Hearts of Iron 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jesszus,kicsit elgurultak a szerkesztõk gyógyszerei<#guluszem1>

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Pluskast
TRP modot tudom javasolni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Én addig is keresek egy normális HOI2 modot és azt felrakom. Kár, hogy pogessorék az 1.3-at is belevették.
Pluskast
Nekem még épp hogy elfogadható a sebessége bár elég nevetséges, hogy elég gyakran lemegy 8-9 fps-re. Pláne úgy hogy van egy ati 4870X2 kártya a gépemben meg 4 giga ram meg egy intel core dou 2 3.16 ghz-es procim...

Az a baj, hogy ez a játék majd úgy fél év múlva lesz játszható kb 2-3 peccs meg egy normális mod után. Nem értem, hogy harmadszorra is miért nem lehetett a készítõknek az alapvetõ hibákat kikerülniük.

<#wilting>

hát én idáig el se jutottam, olyan szinten optimalizálatlan fos hogy negyed óránál tovább nem birtam...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Pluskast
Ja az meg már csak hab a tortán, hogy még ki sem tört a háború de már vagy 25 nemzet van a szövetségesek oldalán.... Nevetséges

Pluskast
Ne is mond. Magyarországgal kezdtem eljutottam nagy nehezen 1939-ig persze kibaszottúl nem kaptam meg a felvidéket és kárpátalját sem. Direkt megnéztem melyik eventtel lehet elõhozni, beírtam a megfelelõ event számot, hát az agyamat eldobtam. Ha németország bekebelezi Csehszlovákiát Magyarország szart sem kap. Minden a németeké lesz. Ennyit a nagy történelmi hûségrõl amirõl ugattak a készítõk.<#duhos2><#gunyos1>
Aza szomorú, hogy ezt már harmadszorra játszák el. Az elözõ 2 résznél is megcsinálták. Seggfejek<#boxer><#boxer>

Szeptember 30
Értem, és mikor várható az európai megjelenés?

http://www.freeweb.hu/azxaktak/

ráadásul ezen kívül gyk nem is nagyon vártam idén semmit, de ezt ennyire elszúrni... :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hát igen....

hát megvan az idei év legnagyobb csalódása is 😞

Ez nagyon fura, nekem pl nincs ilyen probémám, szóval nem lehet játékbeli bug, illetve csak vmi nagyon specifikus
Az jó.Szerencsére nálam csak 2 jelentéktelen provincia de mondjuk a német-francia határon vannak jelentõs területek és azok elvesztése egyik vagy másik oldalra nem tesz túl jót a játszhatóságnak.
dettó az van nálam is és nem tudok mit tenni vele... :S
legalább lenne értelme... küldenek a szövetségesek 100 hadosztályt, persze... 😄DDD
Amúgy az a hiba h a határmenti tartományok valamelyikét a szomszédos ország tartományaként jelzi és emiatt nem lehet rajta semmit sem fejleszteni elõfordult vkinél?
nem szeretem követni a történelmet. sokkal jobban szeretem a "mi lett volna ha" dolgokat...

Itt nincs F12 h megnyisd azt az ablakot.Nem baj legalább még nem vetemedünk tiltott dolgokra.
na ennek aztán sok értelme van... -.-
mint mindenhol ált. igen, gyengék.
egy kis cheat tuninggal / sajátos event írással meg lehet oldani dolgokat. HoI2-ben olyan eventet írtam utoljára magamnak, hogy a magyarok ki akarnak ugrani a háborúból, de a német fenyegetés miatt nem sikerül, ezért a Szövetségesek X egységek küldtek nekik... és akkor beadtam kb 50-100 hadosztályt... 😄 azt foglalgattam magamba... érdekes volt... Balkán kb végig az enyém volt 😄 Kezdtem jugokkal, folytattam románokkal, aztán csehekkel... végén németeknek is nekimentem😄

Mert csak annyi a különbség h az egyik repcsi a másik meg szállítási fejlesztés.És minden megegyezik de vhogy van köztük 100 nap eltérés.Amúgy MO nagyon gyenge a játékban?
passz, eddig ha játszottam a fejlesztéseket az ai-ra bíztam. ha a többibe igazán belejövök, majd abba is beletanulgatok. 😊
Amúgy még azt szeretném megkérdezni 2 ugyanolyan tulajdonsággal rendelkezõ technika kikutatása mért különbözik akár 100 nappal is?
nincs mit. 😄DD
Köszi a segítséget.Megvilágosodtam így hajnal fél 3-kor.
aztán a hadosztályokon belül a dandárok vannak ugyebár, de azt már kifelejtettem.
itt egy példa egy magyar hadseregre:

A könnyebbség benne, hogy a HQ-kal parancsot adhatsz az összes alatta lévõ HQ-nak, hadosztálynak.
Mert ez így mitõl jobb?Biztos én vagyok láma de nem nagyon érzékeltem belõle semmit azon kívül h ki van írva h hol van az éppen aktuális hadosztálynak a parancsnoksága.
egyébként nagyon bejött nekem ez a hierarhiára alapuló hadsereg.
A szovjetek jó helyen vannak.Amire te gondolsz azok a kínai komcsik.
sokat látni belõle... -.-
szovjetuniót nézd meg hol van... 😊

Magyarország jelenti a legnagyobb fenyegetést? 😄
Mor3llo

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Kedves Paradox, elég nagy fejetlenség uralkodik ebben a játékban sajnos..😞

Aki észreveszi, hogy mi a "kis" bibi a képen/játékban, az kap egy pirospontot.......

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Elkezdtem a '38-as kampányt a magyarokkal, de nem jött elõ sztem a müncheni egyezmény a németeknél, így nem kaptam meg a Kárpátalját..ez valami bug ? :S

Egyelõre csak Magyarországgal kapcsolatos változások: egységnevek, miniszterek, modellek, pártok, technológiák készen, katonai vezetõk félkészen.

békét sikerült már valakinek kötni? hogy megy az?
úgy van, pénzalapú lett a kereskedelem. kivéve a komcsi országoknál, azok egymás között tudnak bartel üzletet kötni.
Jól látom hogy a kereskedelem anyiban változot hogy most mindent pénzért lehet adni vagy venni ha nem cserélni mint eddig?

A játék összeségében tetszik bár a egység gyártás még egy kicsit átláthatatlan és a kutatások is elég kuszák de az be tudhato a gyér angol tudásomnak!
Hadseregek felépülése ki mondotan tetszik.
Azt tudja valaki pogessor honlapjára felkerült 0.1 alap csomag mit változtat a játékon?
Ja, alapban nincs. De rögtön fejleszthetõ, 36 májusra megvan.
Muki100
Megvan a HoI3 manual .pdf-ben, 15 mega ha érdekel valakit.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

I.C.ram
Mindenki. Olvastam a forumon, hogy se a nemeteknek se az olaszoknak nincs meg az a techjuk, hogy IC-t epitsenek.
Muki100
Az alap techeken is majd nagyot kell változtatni, a baj az hogy a környezõ országok is gyanítom alul vannak értékelve.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

igen és utána?

I.C.ram
Minden at lesz dolgozva valamennyire. De a politikai rendszer mindenkeppen.
kattints rá úgy, hogy be vagy ide jelentkezve
a.carkey
A pártokat kicsit "áttördelhetnéd", mert olyan, mintha egy Holdlakó 84834847347347347374734737474 fényévnyi utazás után azonnal és átgondolatlanul játékfejlesztésbe kezdett volna úgy, hogy belekeveri Hunyadi Mátyást a vasfüggöny átvágásába.

A medve nem játék.