1894
  • Phoenix007
    Én skirmisht játszok - talán a master buildert - és ott a vezír meg a lord kikötője felett mindig van nyíl, de questet nem adnak. Vagy csak elnéztem valamit?
  • Anarch
    Egyszerűen nem akarja beadni ezt a küldetést. Már legyártottam sok war machine-t (mármint azt aminek a jele egy kalapács meg valami fogaskerék) Szinte minden épületet leraktam már valamelyik szigetemre de semmi. Az Akadémia meg a Vezír kikötője felett is van egy nyíl hogy valami questet jelez de oldalt a sávban csak az Akadémiás 3 warshipeset (Apropó az ugye nem Large warshipet jelent?) jelzi. :S Ez bug lehet? vagy milyen épületet kellene még leraknom hozzá? Vagy x nemes kell városba? Kissé unalmas már órák óta ott tökörészni.
  • Agamemnon69
    Max fejlettségen tudsz gyártani war machine-t, úgy mint a sima fegyvert.
  • Batmanci
    Bocs a dupláért, de ha magyarul lenne sem tudnám, mert minden szavát értem. Ha meglenne az a feneette Szar War, tovább léphetnék, mert mindent tudok, ugyanis kiskoromban feltörtem a diót :)
  • Batmanci
    Hali!
    Volt már olyan, hogy a kereső működött?
    Valami távoli emlékem azt súgja, hogy volt.
    Most nincs.
    Ha működne nem kéne most gépelgetnem, meg benneteket
    zargatni. Nem is vagyok gépírónő, se fejvadász.
    Na, de a lényeg!
    Honnan a bánatból szerezzek "10t Warmachine"-t.
    Idáig minden világos volt, de erre még csak utalás sincs sehol.
    Annyit keresgéltem, hogy közben elvitte a pénzemet, pedig egész jól álltam.
    Visszakerestem volna, de bocs, annyit nem ér az egész, hogy három órát visszaolvassak, mert nem tudok szavakra keresni.
    Köszi.
  • rexsimus
    A profil mentését hol tárolja a játék?
  • Noodlee
    camping?
  • hellgatefan
    jó má nem kell visszaolvastam
  • hellgatefan
    hi én tán az v. chapternél járok a campaing-ba és már egy órája keresem de sehol nem találom azt a ..... strongboxot de a copper key-t már megtaláltam de semmi instrukció és nem tudom megcsinálni valaki help
  • Silverline29
    jó úton vagy.Milyen küldetés maradt ki?Vittél War machine-t az"arabnak"?Akkor ad hajókat,amivel délen lerendezed,akit kell.Ha a hajóit szétlövöd,1ládában lesz az"iron box".A kulcs pedig jobb oldalt alul 1homokviharos szigeten.Ott a sziget közepén van 1láda,arra bal klikk és megvan a kulcs,persze hajót vigyél a szigethez.Nem írok le mindent,írd le hol tartasz.Egyébként nemsokára megcsinálod a pályát.Én most csináltam meg.Ráphenek a VI-osra,állítólag elég nehéz.
  • Anarch
    papír meg könyv már van bőven. Sőt már nemesek is vannak a városban. Az uccsó optional quest az volt hogy a szerzetes fazon mondta hogy építsek már egy börtönt (vagy valami hasonlót) a szigetre. Ez is megtörtént de azóta megint semmi... :S
  • Silverline29
    Remélem nem mondok rosszat,én is ott vagyok,kicsit előrébb.Elvittem 3hajót neki(4-et a biztonság kedvéért).Sokáig nem volt semmi,aztán egyszercsak jött.Illetve az után,hogy 940particianra fejlesztettem a fővárost=akkor tudtam csinálni"paírüzemet"(folyóra kell tenni)+5indigó.Vagyis mikor ezt a részküldetést megcsináltam utánna volt 1kis harc.Vagyis ezek szerint ok-okozat van.Esetleg csinálj meg más részküldetést addig.(amit még nem csináltál)
  • Anarch
    Hi!
