Anno 1404
← ElőzőOldal 38 / 38
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de legyen már !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ok , közben már tudok arab kultúrát is "építeni".
Elvileg ma jelenik meg?
Közel voltam a patriciusokhoz, azt hiszem a " szórakozás " kellene nekik.Már elérhetõ lett volna egy lovagi torna szerû épület, csak sokat tököltem az arab résszel is párhuzamban.
Elvileg ma jelenik meg?
Közel voltam a patriciusokhoz, azt hiszem a " szórakozás " kellene nekik.Már elérhetõ lett volna egy lovagi torna szerû épület, csak sokat tököltem az arab résszel is párhuzamban.
Világos, csak azért kérdezem mert mindenképpen + lenne a választhatóság.A többi részben nem lehetett .
Fûszer: Kapcsolatot kell létesíteni az Orienttel (arabok) már az elsõ diplomáciai rangnál megkapod az új alapépületeket, a továbbiakban már csak egy fûszertermõ déli szigetet kell keresni 😊
1 óra alatt majdnem sikerült kimaxolni az adott városi szintet, mint mondottam, a továbbjutáshoz már csak az a "mindenkiáltalutált" kocsma kell 😄 (most támadt egy ötletem)
Szerintem nem lesz nagy hangsúlya, hogy melyik nemzettel kezdesz, ez nem Port Royale 😛
1 óra alatt majdnem sikerült kimaxolni az adott városi szintet, mint mondottam, a továbbjutáshoz már csak az a "mindenkiáltalutált" kocsma kell 😄 (most támadt egy ötletem)
Szerintem nem lesz nagy hangsúlya, hogy melyik nemzettel kezdesz, ez nem Port Royale 😛
Hello!
Na ki meddig jutott abban az 1 órában?
Vajon a fullban majd lehet változtatni a kezdõ kultúrán?? Mármint lehet-e majd a keleti nemzettel is kezdeni? Esetleg a sziget határozza meg amin elõször kikötünk ?
Na ki meddig jutott abban az 1 órában?
Vajon a fullban majd lehet változtatni a kezdõ kultúrán?? Mármint lehet-e majd a keleti nemzettel is kezdeni? Esetleg a sziget határozza meg amin elõször kikötünk ?
És hogy kell?
Közbe rájöttem hogyan kell fûszert termeszteni, már csak azt nem tudom kocsmát hogyan lehet építeni.
Arra mondjuk nem sikerült rájönnöm, hogy az arra alkalmas szigeteken hogyan (milyen épülettel) lehet fûszert termelni (ez volna szükséges a tovább lépéshez), any idea? 😄
Kipróbáltam a demót, egy óra szabad játékot enged, ez alatt bármit kihozhatsz az újdonsült kolóniádból. Ez egy jó módszer szvsz a játék kipróbálására.
A játék nagyon hasonló a széria korábbi tagjaihoz, én csak apróbb változtatásokat vettem észre. Grafika szebb. Ennyit sikerült idáig leszûrni 😊
A játék nagyon hasonló a széria korábbi tagjaihoz, én csak apróbb változtatásokat vettem észre. Grafika szebb. Ennyit sikerült idáig leszûrni 😊
Már megvan a dátum jún 25
Ez mind szép és jó ,csak mikor jelenik már meg??
Új tréler!
😊 egyre közelebb
😊 egyre közelebb
Hello mikorra várható a megjelenés?
Na megkaptam a betát, nagyon jó lett/lessz csak kaptam egy küldit amiben rekeszeket(crates) kell leszállitanom, de nemtom h mibõl, és hogyan.
ettõl eltekintve isteni. rakok be képeket ingame.
ettõl eltekintve isteni. rakok be képeket ingame.
Mindenki úgy hülye, ahogy akar...
én jelentkeztem, de mikor lesz béta?
SG-s cikk
böbö én gyorsabb voltam 😄D
böbö én gyorsabb voltam 😄D
4 új ellenfél meg pár új pálya, lényegében ennyi, a játékmenetben semmi változás
a másolásvédelme miatt szívás felrakni, eredetiben viszont egy üveg sör árát éri max, amit természetesen sörre költök inkább .
a vicc az egészben, hogy a kieg 1 dvd-t eszik, aminek a 2/3-a valami settlers demo, de maga a sunken dragon iso-ja csak 860 mega, szerencsére ezt a verziót találtam meg
végtelen játékban grace bonnett használható ha békésen játszol, a feltaláló meg a szõke csóka nem ellenfél, diego torro(?) már durvább, de ha a nagy hadihajóig eljutsz, akkora sima ügy, csak szeret a sziget védtelen pontjain partraszállni
ja meg van map editor, tök fölösleges, a végtelen játék is jó pályákat szokott generálni
a másolásvédelme miatt szívás felrakni, eredetiben viszont egy üveg sör árát éri max, amit természetesen sörre költök inkább .
a vicc az egészben, hogy a kieg 1 dvd-t eszik, aminek a 2/3-a valami settlers demo, de maga a sunken dragon iso-ja csak 860 mega, szerencsére ezt a verziót találtam meg
végtelen játékban grace bonnett használható ha békésen játszol, a feltaláló meg a szõke csóka nem ellenfél, diego torro(?) már durvább, de ha a nagy hadihajóig eljutsz, akkora sima ügy, csak szeret a sziget védtelen pontjain partraszállni
ja meg van map editor, tök fölösleges, a végtelen játék is jó pályákat szokott generálni
de hát beharangoztak minden földi jót....
Hu de várom már. Bár a kiegészitõt is az 1701-hez....<#boxer>#boxer><#violent>#violent>
mintha valahol azt írták volna csak német nyelven lesz (?)
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Nekem bejött az 1701😄
De az ember tényleg 1800-t várt volna, nem pedig visszalépést a korban 1701-hez képest.
De az ember tényleg 1800-t várt volna, nem pedig visszalépést a korban 1701-hez képest.
egyébként remélem inkább az 1503 és 1602höz fog hasonlítani, mert az 1701 nekem nagyon nem jött be
Az ubisoft kiadó, nem pedig fejlesztõ!
Ez a játék az anno 1701 fejlesztõitõl lesz: Related Designs
Ez a játék az anno 1701 fejlesztõitõl lesz: Related Designs
Ezt az ubiSoft fejleszti? Mert nagyon úgy néz ki mint a Settlers VI.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
← ElőzőOldal 38 / 38