1894
  • Nos
    csak pörgesd fel az időt és előbb utóbb ad küldit
    egyébként miután megvan a mecset, a szultán is megjelenik a térképen, ott lesz az épülete a nagyvezér kikötője mögött
  • ellington
    kössz!
  • rexsimus
    1: minden kívánságuk legyen zöld. 2:az adójuk a legkisebb tartományban legyen. 3:ne legyen megtagadva a feljebb lépésük (a piactérnél lehet, ha meg van tagadva egy x-es tekercs forog felette, általában ez legyen,jobb ha te irányítod a feljebb lépést). Esetleges hibák: nincs elég építőanyagod vagy később nincs elég "helyed", de ez az elején nem valószínű.
  • ellington
    citizeneket hogy lehet a peasantból csinálni? már van templomom meg minden, mégsem akarnak átalakulni.
  • bat777
    nincsen tekercs egyetlen kikötőmben sem :(
    kész a mecset, a szultán elmondta a szövegét, és utánna semmi feladat, nem tom, h hogyan tovább
  • 062020
    A kikötőd egyik fülében lévő tekercset vidd el a szultán városához hajóval.
    De lehet, hogy ez nem azon a pályán van.
  • bat777
    hali, valaki járt már a diplomat pályán, kész van minden, csak nem tudom, h hogy tudom elérni a sultán feladatait, kész a népesség, a sultán moscua is kész, de az 5 szultán feladatot, nem tudom, h hogy kell teljesíteni, nincsennek feladatok, nem tudom, h hogy kell őket elérni. help me
  • hapi
    biztos hogy valamilyan mellék küldit kihagytál, mert hardon is vagy 15 percel hamarabb megvoltam, van 3.szinten is gyorsépítő ember is és gyorsabb üveg gyártás is, ergo nem kell annyit működtetni. szal mellék küldizz. Ja és a bshopot is vissza lehet vetni vagy 30 percel.
  • rexsimus
    Arra figyelj, hogy ne csak parasztjaid legyenek, mert azok keveset adóznak, minél "nemesebb" egy kaszt annál többel lehet lehúzni őket. Persze, nagyobb az igényük, de nem nehéz megoldani.
  • CamelX
    Jól teszed, én is csak azután kezdtem el :) hát sok szerencsét, mert kell hozzá. Mondanék okosabbat de nekem is csak 4x-re lett meg, avagy négy és feledszerre, mert pont a harmadik szakasz eleje fele volt egy mentés, de az a durva én még így is szüneteltem az építést a harmadik szakaszban is. Viszont vannak itt akiknek hardon meglett elsőre, biztos ők több tippet adhatnak :)
  • Sephi
    Hiaba epitetek egy tonna hazikot, a tartozasom egyre csak nagybobb, nem birjak kitermelni, ahogy elviszek egy szalotmanyt kapot 2000 arany korul de par perc es mar minuszban vagyok...

Es mar lassan nincs hely a szigeten hogy hazakat epitsek...
  • 8til
    Megvolt. azzal együtt 80 perc. 60 perc van alapból, +20 a mellék küldivel. 5 ablakot tesz be percenként, és 400 kell. Ha kiszámolod, az pont 80 perc alatt van meg. Annyival maradok le, amennyi időt az elején vacakol a gép, amíg az első adag üveget berakja az épületbe. Van korábbi mentésem is, de akkor most megpróbálom, hogy a második etpban sem várom meg közel sem a végét, hanem már 10 percel a vége előtt elindítom... illetve majd csak egy kis continoues után:) A continous game-et csak most akartam elkezdeni. hátha felszedek pár értelmes dolgot:)
  • CamelX
    Mellékküldik megvoltak? ha jól tudom van egy ami 20 percet ad. 20 perc a vége előtti mentés nem elég, max ments előbb és ha már minden passzol akkor nyomd a + gombot ami gyorsít az időn. Continous game úgyis izgibb és ugyanolyan pörgős, csak egyből szabad választást kapsz mindenből
  • rexsimus
    A felesleges anyagokat pedig add el, ha van, azokból lehet pótolni a kiesést, nekem legalább is sikerült :)
  • Sephi
    Koszonom!
  • Tuvok #718
    Ja, ha adók beállításakor nyomod a SHIFT-et, pontosabban tudod állítani
  • Tuvok #717
    Tegyél le sok házat, elégítsd ki a lakók igényeit, hogy boldogok legyenek, és emeld az adót világoszöld vagy sárga szintig (szintlépéshez sötétzöld kell)
    Minél több boldog lakos, annál több adó :)
  • 8til
    Kész... feladtam... :) (mivel harmadszor is megszívtam, pont 46 másodpercen múlt...)
    Kiszámoltam: 5 ablakot tesz be 1 perc alatt. az azt jelenti, hogy ha 400 ablak kell, akkor az pont 80 perc. (azaz 60+20) Most vagy én vagyok hülye, vagy ez lehetetlen:)
    legalább is közepes fokozaton játszva ez így működik... Nem tom ki hogyan játszotta:)
    Valami gyorsításnak még kellene lennie valahol, amivel nyerhetek 1 percet:) 20 percel a vége elött mentettem:) Annyi időm lenne, hogy nyerjek még 46 másodpercet, ha van valakinek 5lete:)
  • Sephi
    Sziasztok.

Az ANNO 1701-ben ha elfogyott a penzed, mindig kaptam egy csomot... nos ebben a reszben ez mar nem szokas latom.

