1894
-
weine #493 112MB-os pdf file -
weine #492 Itt a leírás angolul -
HUmanHunter #491 nem tudok arab épületeket építeni :S vettem tekercset is de azt hogy tudom "kihasználni?". ki tudom választani az arab épületeket de egyik épület sem él és benyögi a fószer hogy nincs elég repum hogy engedhessen bármit is építeni. -
n003 #490 lehet venni az apócáknál tekercset ami emeli a mohamed-szimpátiádat -
gematta #489 nagyon nagyo 100000000x hála lenne
érte -
Fletley9 #488 FAQ röviden amire te gondolsz. Igen az nem ártana. DE elöbb valaki nekem segitsen mert továbbra se tok semmere haladni xD -
HUmanHunter #487 #473? -
weine #486 kellene ide is csinálni egy bemutatót, hogy ne mindig ugynaazokat a
kérdéseket kelljen megválaszolni minden nap...
Oda fel lehetne tenni a manualt is, sőt a magyarítással kapcsolatban is lehetne infokat feltenni.
Én szívesen segítek ha valaki koordinálja az ügyet.
-
jocking #485 Közbe én is rájöttem, köszi.:)
Viszont megint előjött egy probléma. Indigó farmot kellene építenem, de nem elég magas a viszonyom az arab fószerral. Mivel lehetne növelni a viszonyt? -
weine #484 nekem megvan a guide, mingyá feltezsem valahova.
Amúgy 96MB:)
-
#483 Van egy kis sziget a pálya közepén, ahol az egyetem, vagy mi a fene van, ott árulnak kvarcot. -
#482 Nem azon volt a hangsúly hogy nem végleges a win7, hanem azon hogy nem érdemes feltenni egy játék miatt. -
jocking #481 Ismét problémám támadt a játékkal. A kampány 5. pályáján vagyok. Noövelni kellene a patríciusok számát a szigetemen, ehhez pedig nagy templomra lenne szükség. Ehhez üvek kellene, ahhoz pedig kvarc. Viszont egy épület sincs ami hajlandó lenne a kvarcot kibányászni. Akkor most mit kéne tennem? -
Fletley9 #480 A 4. pályán továbbra se tom mi a teendő sem a mellélküldit(mindkét szigeten megy a termelés a TOOL és semmi)
Sem a főküldiket amiket a lord akárki adott..hol vannak a hajótorott kölykök? és mi van az arab muksival mert azt mondja keressemeg a szigetet és jelentsem a sziget megvan de enyi...HELP me pls -
n003 #479 a várat nem is tudod lerombolni .. el is mondja! húzd lőtávolon kívülre a sereget és csak az ő táborait pusztísd -
EK1TEP #478 Mindenki ezzel a nem véglegességgel jön...
Érdekes semmi, az ég világon semmi gondom nem volt még a nem végleges RC Win7-el :) megy rajta minden rendesen.ennyit a nem véglegességről.
A nem végleges win7 is sokkal jobb az elavult xp-nél szvsz! -
gematta #477 köcce a segitséget
-
bat777 #476 hali. na a 6. pálya lesz egy vízválasztó, nem sikerül. 14 perc és támadnak, arra van idő és nyersi, h megszervezzem a védelmet, arra a pontra ahol betámadnak, nincs idő beindítani a gazdaságot szerintem, az a baj, h anélkül hamar elfogy a pénz. visszavertem az első támadást, de a várat nem sikerül lerombolni, itt akadtam el :( na mindegy, ha valaki tuljut a 6. pályán annak az okossságait várjuk :) -
Benyoka007 #475 hali! asszem 5ik pályn tartok és van az a küldetés amikor egy copper keyt és egy iron strongboxot kell megtalálnom. A kulcs az megvan de a másikat nemtalálom sehol, ha vki tud akkor segítsen pls! köszi -
#474 Azért az elég durva lenne egy játék miatt feltenni a windows 7-et, egy olyan oprendszert, ami még nem is végleges.
Gaby123: Szerintem az a probléma hogy összeakad valami más programmal, ez windows-nál nem ritka. Én amikkel eddig találkoztam, hogy bezavart egy játéknak: az vagy codec volt, vagy vírusirtó(esetleg tűzfal). -
HUmanHunter #473 hogy tudok hadsereget toborozni? -
Gaby123 #472 xp van, azon elvileg mennie kéne
-
EK1TEP #471 Milyen Windows van fent?
Tegyél fel Windows 7 RC-t azon tuti megy rendesen.
