6647
  • lackoka25
    nálam 1938 augusztusa van és még nem volt spanyol polgárháború miért?
  • Mor3llo
    Azt nem értem hogy a rohadt 1. bécsi döntés eventjét még mindig miért nem tudja bedobni a '38-as kampányban Márc14én ????
  • SZEG007
    én uj játékot kezdtem, de mégis hadban állok minden szövetségesemel, igy kezthetek egy uj kampányt...
  • tamas7878
    Ajánlom mindenkinek, hogy uninstallálja a játékot, majd telepítse újra, és csak a 1.2-es tapaszt rakja fel.

Előfordulhat az is, hogy a 1.2 nem teljesen kompatibilis az előző mentésekkel, úgyhogy új játék kezdése is erősen javaslott.

(Nekem pl. az összes területet hegyvidékké alakította, és az AI gyártotta is szorgalmasan a hegyi csapatokat - és csak azt! )
  • Dns5000
    fél óránként mentsél és indíts újra a gamát akkor gyorsabb egy pár percig
  • Dns5000
    futtatás dxdiag ->további súgó-> felülbírálás
    a 75 sem sok 85 kellene.
    De inkább egy jó kis full hd TFT monitor :D
    így már sokminden elfér a képen.
  • Dns5000
    miert változtak a várakozási idők?
    szerintem nem
  • sakkay
    Egyszerűen hülyén voltak megcsinálva a várakozási idők.
  • juhaszvik
    hát nálam nem lett (sokkal) gyorsabb: 36. jan.1-től 37. május 2-ig kb 6 óra játék után jutottam el. különböző menük (production, tech, stb.) előhívása mindig kb 2-3 másodpercig tart.
    viszont a javítások jók lettek, meg úgy az egész játék.
    amit nem értek: miért tör ki a spanyol polgárháború 36 februárban? eddig azt hittem azért volt, mert a (német) kémekkel megpiszkáltam a threat-jukat, de amikor nem tettem, akkor is megtörént ugyanúgy.
    de végülis nem tűnik vészesnek dolog, mert national spaint behúzom a tengelyekhez, bár már egy éve tart a polgárháború, és a köztársaságiak állnak nyerésre (ami pedig nem történelemhű). ha ők nyernek sincs baj, majd távoltartom őket az alliestől, és egy megfelelő időpontban partraszállok :)
  • sakkay
    Ja igen, nem marad 75 hrz-en a mon. beállítás , nálatok van ilyen probléma? Szétmegy a szemem a 60 hz-től.
  • Dns5000
    "Végre tényleg páncélos ék,a páncélos ék"
    ez miert nem volt az eddig?
  • sakkay
    Szerintem nagyon jó lett az 1.2. Legalábbis eddig nem találtam komoly hibát, és a gép is szépen lépked. Végre tényleg páncélos ék,a páncélos ék!
  • Dns5000
    Indítottam egy btizkrieget 39 szept 1 től.
    Theater Hqnak megadtam hogy hova menjenek. És szépen el is foglalnak mindent. 40Frebruárra a franciák is kapituláltak.
  • LESCO
    Ez a delay a strat áthelyezés után kicsit durva. 100 nap! Ráadásul úgy 100 nap, hogy 72 órásra fejlesztettem a delay csökkentést a támadások között. Most vagy 172 óra a default, vagy nem veszi figyelembe a fejlesztést. Lehet hogy gond van a korábbi verzió mentéseivel?
  • Paladin
    Ha nem eredeti, akkor is.
  • mezesmacko22
    Ha eredeti jatekod van,akkor van egy menu.
    Ha nem akkor googli:-de itt megtalalod:
    http://thepiratebay.org/torrent/5078664/Hearts_of_Iron_3_Hoi3_Patch_1.2_(04_SEP_09)
  • LESCO
    Hát ezzel a day/night mappal mellélőttek a paradoxos srácok. Ötletnek jó, csak elfelejtették számításba venni, hogy a föld egy év alatt 1x megkerüli a napot.Ugyanis elfelejtették naponta léptetni az árnyékot a fél hullámhossz 1/365-öd részével.

