1894
  • Lettyke
    Ezer köszi!
  • CamelX
    Kell lennie parasztrétegnek, persze ha minden fain akkor ez alacsony szinten marad, de mint a valóságban, itt sem lehet mindenki góré :P Próbáld ki hogy a perifériára teszel még parasztházat, fogadjunk hogy a régi parasztok akikről beszélsz, ki fogják szorítani az újakat!
  • Vándorr
    természetesen megvannak az építéshez szükséges anyagok,nem is kapcsoltam ki az automatikus építést (zöld nyil sincs hogy építkezne) :)
  • rolandoo
    Valaki segítene a 6. pályában?Odáig jutok h 4-5 csapatot megcsinálok az első max a második támadást visszaverem és utána ennyi.elfogy a pénzem és a nyersim is.a választ előre is köszi
  • CamelX
    Ááá kész :) végre sikerült harmadszorra az uccsó küldi! Eddigi játékidő, majdnem csak campaignből: 27 óra! :o
    Asszem kötelező darab lesz ez a játék az original gyűjteményemben :)
  • MarkBlade
    Köszi a választ de lehet hüle vagyok, de hogy kell fejlesztenem a várost mert már 1530-an vannak de még mindig nem tudom építeni..:(
  • HUmanHunter
    megvan az ami a házuk továbbfejlesztéséhez kell?
  • Vándorr
    kampány módban, miért van az hogy a városomban laknak patriciusok, és mégis a város közepén is vannak kisebb szintű lakóépületek? természetesen minden igényük maximumon van régóta, és mégsem fejlődnek... esetleg valami limit van a kampányban? vagy mi számíthat még?
  • HUmanHunter
    a kezdő helyen, ahol van az a kő kikötő honorból venni kell ien tekercset. azt meg el kell vinni az arabnak a kikötőjéhez és megkapod az alap épületeket. mindig ha fejleszteni akarod az épületeidet akkor vinni kell neki ien tekercseket.
  • nokly
    jah és még az megtudná valaki mondani, hogy hempet, hogy tudok szállítani? ksz!
  • somigabi
    ja fűszer engem is érdekelne...
  • nokly
    countinous gamebe hogy lehet nomádokat hozni és fűszert termelni mert nem tudom mit kell az arab emberrel csinálni?
    Köszi!
  • grebber
    Németeknél sikeres a game 10 nap alatt 100.000db-ot adtak el!
  • Anthrax
    Lenne egy kérdésem,hogy ha veszek nyersanyagot akkor azt miért nem használja fel gyártáshoz és például ha nem a tools készítő mellé csinálok coal gyártót akkor simán leszállítja a warehouseba az anyagot de nem használja fel és ott van a piros felkiáltójel az épület felett,hogy nincs alapanyag,az miért van ?
  • rolandoo
    Hali mindenkinek!
    Valaki tud nekem küldeni a 6os pályáról mentést?3 napja gyűröm de sose sikerül.Pleas valaki ha tud segíteni küldje el a [email protected] -ra.Előre is köszi
  • Fletley9
    az oké akkor(bár mellék küldit nem fogadja el de így-is úgyis ujrakezdem mapot hátha) és a vezírel mi a teendő szal miután megjavítottam a lord hajóját
  • n003
    mert a többi gyereket a "mellékküldik"-ből kapod meg .. pl a nyugati sivatagos szigeten építened kell 145 lakosu falut akkor a kikötőben megjelennek a gyerekek akiket felveszel és irány a fősziget dokkja ...
  • Fletley9
    igen ezek tiszták csak az van ugye hogy megépíetm a hajójavítot a lord megcsinálja a hajóját és mondja hogy kerresem meg a vezír szigetét délen( ami meg is van)é s jelentsem neki de ezt nem tom, hogy kell meg mint a hajötöröttek meg vmi gyerekek az első északon volt a és monostorba kellett bevinni és az a főküldi,hogy van még rajta kívűl öt de a térképen egyet se látok pedig kalózok is megvannak meg minden
  • hapi
    Azt észre vetted hogy ha ráviszed az egeret a küldetés leírásra akkor a kis térképen pirossal megjelenik hogy hová kell menni?
    Mert akkor az ilyen "hol vannak a hajótöröttek?" kérdés elég fura.
    Nem emlékszem pontosan a 4. küldire az a baj.
  • Noodlee
    Ha valamelyik küldetésben elakadsz, akkor a quest ikonjára bal oldalon tartsd rá az egér kurzort, és a térképen pirossal villog az a hely, hol kéne csinálnod valamit. De erre már biztos rájöttél. Amúgy, ha megnyitod a quest listát, és ott kikeresed az érintett questet, akkor néhány esetben részletesebb leírást kapsz róla.
  • Fletley9
    na még1* utoljára megkérdem hátha valaki:
    Szóval 4-es pálya főküldi:
    miután megépítem a hajójavítót azt mondja keressem meg délen a vezir szigetét ez megvan de nem tok semmi csinálni elvileg jelenteni kéne de semmi nem változnik
    a másik pedig hol vannak a hajótöröttek? egyet megtaláltam akit jelzett de felfedeztem az egész térképet és sehol semmi más...és a TOOL gyáras mellék küldit se fogadja el pedig mind2 szigeten megy a gyártás
  • CamelX
    Köszi a tippeket! Asszem neki is állok :P
  • hapi
    -Az első támadás előtt letettem gyorsan 2 kicsi és 2 nagy sereget délre mert csak onnan jönnek.
    - én megtámadtam az aelején a táborait és sikerült le csapni.
    - amikor délen leromból mindent a hajókkal építsd vissza északra a kikötőt.
