1894
-
Nos #373 -
Nos #372 Hogyan lehet képet felrakni? Csak 200kb-ig enged feltölteni. -
#371 széép! -
#370 Vajon lesz hozzá magyarítás? -
Pio #369 A lakosok számát kell növelni. -
bat777 #368 hali megint, egy kérdés: hogy tudom növelni, h több halyót csinálhassak, csináltam nagy hajócsinálót, de akkor sem lehetett 5 nél többet, mit kell építeni, h többet csinálhassak? -
#367 De szép amúgy :) -
#366 Képeslap-nézet
F1 :) -
EK1TEP #365 Ezt a képet hogy csináltad?
Nálam nem ilyen homályosak a távolabbi dolgok! -
#364 -
EK1TEP #363 Értem!
Köszönöm mindenkinek a segítségét! -
#362 Vásárlásnál vagy eladásnál számít, hogy egyesével, tizesével adod el/veszed meg, vagy az összeset, ami a hajódban/raktárban van . -
#361 télleg bele lehet merülni ebbe a játékba, főleg ha egymás után jönnek az újabb és újabb küldetések.
elleszek egy ideig :) -
EK1TEP #360 Akkor van ez a mód.
És van olyan hogy 4 hely van ahová én tudok berakni 1,10 vagy végtelen mennyiségű cuccot.Ez micsoda? -
Noodlee #359 Aham. -
EK1TEP #358 Áhhá!
Akkor ha megadom hogy xy városnál "-" azaz pakoljon ki mondjuk 10t fát akkor meg kell adnom hogy az én kikötőmben pakoljon be "+" azaz 10t fát? -
Noodlee #357 Minámális angoltudás bőven elég, hogy ez ne okozzon gondot. Vidd az egeret a +/- jel fölé, és kiírja, hogy load/unload, itt tudod kiválasztani, hogy mit akarsz fel/vagy le pakolni, és honnan hova vinnéd. -
EK1TEP #356 Valaki legyen szíves magyarázza el nekem a kereskedést a tengeren!
Rá megyek arra a kis csillagra bekeresek várost vagy kikötő vagy mi az és utána bead ilyen +/- izét ott mit kell csinálni?Be lehet adni oda több várost is úgy láttam.
Ezt hogyan kell csinálni? -
bat777 #355 megvan :) -
bat777 #354 hali, tán a 3. pályán vagyok, az ahol a kölyköket kell összegyűjteni :), az egyik feladat, h a kolostorba a papoknak kell kenyér, készen van a kenyér van 5t, de nem tudom, h hogyan kell odaadni nekik, ez lenne a problémám, h hogy kell a papoknak odaadni a kenyeret. -
Nos #353 Egy tipp, ha valaki szeretné felépíteni a nagy katedrálist, vagy a nagy mecsetet, nem kell feltétlenül addig várni, míg a lakosság teljesen stabilizálva van, hanem érdemes közben, mert qva sokáig épül. Én a diplomácia scenariót nyomtam, és miután meglett az 5000 letelepült "perzsám", azután kezdtem el építeni. Valami két órát pörgött a játék max sebeséggel, mire felépült. Közben megkajáltam, néha feltötöttem a kutakat, meg ilyenek, de túl sok dolgom nem volt :)
A végén amúgy is főleg a felső szint ellátásával törődik az ember, az épületnek meg csak nyersanyag kell. -
CamelX #352 Mitől más még a hard azon kívül hogy kevesebb money-val kezd az ember? Gem kell ugye a keleti épületek magasabb fokozataihoz is? Honour-al max fejlesztéseket tudtam venni a Grand Vizornál -
weine #351 neem, az egy mostani játék és ha jól emlékszem Németalföldön kezdődik.
Amit én említettem az meg Velencében. De mindegy is, csak most ahogy írtam, eszembe jutott és gondoltam hátha ismeri valaki más is. -
Nos #350 ja, és a kampány összes pályáját érdemes hardon nyomni, mert akkor több gemet kapsz, meg jobb medált, meg valami címet, bár asszem a savior of the realm easy-n is jár
persze ha ez fontos -
loOol07 #349 Chapter 5-nél elakadtam ott hogy 8 tonna leather jerkin kell vinni találtam is egy szigetet ahol megvannak a szükséges nyersanyagok csak nem tudom hogy kell "elfoglalni" mert amikor építenék oda valamit mindig azt írja hogy no overlap with the construction area -
#348 Szerintem a The Guildre gondolsz. Jó játék az is, csak nem teljesen egy kategória. Ez városépítős-menedzselős, az meg család/üzlet menedzselős. -
#347 -
Nos #346 Felépítettem a szultánnak a nagymecsetet (nem kampány, ott nem kell). Nagyon szép :) Csak elfoglalja a szigetem negyedét. -
weine #345 volt egy ehhez hasnlójósok évvel ezelőtt, a címére nem emlékszem, de ott is karaváényokat kellett szervezni, Velencében jáétszódott, de a kereskedés fel volt dobva egy ki politikával: dózsét kellett választani, illetve a tanácban elfoglalni helyeket, lefuzetni a választó fejedelmeket stb.
