Hearts of Iron 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fel.
A patchet feltetted már?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

BariHUN
yea hell már telepítem, feldobom rá az 1.1-et aztán hajrá hajnali 3-ig 😄

demónál is ugyan ilyen volt... nem tudom mi lehet a hiba... :S
Mor3llo
A hiba az ön készülékében van :S

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

apropó. mindenkinek így néz ki a politikai térkép?
a határok rendben vannak, a provincia is a tiéd, de valamiért a szomszéd ország színét viseli... és ez a jelenség világméretû...

majd pogessorék megoldják. 😊
Mor3llo
Vajon ha '36-os kampányt kezdek, akkor bennemaradnak az eventek? MErt ugye 2-ben pl németeknél csomó nem jött elõ!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Az 1.1-es patchhez tudna adni valaki egy linket?

Mor3llo
Természetesen sehol...

Ezek az "apró" hibák lesznek majd a modderek feladatai...

Horthy meg a nyilaskeresztesek...😄 Horthy hol volt nyilas?😊))))

Muki100
Hmm Horthy nyilaskeresztes fasiszta, ahhoz képest hogy a KDNP van hatalmon.
Ja és a '36os scenarioban a nyilasok 35%-ról indulnak, a valóságban a '35-ös választásokon a Magyar NS Párt 4%-ot se ért el.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Ha valaki magyar nyelvet akkár töredékében is de el tudja inditani az jeleze nagyon hálás lenék érte. Mert sajna így egy csöpet még átláthatatlan még nekem!
Muki100
Magyarország nagyot ugrott Johannéknál, 2005-ben még fasiszták voltunk, most meg jobboldali köztársaság...ami mint tudjuk alkotmányos királyság lenne.
A térképen Horvátország és a jugók mintha fel lennének cserélve, de mindjárt játékon belül is kiderül.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

2. webforditásba beírod mind a 4 választási choice-t,és utána magyarul már könnyebb lesz 😊

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Muki100
A HoI2 zenéjét érdemes lenne importálni a 3-ba, vélemény?
Letöltesz egy fájlt, és ha megvan a HoI2 bemásolod a 3-hoz a zenéjét, mindkettõét lejátssza. A szerzõje úgyis ugyanaz de szerintem a 2-é jobb volt.

1. Puccsolni kicsit bonyolultabban lehet tudomásom szerint: Elõször talán támogatni kell azt a pártot, akit hatalomra akarsz juttatni, hogy befolyást szerezzen...stb.
2. Azért 2 hónap a lengyelországi "Blitzkrieg", mert szinte semmilyen technológia nincs kikutatva...gondolom ez a demóverzió hülyesége, hogy nem éppen történelmi beállításokkal indul.
Ha elfoglaltad Lengyelországot, valahol (talán diplo? menü) beállíthatod, hogy miként kívánod gyakorolni a hatalmat felette. (A kormánya Londonba menekült...te csak megszállni tudod és mondjuk katonai irányítás alá helyezni.)
3. Ez kicsit hosszú...nézd meg a youtube-n a videókat, az talán segít!
a ti érdeketekben mondom, hogy ne nagyon beszéljetek itt warez témában. engem ugyan nem zavar, de ha erre jár egy modi...
alattad lévö hozzaszolo töltötte fel <#vigyor3>

egyébként az a piratebay-es verzio, de van mar vmi skidrow is vagy mi, nalam epp a piratebayes megy 26os scenario ablak modban <#eljen>
ezek szerin USA-t belehet húzni a tengelybe???

a 2-be is lehetséges volt...

Na máris felkerült az egyik torrent oldarra 1.1-es patch-el<#vigyor2>

iLove oHs.

itt bármi megtörténhet<#idiota>

Én is kipróbáltam a demót, és lenne pár kérdésem mert a 2-höz képest nagyon át vannak variálva a dolgok.
1., a kémkedésnél hogyan tudok pl. egy nemzetet puccsolni??,pl.: Mo-n most a KDNP van kormányon és ígynem tom behívni az Axisba és hogyan tudom a fasiszta kormányt hatalomra juttatni??
2., elfoglaltam Lengyelo.-t kb 2 hónap alatt :S és a térképen azt látom h Közép - Lengyelo. még mindig megszállás alatt van és a politikai résznél látam vmi olyasmit h mitkezdjek lengyelo. maradékával de nem nagyon tudtam rájönni h mit kell csinálni...

3., a hadsereg lebontásos dolgokat is elmagyarázhatná vki 😄 mert ezt se nagyon értem...

ahogy olvashgattam az 1.1-es readme-t errre a mondatra lettem figyelmes:"Japan will no longer declare war on the USA if the usa is in the axis" ezek szerin USA-t belehet húzni a tengelybe???
lehet ezt is ablak módban futtatni mint a 2-t?
piratebay-en fennt van, warez részre belinkeltem akit érdekel
Itt az 1.1 readme-je: Readme

Szép lista.

Megvan. GamesGate

GG-rõl?

már töltöm a GG-rõl.
szerintetek rögtön lehet vele játszani, vagy várni kell majd az unlock-ra?

a steam-en este 8kor lesz az unlock, de GG-n semmi ilyesmit nem láttam.

(btw állítólag az 1.1 sokkal jobban fut mint a demo)
Muki100
ctrl jobbklikk amikor a szomszédban ki van választva egy hadosztály.

