Hearts of Iron 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem is akartam még leszedni, a changelog érdekel. 😊
köszi!
de nem tudod letölteni , csak changelog, a jatekhoz lesz vmi frissitö amivel le lehet szedni a patchet (gondolom közbe ellenörzi eredeti-e)
link? 😊
Muki100
Van 1.1! Szép hosszú a lista.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

pardoxplaza...

igen
Muki100
A jobb felsõ sarokban van egy kis + jel, azt lenyitod és ott kiválasztod az összes kis ikont (pár pixel nagyságúak..), akkor elvileg látod a folyamatban lévõ harcokat.
Az üzenetnapló is alapból el van rejtve lent.

A tengeralattjárókat én is észrevettem hogy nem stimmelnek, pl. a hatótávjuk is 2000 km-nél kezdõdik, ezt valamennyire tudod majd növelni a fejlesztéseknél, de egy IX típus szerintem alapból jóval 10 000 km-nél többet bírt. Ezt is, meg a torpedókat is elvileg könnyen lehet majd moddal javítani.
És nem láttam hogy lehetett volna visszamenni a modellekben, hogy mondjuk VII-t is építsek az északi tengerre, miközben IX-t gyártok az óceánra.

A support attack az ctrl + jobbklikk a provinciára.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

I.C.ram
jaja lattam en is. Lehet elmegyek ma a bestbuyba megnezem en is a sajat szememmel.
Rolika16
a kép amit probaltam berakni egy amcsi csinalta a hoi3 dobozarol, az amazonon rendeltek mar megerkeztek tobben irtak hivatalos forumon
I.C.ram
en itt vagyok amerikaban, de megse tudom megvenni, mert nincs pcm 😄 Szoval marad nekem is a varakozas, amig veszek egyet. 😛

2. proba
senki?

egyébként mázlis amcsik...:
Kipróbáltam a demót egy kb órás játék után :

A már majdnem unalomig agyonjátszott hoi2 után a véleményem az, hogy ha a térképre és az optimalizálásra jön egy peccs akkor asszem megvan az õszi-téli estéim programja.

Végre valóra vált az álmom (és szerintem sokmás hoi fan-nak is) az egység hierarchia létrehozásával (nem tom minnek nevezzem pontosan..). Így tényleg valódi hadseregben érezheti magát az ember! Hadsereg csoportokat lehet létre hozni azon belül hadseregeket, és így tovább egész a legkisebb hadosztályig aminek azt is meg lehet adni hogy milyen ezredekbõl álljon! Mindegyiknek lehet parancsonokot kinevezeni és csak a megfelelõ szintû tudja irányítani, illetve az elõléptett parancsok nem tud kisebb színtû egységet irányítani, csak a neki megfelelõt. (pl. Tábornagy nem lehet hadosztály élére kinevezni). A hoi2-ben elég kezdetleges volt, de itt teljesen kiforrott.

A másik kedvenc a fejlesztés átalakítása. A külön fejleszthetõ egységekkel sokkal több lehetõség áll elõttünk ill . hogy milyen irányba megy a feljesztési stratégiánk. A kutatóvállalatok megszûnését sajnálom, valahogy benne lehett volna hagyni. De tetszik a csúszkás rendszer ezzel is többféle irányt vethet katonai fejlõdésünk. Egy példa hoi2-ben a németekkel volt egyféle fejlesztési vonalam egy sorrend amivel a leggyorsabban értem el a szinteket. A kutatóvállalatok és az öt maximalizálható hely megszûnésével gyakorlatilag ez már nem lehetséges.

Pár észrevétel:

Hoi2-ben volt egy olyan lap ahol az éppen folyó csaták lefolyását lehetett látni. Itt én nem találkoztam ilyennel(remélem van csak én nem találtam). Nagy kár mert elég macerás állandóan végig kattintgatni a térképen).

Egy tengeralattjárót akartam legyártani IX-es típust és hozzá tudok választani Zaunkönig I-es torpedót? Úgy tudom 39-ben csak két fajta torpedóval rendelkeztek. A fent emlitett típus csak 43 õszén alkalmazták elõszõr. Elég zavaró a dolog. Remélem javítják.

Egységgel való támadásnál már nincs menü így nem tudom megadni hogy milyen tipusú támadás legyen. Hoi2-ben elõszeretettel alkalmazta mindenki a "támadás támogatása" funkciót. Itt létezik ilyen?

Hát elsõ körben ennyi...

K

BariHUN
Nekem kifagy a történelmi fájlok betöltésénél 😄

Muki100
De próbáld ki, a játék így se mûködik csak a menüig jut.

de megint? 😄DD
Muki100
Mert elkúrták a honosítást végzõ cégnél.

de faszért swedish? mi közünk van a svédekhez???

ott is svédre kellett állítani, hogy magyar legyen... 😄DD
beszarok ugyan úgy kell mint az eu3-ban? 😄DD
Muki100
setings.txt-ben:
language=l_swedish

ekkor hiányosan ugyan de magyar lesz a menü, a játékot meg már egyáltalán nem tölti be.
Egyékbént nagyon sok magyar szöveg van a localisation könyvtárban.

