Hearts of Iron 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kétlem. 😊
Köszi
De az európai verzióba alapból benne lesz, nem?
http://www.freeweb.hu/azxaktak/
Hello lesz hozzá magyarositás?
Szép munka! 😊
próbáld azt, hogy letörlöd a hoi3 telepítõmappáját innen : C:\Program Files\InstallShield Installation Information, vagy azona meghajtón ahol a windowsod van és utána ha megnyitod a cd-t és elindítod a setup.exe-t akkor úgy tekinti a gép mintha nem lenne fent a hoi3 és újra fel tudod rakni máshova. a mappában amit írtam nézd végig a mappákban a szövegfájlokat és mindegyiknél leírja, hogy az melyik programé
Sziasztok!
Találkozott valaki mentési gondokkal mert én igen elérek Ungarn1941_01_07_12.hoi3 . aztán nem tudom visszatölteni a mentesemet kilép hibaüzenettel, .
Ha valaki tud valamit írja meg elõre is köszi!
Találkozott valaki mentési gondokkal mert én igen elérek Ungarn1941_01_07_12.hoi3 . aztán nem tudom visszatölteni a mentesemet kilép hibaüzenettel, .
Ha valaki tud valamit írja meg elõre is köszi!
"Nem néz ki könnyû meccsnek 😊 Fõleg hogy még a tiszti állomány is túl kevés.
Mindenesetre hajrá! 😊"
Nagyon adta magát a helyzet, hogy keritsem be a dél-erdélyi csapatokat.
Brasso-Belgrád vonalban vágtam öket ketté (bár igazaból persze egyik város sincs jó helyen de sebaj, térkép szerint irom <#vigyor0>#vigyor0> )
Iliánál és Hunyadnál probáltak kitörni de átcsoportosítással mindkettõt kivédtem.
Mire 1 tartományba gyûltek össze már csak ennyi maradt a meccs utánni statisztika szerint 39ezer románt semmisítettem meg. De a többi csatában meg az elkeseredett kitörési kisérletekben összesen legalább 60ezret nyírtam ki/fogtam el. Kár hogy nem lehet megnézni a teljes haderejéhez képest ez mennyi de úgy tippelem a fele.

Mindenesetre hajrá! 😊"
Nagyon adta magát a helyzet, hogy keritsem be a dél-erdélyi csapatokat.
Brasso-Belgrád vonalban vágtam öket ketté (bár igazaból persze egyik város sincs jó helyen de sebaj, térkép szerint irom <#vigyor0>#vigyor0> )
Iliánál és Hunyadnál probáltak kitörni de átcsoportosítással mindkettõt kivédtem.
Mire 1 tartományba gyûltek össze már csak ennyi maradt a meccs utánni statisztika szerint 39ezer románt semmisítettem meg. De a többi csatában meg az elkeseredett kitörési kisérletekben összesen legalább 60ezret nyírtam ki/fogtam el. Kár hogy nem lehet megnézni a teljes haderejéhez képest ez mennyi de úgy tippelem a fele.

kéne 1 kis segítség. Letöltöttem majd pogessor modot feltettem és hát úgy nem megy a history files betöltésénél megáll vagy 5 percig várok pedig, és uninstallálni se tudom mert azt írja ki hogy components errpr meg magyarul hogy katasztrofális hiba. Próbáltam újratelepíteni de úgy nem jó mert a pogessoros fájlok bennmaradnak, biztonsági mentés nincs hogy az eredetivel felülírjam. Most semmit se tok csinálni se letölrölni hogy feltegsyem újra újratelepítés meg nem segít...::S
nekem is csak úgy megy rendesen.
beállításokban vegyél le mindent a minimumra. és mind a 3 kipipálandóból kapcsold ki.
az a baj, hogy eleve nem kellett volna a játékot ennyire erõsre tervezni. a kettõ is pici gépigénnyel simán elment, a három se akkora nagy változás. sztem jó lett volna a kettõnek megfelelõ gépigényt összerakni neki, vagy picit magasabbat.
amúgy nekem megy, meg van a gépem hozzá.
amúgy nekem megy, meg van a gépem hozzá.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
2.8 dual, 2,5gb ram, 512ddr2 vga és szaggat, de élvezhetetlenül. Felraktam a fixet, de szinte semmit nem változott.
Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.
ez azért durva hogy ennyi embernek lefagy/kilép stb...
nekem nincs bika gépem mégis elfut rendesen. (na jó inkább csak kocog <#vigyor3>#vigyor3>)
2.8Gh-es proci, 1G ram, 128 megás videókártya
nekem nincs bika gépem mégis elfut rendesen. (na jó inkább csak kocog <#vigyor3>#vigyor3>)
2.8Gh-es proci, 1G ram, 128 megás videókártya
hmm hát ez szörnyû
tudom, hogy a gépem nagyon el van avulva de nem vartam, hogy nem tudom a scrollozni a térképet.
