Hearts of Iron 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
a határok rendben vannak, a provincia is a tiéd, de valamiért a szomszéd ország színét viseli... és ez a jelenség világméretû...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ezek az "apró" hibák lesznek majd a modderek feladatai...
Ja és a '36os scenarioban a nyilasok 35%-ról indulnak, a valóságban a '35-ös választásokon a Magyar NS Párt 4%-ot se ért el.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
A térképen Horvátország és a jugók mintha fel lennének cserélve, de mindjárt játékon belül is kiderül.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Letöltesz egy fájlt, és ha megvan a HoI2 bemásolod a 3-hoz a zenéjét, mindkettõét lejátssza. A szerzõje úgyis ugyanaz de szerintem a 2-é jobb volt.
2. Azért 2 hónap a lengyelországi "Blitzkrieg", mert szinte semmilyen technológia nincs kikutatva...gondolom ez a demóverzió hülyesége, hogy nem éppen történelmi beállításokkal indul.
Ha elfoglaltad Lengyelországot, valahol (talán diplo? menü) beállíthatod, hogy miként kívánod gyakorolni a hatalmat felette. (A kormánya Londonba menekült...te csak megszállni tudod és mondjuk katonai irányítás alá helyezni.)
3. Ez kicsit hosszú...nézd meg a youtube-n a videókat, az talán segít!
egyébként az a piratebay-es verzio, de van mar vmi skidrow is vagy mi, nalam epp a piratebayes megy 26os scenario ablak modban <#eljen>#eljen>
a 2-be is lehetséges volt...
iLove oHs.
1., a kémkedésnél hogyan tudok pl. egy nemzetet puccsolni??,pl.: Mo-n most a KDNP van kormányon és ígynem tom behívni az Axisba és hogyan tudom a fasiszta kormányt hatalomra juttatni??
2., elfoglaltam Lengyelo.-t kb 2 hónap alatt :S és a térképen azt látom h Közép - Lengyelo. még mindig megszállás alatt van és a politikai résznél látam vmi olyasmit h mitkezdjek lengyelo. maradékával de nem nagyon tudtam rájönni h mit kell csinálni...
3., a hadsereg lebontásos dolgokat is elmagyarázhatná vki 😄 mert ezt se nagyon értem...
ahogy olvashgattam az 1.1-es readme-t errre a mondatra lettem figyelmes:"Japan will no longer declare war on the USA if the usa is in the axis" ezek szerin USA-t belehet húzni a tengelybe???
szerintetek rögtön lehet vele játszani, vagy várni kell majd az unlock-ra?
a steam-en este 8kor lesz az unlock, de GG-n semmi ilyesmit nem láttam.
(btw állítólag az 1.1 sokkal jobban fut mint a demo)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Hajoknál mennyitöl van stacking penalty?
HoI2-ben is lehetett durva dolgokat, de ott azért keményebb ellenállás lenne szerintem... kipróbálom az 1939-es scenariot ott is.
-Nem kell megijedni, a demó nem éppen életszerû, mivel alig raktak be kifejlesztett tech-eket. Így Lengyelország "lerohanása" is 2 hónap volt.
-A tengeralattjáróknál ha kicseréled a motort, változtathatod a hatótávot, tehát régi típusú egységet is simán lehet gyártani. Sõt, akár az összes hajódat legyárthatod úgy, hogy mindegyik különbözõ legyen valamiben. Ez nagyon tetszik. 😊 Kár, hogy a repülõknél nem csinálták meg ugyanezt.
-A légiharcnál vannak furcsaságok: 10 egység - 2 egység harcát pl az utóbbi nyeri, valami hülye módosító mínuszba vitte a gépeim támadóértékét...a "saját tûz" azért ennyire nem kéne hogy üssön.
Remélem ezt majd megoldják.
-A HQ-knál lehetne több parancsopció, de azért tetszik hogy nem kell nekem tökölni az összes egységem irányításával.
-Franciáknál demóban még nem volt megoldva a "furcsa háború"...elkezdtek támadni a Rajnán túlra...lett 15ezer halottjuk, mire visszavertem õket. (Illetve az OB West verte vissza, én csak szurkoltam...mivel ki lett adva a parancs, hogy védjék a határvonalat.)
-Az AI kicsit kezelhetné jobban a rábízott légierõt...ha ez így marad akkor ki kell vonni a parancsnokságukat a szárazföldi hadvezetés kezébõl és külön kell õket csatába küldeni, mert így öngyilkosok.
-Az sem tetszett, hogy az angol és francia flotta meglepett a Balti-tengeren...mit kerestek azok ott??? Az már csak külön röhej tárgya volt, hogy a franciák partraszálltak Memelben...biztosan úgy gondolták, hogy az utánpótlási vonaluknak végig kell nyúlnia Németo. északi partjai mentén teljes hosszában.
Összefoglalva: Kicsit megismerve nagyon állatjó a játék, (csak nehezen kezelhetõ...meg kell még szokni) csak még akad pár hátborzongató AI hülyeség, amit nem ártana javítani.
Amikor tudtommal valójában egy Tigris megsemmisítésére 5 Sherman illetve 8 T-34-es elvesztése jutott.
Ilyenkor csak azt nem értem annak idején amikor tesztelték a játékot a tesztelöknek mi is volt a pontos feladatuk mert tuti nem a hibák keresése az is biztos!