    Asszem az V. chapternél tartok a campaign-ban (az elején a szőke hajú csaj fogja a zászlót) Nah és ott van egy olyan rész hogy z Ibl Al Hakim (vagy kicsoda), az Akadémiánál a fejes csávó megkér hogy küldjek neki leglább 3 warship-et megvédeni a sulit. Odaküldtem neki 4 small warshipet, de nem történik semmi. Gondoltam majd később jön az enemy. De órák óta semmi. Ha elhívom a hajókat onnan akkor meg mondja hogy "jajjaj ne vigyem el". Vissza, akkor meg megint semmi.
    Valamit benéztem? Vagy mit kell ott csinálni?
  • Noodlee
    Jah, a térképek elég jó cumókat tudnak adni.
    Többet érnek, mint amennyit rákölt az ember a térképre.
  • Conicotomia
    Azóta rájöttem, ha veszel térképet, van rá esélyed hogy találj egyet, bár elég kicsi...nagyjából 50 expedíciót indítottam és csak egy "epic" hadvezért találtak.
  • rexsimus
    Partician-jaim hogyan lesznek? Kell valami extra vagy majd?
  • Guillotine
    Köszönöm
  • perko
    Mind a két épületet a Noblemen szinten (950) kapod meg.

A Warmaschine-t a War Maschine Workshop gyárt.
    A Bear Cave-hez Trapper's Lodge kell.
  • Guillotine
    Üdv! Légyszíves segítsetek! Melyik épület gyárt Warmaschine-t? A Bear Cave-hez milyen épület kell?
  • Conicotomia
    Sziasztok! Néhány achievementnél az a feladat, hogy toborozzak (recruit) néhány különböző nemzetiségű hadvezért. Nem tudjátok őket hol lehet megtalálni?
  • Silverline29
    Okay,köszi.Holnap megnézem,most meló van.(Jó kis"összetett"a campaign,stratégiai játékban nem gyakori.)
  • Tuvok #632
    Az ún . Metropolisz effektus . Ez azt jelenti, hogy a város belső házainak fejlődéséhez kellenek külső házak, azaz ha megáll a fejlődés, tenned kell le új parasztházakat .
  • Silverline29
    Köszi Csinkin és Tuvok.Valóban kell 940 lakos.
    Más:Ha van elég ház(valamelyik"arab"mondja is,hogy kevés van,építsek még),akkor 1idő után fejlődnek?Mert minden megvan+boldogok is(sötét zőld).A régi annóban egyből fejlődött,akkor is ha csak 1házat csináltam.
    Szóval köszi mégegyszer.
  • kHares
    Wow. Bár az előző anno is rengeteg időmet elvette ez talán még jobb. Igaz a gépigénye kicsit nagy de ez bocsánatos bűn.

Kérdésem lenne a campaign 6. fejezetével kapcsolatban. Hardon kezdtem, kapom a kis sidequesteket, építem őket, jön az első hullám, visszaverem, oké. Viszont a pénz lemegy párszázra. Ha nem állítom át az adókat akkor is +700 bevétel környékén vagyok, tehát stabilan kéne növekednie az aranymennyisének. Ennek ellenére fölmegy mondjuk 324-re visszaesik 100-ra majd 248, 70, 456, 311 stb. Ezek után nem nagyon tudok építkezni, max halászokat.
    Mit nem értek?
  • Tuvok #629
    Nem . Aktiválás után tökéletesen megy .
  • Tuvok #628
    Nem kell selyem (silk) a papírhoz, csak fa . Az arab szigetre raktam egy Indigo farmot és egy Paper mill-t (folyóra kell), csak azt felejtettem el, hogy fa is kell hozzá :D Így a hajó ami a fűszert, papírt és indigo-t az alap szigetre viszi, visszafelé hoz egy kis fát is .
    A könyvhöz kell papír és indigo .
  • rexsimus
    Na ma jön meg a játék, jupíííí
    Akadt már gondja valakinek a játék védelmével (már aki megvette)?
