Anno 1404
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vásárolni is lehet így (gondolom), de én csak egy másik saját szigetemrõl szállítattam haza a kitermelt nyersanyagokat.
És ha nem jár arra hajó, akkor hogy lehet bevenni a route-ba az én kis falumat? Vagy hogy tudok küldeni kereskedõt az általam szükségesnek tartott cuccokért?
Aszsem lassan elolvasom a manualt:)
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Az 5. küldetésben mit kell csinálni? Elvileg Al Zahir-nak kell segíteni, a Marie d'Artois elleni csatában, de nem árulja el hogy mit segítsek, már egy ideje pusztítom a hajóit, de semmi eredmény.
Kérdés:
Amúgy van rá valami megoldás, hogy a talicskás figurának beállítsak valami prioritási sorrendet? Van néhány termelõ helyem, amit nem igazán szeret a figura, és hosszú ideig nem viszi el a cumót belõle, de van olyan is, amibõl már akkor elviszi, ha csak 1 van benne.
De pl a warehouse menujeben van baloldalt 3 kis fül. azoknak mi az értelme? Az alsóba,(trading) behúztam az eladó cuccokat, de semmi.
Itt azt is láttam, hogy be lehet állítani az árat... Ez azt jelenti, hogy csak ezen az áron adom-vezsem, vagy ez valami limit?
Lenne pár kérdésem: az elején ki lehet választani, kivel imdulj, én a suma parasztot választottam. Ez számít?
A fõnök azt akarja, építsek egy chapelt, ehhez kell 9 parazstház, amihez kellenek favágó házak.
Elkezdtem termelni, de tele lett a favágóház eladataln/elszállítatlan cuccal, az automata elszállítás lassú. Hogy lehet meggyorsítani? Mit tudok kezdeni az eladatlan(raktáron lévõ) cuccal? A parton áll két hajó, azokba tegyem valahogy be? Hogyan?
Szerszámból pedig kevés van, hogy tudok beszerezni ebbõl?
Bocs, tudom ezek a játék alapjai, de tutorialt nem találtamsehol...
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
A guide leírásban nem találtam hozzá megoldást.
Nekem olyan problémám van a sérült hajóval mit kell csinálni mert én nem tudok vele semmit kezdeni.
Próbálom szótárazni, mert a pdf-et még bevágni sem tudom a fordítóba, így hát elég nehézkes. Megpróbálom a pdf-et átkonvertálni doc-ba, azt már nyersen le tudom fordítani.
Na mindegy, küszködök tovább, vagy megvárom a magyar fordítást, ha lesz.
Azért kérdeztem, hátha megúszom a fordítgatást.
Most nincs teljesítendõ feladat és mégsem lép tovább.
Azt a listát sem találom ahol felsorolja, hogy mit hajtottam eddig végre és mi van még hátra.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Tegnap addíg kattintgattam a bal oldalon lévõ küldetések/feladatok ikon sorra, amíg eltûntek a questek, és nem sikerült vissza varázsolnom az ikonjait, de még a quest listában sincsenek benne. lehet, hogy sikerült megszüntetnem õket?
Minden feladatot végrehajtottam, újabbat nem ad.
Segítene valaki?
Én csak ma telepítettem a játékot, de teljesen magával ragadott. Sajnos azonban a 4. pályán kicsit elakadtam, amikor a nyugati szigetrõl kell elhozni a gyerekeket. Teljesítettem a questet, létrehoztam a populációt, és a gyerekek is már a sziget warehouse-ban vannak, de nem engedi hajóra tenni õket. Ezt írja ki ha az ikon felé megyek az egérrel: Somewhat stuffed with milk and date by Karim...
Esetleg tudja vki mi lenne a teendõ?
További jó játékot mindenkinek!
nem másoltam be a trainer mappát
köszi szépen a helpet
Veszélyes dolog a jövõ. Szünet nélkül azzal fenyeget, hogy bekövetkezik.
Más ötletem nincs.
Veszélyes dolog a jövõ. Szünet nélkül azzal fenyeget, hogy bekövetkezik.
Van tengeri és szárazföldi harc is. A tengeri az olyan, mint a hagyományos RTS harcok, viszont a hajókat fel lehet szerelni ezzel-azzal. A szárazföldi csata viszont eléggé egyedi.
Érdemes amúgy a kampánnyal kezdeni, pláne ha nem játszottál korábbi epizóddal, elég jól végigvezet az összes játékelemen és el is tudod dönteni az alapján, hogy érdekel-e a mûfaj :)
Nekem az a bajom a játékkal hogy akármilyen verziót szedek le és elindítom a játékot mindig kékhalál jön be, ezt miért csinálja????:@:(
azt viszont sajnálom h randomok a pályák, jobban szeretem ha az "ismert" világban ténykedhetek.
membõl van elég ^^
nem ismerem ezt a sorozatot, az egész világ (pl amerikai földrész) benne van, vagy csak egy részét lehet kolonizálni?