    - igazából nekem nem jutott el a falig, szal nem tudom mi a fő probléma
    - ja építs ellátót és azzal töltsd fel mindig a seregek erejét amíg pihi van
  • hapi
    Én hardon megcsináltam.
    -Nem szedtem indigót
    -csináld meg a mellék küldiket mert olyan plusszokat kapsz amivel nem lehet nem megcsinálni. (+25% üveg gyártás, - 50% és, -60% fenntartási költség)
    -az egyik külditől a bíboros kb 30 percet veszít azt ne csináld meg túl hamar.
    -ne építsd vissza az összes lakóházat egyből, csak keveset.
    - ami ből túltermelés van azt kapcsold le és spórolj
    - ha nagyon elhúztál a bíborostól akkor várd be és gyűjtsd a pénzt erősítsd a gazdaságot, utolsó pillanatban meg fejezd be az építkezést
  • n003
    javított link
  • Nos
    tipp az utolsó küldihez:
    Ha sokkal gyorsabban elkészültél volna egy szintel, mint a bíboros, akkor állísd le az építkezést és emeld fel az adókat, had gyűljön a pénzt, aztán amikor jár le az idő gyorsan fejezd be.
  • CamelX
    Itt sem akarom lelőni a poént, de hagyjátok azt a várat! Mentsétek ami menthető, azaz csak az erőd ne vesszen el! Egyedül nemességet nem szabad agyon adóztatni, nehogy elmenjenek, ők a fő pénz forrás.
    Szerintem amúgy ez a legkevésbé élvezhető küldi, viszont a 7. majd eszméletlen jó lesz, megéri végigküzdeni ;)
  • CamelX
    Engem az utolsó (?) 8. küldi igencsak leizzasztott tegnap. 2 órás kapkodás úgy hogy végig minden stimmel, azt mikor a katedrális ablakelemeit kell összeszedni (kb 400 üveg legyártása 3 sziget logisztikai összekötésével) még jönnek a katasztrófák (nem lövöm le a poént), azt mondom ááá lexarom, úgyis mindjárt kész, de már -1500 arany a balance-om, hiába viszem eladni az értékesebb árúim. A katedrális végül elkészült, de pont hogy jött volna a megváltás, elértem a -10 ezer vagyont és bazzeg BÖRTÖNBE kerülök ezer hála érte mondom én :D
    Nembaj, nem adjuk fel, nemességet kellett volna megerősítenem, csak az a baj hogy az amúgy is aktívan használt 4 sziget mellett csak a térkép másik csücskében terem meg az indigó, ami ugye kell a könyv gyártáshoz, a nomád szigetem esetében pedig a szőnyegekhez.
    Valakinek tipp ehhez a küldihez aki megcsinálta?
  • Lettyke
    Itt tartok én is és ugyan az a gondom.Pénz elfogy,a kapuk is és a katapult is lővi a várat,de csak nagyon kis kárt tudnak benne tenni.Közben kellene teljesíteni az extra kéréseket,de azokhoz is pénz kell.Holnapig letettem,hátha megálmodom a megoldást.
  • Lettyke
    Ha végigjátszottad,lennél kedves másoknak segíteni?
  • Lettyke
    DNS error - cannot find server
    Oops! This link appears to be broken.
    Megnyitottam és ez a válasz.
  • Lettyke
    Köszi.Már megoldottam.Csak a harci gépeket kellet elküldenem,aztán már ott is volt a láda.
  • Agamemnon69
    Egyszerűen csak fejlesztened kell a városodat ahhoz, hogy fegyvereket tudj gyártani. Ha megvan a megfelelő fejletségi szinted ugyanúg tudod gyártani azokat, mint a szerszámokat.
  • Fletley9
    Erre válaszolna valaki?
  • n003
    ja bocsi összekevertem valamelyik következő küldetéssel
  • MarkBlade
    Sziasztok! Kérnék egy kis helpet. A gyerek keresgélős küldinél ott tartok hogy fegyvereket kéne gyártanom /ha jól értem/ és cserébe kapok "boarding" legényeket. De nem jövök rá hogy hogy tudom legyártani őket.. :)
    pls help!
  • Cefre
    Pedig én ott találtam a kulcsot meg a homokviharos szigeten. minden hajóból amit elsüjjesztettem kijött 1 láda és közte volt
  • hup
    Először is a lakóházaidat lefejleszted a Noblemen houses-re keresd meg hozzá a szükséges kellékeket azután építesz egy War Manchines workshopot mikor elkezdi a gyártást Al Zahir adott egy olyan küldetést hogy vigyél neki 20 War Manchines ha jóltudom akkor ennyit ezután Al Zahir ad neked hajókat hogy győzd le Guy Forcas hajóit ami a térkép bal alsó sarkában van hogyha legyőzted őket megkapod a kulcs mellé a másik küldetési tárgyat ezután elviszed Al Zahirnak
  • jocking
    Na, közben erre is rájöttem, az egyik szigetemen voltak kirakodva a trakarcsek.:D Most viszont végleg elakadtam. Vmi hajóroncsokat kellett megvizsgálni, a sivatagos szigeten lévőnél pedig összeszedtem pár ládát, az egyikben volt egy kulcs, ami sehova nem jó, senki nem fogadja el. Ráadásul vmi új fegyvereket kéne építenem, de ez se megy, mert még az inaktív épületek között sincs fegyvergyár.
    Valaki nem tudná esetleg leírni ennek a chapternek a teljesítését lépésről lépésre?:(:S
  • jocking
    Egyik szigeten sincsenek apácák, egyedül a kezdőszigeten van egy monostor, de onnan csak szerszámot és nyersanyagot lehet szerezni...:(