Anno 1404
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
érte
kérdéseket kelljen megválaszolni minden nap...
Oda fel lehetne tenni a manualt is, sõt a magyarítással kapcsolatban is lehetne infokat feltenni.
Én szívesen segítek ha valaki koordinálja az ügyet.
Viszont megint elõjött egy probléma. Indigó farmot kellene építenem, de nem elég magas a viszonyom az arab fószerral. Mivel lehetne növelni a viszonyt?
Amúgy 96MB😊
Sem a fõküldiket amiket a lord akárki adott..hol vannak a hajótorott kölykök? és mi van az arab muksival mert azt mondja keressemeg a szigetet és jelentsem a sziget megvan de enyi...HELP me pls
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Érdekes semmi, az ég világon semmi gondom nem volt még a nem végleges RC Win7-el 😊 megy rajta minden rendesen.ennyit a nem véglegességrõl.
A nem végleges win7 is sokkal jobb az elavult xp-nél szvsz!
Gaby123: Szerintem az a probléma hogy összeakad valami más programmal, ez windows-nál nem ritka. Én amikkel eddig találkoztam, hogy bezavart egy játéknak: az vagy codec volt, vagy vírusirtó(esetleg tûzfal).
Tegyél fel Windows 7 RC-t azon tuti megy rendesen.
Nekem is az van fent, razor verzió hibátlan 😊
Nekem semmi gondom nem volt, szinte szájba rágósan elmagyaráztak mindent. Olvasva itt a sok problémát már értem miért butítják le a játékokat a végtelenségig...
Köszi
Talán tedd fel ezt vagy ennek a törését!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
3 küldetés van: hogy keresem meg a nagyvezír szigetét majd elvileg jelenteni kéne vagy mit de nem tom, kereskedni meg ugye nem tok vele akkor meg mit kell?
van amikor a hajótörött kölyköket kéne összeszedni de nem találtam az elsõn kívül egyet se.
meg mellék küldetés de akkor se megy, hogy TOOL gyárat építettem arra a szigetre amelykre mondja (kezdõ) és egyáltalán nem fogadja el a questet pedig a gyártás is folyik..
Ötletek?
Még mindig uaz a problémám(nem azért mert béna vagyok)
Nem értem miért nem indul a game,másnak ugyanez a verzió elindul...
Csinál egy crash.log fájlt ez van benne:
>14.07.2009 13:26:40] StackTrace (ThreadID 2220, BuildInfo v1.00.1765, LogFile 0):
>14.07.2009 13:27:16] StackTrace (ThreadID 3616, BuildInfo v1.00.1765, LogFile 0):
>14.07.2009 13:27:30] StackTrace (ThreadID 2688, BuildInfo v1.00.1762, LogFile 0):
>14.07.2009 13:27:39] StackTrace (ThreadID 3800, BuildInfo v1.00.1762, LogFile 0):
>14.07.2009 13:28:14] StackTrace (ThreadID 3840, BuildInfo v1.00.1762, LogFile 0):
>14.07.2009 13:28:24] StackTrace (ThreadID 584, BuildInfo v1.00.1762, LogFile 0):
(6x-i elindítás után)
Ha valaki tudja miért csinálja ezt, kérem írjon.
Pls énis szeretnék vele játszani.
Szinte senki nem válaszolt-nyilván mert már játszotok vele és az lefoglal- de én nemtudok és amikor ég nem volt crack akkor mindenki kérdezõsködött és választ várt a kérdésére.
Én miért nem kaphatok??<#conf>#conf><#help>#help>
Már teljesen paff vagyok.
Nekem most ilyen amerikai feelingesek vannak de pl olyan aladinossal, ahol szultán van lehet? <#idiota>#idiota> Vagy milyenek vannak még?
Nincs valami opció arra, hogy az épületeken látható legyen, hogy mit termel? Kis ikon felettük, vagy ilyesmi?
Azt nem lehet megnézni, hogy melyik épületbõl mennyit építettem eddig, és hol?
Nem érdemes egyszerre upgradelni a lakóházakat, a következõ fejlettségi szintre, elõször elég csak egyet, hogy elérhetõk legyenek az új népnek az új fejlesztések. Ha már mûködnek az új üzemek, akkor érdemes felfejleszteni a többit is, így nem nyíg annyira a nép, hogy nekik új igényeik vannak. Jól gondolom?
Már linkeltem, de itt van megint: Termelés-kalkulátor.
Ezzel mindig nyomon tudod követni, hogy mibõl mennyit érdemes felhúzni. Ennél több már pocsékolás. Ha ezt betartod akkor elég hamar elég szép profitot fogsz termelni, mivel nincs feleslegesen mûködõ épület.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A 1701-ben eltalált arányok itt is mûködnek
Nincs pénzem nekik semmit építeni! 😄 Hogyan tegyem õket így boldoggá?