1894
  • hanta
    Már tárgytalan.
  • 8til
    Na igen... ezt még nem próbáltam :)
    És láss csodát... bejött:)
    már a 7. misszio is kész...
  • hanta
    Sziasztok!

Két napja játszom a jáékkal, de sehogy sem sikerül elérni az első szintet az Orient-tel, így fűszer ültetvényt se tudok. Ráadásul a citizens-ekből sem akar patricians lenni. Tudnátok segíteni, hogy mit kellene csinálnom?
  • rexsimus
    A levél a te kikötődben van, csak aktiválni kell, és magától teszi a dolgát a hajó.
  • 8til
    Hello mindenki!

Tud valaki segíteni?
    6. misszió: védd meg a várost a bíboros töketlenkedésétől.
    Én védem a területet, szinte a végtelenségig, és jön az üzi, hogy vegyem át a levelet, és kérjek vele segítséget, de nem tudom átvenni a levelet. Mikor behajózom a cicababa kikötőjébe nem jelenik meg a trade menü. Illetve rá tudok nyomni a kereskedő gombra, de a csaj fején kívül nem jön be semmi lehetőség. Még ha árút viszek, és odaadnám neki, akkor sem tudom elfogadtatni vele, mert nem jön elő a pipálási lehetőség. Próbáltam felbontást váltani, újra indítani a térképet (már baromi rutinosan védem a szigetet...) De nem tudom elvinni a levelet. Valami ötlet?
  • rexsimus
    Ez mitől lehet: online profillal játszok, és amikor belép a játék, írja, hogy jelentkezik be a profilba, de egyszer csak, hopp hiba: Authentiction as "felhasznév" failed. Please enter password again.
    És hiába írom be a jelszavam, újra kiírja ezt.
    Van valakinek valami ötlete mi lehet a gond?
  • alma2
    ohh a fenebe az egyik tengeri csatanal dob el az egyik elhullott hajo egy papirust, amitol megno a prestigem elegge, hogy tudjak indigo farmot csinalni...
    ezert kezdtem elorol a palyat, pedig nem kellett volna
  • alma2
    Azon a palyan vagyok en is.
    tolem es keri a papirt meg az indigot, mar csak az a baj, nincs eleg prestige pontom, hogy tudjak indigohoz szukseges cuccot ultetni/telepiteni, kozben enyem a fel vilag.
    Ez a kuldi novelni a prestige pontomat, de hat utolag hiaba igy nem megy tovabb a jatek.
  • Silverline29
    Okay,köszi.Megtaláltam,1kishajómban volt.Most csináltam meg a pályát.
  • Petko
    ponthogy vinni kell a dobozt amit az arabtól kapsz a mandulás szigetre, ha fel van szerelve a zászló azthiszem be tudod pakolni
  • Silverline29
    A zászló megvan,fel is szereltem,de hova kell menni?Honnan lesz meg az ironbox?
  • Petko
    a másik homoki nigger (karim) ad neked valamiért cserébe zászlót és akkor bejuthatsz
  • bazza
    Az mitől lehet, hogy tőlem az 5. pályán az arab csávó nem kért 5 indigót meg 5 papírt? Elvileg kellett volna. Most még mindig csak az a küldi van bent, hogy küldjek 3 warshipet. Odaküldtem...semmi...órák óta. (van már 1000 nobleman is, de semmi)
  • Silverline29
    Sziasztok!Az utolsó pályán kéne a"strongbox"..Van 1sziget,ahol 1arab segítene de Lucios befészkelte magát hozzá,nem tudok odatelepedni.Ott mit kéne csinálni?Hogy kergetem el?Köszi.
  • Batmanci
    Öcsém, PROFI vagy!
    Rávezettél a megoldásra.
    Nem a profilom esett el, hanem az utolsó mentésem.
    Kitöröltem és 10 perccel korábró műkszik.
    Nagyon köszi, mert erre nem gondoltam.
  • alma2
    Esetleg csak a profileod ment tonkre, es amikor az elejen azt tolti be akkor dob egy hatast ?
    Torold le, vagyis masold el a menteseidet, nezd meg ugy.
  • Silverline29
    Reximus:Capt.Obvius leírta a 6.campaign.Fórum 2.oldala,547.hozzászólás.Minden le van írva.
  • rexsimus
    segítenétek egy két tippel a kampány 6. pályájára, amikor a bíborossal kel viaskodni, mert nem igazán állok nyerésre.
  • bazza
    Nah nem szóltam, az egyik kikötőben volt a levél... Nemtom mikor kaptam, biztos nemfigyeltem. :D
  • bazza
    Mivel nem tudok könyvet gyártani (nincs indigó) nincsenek nemeseim. Diplomáciai levél? Honnan? Hol? :D
  • Nos
    és van egy olyan achivment is, hogy telepíts le 10000 nemest úgy, hogy csak 2 szigeten telepedsz le
    na a másik sziget így a sivatagos lesz, ahol már él pár ezer envoy, de elfér ott a "hansa" lakosság is :)
  • Nos
    Ez igaz, de azért akarok legalább 7500 nemest egy szigeten, mert annyi kell a legnagyobb várostípushoz és gondolom kapok érte gemet, ha eccer elérem.
  • Anarch
    Jaja, de ha van már diplomáciai leveled és megadta a Vezír a rangot, akkor is nézd hogy a talaj megfelelő-e az adott szigeten indigótermesztéshez. (ha nem akkor vehetsz "honor pontokért" - zöld koszorúszerű cucc bal felül- ilyen spéci magot amivel be lehet vetni a a szigetet.)
  • Guillotine
    950 főre emeld a Noblemaok létszámát a főszigeten és akkor megkapod a Warmaschine gyárat onnan vigyél 3t warmaschine-t.Ahhoz,hogyindigót tudj termeszteni el kell vinned egy Diplomacy levelet az arabnak.
  • Lettyke
    Ha egy szigeten nem tudsz annyi lakost elhelyezni amennyi kell,nyugodtan létrehozhatsz kolóniát másik szigeten is,mert a lakosságot egyben méri.Az össz lakosságot számolja,nem a szigetenkéntit.Én ígycsinálom és csak annyira figyelek,hogy az új kolóniának helyben legyen almabor és kender.A többi anyagot simán lehet szállítgatni.
  • bazza
    Üdv!

