Hearts of Iron 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muki100
Csak négyet kellett volna visszaolvasnod...

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Az officerek száma folyamatosan termelõdik, hogy milyen ütemben, az attól függ, a Technology-nál mennyit toltál rá.
Ezt módosítják még a különbözõ miniszterek, meg a törvények.
Már az elején is benne vannak azok a division minták, amikhez még nincsenek kifejlesztve a brigade-ek.
Armoured (vagy mi a pontos neve) brigade-et tartalmazó division-t csak akkor tudsz gyártani, ha a medium tank ki van fejlesztve már - ahhoz pedig a light tankhoz tartozó négy cucc legalább 3-as szinten kell hogy legyen.
hello az volna a kérdésem hogy lehet a térképen megjeleniteni a grafikus egységeket hogy ne csak a négyzezet és benne a jelzéseket lássam
A HoI3 Strategy Guide-ot fel tudná tenni valaki? Nagyon hamar lekapták a Filefrontról. Elõre is kösz.
Sztem la. két brigádból kell állnia egy legyártható hadosztálynak, szóval kattints mégegyszer a tankra
BariHUN
Köszi!

Valaki tudna segíteni, hogy tudok tankot gyártani? Elvileg a Light Tank Brigade-t kifejlesztettem, meg még pár cuccot ami alatta van, de a productionnál mégis inaktív a start production gomb, ha a tankra kattintok.

Muki100

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

BariHUN
Azt tudja valaki hol lehet változtatni az officerek számát? Ami a technológiánál van.

szerintem lobbiznod kell érte a németeknél. (azt nem tudom hogyan.)
BariHUN
Na valaki tud megoldást az elsõ bécsi döntésre? Mert nálam Németország kapja egész Csehszlovákiát...

Georgie1224
Tudsz megadni pontos linket, mert én nem találtam még ott semmit sem 😞.

"Ha valami elromolhat,akkor az el is romlik" Gigabyte X58A-UD5 ,i7 950, Radeon 6970 ,3x4GB DDR3 2000mhz ami sajna már nincs: A1200 030/50 1,2GB winyó 14"Multisync

ha annyira szeretnél csalni, csekkold le a hoi3 wikit.
Georgie1224
Tudsz is hozzá event-eket? vagy kódokat? kipróbálnám 😄 <#wow1>

"Ha valami elromolhat,akkor az el is romlik" Gigabyte X58A-UD5 ,i7 950, Radeon 6970 ,3x4GB DDR3 2000mhz ami sajna már nincs: A1200 030/50 1,2GB winyó 14"Multisync

Én még nem tudtam sajna játszani a demóval. tudtok egy olyan linket ahol jól le tudom tölteni ? :S
Szóval nem lehet módosítani a txt fájlokat? Nem nagyon mondott erre senki semmit...:S

Egyébként meg innen leszedtem vmi házi moddingot a játékhoz, ami kicseréli pár magyar tartomány nevét. Na, azt nem tudom, ki csinálta, de üzenném neki, hogy sikeresen kinyírta a gamát.😞

nah megvan közben:
- diktátort kell kinevezni, meg silent lawyer minisztert
- a hadsereget felsorakoztatni a határnál
- a kémekkel állandóan növelni a fenyegetési értéket, kutatás helyett is kémkedni
- driftelni majd csatlakozni 1 szövetséghez (axis), ez az +25% függetlenséget

bár lehet hogy ezt már mindenki tudta csak én nem... :S

War. War never changes...

Muki100
shift 0

Az is volt...<#eplus2><#hehe>

Hello

Van valakinek tippje arra, hogy hogyan üzenhetek hadat magyarországgal?
Mert az 50-es függetlenség érték miatt nem tudom.
Kb fél év alatt 48-ra csökkentettem a kémekkel, az ellenfél országát meg fenyegetõvé tettem 0,6-ra. Szóval így sok idõ hogy ez a két érték egyenlõ legyen...
Modderni, cheatelni nem akarok.

War. War never changes...

