6647
-
lackoka25 #2406 nálam 1938 augusztusa van és még nem volt spanyol polgárháború miért? -
#2405 Azt nem értem hogy a rohadt 1. bécsi döntés eventjét még mindig miért nem tudja bedobni a '38-as kampányban Márc14én ???? -
#2404 én uj játékot kezdtem, de mégis hadban állok minden szövetségesemel, igy kezthetek egy uj kampányt... -
tamas7878 #2403 Ajánlom mindenkinek, hogy uninstallálja a játékot, majd telepítse újra, és csak a 1.2-es tapaszt rakja fel.
Előfordulhat az is, hogy a 1.2 nem teljesen kompatibilis az előző mentésekkel, úgyhogy új játék kezdése is erősen javaslott.
(Nekem pl. az összes területet hegyvidékké alakította, és az AI gyártotta is szorgalmasan a hegyi csapatokat - és csak azt! ) -
Dns5000 #2402 fél óránként mentsél és indíts újra a gamát akkor gyorsabb egy pár percig -
Dns5000 #2401 futtatás dxdiag ->további súgó-> felülbírálás
a 75 sem sok 85 kellene.
De inkább egy jó kis full hd TFT monitor :D
így már sokminden elfér a képen.
-
Dns5000 #2400 miert változtak a várakozási idők?
szerintem nem -
sakkay #2399 Egyszerűen hülyén voltak megcsinálva a várakozási idők. -
juhaszvik #2398 hát nálam nem lett (sokkal) gyorsabb: 36. jan.1-től 37. május 2-ig kb 6 óra játék után jutottam el. különböző menük (production, tech, stb.) előhívása mindig kb 2-3 másodpercig tart.
viszont a javítások jók lettek, meg úgy az egész játék.
amit nem értek: miért tör ki a spanyol polgárháború 36 februárban? eddig azt hittem azért volt, mert a (német) kémekkel megpiszkáltam a threat-jukat, de amikor nem tettem, akkor is megtörént ugyanúgy.
de végülis nem tűnik vészesnek dolog, mert national spaint behúzom a tengelyekhez, bár már egy éve tart a polgárháború, és a köztársaságiak állnak nyerésre (ami pedig nem történelemhű). ha ők nyernek sincs baj, majd távoltartom őket az alliestől, és egy megfelelő időpontban partraszállok :) -
sakkay #2397 Ja igen, nem marad 75 hrz-en a mon. beállítás , nálatok van ilyen probléma? Szétmegy a szemem a 60 hz-től. -
Dns5000 #2396 "Végre tényleg páncélos ék,a páncélos ék"
ez miert nem volt az eddig? -
sakkay #2395 Szerintem nagyon jó lett az 1.2. Legalábbis eddig nem találtam komoly hibát, és a gép is szépen lépked. Végre tényleg páncélos ék,a páncélos ék! -
Dns5000 #2394 Indítottam egy btizkrieget 39 szept 1 től.
Theater Hqnak megadtam hogy hova menjenek. És szépen el is foglalnak mindent. 40Frebruárra a franciák is kapituláltak. -
LESCO #2393 Ez a delay a strat áthelyezés után kicsit durva. 100 nap! Ráadásul úgy 100 nap, hogy 72 órásra fejlesztettem a delay csökkentést a támadások között. Most vagy 172 óra a default, vagy nem veszi figyelembe a fejlesztést. Lehet hogy gond van a korábbi verzió mentéseivel? -
Paladin #2392 Ha nem eredeti, akkor is. -
mezesmacko22 #2391 Ha eredeti jatekod van,akkor van egy menu.
Ha nem akkor googli:-de itt megtalalod:
http://thepiratebay.org/torrent/5078664/Hearts_of_Iron_3_Hoi3_Patch_1.2_(04_SEP_09) -
LESCO #2390 Hát ezzel a day/night mappal mellélőttek a paradoxos srácok. Ötletnek jó, csak elfelejtették számításba venni, hogy a föld egy év alatt 1x megkerüli a napot.Ugyanis elfelejtették naponta léptetni az árnyékot a fél hullámhossz 1/365-öd részével.