Én is azon a pályán vagyok, amikor az arab mukit kell megvédeni a csajtól. Viszont elakadtam. Két küldim van: Az egyik, hogy gyártsak 10t könyvet a szerzetesnek, de nem tudom honnan szüljek indigót. A beduinokkal kéne barátkoznom, de azok meg sehol...

A másik küldi, hogy az Academy of Wishdom-ot védjem meg legalább 3 warchippel. Odaküldtem 3 small warshipet de semmi nem történik...

Help!
  • Silverline29
    Köszi Captain Obvius,egyszerűnek tűnik,holnap megnézem.1bányát már leromboltak az utolsó pályán=zavar.
  • Batmanci
    Hát, én még ilyet nem láttam!
    50 órája játszom, 5. kampány vége felé egy mentésnél kifagyott.
    Soha ki nem lépett eddig. Most újra kellett indítanom, és utána soha többé nem indult el. Ill. elindul, ahogy szokott, de mielőtt belépne a főmenübe, reszel egy két percet 'oszt "Runtime error"-val kib*sz az asztalra. Jó néhány éve pöcsölök gépekkel, játékokkal, de ilyet, hogy így szétcsapja saját magát...?
    Többször újraraktam, regisztrációs adatbázisból minden rá vonatkozót töröltem, újraindítottam, vga driver le-fel, épp csak vindózt nem raktam (nem is fogok ezért), és semmi.
    Minden más játékom kifogástalanul megy (1701+addon is), de ez nem indul, ha megfeszülök sem.
    Fagyásnál nem melegedett semmi. (Igaz nem is tud)
    Úgyhogy számomra vége a 1404-nek, hacsak vlaki nem tudja, mi a repedt f*sz ez?
    Fél napom ráment, a tököm tele...
    Ennyi.
    Majd jövök megkamillázom vlamikor, hogy tudtok-e rá valami magyarázatot.
    Csáveraviszta!
  • CptObvious
    Ha rákattintasz a küldetés ikonjára a bal oldali menüben, akkor jelezni fogja, hogy a városban hol kell keresni őket.
    Ott közelíts rá teljesen és kezdj el nézgelődni. Fénylő, kék aura veszi körül őket. Kattints rájuk és el vannak kapva.
  • Silverline29
    Sziasztok!Tudja valaki,hogy a campign-ban a kémeket,hogy kell elfogni,hatástalanítani?Köszönöm
  • AnubisEE
    koszi akkor kell meg par ezer nemes :)
  • Nos
    de nem pénz lesz belőle, hanem a nemesi ruhákhoz kell :)
  • Nos
    4000 nemes után tudsz aranybányát
  • hellgatefan
    hogyha nagyon nem ad semmit akkor kezd újra a pályát.
    nekem is volt ilyen problematika de ez megoldotta.
  • AnubisEE
    Hi valaki tudja hogy lehet kibanyaszni az aranyat ?
  • Nos
    A csudába, 7000 nemesnél beállt a város, már nincs kit feljebb fejleszteni, eltűnt az összes parasztház. Ha átrendezem az egész szigetet, akkor talán elfér 7500 nemesi lakos, de 10000 (ami a győzelem egyik kritériuma) ezen a szigeten nem fog elférni :(
    Húú, ha nyomsz egy hosszú játékot tényleg dúrva feltételekkel, egyre újabb aspektusai jelennek meg a játéknak.
    Pl jó kis logikai játék, hogy valyon maximum mennyi ház fér fel egy szigetre. A főszigetről már az utolsó kőfaragót is ki kell gyilkolnom, mert a kőfaragó+warehouse az két házhely :)
  • Noodlee
    Ha nem sietsz a pályával/questekkel, és kicsit pepecselgetsz, akkor idővel biztos adnak majd.
  • Silverline29
    Anarch:3sima "kis"warship kell.Ezeket végig kéri a pályán.(nekem végig nyomta,hogy védjem meg,1idő után már zavart.:)
  • Silverline29
    Milyen küldetések vannak most?Amiket nem csináltatok meg..
  • Silverline29
    Válasz Anarch és Batmanci.
    940 particianra kell fejlesztened a lakosokat.(940partician legyen legalább).Ekkor szintet lépnek a lakosok,s ekkor tudsz War machinokat gyártani.(igen vmi fogaskerékhez hasonló az épület ikon)
    (előtte kell könyvet csinálni a népnek,hogy boldogok legyenek,fejlődjenek.)
    Anarch:Milyen akadémia.(ezt nem értem,emlékszem)Ha leírod pontosan,akkor tudok segíteni,tegnap csináltam meg a pályát,még emlékszem rá:)Próbáld azt meg,hogy ahová kell vinni a Warmachint,azon a szigeten 1kicsit lejjebb is van kikötő.Nem oda kell vinned?