Hearts of Iron 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem ami nagyon tetszik szinte minden Paradox játékban, hogy nagyon jól moddolható. Szinte bármi.
Nyugodtan lehet belõle 1.vh-s, hidegháborús vagy modern kori modot csinálni, mint ahogy 2-höz is készültek ilyenek.
Szóval nagyon rugalmas, tuti hogy a 3-hoz is készül majd egy rakás mod.
A gond csak az hogy sprite mód csak közeli zoomnál mûködik, távolabb automatikusan átvált counterre, szóval sokat nem lehet nyerni vele...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
fapados, de a hoi-t kivéve verhetetlen..
Johan az egész HOI fönöke válaszolt már erre a hivatalos forumban és meglepõ modon a nato szimbolumok terhelik jobban, vmi olyasmi hogy ott grafika+szöveg van együtt mig a sprite csak 3d amit siman megjelenit vagy vmi ilyesmi lényeg hogy a nato szimbolumok terhelik jobban.
Valahogy ez a kor jön be a legjobban.
Ha valaki tud, légyszi írja meg a nevét.😊"
Supreme Ruler 2010 vagy a második része Supreme Ruler 2020 néven. Nagyon összetett játék. Az alap koncepció ugyan az mint a HOI esetében csak éppen modern környezetben. Rengeteg technológiával komoly gazadasági és politikai rendzserrel megfûszerezve és kb 500 (szó szerint) fajta katonai egységgel amiket ki tudsz fejleszteni.
Ott szinte csak harc van, itt meg kutatás, gyártás, kémkedés, diplomácia, kereskedelem stb.
HOI egy grand strategy game, és én régóta keresgélek hasonlókat, de ilyen átfogó gamet nem nagyon találtam még.
Ha valaki tud, légyszi írja meg a nevét.😊
Amit én láttam, azok elég bénák voltak, 1 kör 2 hét, meg egész Franciaország állt 8-10 provinciából (itt meg van töb mint 10000 provincia!), csak a 6-7 major volt játszható, HOI-ban meg még a legkisebb Luxemburggal is lehet tolni, ha valaki nagyon elvetemült...
Nem beszélve a multiról, na itt az igazán élvezetes a játék.
Amúgy simán mregy HOI2 is multiban 15 emberrel is, csak
1. jó gép kell hozzá
2. jó net
És simán szinkronban lehet maradni, 1-2 óra eltérés van max az idõben.
A lényeg hogy normalon kell pörgetni, nem very faston.
Mi 3 éve multizunk, mindig min 6-7 emberrel és semmi gond nincs, lényeg hogy a hostnak legyen kb 1MB uploadja.
Ja és elõre szervezett gamét kell csinálni, megvan hogy a héten melyik nap hány órától hány óráig van a játék. Ez csak így megy, ez nem olyan mint a Counter Strike, hogy felmegyek 1 kicsit lõni, amikor kedvem van 😄D
HOI3 engine állítlag 32 embert is elbír, persze gondolom ehhez már 4 magos bivaly proci kell, meg vagy 10 MB-es net 😊)
De mindent összevetve kicsit én is csalódtam a 3-ban, fõleg a teljesítmény miatt. Nem azért mert nálam (is) akad, hanem mert Paradoxon elég sokan panaszkodtak emiatt, és ilyen quad cores, 4 GB RAM-os, GF 9000 512 MB-os konfigokkal???
Hát azért az már durva...
Szerintem abszolút nem optimalizáltak semmit.
Nálam 5-6 perc mire betölt, de Paradoxon írt egy csávó, hogy neki 15-20 mp alatt bejön. Fura, ez elég nagy különbség.
Nem tudom mitõl lehet ez.
Remélem kitalálnak valamit...
nekem simán fut. (E8500, 4GB RAM, 3870, xp32 sp3 angol)
szerintem jó kis játék lesz ez, bár egy patch lehet jót tenne😊
a Panzer General-hoz hasonlítgatni eléggé lol. az már a maga idejében is egy lebutított primkó kis "stratégia" volt. max egy hétvégére tudott lekötni. szerintem.
Gonosz egy dolog...
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Viszont sajnos nem lehet benne atvenni a katonai iranyitast a szövetségesek fölött, szoval a szigetes kitelepítõs trükk nem fog már menni <#vigyor>#vigyor>
Lol, errõl még meg van? Jó lesz visszanézni a bénáskodásomat XD
Maux: MSN-en gyakran fent vagyok, csak rejtve. HA majd látlak rádírok.
6 emberes terv hoi3ra vonatkozik, ahogy kiadják nekikezdünk a multinak, nagyon remélem hogy javitottak rajta annyit hogy elbirjon 6-7 embert mert 4 se rossz de 6 fölött az igazi <#ravasz1>#ravasz1>
http://fbl.jatekok.hu/hoi
A dánokat instant lerohantam, tényleg nem lehet annektálni, van helyette 4 választási lehetõség, hogy hogyan kezelje az elfoglalt részeket.
Ami viszont érdekes volt, hogy tegnap amikor a lengyeleket daráltam, az angolok partraszálltak Kielnél, most, hogy a lengyeleket nem bántottam de megvolt Dánia nem jöttek az angolok, a franciák viszont nem tudják mi az a furcsa háború és csak úgy jöttek át a Rajnán.
Ami viszont a legnagyobb meglepetés volt a végén, amikor kizoomoltam a mapot, hogy az olaszok közben már elfoglalták Bordeauxt (!), és a Maginot vonal hátától Párizstól délre egy kicsivel jártak már, vagyis jócskán túlmentek a Vichy francia területeken is.
Remélem a '36-os scenario rendes lesz, de azért el lehet intézni, hogy az olaszok csatlakozzanak '39-re, akkor '40-ben már lazán el lehetne foglalni Angliát <#smile>#smile>
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
De nem kell aggódni majd megoldják, úgy fél éven belül -.-
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Már csak abban bízok, hogy a demó nagyon különbözik a teljes játéktól.
Magyar térképrõl vélemény? Szerintem a provinciák neveit sürgõsen módosítani kell.
Nagyon tetszik az hogy ennyi régió van, és hogy ilyen részletesen ki van dolgozva a hadsereg, de a technológia szerintem siralmas...
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
GRUNGE IS DEAD
GRUNGE IS DEAD
1.1 a megjelenést követõ hotfix, következõ patch pedig egy 3 oldal hosszú lista a javításokról.
Igazából az az erõssége ennek a játéknak, hogy könnyen nekiesnek a modderek és jó játékot csinálnak belõle...csak így nehéz új követõket szereznie a cégnek...ugyanez volt az East India Companyvel is, pont most.