A problemam az, hogy maximalis adot szedek, megis az epuletek borzalmasan sok penzt vesznek el (fentartas gondolom) es -350 -ben vagyok jelenleg. Hogy lehet penzhez jutni? Probalok eladni dolgokat de irtozatosan keveset kapott :(

Most kell nomad falut csinaljak de nincs mar penzem es csak minuszba megy...
  • 8til
    Ezt csak azért nem tettem meg, mert a harmadik etapban végig 100%-on megy az építés, és mind2 kellékből min 15/20 az arány. Szóval egy fél percre sem áll meg, az egyetlen idő, amin nem tudom hogyan lehetne javítani, az az építés indítása. Mert mikor bejön a harmadik etap, alapból áll az építés. mikor ha rögtön bekapcsolom, akkor is elmegy 1 perc, mire felveszi a kellő üveget (etap kezdéskor több mint 60 van raktáron). Ezen kívül, ha megcsinálom a mellék küldit, és ad még húsz percet, az úgy tapasztaltam, akár mikor is csinálom meg, mindig 20 percet ad. Tévednék?
  • CptObvious
    A honor pontokból kell venni prestige tekercseket. Northburgh árulja. Aztán azokkal elhajózol Al Zahir-hoz, mire ő megköszöni és nő a prestige.

@8til
    Ha elkészülsz egy adott szakasszal, akkor a következőnél új számláló indul, szóval igen, ugyan annyi időd van. Nincs extra idő.

Annyira amúgy nem vészes ez a pálya. (Hetedikhez képest sétagalopp)
    Csak arra kell ügyelni, hogy a katedrálisnak mindig jusson elég nyersanyag.
    Ha kell, akkor állítsd le azokat a gyárakat, amik a katedrális építéséhez szükséges nyersanyagokat használják. Aztán, ha már megvan a kellő mennyiség, újra üzembe állíthatod őket.
    Célszerű a piactéren megvonni a fejlődési jogot a lakosoktól is. Ezzel máris sok nyersanyagot menthetsz meg.
  • 8til
    A második harmadban, ha előnyt szerzek, akkor is ugyan annyi időm van, nem?
    Mert Ott kicsit pihentem is, hogy plusszos maradjon a gazdaságom.
  • 8til
    Ezt nem hiszem el... Megint egy fél percel elbuktam...
    A legjobb, hogy mikor elmondta, hogy milyen raj gyerek, mert nyert, rögtön azt i elmondta, hogy ez nem lehet... nem lehet, hogy az enyém kész van... Aztán kiírta, hogy vesztettem...:(
  • HAYES
    Hogy lehet Al Zahir-nál prestige pontot szerezni scenario módban? Mert campaign módban küldetéseket ad, de itt a küldetésekért nem kapok prestige-t csak honort.
  • CamelX
    Én mindössze fél perccel nyertem meg :D rombolni szerintem nem kell semmit, a 2. harmadnál kell nagyobb előnyre szert tenni + megcsinálni összes mellékküldit. Esetleg 2. harmad kezdeténél érdemes 1 mentést is beiktatni
  • 8til
    Hello all

8. küldetés utolsó etapjában hogy a francba lehet még gyorsulni?
    Az elejétől fogva végig 100%-on ment az építkezés, leromboltam a szigetet is, és mégis vesztettem, vagy 1 perccel...
    Persze lehet, megint csak Én voltam béna:)
  • Serpa
    nocomment ^^
  • nocomment
    Ohhh, köszi, rázoomoltam. Mekkora fék vagyok. Most már OK.

köszi
  • Serpa
    szigeten vannak szétszórva a ládák, megkell keresni a homokviharban.
  • nocomment
    Kattintottam a hajóroncsra, de nem történt semmi, a másik sarokban legyűrtem a hajókat, felvettem a ládákat is, a key nincs meg.
  • Tuvok #703
    Nem is kell, a szigeten levő ládákra kattintgass
  • nocomment
    Hi,

az V. küldetésben a viharos sivatag szigeten hogyan lehet kibányászni a hajóroncsot??? Nem is enged partra szállni se.

Köszi
  • CptObvious
    Igen, azt mutatja. Pontosabban, az adott építési szakaszra vonatkozik. Mert ugye a katedrális felépítése több lépcsős folyamat.
    Ha elkészülsz egy adott szakasszal, akkor a számláló is újra indul.
  • rexsimus
    Tudom, már volt benne része, nem is kevés :D

Amúgy a visszaszámláló azt mutatja, hogy a bíboros mikor fogja befejezni a katedrálist?
  • Phoenix007
    Hát pedig ilyen lesz egy pár, erre készülj fel lelkileg :)
  • rexsimus
    Még nem nagyon kezdtem bele, csak 15 percig játszottam, és gondoltam, hogy van-e valakinek valami tippje a pályára amire érdemes figyelni, nehogy a végén derüljön ki,hogy újra kell kezdeni a pályát :D
  • rexsimus
    Bal oldalt mindig ki van írva röviden, hogy mit kell csinálni, és mutatja is a térképen, de ha ott nem,. akkor azt giszem az F8 nyitja meg a questeket.
  • greg benz
    sziasztok!

tegnap kezdtem el játszani,nagyon bejön,a hangulata és a grafikája nagyon ott van!ha jól emlékszem campaign-ra mentem,de nem biztos,azt a módot játszom,ahol 3nehézség van..az elején a katedrális építésébe kell elméletileg segíteni.megépítettem már mindent,a warehouse-om maxoon van állandóan termékekkel,de nem tudom mit kell tovább csinálni..!én úgy gondolom,hogy vagy az ott álló hajók valamelyikével kellene küldeni a warehouse-ban tárolt termékeket,vagy egy saját hajót kéne csinálnom,de azt nem lehet..tudnátok segíteni,hogy mitől akadhattam el?köszi!
  • Silverline29
    Nem olyan nehéz,mint aminek látszik.Ha elakadtál írd le pontosan és segítek,meg szerintem más is.
  • rexsimus
    Van valami tippetek a kampány 8. pályájára? Vagy nem olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik?