Hearts of Iron 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ne varja senki, hogy Mo lesz az uj ubertap "szunnyado orias". Realis keretek kozt akarok maradni mindenkeppen.
Mo meg 36ban igenis egy beteg, gyenge orszag volt, gyenge gazdasaggal es szinte nulla hadsereggel. Aztan az 1938-as Gyori Program hozott nemi valtozast, de meg igy sem lett igazan utokepes hadsereg, ami meg is latszott a kesobbi orosz hadjarat soran.
Vannak spriteok és counterek, a beállításoknál.
Ha nagyon kizoomolsz csak ikonok vannak.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
-hogyan lehet visszavonni az egyes fejlesztéseket a tartományokban (anti-aircraft guns, fortification, stb.)
-van-e hagyományos egység ikon, vagy csak katonaiak. Ha van, akkor hogyan lehet váltani a kettõ között?
A medve nem játék.
Ez így annyira lassú és történelmileg nonszensz, hogy fáj vele játszani.
Ma szereztem be, és elsõre simán ment. Majdnem olyan gyors mint a kettõ. A töltés picit hosszabb, mint a kettõnél. De nálam normálisan megy.
Egyetlen egy kérdés: van ehhez magyar nyelv, honosítás?
http://www.freeweb.hu/azxaktak/
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Hello all,
I'm not looking at 'comparing specs' thread. Instead, I was hoping for ideas to speed up the game/demo, like discovered in HoI2 (for instance, deleting all the sprites speeded up load time).
What options are available to make the game run smoother, if you can get it to run at all?
Suggestions now included below are:
1. Turn off music (though I notice you can't seem to turn it 'off' anymore, merely turn it down to zero).
2. Use counters rather than sprites.
3. Close all other applications from System Tray (and possibly from Task Manager too?).
4. Although it should be covered by the above point, disabling/closing your anti-virus software should make a big difference.
5. Don't use Trees
6. Don't use anti-aliasing
7. Change Windows visual effects options to "Adjust for best performance".
8. Defragment your hard drive regularly.
9. If you share your computer, log off all other users. A comment made that another user always has Outlook opened and NEVER archvies anything.
10. Oftern a fresh reboot will improve performance. It will take longer to load initially, but the game itself should be better.
11. Obviously, upgrading memory, processor or graphics card should help as well.
Untested options also include:
1. Deleting the music folder.
2. Deleting the sprites folder.
GTX 260 896 mb
2 giga ram
64 bites vista
De nekem is gyanúsan lassú volt az alapbeállításokkal, ezért vettem úgy le, ahogy leírtam már.
Az egyéni beállítások meg:
képernyõ beállításai ->advanced -> nvidia vga füle -> start nvidia control panel -> manage 3d settings -> program settings és ott megkeresed a hoi3-t.
Paradox fórumon csináltak olyat, hogy összemérték stopperrel kinek hány percig tart míg lemegy egy hónap.
Tesztnek használhatjuk pl.: UK 1936-os scenario, leggyorsabb idõre állítva, 1.1 patch, úgy hogy nem nyomsz semmit és nem fut semmi a háttérben, február 1-én vége.
Így akit nagyon érdekel ki lehet tapasztalni mi az ami a leginkább befolyásolja a sebességet, vagy hogy valami nincs-e rendbe nála.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Anno mikor Victoriaval jatszottam, ami kb 250x bonyolultabb a HoInal, akkor 10 perc utan azt mondtam, hogy ez nekem nem kell. Aztan elovettem megint, es azota is a kedvenc jatekom. A terkep meg stilizalt. Kit erdekel, hogy 5 centivel elcsuszott a Duna? A lenyeg, hogy ott van, es nem Del-Afrikaban.
Hetvegen fogom megrendelni asszem, mert mar nem birok magammal, meg ha nem is tudok vele jatszani egyelore 😄
Mert nekem egy Core 2 Duo 2.2GHz Geforce 8600GT 256MB 1GB DDR2 gépen olyan a sebesség, mintha a HOI2ben már vagy 44-ben tartanék...
LOL
Nem nyúltam semmihez, sima 1.1 alapjáték. Írország és Finnország a szövetségesekkel.
Portsmouth német, Párizs szerintem pár napon belül olasz.
Amúgy a játék sebességén lehet javítani, eddig amiket próbáltam:
multisampling, fák, víz OFF
politikai helyett terep map
nvidia control panelben AA-t kikapcsoltam a hoi3-hoz.
Most bõven gyorsan megy, bár egyrészt igaz, hogy elvárnám a géptõl hogy vigye (ugyanis nem gyenge), másrészt viszont a HoI-t nem a grafikáért játsszuk. Kár hogy ezzel tököltek viszont paradoxék, hogy szép legyen ha úgyse jó.
hogyan tudom ezt csökkenteni?
Minden meg lesz majd moddolva és a végén tényleg szuper játék lesz, addig meg álljatok neki gyakorolni! :-)
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Pont az a jó, hogy te teszed össze mibõl áll a hadosztály és egy brigád, nem pedig az elõre megírt választási lehetõségek közül választasz.
ASUS Extreme AX300 Series típusú videókártyám van. segítenétek?
hülye vagyok az ilyenekhez...
A másik meg, hogy nincs az a gép a földön, amelyiken ez úgy menne mint ahogy a 2. rész.
Nem csodálkoznék, ha 50% körül teljesítene...