Pluskast
Azt nem tudjátok, hogy a support atack opció létezik e vagy sem? Csakmert én nem találkoztam vele, viszont nem tudom elhinni, hogy ezt a lehetõséget megszûntették.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

demo alapján mi a jobb, 1 szélességû infantryból 3x3 vagy 3x4 egy provinciában? Tehát összesen 9 ami kevesebb mint a max szélesség 10 vagy összesen 12 ami több és elvileg van érte stacking penalty, melyik a hatékonyabb?
Hajoknál mennyitöl van stacking penalty?
Muki100
Valóban, Kielben partraszáll az angol AI, de ha te vagy az angolokkal akkor 1 hét alatt már Berlinben jársz.
HoI2-ben is lehetett durva dolgokat, de ott azért keményebb ellenállás lenne szerintem... kipróbálom az 1939-es scenariot ott is.

micsoda??? partraszáll az AI? na végre épp ideje volt hogy csinal partraszállásokat. még ha hulyén is de csinal....
ha igy lesz valoban ahogy irted akkor az már tetszeni fog szerintem
szerintem 1.1 patch javítja ezt.

Itt a strategy guide amit csak azok tölthetnek le akik megvették a játékot, egyik manus feltöltötte: http://www.filefront.com/14212089/HOI3---StrategyGuide---US.pdf//
Na, én is végre tüzetesebben nézegettem a demót...:
-Nem kell megijedni, a demó nem éppen életszerû, mivel alig raktak be kifejlesztett tech-eket. Így Lengyelország "lerohanása" is 2 hónap volt.
-A tengeralattjáróknál ha kicseréled a motort, változtathatod a hatótávot, tehát régi típusú egységet is simán lehet gyártani. Sõt, akár az összes hajódat legyárthatod úgy, hogy mindegyik különbözõ legyen valamiben. Ez nagyon tetszik. 😊 Kár, hogy a repülõknél nem csinálták meg ugyanezt.
-A légiharcnál vannak furcsaságok: 10 egység - 2 egység harcát pl az utóbbi nyeri, valami hülye módosító mínuszba vitte a gépeim támadóértékét...a "saját tûz" azért ennyire nem kéne hogy üssön.
Remélem ezt majd megoldják.
-A HQ-knál lehetne több parancsopció, de azért tetszik hogy nem kell nekem tökölni az összes egységem irányításával.
-Franciáknál demóban még nem volt megoldva a "furcsa háború"...elkezdtek támadni a Rajnán túlra...lett 15ezer halottjuk, mire visszavertem õket. (Illetve az OB West verte vissza, én csak szurkoltam...mivel ki lett adva a parancs, hogy védjék a határvonalat.)
-Az AI kicsit kezelhetné jobban a rábízott légierõt...ha ez így marad akkor ki kell vonni a parancsnokságukat a szárazföldi hadvezetés kezébõl és külön kell õket csatába küldeni, mert így öngyilkosok.
-Az sem tetszett, hogy az angol és francia flotta meglepett a Balti-tengeren...mit kerestek azok ott??? Az már csak külön röhej tárgya volt, hogy a franciák partraszálltak Memelben...biztosan úgy gondolták, hogy az utánpótlási vonaluknak végig kell nyúlnia Németo. északi partjai mentén teljes hosszában.

Összefoglalva: Kicsit megismerve nagyon állatjó a játék, (csak nehezen kezelhetõ...meg kell még szokni) csak még akad pár hátborzongató AI hülyeség, amit nem ártana javítani.
Muki100
Itt az alkatrészeket fejleszted, és egyénileg állítod össze az egységet, tehát lehet pl. nagy ágyús, vastag páncélos (tigris), vagy kisebb de gyorsabb tank, amit mondjuk gyorsabban legyártanak.

Nem is gondoltam hogy holnap boltban lesz, csak elö lehetne rendelni hogy tudjam 1 honap mulva meglesz vagy ilyesmi. Cdgalaxist mar neztem ott nincs.
I.C.ram
Cdgalaxisnal nezd, de szerintem meg naluk sincs. Europaban eleve csak Augusztus kozepe, vegen jon a jatek. Kizart, hogy otthon hamarabb lehetne kapni.
itt is kérdeztem már párszor csak nem reagalt senki és google-el is napok ota keresem de steam-en kivül semmi más lehetöseg nincs megvenni, pedig dobozos kellene... ha vki adna linket mo-i bolthoz ahol megrendelhetem az jo lenne
I.C.ram
Miben?
ICram legalább te segithetnél ha már beszóltál a warezolokra <#fejvakaras>
Rolika16
A te véleményed szerint. Azért ezt tedd hozzá.

Bukta,átláthatatlan kezelõfelület,gépigényes,nem lesz egy nagy siker.

Most már remélem ebben különbözõek az azonos egységek tulajdonságai az országokban!? Például nagyon remélem nem azonos a tulajdonsága egy Tigris-nek egy Sherman-nak és egy T-34-nek mert a HOI 2-ben ez nagyon nem tetszet.
Amikor tudtommal valójában egy Tigris megsemmisítésére 5 Sherman illetve 8 T-34-es elvesztése jutott.
I.C.ram
Kicsit mas, mikor 5-10 beta tesztelo talal hibat, mint amikor kb 2000 jatekos bombazza oket folyamatosan a hibalistakkal. Kicsit bovebb az utobbi.
BariHUN
az igen 😄 az optimalizálásról esik szó, mert én nem non láttam...

az durva! 😮
Ilyenkor csak azt nem értem annak idején amikor tesztelték a játékot a tesztelöknek mi is volt a pontos feladatuk mert tuti nem a hibák keresése az is biztos!