Nekem is az van fent, razor verzió hibátlan :) -
#470 nincs mit -
hapi #469 Na végig vittem hardon a kampányt. tetszett még biztos játszom vele párat.
Nekem semmi gondom nem volt, szinte szájba rágósan elmagyaráztak mindent. Olvasva itt a sok problémát már értem miért butítják le a játékokat a végtelenségig... -
Gaby123 #468 Nem vagyok hisztis meg sértődős, és ez szerintem nem tartozik ide, segítséget kértem a játékkal kapcsolatban nem kritikát.
Köszi -
#467 vedd meg a játékot eredetiben, és ha az sem jó, akkor megsértődhetsz a kiadónál -
Lettyke #466 A hajótörötteket délen találod.Ha bal odalon rámutatsz a feladatra,piros körökkel jelzi hova kell menni.Ha megvannak a hajótöröttek,el kell őket vinni északra Guy-hoz. -
Gaby123 #465 2 napja lett újrahúzva mert bekaptam egy vírust miközben crack után keresgéltem...nagyon bosszant h nem indul...és fogalmam sincs h mi lehet az ok -
EK1TEP #464 Akkor telepítsd újra a windowst :) -
Gaby123 #463 Próbáltam mindent amit írtok,ez a 3.féle. Próbáltam a Razor-osat is, az se jó...:(
-
EK1TEP #462 Nekem Razor1911 verzió megy, normális törése van!
Talán tedd fel ezt vagy ennek a törését! -
#461 Azért nem kapsz választ, mert senki nem tudja mi a problémád okozója és senki nem tud rá gyógyírt. Attól, hogy megsértődsz azon, hogy senki nem válaszol, még nem fog belevarázsolódni mások fejébe a válasz. Majd ha jön valaki aki tudja a választ, az majd segít. -
#460 Nem a kezdő szigeten kell a szerszámgyártási láncot felépíteni, hanem a fenti kicsin, ahol a bánya is van -
#459 Passz, próbálj egy teljes reinstall-t, lehet már keveredtek az egyes törések fájljai -
Fletley9 #458 na elakadtam a 4. pályán (jó korán) szal nem tom mit kel csinálni felfedeztem az egész térképet meg minden.
3 küldetés van: hogy keresem meg a nagyvezír szigetét majd elvileg jelenteni kéne vagy mit de nem tom, kereskedni meg ugye nem tok vele akkor meg mit kell?
van amikor a hajótörött kölyköket kéne összeszedni de nem találtam az elsőn kívül egyet se.
meg mellék küldetés de akkor se megy, hogy TOOL gyárat építettem arra a szigetre amelykre mondja (kezdő) és egyáltalán nem fogadja el a questet pedig a gyártás is folyik..
Ötletek? -
Gaby123 #457 Hello
Még mindig uaz a problémám(nem azért mert béna vagyok)
Nem értem miért nem indul a game,másnak ugyanez a verzió elindul...
Csinál egy crash.log fájlt ez van benne:
>14.07.2009 13:26:40] StackTrace (ThreadID 2220, BuildInfo v1.00.1765, LogFile 0):
>14.07.2009 13:27:16] StackTrace (ThreadID 3616, BuildInfo v1.00.1765, LogFile 0):
>14.07.2009 13:27:30] StackTrace (ThreadID 2688, BuildInfo v1.00.1762, LogFile 0):
>14.07.2009 13:27:39] StackTrace (ThreadID 3800, BuildInfo v1.00.1762, LogFile 0):
>14.07.2009 13:28:14] StackTrace (ThreadID 3840, BuildInfo v1.00.1762, LogFile 0):
>14.07.2009 13:28:24] StackTrace (ThreadID 584, BuildInfo v1.00.1762, LogFile 0):
(6x-i elindítás után)
Ha valaki tudja miért csinálja ezt, kérem írjon.
Pls énis szeretnék vele játszani.
Szinte senki nem válaszolt-nyilván mert már játszotok vele és az lefoglal- de én nemtudok és amikor ég nem volt crack akkor mindenki kérdezősködött és választ várt a kérdésére.
Én miért nem kaphatok?? -
Lettyke #456 Elsűlyesztettem Guy minden hajóját,de nem lett meg a láda.
Már teljesen paff vagyok. -
#455 Sztem mindegy, szükséged lesz mindkettőre :D -
EK1TEP #454 Újrakezdtem a pályát most kicsit másképp csináltam jó lett :)