Hearts of Iron 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez önkényuralmi jelképpel való visszaélésnek számit?

sose értettem hogy a játékba by default miért nem lehet náci zászlót rakni de szovjetet igen, mi a különbség hitler meg sztálin, koncentrációs táborok és a gulág között...? stb
a.carkey
Az én speciális kedvenceim (a qurva összetett változatokban, 2. VH kategória):

Axis & Allies: Iron Blitz Edition
High Command: Europe 1939-1945 (ez volt az összes HOI tipusú játék õse!!! még a magyar himnuszt is lejátszotta, ha háborúba lépett az ország valaki oldalán ... 😄)

De ott van még HOI stílusban:

Gary Grisby World At War
Commander Europe At War
Making History - The Calm and the Storm

valamint a:
Dogs of War
Hitler's War

I. VH-sban:

Fields of Battle
World War One
Aggression - Reign Over Europe
History Line: 1914-1918

Nem II. VHsban pedig:

Wargamer - Napoleon 1813
The Civil War (az Empiretõl!)
Genghis Khan
Imperialism II.
Rise of the West
Star Wars - Rebellion

A medve nem játék.

BariHUN
Link meg kimaradt:

http://data.hu/get/1614553/German_Nazi_flag.rar.html

BariHUN
Nos, és akkor amiért jöttem.

Készítettem nektek egy horogkeresztes német zászlót. A fájlt, a Hearts of Iron 3 Demo/gfx/flags mappába kell másolni, és felülírni az ott lévõ fájlt.

A csomagban még találtok róla 2db képet, hogy hogy is néz ki a játékban.

egyszerre irtuk, mind1 amig nfohumpon nem rakjak ki addig sztem kar keresni warez oldalakon
ez sztem csak vmi kamu...
BariHUN
Ez mind mind hülyeség, mert ha beírom googleba h "gyurcsány ferenc torrent" akkor ugyanígy kiad ien szarokat. amúgy meg ez a warez topicba lenne "helyes"

jaja,énis látom,d.után már játszani fogunk egy páran 😄

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

link?
ha jol nézem
fizetõs oldalakrol már le lehet tölteni
"Sweet! from Amazon:

Shipment Date: August 5, 2009
Destination: SAN DIEGO, CA, US
Estimated Arrival: August 6, 2009

Track your package
Date Time Location Event Details
August 5, 2009 05:17:40 PM Fernley NV US Shipment has left seller facility and is in transit "

Többen is irtak ilyet a hivatalos forumba, szoval amcsiknal ma már jo sokan a teljessel fognak jatszani, lehet nekünk se kell varni holnapig.
Na letöltöm a demót azt kiderül hogy nincs elég RAM.
Szerencse hogy ez nem az otthoni gépem
Help!!!!!!!!!!!!!!! Letõltötem a demo-t de ki ír egy crc hibát és folyhatja a telepitést. De nem találom !!!!! Help!!!!!!! <#rinya>
Ha lehetne akkor nem lenne europai ár, de van. Nézik az ip-t, meg amcsi kreditkártya kell hozzá, olvastam rola hogy pár europai probalt trükközni vele hogy az olcsobb helyröl rendeljék. 36 dollar az 6700ft mostani arfolyamon, simán ér annyit, kár hogy nekünk 10800ba kerülne most megvenni, ez van:/
I.C.ram
Azt hittem, hogy a steam-nek nincs kulon EU valtozata.

Szerencsere, en meg tudom rendelni majd amazonrol a dobozos valtozatot 36 dollarert, de az is lehet, hogy lejjebb megy az ara a ho vegere, mivel ugy is csak honap vegen fogom megvenni, mert jelenleg nincs PCm, csak macem 😞
"De lehet csak gyorsan olvastam!"

Jól olvastad, én is láttam
Amcsiknak tényleg annyi, de nekünk euroban adják, 40 euro az 10800 ft jelenleg.

" Tovabba, ha nem veszi meg senki ezeket a szuper jatekokat, aki jatszik vele, akkor elobb utobb nem is lesz penz a fejlesztesukre"

Ez igy van, én csak emiatt veszem meg, de nem steamröl nem tetszik az a rendszer inkább majd ha lesz dobozos verzio. Nagyon remélem hoznak mo-ra is <#vigyor3>
Egyébként sztem rosszl csinaljak, miközben usa-ban meg lehet venni 7-8ezer ft-ert, tölünk 11et kernek el, nem ertem mi ebben a logika <#nemtudom> Steam-en alapbol nem bizok plusz még drágábban is adják, inkább torrent és majd olcsobban egy széb dobozos verziot (vagy ha nem is olcsobban de akkor is dobozos).
Muki100
Logikusnak tûnne mondjuk, hogy gyors jön egy hotfix, ami a teljesítmény gondokat orvosolja, aztán késõbb meg a játékosok által felfedezett 500+1. bugot javítja. Ez az élet rendje 😊

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Mor3llo
Ööö mintha olyat olvastam volna paradox fórumon, hogy még a megjelenés napján jön egy peccs, ami fõként az optimalizációra koncentrál majd. De lehet csak gyorsan olvastam!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Muki100
Amazonon 6900 forintnak megfelelõ dollár, nyilván nem onnan rendeled de akkor is nem 50 meg 60$ amennyit az idióta konzolos hack 'n slashekért elkérnek manapság.