Van mod dir, szóval elvileg senkinek nem kell átíratnia az eredeti fájlokat (de én még nem tudom, hogy kell használni :-))
Ja ok. Csak megtaláltam azt gondoltam felrakom 😊

"Spriteok senkinek nem kellenek a warez totyikból?"

ez a 3 nagyon a counterekre van kihegyezve, en mindig sprite-okat hasznaltam de mar nalam is at van kapcsolva counterre mert annyra sose zoomolok be hogy latszodjanak is, inkabb szeretem jobban atlatni a csatateret
Georgie1224
Engem csak az érdekelne, hogy be lehet-e hozni konzolt a 3-ban mint a 2-ben az F12-vel lehetett. Meg ha van valakinek hozzá egy adag event-je összeírva nem bánnám meg. 😄

Rolika16
Én feltettem. Csak még nincs olyan egységem...Pedig kíváncsi vagyok például a Bismarckra.

Rolika16
Biztos izgalmas játék lehetett.

Spriteok senkinek nem kellenek a warez totyikból? <#nemtudom>

BariHUN
Ez jó, kössz!
Esetleg még valami jóféle? 😄

na:

ez nem rossz.

kicsit árvariálja a színeket.

BariHUN
Danke SÜN!

meglesem. 😄
BariHUN
Na de Geo.

Ha már sikerült bejutnod, van valami olyan mod, amit el tudnál hozni nekünk? 😄

BariHUN
Nagy-magyarország öhhöm 😄 Na jó ott csaltam egy csöppet, de csak annyit hogy a virágzó nagy Magyarországot újra láthassam 😄

Hát nem tudom... Számomra az qrva unalmas, hogy a játékban amilyen lassan telik az idõ, így kivárni 3 évet addig meg jóformán semmi... Nálam a HoI2 is úgy van összehozva, hogy 1936 januárban kezdés, márciusban meg már minden területemen áll 20-20 tank, aztán hajrá.😊

Ti hogyan oldjáok meg nagyobb hadsereg átszállítását? A lengyelek lerohanása után a hadsereget átvinni Fro. ellen nagyobb melónak tûnik, mint a korábbi harc. Bár figyeltem, hogy nem keveredjenek nagyon össze, de összetorlódtak kicsit, és nem egyszerû szétválogatni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
cigányokat is munkára fogta😄D

60-70? hogy volt annyi manpower-ed?
BariHUN
Hát figyelj. Ha egy évvel elõbbre írod a kezdést, és iszonyatos iparosításba kezdesz, 1937-38-ig, akkor 1940-rem mikor már belépsz a tengelybe, fel lehet éptíteni egy fasza kis sereget. nekem a 2-ben sikerült 60-70 hadosztály összehoznom...

de el lehet. fél jugoszláviát elfoglaltam nagy nehezen... aztán seggbetámadott valamelyik ország...

Mert szeretek Magyerországgal játszani, velük pedig másik országot egyéb módszerrel lehetetlen elfoglalni.
Ez meg nem csalás, hanem moddingolás.:p

BariHUN
Ja, de írták az egyik topikban hogy megnyitották.

Amúgy is honnét regisztráljam... Piratebayrõl? 😄

én be tudok lépni oda, pedig nincs regelve játék nekem sem.
Auric
mert lehet, hogy nincs 'reged'. *játékot* kell regisztrálni ahhoz, hogy a fórum bizonyos részeihez hozzáférhess.

GRUNGE IS DEAD

BariHUN
$vbulletin->userinfo, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If not, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

If you fear your account might have been disabled without knowing why, you should contact the Forum Administration. Do not re-register under a new name!
Log Out Home

Pedig van regem.

és mi értelme van csalni?
Hali!
Tud valaki olyan moddingolt fájlokról, amiket bemásolva a játékba olcsóbb és gyorsabb lesz a fejlesztés és az egységgyártás? Az eddigi HoI-kban simán meg tudtam oldani az átírást, mert minden adat txt formátumban volt. Itt is txt-k vannak, de ezen már nem igazodok ki...:S