  • csinkin
    Ne aggódj csak vidd fel a népességedet 940-re és utánna
    a fennti szigeten a folyóra tudsz telepíteni papírmalmot!
  • zsutyesz
    Az eladandó cuccoknak az árait hol lehet beállítani?
    Köszi.
  • Silverline29
    Sziasztok!Olyan problámám van,hogy a campign-ban(5-6páya talán),kér részküldetésként 5indigót,5papírt.Az indigó adott,de ugyanezen a szigeten nem lehet silk-et csinálni(ami a papír 1ik alapanyaga).Jobb oldalt alul van 1sziget,ahol jelzi,hogy van silk,de azt írja a szigetre,hogy"unhabitant isle",illetve nem engedi,hogy építsek rá "kikötőt".(a hajón van nyersanyag a kikötőhöz).Vagyis az lenne a kérdésem,hogy mit rontottam/néztem el?köszönöm előre is aki tudja a megoldást.
  • Tuvok #623
    Kőútra, tűzoltóságra, és Carpenter-re szoktam beállítani :)
  • CptObvious
    Milyen játék típusban játszol? Kampány alatt folyamatosan kiírja ugye. Scenario-k alatt szintén ott a kupa. Végtelen játék módban, ha a beállítások végén nem adtál meg semmilyen kritériumot, ami szükséges a pálya befejeztéhez, akkor az a pálya céltalan marad.

---

Lehet, csak nekem új, de azért leírom. Szóval, a beállításokban az interface menüben van egy "action bar" opció, ami lehet 1 v. 2 soros is. Rákattintunk egy épületre vagy hajóra és a kis ikonját (amin ott a miniatűr képe) elkezdjük húzni. Ekkor megjelenik a menü sor és bele lehet húzni az egyik szabad kockába. Innentől kezdve állandóan látható lesz a képernyő alján. Építés menüből ugyan így ki lehet húzni bármilyen épületet és akár a jobb gombos menübe is be lehet rakni.
    Sok haszna igazából nincs, bár a fontosabb épületeket így könnyebben el lehet érni.
  • Noodlee
    Rákerestem a gugliban screenshotokra. Amelyiken látszik a hud, ott valóban látszik a kupa a bal oldali quest listában, de nekem nincs olyanom.
  • Noodlee
    Az rendben van, de ott csak a mellékküldetések vannak, ahogy a quest listában is, de hogy mi a fő küldetése a pályának, az nincs ott leírva.
  • Lettyke
    A bal oldali oszlop alsó ikonjai közül bármelyikre kattintassz,megjelenik egy panel.Ott vannak a feladatok leírva.
  • Noodlee
    Bal oldalon kupa??
    Még nem verte ki a szememet, de majd otthon megnézem.
    Ezer éve tolok egy pályát (már azt sem tudom, hogy melyik játékban), asszem a harmadik, de lövésem sincs, hogy mit kéne csinálnom, hogy vége legyen :)
    Lehet, hogy a kis szőke csókát le kéne nyomnom?
    Spannban vagyok vele, de már a kalózokkal is. Szétcsaptam a kalóz figurának egy nagyobb hajóhadát, erre koalícióra lépett velem, pedig előtte nagyon rühellt :P
  • Nos
    a képernyő bal oldalán van egy kupa, arra rákkatt, az a főkveszt
  • Nos
    ez a játék végtelen
    már egy ideje szemüveget hordanak a nemesek, de még csak most kérik a gyergyatartót a patríciusok és a nemesi ruhát még mindig nem igényelték, pedig már 100 éve játszok
  • Noodlee
    Hogy tudom megnézni, hogy az adott pályán mit kell csinálnom, hogy vége legyen?
  • bat777
    A chaptereket megcsináltam,szerintem a 6. a vízválasztó. A legnehezebb és a legszebb is :) A 7. és a 8. ez után nem okozhat gondot senkinek.
    A campain-t csinálom és ez sokkal nagyobb kihívás lesz. Olyan feltételek lesznek! ::: :)