Hearts of Iron 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Ezt módosítják még a különbözõ miniszterek, meg a törvények.
Armoured (vagy mi a pontos neve) brigade-et tartalmazó division-t csak akkor tudsz gyártani, ha a medium tank ki van fejlesztve már - ahhoz pedig a light tankhoz tartozó négy cucc legalább 3-as szinten kell hogy legyen.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
"Ha valami elromolhat,akkor az el is romlik" Gigabyte X58A-UD5 ,i7 950, Radeon 6970 ,3x4GB DDR3 2000mhz ami sajna már nincs: A1200 030/50 1,2GB winyó 14"Multisync
"Ha valami elromolhat,akkor az el is romlik" Gigabyte X58A-UD5 ,i7 950, Radeon 6970 ,3x4GB DDR3 2000mhz ami sajna már nincs: A1200 030/50 1,2GB winyó 14"Multisync
Egyébként meg innen leszedtem vmi házi moddingot a játékhoz, ami kicseréli pár magyar tartomány nevét. Na, azt nem tudom, ki csinálta, de üzenném neki, hogy sikeresen kinyírta a gamát.😞
- diktátort kell kinevezni, meg silent lawyer minisztert
- a hadsereget felsorakoztatni a határnál
- a kémekkel állandóan növelni a fenyegetési értéket, kutatás helyett is kémkedni
- driftelni majd csatlakozni 1 szövetséghez (axis), ez az +25% függetlenséget
bár lehet hogy ezt már mindenki tudta csak én nem... :S
War. War never changes...
Van valakinek tippje arra, hogy hogyan üzenhetek hadat magyarországgal?
Mert az 50-es függetlenség érték miatt nem tudom.
Kb fél év alatt 48-ra csökkentettem a kémekkel, az ellenfél országát meg fenyegetõvé tettem 0,6-ra. Szóval így sok idõ hogy ez a két érték egyenlõ legyen...
Modderni, cheatelni nem akarok.
War. War never changes...
ez a 3 nagyon a counterekre van kihegyezve, en mindig sprite-okat hasznaltam de mar nalam is at van kapcsolva counterre mert annyra sose zoomolok be hogy latszodjanak is, inkabb szeretem jobban atlatni a csatateret

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez meg nem csalás, hanem moddingolás.:p
Amúgy is honnét regisztráljam... Piratebayrõl? 😄
GRUNGE IS DEAD
1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If not, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
If you fear your account might have been disabled without knowing why, you should contact the Forum Administration. Do not re-register under a new name!
Log Out Home
Pedig van regem.
Tud valaki olyan moddingolt fájlokról, amiket bemásolva a játékba olcsóbb és gyorsabb lesz a fejlesztés és az egységgyártás? Az eddigi HoI-kban simán meg tudtam oldani az átírást, mert minden adat txt formátumban volt. Itt is txt-k vannak, de ezen már nem igazodok ki...:S