Ennek folyományaként télen a világos rész lett az éjszaka, és a sötét a nappal.
Csillagászatból egyes! :) -
LESCO #2389 BF109:
Ha a HQ-t kiválasztod, a diviziók ikonja felett van egy szám meg egy lefelé mutató kis nyíl, arra kattints, és akkor ki lesz választva a hq és a diviziók is. -
lackoka25 #2388 nem tünt el csak átalakult
ugyanabban a csikban van csak nincs kiirva. -
#2387 feltettem az 1.2 patchet és eltünt a hq-ról a "select all" -amivel az alá tartozó összes egységet ki lehet választani- kapcsoló eltünt. -
#2386 Hát ez még mindig nincs rendben:/
Jelenleg hadban állok minden báb államommal, a teljes szövetségemel, és random arab országokkal lol -
#2385 heló.
mikor az ikonra kattintasz 2x feldob egy kis ablakot. ott nyom rá h check for "updates urtána" meg hogy "download from here". aztán telepíted. -
Fasiszta #2384 Hol lehet letölteni a 1.2-es patch-et? -
mezesmacko22 #2383 Nekem is sokkal gyorsabb lett -
#2382 Kipróbáltam. -
geo91 #2381 hoi3 - a kulisszák mögött
-
sakkay #2380 Csak rámész az indításnál az updatéra és ind. a let. -
sakkay #2379 Na végre a CAS már Stuka, a Multy fighter meg nem Foke, hanem Me 109 f. Halálra idegesített az 1.1. -
geo91 #2378 asszem visszarakom a gépre, aztán most már elkezdek játszani. -
geo91 #2377 nemrövid! :DDD -
lackoka25 #2376 valaki nem tudná berakni ugy a pach et,hogy csak rá keljen kattintani és már tölti is le előre is köszi
-
Dns5000 #2375 ezt honnan vetted? -
juhaszvik #2374 letöltöttem patchet, de nem merem kipróbálni, majd csak holnap, tudom úgyis rámegy egész hétvégém a játékra. na persze, ha fut rendesen, mivel az én gépemben a processor magjaival csupán a többesszám a probléma :( -
Armisael #2373 Most jött le és gyorsan ránéztem és végig kattintgattam a Production Researc stb nagyon jó, hogy egy csomó új kép van a Tech-nél de aegyszerüen nem igaz, hogy a német Sp Artilleryhez nem tudnak egy normális képet berakni (Wasp, Hummel) még jó, hogy a folyók a "helyükre" kerültek de Volga még mindig nem határos Sztálingráddal, de legalább már a nyugati partom van. Viszont én azt hiányolom az egész HO3-ban, hogy a nagyvárosokra miért ne rakjákbe az Urban jelzőket (Bécs, Budapest, Szevazstopol, Kiev, Harkov, Breszt-Litovsz, Stutgárd...stb -
#2372 Nálam villámgyors lett és használja kihasználja a többmagos cput. -
Paladin #2371 Maradjunk abban, hogy neked nem tetszik. Mások szerint (pl szerintem) sokkal jobb a mostani research.
Ízlések és pofonok. -
Thanatos #2370 hát nekem 1.2-vel még szarabbul fut mint eddig, gg paradox :) -
Pares #2369 Na igen, ezért kérdeztem, hogy hogyan javították ki, mert nekem ez szúrta legjobban a szemem az egész játékban... -
juhaszvik #2368 tamas7878 írta (ollózta): Corrected some of the French, Polish, Hungarian and Italian unit names -
Pares #2367 Még nem tudtam kipróbálni, de szeretném megkérdezni, hogy a magyar hadsereg csapatainak megnevezésén változtattak már? Mert elég pontatlan volt. Gondolok itt az "Állandó Hadsereg" megnevezésre a Hadtest helyett, meg ilyenek...