Ennek folyományaként télen a világos rész lett az éjszaka, és a sötét a nappal.

Csillagászatból egyes! :)
  • LESCO
    BF109:
    Ha a HQ-t kiválasztod, a diviziók ikonja felett van egy szám meg egy lefelé mutató kis nyíl, arra kattints, és akkor ki lesz választva a hq és a diviziók is.
  • lackoka25
    nem tünt el csak átalakult
    ugyanabban a csikban van csak nincs kiirva.
  • BF109
    feltettem az 1.2 patchet és eltünt a hq-ról a "select all" -amivel az alá tartozó összes egységet ki lehet választani- kapcsoló eltünt.
  • SZEG007
    Hát ez még mindig nincs rendben:/
    Jelenleg hadban állok minden báb államommal, a teljes szövetségemel, és random arab országokkal lol
  • BF109
    heló.
    mikor az ikonra kattintasz 2x feldob egy kis ablakot. ott nyom rá h check for "updates urtána" meg hogy "download from here". aztán telepíted.
  • Fasiszta
    Hol lehet letölteni a 1.2-es patch-et?
  • mezesmacko22
    Nekem is sokkal gyorsabb lett
  • Muki100
    Kipróbáltam.
  • geo91
    hoi3 - a kulisszák mögött

• sakkay
    Csak rámész az indításnál az updatéra és ind. a let.
  • sakkay
    Na végre a CAS már Stuka, a Multy fighter meg nem Foke, hanem Me 109 f. Halálra idegesített az 1.1.
  • geo91
    asszem visszarakom a gépre, aztán most már elkezdek játszani.
  • geo91
    nemrövid! :DDD
  • lackoka25
    valaki nem tudná berakni ugy a pach et,hogy csak rá keljen kattintani és már tölti is le előre is köszi
  • Dns5000
    ezt honnan vetted?
  • juhaszvik
    letöltöttem patchet, de nem merem kipróbálni, majd csak holnap, tudom úgyis rámegy egész hétvégém a játékra. na persze, ha fut rendesen, mivel az én gépemben a processor magjaival csupán a többesszám a probléma :(
  • Armisael
    Most jött le és gyorsan ránéztem és végig kattintgattam a Production Researc stb nagyon jó, hogy egy csomó új kép van a Tech-nél de aegyszerüen nem igaz, hogy a német Sp Artilleryhez nem tudnak egy normális képet berakni (Wasp, Hummel) még jó, hogy a folyók a "helyükre" kerültek de Volga még mindig nem határos Sztálingráddal, de legalább már a nyugati partom van. Viszont én azt hiányolom az egész HO3-ban, hogy a nagyvárosokra miért ne rakjákbe az Urban jelzőket (Bécs, Budapest, Szevazstopol, Kiev, Harkov, Breszt-Litovsz, Stutgárd...stb
  • Muki100
    Nálam villámgyors lett és használja kihasználja a többmagos cput.
  • Paladin
    Maradjunk abban, hogy neked nem tetszik. Mások szerint (pl szerintem) sokkal jobb a mostani research.
    Ízlések és pofonok.
  • Thanatos
    hát nekem 1.2-vel még szarabbul fut mint eddig, gg paradox :)
  • Pares
    Na igen, ezért kérdeztem, hogy hogyan javították ki, mert nekem ez szúrta legjobban a szemem az egész játékban...
  • juhaszvik
    tamas7878 írta (ollózta): Corrected some of the French, Polish, Hungarian and Italian unit names
  • Pares
    Még nem tudtam kipróbálni, de szeretném megkérdezni, hogy a magyar hadsereg csapatainak megnevezésén változtattak már? Mert elég pontatlan volt. Gondolok itt az "Állandó Hadsereg" megnevezésre a Hadtest helyett, meg ilyenek...