Hearts of Iron 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Az a baj, hogy ez a játék majd úgy fél év múlva lesz játszható kb 2-3 peccs meg egy normális mod után. Nem értem, hogy harmadszorra is miért nem lehetett a készítõknek az alapvetõ hibákat kikerülniük.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Aza szomorú, hogy ezt már harmadszorra játszák el. Az elözõ 2 résznél is megcsinálták. Seggfejek<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
http://www.freeweb.hu/azxaktak/
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
egy kis cheat tuninggal / sajátos event írással meg lehet oldani dolgokat. HoI2-ben olyan eventet írtam utoljára magamnak, hogy a magyarok ki akarnak ugrani a háborúból, de a német fenyegetés miatt nem sikerül, ezért a Szövetségesek X egységek küldtek nekik... és akkor beadtam kb 50-100 hadosztályt... 😄 azt foglalgattam magamba... érdekes volt... Balkán kb végig az enyém volt 😄 Kezdtem jugokkal, folytattam románokkal, aztán csehekkel... végén németeknek is nekimentem😄
A könnyebbség benne, hogy a HQ-kal parancsot adhatsz az összes alatta lévõ HQ-nak, hadosztálynak.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Aki észreveszi, hogy mi a "kis" bibi a képen/játékban, az kap egy pirospontot.......
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A játék összeségében tetszik bár a egység gyártás még egy kicsit átláthatatlan és a kutatások is elég kuszák de az be tudhato a gyér angol tudásomnak!
Hadseregek felépülése ki mondotan tetszik.
Azt tudja valaki pogessor honlapjára felkerült 0.1 alap csomag mit változtat a játékon?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"