Nyilván a rengeteg pontatlanság és hiba durvának tûnik az elején, de bízni kell a paradoxban, kivétel nélkül minden játékuk így indult és mind jó lett a végén.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

I.C.ram
39 dollar a steamen, nem?
hidd el, ha lenne annyim, meg is venném...
7k forintéééért????????????????????
11k esetleg...

I.C.ram
I.C.ram
7k forintert le lehet tolteni majd a steamrol, vagy a GG-rol. Hoi meg eleg orok darab ahhoz, hogy megerje. Tovabba, ha nem veszi meg senki ezeket a szuper jatekokat, aki jatszik vele, akkor elobb utobb nem is lesz penz a fejlesztesukre. Keves olyan ceg van, mint a Paradox, akik ennyire szoros kapcsolatban lennenek a jatekosaikkal, es gyakorlatilag minden nyikkanast probalnak hianytalanul teljesiteni. Melyik jatekhoz keszul ennyi mod?

Mindegy, nem szolok bele, ti tudjatok. Viszont innentol fogva akkor semmi joga nincs senkinek kritizalni, fikazni, aki nem is fizetett erte. Ugy is tudjatok, hogy max 1 honap es itt az elso patch.
BariHUN
nem, nem vaskereszt. az a kitüntetésekre meg ien szarokra voltak. hanem az is egy kereszt mint a magyar, csak 2 vonalban van a kereszt és nem egybe mint nekünk.

inkább csak csendben örülj neki, hogy te megteheted, hogy megveszed!
I.C.ram
hat meg ki se jott a vegleges, de mar megjelentek "egy fillert sem adok erte" "torrenten fent van mar?" hozzaszolasok 😞 Bar ne lenne igazam.
Auric
vaskereszt.

én szívesebben látnék inkább magyar tankokat a németek helyett... vagy leginkább licensznek megfelelõket😊

tényleg tudja valaki, hogy többszintûek-e a spriteok????

GRUNGE IS DEAD

honnan tudod hogy ki fogja megvenni közülük?
Magyarországban vagyunk...

"* The FREE strategyguide has been posted in the FAQ forum."

http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=416134

merre van ott a FAQ forum? nagyon kellene ez a strategy guide 😊
I.C.ram
kicsit azert elszomorit, hogy azoknak a legnagyobb a szajuk, aki akkor se adnanak egy fillert sem a jatekert, ha az tokeletes lenne... 😞
Nekem folyton kifagy a demó...remélem a normál játék kicsit stabilabb.
BariHUN
hát például a felségjelzés... nekünk csak egy fehér kereszt volt, viszont a németeknek az a 2 vonalas kereszt. biztos tudjátok mire gondolok csak nem tudom hog hogy hívják 😄

Aztán a tankjaink repülõink is máshogy néztek ki...

Auric
én benne lennék...

amúgy a sprite-ok nekem eléggé Civ4 szagúak... bár lehet csak elsõ ránézésre. szerintem aki ért hozzá, annak nem lesz sokkal nagyobb munka... de majd meglátjuk.

GRUNGE IS DEAD

jó ötlet.
Muki100
A magyar spriteok ugyanazok mint a németeké...itt kicsit keményebb lehet megcsinálni mint mondjuk a HoI2-ben volt a kis 2d-s képeket, de aki kedvet érez nekikezdhetne.

Összeszedünk egy listát, hogy mi az amit a magyarokon ki kell kozmetikázni? A többi országot úgyis hamar megoldják a hivatalos fórumon, legalább mi számon tartanánk mi az ami még kell.

majd meg is veszem, ha már kipróbáltam a teljeset.. engem többet nem paliznak be, kamu hájpolásokkal, meg félrevezetõ marketing dumákkal.

türelem meg elfogyott, eddig nagyon tetszik..😊
nem tudom mi lehet a baj, nálam mûködik a link, de azért tessék:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1248031588
nem nagyon elerheto szamomra a "warez topic".. nemtudom, linkre clickelve uresseget hoz be, nagy uresseget.
pedig 2 nap mulva ngy szuksegem lesz ra 😊

1, ilyen dolgokkal menj a warez topikba.
2, 2 nap múlva kijön a teljes játék, türelem.
találtam egy HoI3 torrentet. csak 50MB. nem lehet, hogy a demoból csinál véglegeset? az infóban nem találtam semmi használhatót.
valaki próbálta már esetleg?
TÉK
igen én is azt mondtam. elég átnevezni a provinviákat.
Muki100
Nekem "csak" 65 másodperc, de utána a fizikai memória 97%-a foglalt.
Itt van kivágva egy rész Európából ami szemlélteti milyen sok provincia is van:

Tudtommal az EU3 mapot már könnyebb átrajzolni, mint a 2-ét volt, de kezdetnek szerintem elég lenne a meglévõ provinciák neveit rendezni.

lemértem. nekem 2 és fél perc mire betölti a fõmenüt...
na meg ami nekem nagyon bejött,az a Modern Day Scenario 😊 de szép is volt,amikor egész Európát az oroszokkal uraltam,egészen még Spanyolországot is beannektáltam 😊

hát igen, azokat sürgõsen át kell írni. pár dolog igen csak durva volt. pl. gyöngyös északabbra van mint miskolc... 😄DD