Nem tudjátok annak mi volt a címe? Még commodore, vagy amiga vagy talán XT(esetleg 286-os) idejéből való a játék... -
weine #344 jó ez a játék, köszi azt a tanácsot, hogy csibáljak küldetéseket, abból rá lehet jönni amikéntre.
persze ha elolvassa valaki a manualt, az is segyt, de az cak alapszabályokat említ, az hogy ezekből mik következnek, azt neked kell kitalálni. -
CamelX #343 Hát én sztem elásom jó mélyre ezt a játékot, tegnap is éjjel 2kor feküdtem le miatta ilyet beszól h 2 órája játszom 1 huzamban, tarthatnék 1 kis szünetet, aha :D -
EK1TEP #342 Ja és nem tudom mi baja lehet de megcsináltam az 1. Campaing-ot és mennék a következőre és kidob az asztalra és kész. -
EK1TEP #341 Hali!
Készül magyarítás vagy ki fogják adni magyarul is a játékot?
Nagyon jó játék csak sok mindent nem értek, nem tudom mit kéne csinálni így csak találgatom a dolgokat azt vagy sikerül vagy nem! -
#340 Van szerszámkészítő épület azt hiszem toolmaker a neve, vas és szén kell a gyártásához. -
#339 Igen, most már emlékszem, azt a tekercset elvittem, én a 250-esnél voltam elakadva, amikor csatahajókat kell küldeni az Academy of Wisdom-hoz, valamit nem jól csináltam tegnap, de ma elsőre sikerült. Úgyhogy továbjutottam ennél a résznél. Azért kösz a segítséget. -
nokly #338 Valaki tudna segíteni abban hogy hogyan tudok saját magam szerszámokat létrehozni és nem kérnem kell? (Demoval játszottam)
ÉS a harcról olyan kevés szó jutott valaki le tudná írni hogy mégis mikor van meg milyen az, előre is kösz! -
Pio #337 Pedig elvileg amikor a datolyaszedős küldit megcsinálod akkor kapsz a nomád sziget strongboxába egy 100as tekercset. Főküldetés ez is és az indigós előtt van jócskán (nyilván, mert a nomád populáció alapvető feltétele a datolya és az indigó csak jóval később jön elő), szóval ott kéne hogy legyen vagy valamelyik hajóra esetleg betehetted. Nézz még egyszer körül alaposan, ha nem találod, akkor restart, merthogy itt máshol nem lehet szerezni tekercset, csak később kapsz még egy +250eset valami küldetésért.
De még egyszer: alapvetően mindenképp az oriental warehouse-ban kellene lennie (vagy hogy hívják az épületet) a strongboxban, eddig mindenkinek ott volt. Nem lehet, hogy véletlenül lebontottad és újraépítetted azt az épületet? -
#336 Én is pont ott vagyok elakadva, az 5. pályán, de nekem nincs semelyik strong room-ban sem tekercs, és nem tudom mit csináljak. De amúgy a 285. hsz.-ban le is írtam a dolgot. -
kks #335 Kösz -
Pio #334 Szerintem ez anem a hetedik pálya lesz. Ez azért fontos, mert van egy hely, ahol ez a probléma adódhat, talán az ötödik pálya, nem emlékszem, de ott elég speciális a megoldás, ezért leírom azt:
A nyugatabbra levő szigeted kikötőjében van egy tekercs, ami plusz presztízst ad. A strongboxban keresd (második fül baloldalt a kikötő panelén, ide teszi a küldetésekhez kapcsolódó cuccokat). Ezt kell elvinni középre az arab kikötőjébe a plusz presztízsért.
Bármelyik más pályán a presztízsnövelés úgy zajlik, hogy valamelyik kikötőbe tudsz vásárolni honorért tekercset és azt kell elcipelni.