1894
-
bat777 #453 Sok ház kell és kevés adó, jobban megéri, mint kevés ház és nagy adó. -
EK1TEP #452 Hogy lehet más népcsoportal vinni a kariert?
Nekem most ilyen amerikai feelingesek vannak de pl olyan aladinossal, ahol szultán van lehet? Vagy milyenek vannak még? -
Noodlee #451 Melyik szigetet érdemesebb elfoglalnom. Amelyiken megterem a cukornád, vagy amelyiken a rózsa? Melyik a drágább, és melyikből kell többet termelnem? -
Noodlee #450 Ezekre valaki?
Nincs valami opció arra, hogy az épületeken látható legyen, hogy mit termel? Kis ikon felettük, vagy ilyesmi?
Azt nem lehet megnézni, hogy melyik épületből mennyit építettem eddig, és hol?
Nem érdemes egyszerre upgradelni a lakóházakat, a következő fejlettségi szintre, először elég csak egyet, hogy elérhetők legyenek az új népnek az új fejlesztések. Ha már működnek az új üzemek, akkor érdemes felfejleszteni a többit is, így nem nyíg annyira a nép, hogy nekik új igényeik vannak. Jól gondolom? -
jozzy #449 hi! Az egyik küldetésben kell 7 almond de nem találok semmi lehetőséget a megszerzésére.Van ötletetek? köszi. -
#448 Csak annyit építs ami feltétlenül szükséges. Ha van 20 darab parasztházad, akkor azoknak bőven elég egyetlen egy halászviskó és egy almafarm. Semmit nem nyersz ha többet húzol fel, csak feleslegesen dobod ki a pénzt.
Már linkeltem, de itt van megint: Termelés-kalkulátor.
Ezzel mindig nyomon tudod követni, hogy miből mennyit érdemes felhúzni. Ennél több már pocsékolás. Ha ezt betartod akkor elég hamar elég szép profitot fogsz termelni, mivel nincs feleslegesen működő épület. -
#447 Nincsenek pénz problémám, Patrician szinten már nem tudom elkölteni :)
A 1701-ben eltalált arányok itt is működnek -
#446 Nem csak az a lényeg, hogy zöld legyen, vidd rá az egeret és akkor kiírja, hogy hány százalék kell a fejlődéshez. Templomnál elég a 60% és csak akkor éri meg a kis templomokat megtartani, ha a befolyt adó nagyobb mint a fenntartási költség + az a két ház aminek a helyét elfoglalja. -
#445 Kérdezd meg Bajnait :D -
EK1TEP #444 Na de hogy??
Nincs pénzem nekik semmit építeni! :D Hogyan tegyem őket így boldoggá? -
#443 Sok boldog lakos = magas adóbevétel :) -
EK1TEP #442 Mit tudok olyankor csinálni ha minuszban vagyok pénzileg?
Folyamatosan hordom a cuccokat eladni de folyamatosan megy is minuszba a pénz!kb már -5000 pénzem van!Eladok valamit 1500ért a hajóról ok felugrik -3500 aztán nagyon gyorsan nő tovább és megint már 5000nél tartok!
Honnan tudok pénzt szerezni?
Adót hogy kell behajtani? -
#441 Na ja, zöldben is marad a "hit" sávja a házaknál -
#440 De a fejlődéshez lényegtelen. A kis templom 30%-ot ad, a nagy templom 70%-ot, míg a fejlődéshez 60% kell. -
#439 Ha a város szélén vannak, akkor teljesen normális .
Az egyik trailerben hangzott el, hogy a városoknak azzal próbálnak Metropolis jelleget adni, hogy a város szélén levő, fejletlenebb házak nem fognak fejlődni .
Ha ezeken kívül is raksz még házakat, akkor a belsők egyszercsak fejlődnek . -
Noodlee #438 Van néhány peasant lakóházam, amelyik sehogy nem akar szintet lépni, pedig minden megvan hozzá, ami kell. Ez normális?
Nem érdemes egyszerre upgradelni a lakóházakat, a következő fejlettségi szintre, először elég csak egyet, hogy elérhetők legyenek az új népnek az új fejlesztések. Ha már üzemelnek az új üzemek, akkor érdemes felfejleszteni a többit is, így nem nyíg annyira a nép, hogy nekik új igényeik vannak. Jól gondolom? -
n003 #437 nobleman-hoz kell mind a két 'fajta' templom!! -
#436 Onnan néztem én is eleinte :D
Naszóval: csak nagy templomom van, Peasant és Citizen szinten 100%-ban teljesül a "vallásgyakorlás", Patrician szinten már csak 70%, kell nekik a kis templom is -
Noodlee #435 Én még csak a 3. pályát tolom, de azt már vagy 10. alkalommal kezdem újra, mert rájövök, hogy valamit máshogy kellett volna csinálnom. Most úgy érzem egyenesben vagyok :) -
Cefre #434 Erre valaki?418 -
Noodlee #433 "Asszem csinálni kéne egy ilyet most is"
Hajrá-hajrá!
