszállítani a fõszigetre.
Annyi van még, hogy kell építeni olyan öntözõvackot, mert csak benõtt területen terem meg a fûszer csakúgy, mint a datolya.

A másik kérdésre nem tudok válaszolni, minden küldetést el szoktam fogadni 😊
te mindenhol ottvagy? ! 😄

Sry a sok láma kérdésért, de anno még a c&c is néha kihívást jelentett 😛

Hiho!

Tegnap belázadt a nép, hogy már 30 éve csak halat esznek, és kéne egy kis fûszer. Vettem is magokat, de nem jöttem rá, hogy hogy tudnám õket elültetni. Azt írta, hogy déli szigeten lehet csak termeszteni, be is költöztem egyre, de itt megállt a tudományom.
Ha valamelyik gépi játékos adna egy questet, és én nem fogadom el, akkor azt a küldetést elbukom, vagy késöbb is elvállalhatom?

Hello.

Akik játszottak az Anno 1704-el, szerintetek jobb lett a harcrendszer? A videók, elõzetesek szerint fejlõsött, de lehet hogy csak marketing duma volt ?
most már tárgytalan, azt tudom, h hogy jelzi, de csak a 3. pályán jelzi a követ a papok mellett, most jutottam át, a 2. pályán nincs kõ, kiderült, h nem is kellett 😊
Tuvok
próbáld ki lamma 😊
sokkal jobb a derzídlernél 😊

az 1. részt láttam talán, évekkel ezelõtt kb 5 percre 😄

Ja amúgy most jut eszembe, hogy valamit rosszul csinálsz, mert kõ csak a harmadik pályán fog kelleni emlékeim szerint. Bár valamelyik mellékküldetést lehet, hogy nem csináltam meg, de az, hogy a harmadik pályán magyarázzák el, hogy hogyan kell követ gyûjteni az holtziher 😊
Végül is emlékeztet a Settlersre, csak itt a kereskedelem nagyon hangsúlyos és a hajózás. Mondhatnám, hogy olyan, mint az elõzõ 3 rész volt, de akkor gondolom azokat se ismered 😊
estét, mien game ez az anno 1404? most töltöm, a leírások alapján nekem ien settlers stílusúnak jön le amit meg én szeresesk 😊

Követ bányászni azon a szigeten lehet, ahol a pap is van, elég egyértelmûen jelzi a játék, hogy hol, egy kis köves bányászkocsi lebegve köröz a hely felett.
hali, én ma kezdtem, a 2. pályán elakadtam, nem tudok sehonnan sem követ szerezni, jobb oldalt alul van egy sziget ahol termelnek, de nem ad el semmit, az én szigetemen meg nincs, a feladatokhoz is kéne kõ, h megépítsem a következõ szükséges épületeket. nem tudok követ szerezni sehonnan sem. Ha valaki tud segítsen 😞
ups sorry..
Prince23
Ne linkelj pls

Köszi mindenkinek
Hmuda
Biztos, hogy nem számít. Csak 100%-ig lehet felvinni, azon felül már csak pénz és hely pazarlás több földet lerakni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Tuvok
100%-on üzemel ha 4/4 mezõ van, meg ha 7/4 is
Ezért érdekel, hogy van-e értelme akkor több mezõt lerakni egy farm mellé
Egyszer csinálok egy tesztet, hogy két ugyanolyan farm, egyik 4/4, másik 7/4, és vajon van-e különbség a betakarításban, termelésben

Mert ahhoz hogy fejlõdjenek kell tégla is
a házuk megasabb szintre való építéséhez!
Lehet hogy neked ez hiányzik !?
Hmuda
Vedd minimumra az adót a fejlõdõ osztálynak és ellenõrizd, hogy van-e elég nyersanyag raktáron, amibõl fejleszthetik a házaikat, akkor majd "fejlõdenek".

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Köszi, visszaállítottam 1.0-ra a gammát....

Igen a görgõkkel kicsinyítek-nagyítok de csak ennyit enged...?

(arra gondoltam, hogy jobban rá lehetne közelíteni az épületekre, emberekre....pl., mint a settlersben...)
Ha megvan mindenük az embereknek akkor mé nem akarnak fejlõdeni?
felraktam az xp t már megy
malter
probáltam megy razorral😊
Köszi.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Hmuda
A piactéren van rá lehetõség, a tekercs-fül alatt van asszem, a felsõ ikon.

Az eredeti nekem megy😊

Kösz, ezt nem néztem.
Én korábban ezt akkor használtam, ha civilizációs szintet váltott a falu. Olyankor hirtelen felgyorsult az épületek fejlõdése, pillanatok alatt elfogyott a fa és a szerszám, késõbb a kõ. Nem tudtam a termelést fejleszteni, a kaja, ruha igény meg nõtt. Ilyenkor ezzel a kapcsolóval leállítottam a falu épületeinek fejlesztését és a termelésnek adtam prioritást. Van úgy hogy kell a bevétel ilyenkor a kereskedésnek adtam elsõbbséget.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Van benne, ha a házakra rákattintsz kiválaszthatod a kívánt cuccaik között, hogy mit ne egyen. De ezzel sokat nem nyersz, mert a bevételed abból jön, hogy ezeket megveszik a piacon. És nem biztos, hogy õk kevesebbet adnak érte, mint amikor valamelyik másikkal kereskedsz.
Nem hiszem, hogy ezzel bárki is foglalkozna. Szerintem csak akkor, ha majd kijön hivatalosan és nem 10000 emberbõl kettõnek lesz win7-je.
Nem tudjátok megy már a WIN 7 en a játék?