Steam-en kivül idehaza hol lehet megvenni vagy megrendelni a játékot? google-ben kerestem de nem talaltam semmit, aki tud ilyen helyet adjon linket thx <#vigyor3>
Auric
elnézve egyébként a fájlokat egyelõre elég kiismerhetetlen az új rendszerezés, bár ha belejövünk, akkor már a hoi2 módosítgatásán fogjuk vakarni a fejünket...😊

ahogy elnéztem a színek is már rendes RGB skála szerint vannak kiosztva, szóval sokkal átláthatóbb lesz majd; szerintem az alapfelépítés azért változni fog a teljes verzióban, nekem eléggé hiányzik az a scenario mappa is...
én nem aggódnék annyira, de... legfeljebb egy hét és mindenki számára kiderül... 😊

GRUNGE IS DEAD

Auric
szerintem az csak a "nemzet nyelve" - egy beállítás, mint a hoi2-ben a country.csv-ben... ott is volt "magyar nyelv", de nemtudom mire használták... lehet az is valami kihagyott fícsör á-lá victoria style.

GRUNGE IS DEAD

és be is lehet állítani valahogy?
BariHUN
és hol lehet beállítani?

Muki100
Alapból benne van a demóban.

Nem tudja valaki lesz-e benne magyar nyelv vagy esetleg a HOI2-ben lévõ magyaritásokat könyen át tudják amjd rakni a mod készitõk ehez?
biztos, annyira sokat nem forumozok itt, modikkal is csak egyszer talalkoztam össze amikor egyik adott egy felkijaltojelet a nevem melle mert hirdettem az oldalam, de nem igazan zavart kértem még töle kettöt mert 3 jobban mutat <#banplz>
de ha egy modi észrevette volna, akkor mérlegelt volna, kiosztotta volna a ban-t. hidd el jobban járt a törléssel.
Rolika16
Hanem jelentkezel be elõtte SG-re, nekem is csak egy fehér hátteret hozz be.

itt van, ha így sem megy, akkor passz:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1248031588
csak azert irta be a linket mert nem hittem el hogy tenyleg van mar
Geo! A warez topik nálam sem mûködik, nem jön be semmi ha ráklikkelek, ezért kérdezõsködnek itt a warezesek is.

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

lackoka: irány a warez topik a torrentekkel. legközelebb nem törlöm a hsz-ed, hanem belinkelem a moditopikba, akiktõl majd kapsz egy jegyet a BANamákra.
BariHUN
Fel ne jelentsetek már 😄 Ez csak úgy hogy is mondjam oktatási célból készült 😄

Amúgy én is néztem a térképet, tényleg elég gyatra, pl. Belgrád a román határnál van...

Auric
Mert drága a Paradoxnak a német piac... õk meg nem komálják, hogyha az orruk alá dörgölik a múltjukat... (pedig õk választották ezt az utat anno... <#hehe>)

GRUNGE IS DEAD

majd a modderek megcsinálják😊

Hát megnézegettem a provinciákat Magyarország körül, és hát eléggé ocsmányan nézne ki Nagymagyarország ha sikerülne létrehozni, sõt egyáltalán nem hasonlítana, sajna...

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

neee csak a Heinekenre ne rakjanak nagyobb adót,akkor vissza kéne térnem a jó öreg kõbányaira XD

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

persze, de nem is ez az alap kérdés, hanem hogyha a játékban elfér a sarló-kalapács akkor a horogkereszt miért nem?
de nem offolok tovább <#kuss>
hát én úgy látom, hogy ha valaki horogkeresztel, stb rohangál az utcán, azt bírságolják meg, mert nem oda való (Extra adót a heinekenre ;-) )
Na de egy film vagy játék (történelmi) az adott korszak zászlói nélkül az annyira felemás, mint a pg13-as mészárlós filmek.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

"Önkényuralmi jelképek használata

269/B. § (1) Aki horogkeresztet, SS-jelvényt, nyilaskeresztet, sarló-kalapácsot, ötágú vörös csillagot vagy ezeket ábrázoló jelképet

a) terjeszt;

b) nagy nyilvánosság elõtt használ;

c) közszemlére tesz;

ha súlyosabb bûncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és pénzbüntetéssel büntetendõ.

(2) Nem büntethetõ az (1) bekezdésben meghatározott cselekmény miatt, aki azt ismeretterjesztõ, oktatási, tudományos, mûvészeti célból vagy a történelem, illetve a jelenkor eseményeirõl szóló tájékoztatás céljából követi el.

(3) Az (1)-(2) bekezdés rendelkezései az államok hatályban lévõ hivatalos jelképeire nem vonatkoznak.

(4) Az önkényuralmi jelképek használata esetén el kell kobozni azt a dolgot, amelyre a bûncselekményt elkövették."

A hatályos magyar törvény egy szinten kezeli a horogkeresztet és a sarló-kalapácsot, ezért fura mindig összetalálkozni azzal hogy a játékokból csak az egyiket tüntetik el a másik maradhat. Persze egyreszt szerintem játékban elfér, másrészt mindkét bandáról rossz véleménnyel vagyok nem akarok náci zászlókat a játékba direkt berakni, csak ugy feltünt.
a.carkey
Ilyen alapon ... 😄

A medve nem játék.

a.carkey
A War Leadersnél a németváltozatban alapból nem volt "náci" zászló. Mi magyarok, rázsismus ide, "sok itthon a náccccccccccccccci" oda, megkaptuk alapból. 😄

A medve nem játék.

ök is vesztettek, csak kicsit tovább tartott
a.carkey
Az, hogy a ruszkik nyertek ... 😊

A medve nem játék.