Skennelni és belinkelni! :D -
Noodlee #432 Igen, ez a kimaradós dolog engem is bosszant. Amúgy pár építési trükköt már ellestem a géptől, néha elég logikusan építget, ha belegondolok, okosabban, mint én :P -
#431 Ezt kétszer teszteltem: egyik alkalommal megfelelt, másik alkalommal nem
Szóval nem értem ...
Hiányzik a 1701-ből ismert Sandbox mód, ahol az összes épület nyitva volt, korlátlan területtel, így lehetett tesztelgetni
A 1701-ben csináltam anno (:D) egy kis cetlit a teszt alapján a legideálisabb várostervezéssel, minden épületnek megvolt a helye, gondolva a későbbi, nagyobb épületekre is
Asszem csinálni kéne egy ilyet most is, de teszt mód híján macerás, ráadásul a Market szélessége és a kis templom hossza 5-ös, ami sehogy se stimmel a 3 kocka széles házakkal, valahol 1-2 kockányi terület mindig kimarad -
HUmanHunter #430 meg kell hagyni a régi templomot mert minden templom csak egy bizonyos körzetben "vonzza" az embereket. -
Gaby123 #429 Nem értem mi van mert a játékot direkt onnan szedtem le amit az egyik fórumozó ajánlott és nála megy...
-
Noodlee #428 Trükkös. Köszönöm.
A templomnak már így is kicsit nagyobb helyet hagytam, gondolva a következő templomra. A régi templomra amúgy szükségem lesz, vagy az új templom megfelel a régebbi népnek is? -
Gaby123 #427 Ez van benne:
>14.07.2009 11:09:12] StackTrace (ThreadID 3612, BuildInfo v1.00.1762, LogFile 0): -
Noodlee #426 crash szóból ítélve a file-ban logolja, hogy mikor, és miért halt ki a játék. A hibákat jegyzeteli benne. -
#425 Az új templom nagyobb területen "hat", mint a kicsi, és a kocsmaé is elég nagy
A váris közepefele - alkalmas helyen - elbontasz 1-2-3 házat, lerakod a templomot, a város szélén pedig építesz új házakat -
Noodlee #424 Nincs valami opció arra, hogy az épületeken látható legyen, hogy mit termel? Kis ikon felettük, vagy ilyesmi?
Azt nem lehet megnézni, hogy melyik épületből mennyit építettem eddig, és hol? -
Gaby123 #423 Majdnem elfelejtettem;a játék könyvtárában lesz egy fájl:anno crash.log
Ez mi? -
Noodlee #422 Ha építek egy várost, akkor a házak közelében kell lenni a kocsmának, és a templomnak. Ha a városom fejlődik, akkor az új népeknek új templom, és kocsma kell, de nem tudom elhelyezni a házak közelében, mert már nincs hely. A régi templomot nem tudom lebontani, és a helyére felhúzni az újat, mert az új nagyobb helyet foglal.
Mi ilyenkor a teendő? -
Gaby123 #421 A gépen futnia kell:
Proci: T3200 2,16Ghz
Videokártya:Radeon HD3470 512Mb
Memória:3Gb
sztem nem ez a probléma
De akkor mi???
-
Gaby123 #420 Hello!
Pls segítsetek nekem!nem indul el és már nagyon kész vagyok,3 kül verziót kipróbáltam és egyik se megy.
Többféle cracket is leszedtem,kombináltam,mindent úgy csináltam ahogy le van írva de semmi:(:(
Elindul, felül megjelenik a címke és az egér is átváltozik és rögtön ki is lép.
Ez miért van? Mi nem jó???
Segítseteek!!PLS!! -
#419 Na na na na ... nem csalunk ... -
Cefre #418 Hello
Nagyon elakadtam a 6 ik pályán .amit tudtam megoldottam a feladatok közül ,de nagyon sokan támadnak nincs pénzem új csapatokra és már a várot támadják .Mit kell még csinálni h vége legyem a pájának? -
Hunor1 #417 Hello.
Nah a harc elég durva! Mindenképp újítás hogy a "sereged" tábort épít, és tulképp a táborok harcolnak! Mondjuk nekem az elöző annoban jobban tetszett a katonai rész. Itt semmi taktika.Az győz aki több tábort épít, vagy több hajót épít.Nincs esélyed ha az ellenség előbb támad meg mint te őt..:-( azért ez nagyon gáz szerintem! -
Pio #416 A legegyszerűbb megoldás: trainerrel belősz magadnak 10ezer honort -
#415 Kedvencekben :) -
#414 Ezek mind szoktam alkalmazni, de valahogy mégsem dúskálok honorban
Sztem 1-2 szir-szarnak túl magas a honor ára, legalább is a hasznáért cserébe