Political mapra próbáltam atkapcsolni 2 perc töltögetes és sötét képenyõ után lefagyott 😞
tudom, hogy a gépem nagyon el van avulva de nem vartam, hogy nem tudom a scrollozni a térképet.
Political mapra próbáltam atkapcsolni 2 perc töltögetes és sötét képenyõ után lefagyott 😞
May the force serve you well!
Én játszani szeretnék vele, nem átírogatni sokezer helyen sokmindent sok országban, hogy a végén sokkot kapjak.
Remélem készül valami nagyobb mod nemzetközi összefogással, mert az se jó, hogy csak M.o.-nál javítunk a hibákon.
Remélem készül valami nagyobb mod nemzetközi összefogással, mert az se jó, hogy csak M.o.-nál javítunk a hibákon.
Aki át akarja írni a LEADERSHIP SZÁMÁT? AZ MENNYEN BE A History/Porvinces/east europe mappába, keresse meg azokat a magar provinciákat(pest, miskolc..) ahol van írva leadership pontszám, és írja át. Én átírtam úgy, hogy 28 volt, bár az már nagyon valótlan volt 😄
nagy hoditasokkal most 4.76 😊
egyébként nagy mo-t lehetetlen elérni 45nél korábban ha a németek nem adják oda eventel a teljes felvidéket, mert én ugyan neki nem ugrok a teljes wehrmachtnak...majd ha jön a 2. ukrán front csatlakozok <#rolleyes>#rolleyes>
egyébként nagy mo-t lehetetlen elérni 45nél korábban ha a németek nem adják oda eventel a teljes felvidéket, mert én ugyan neki nem ugrok a teljes wehrmachtnak...majd ha jön a 2. ukrán front csatlakozok <#rolleyes>#rolleyes>
ühümm, oké. na, azért nem vészes az angol. csak nem értem teljes egészében, de nagyjából tudom mi a pálya. na, majd neki ugrok a témának és, ha konkrét kérdésem van, jövök.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Valahogy a kis államoknak igencsak kevés leadership-et osztottak, nem beszélve arról, hogy licenc meg nincs...azért ennél a valóságban jobban álltunk.
Ja, gondoltam 😊 Én még nem néztem M.o.-t de haver mondta, h kezdéskor van vagy kemény 3.2 körüli leadership 😊 Abból nehéz gazdálkodni.
Kezdésnek nézd meg a tutorialt, és nézd meg mindig a tooltipeket. Ahhoz túl sok minden van a játékban hogy pár szóban össze lehessen foglalni.
Az angol nyelv ellen viszont nincs orvosságom 😊
Az angol nyelv ellen viszont nincs orvosságom 😊
kevés mert nyomtam a fejlesztéseket <#vigyor3>#vigyor3>
értem. konkrét kérdésem nincs. egy átfogó beszámolóra lettem volna kíváncsi. újonc vagyok a játékban. de köszönöm a válaszod.
Nem néz ki könnyû meccsnek 😊 Fõleg hogy még a tiszti állomány is túl kevés.
Mindenesetre hajrá! 😊
Mindenesetre hajrá! 😊
azert mert rosszul irtak meg, de bécsi döntéssel megkapod, aztán a full magyar Dunaszerdahely meg Rimaszombat rendszeresen csehszlovák lázadások helye :/
azt nem érdemes elfoglalni mert akkor fél hadsereg maradhat kergetni a partizanokat, ezert adtam fel az összes jugo hoditasom kivéve a vajdaságot
Ja, amúgy M.o. miért nem követeli az elején a felvidéki részt??
Valaki rakja már át Budapestet és a piros pöttyöt (repteret, légvédelmet, gyárakat, nyersanyagokat) a Duna másik oldalára!! (Érd helyére)
Ez így katasztrofálisan néz ki! :-/
Ez így katasztrofálisan néz ki! :-/
én egy teljes Nagy-Magyarországra gondoltam. 😊
vagy elcsatolt alatt az összesre gondolsz nem csak amit a jatek annak szamit es mo core területkent kapsz vissza?
Pontosan most meg nem mondom (melóban nincs nálam a manual), de ha hatótávolságban van a hq az az utánpótlást mindenképpen segíti, ha minden igaz az organization visszanyerését is, valamint van valami a tapasztalttal kapcsolatban is.
Gondolom a parancsnok speckó képességei is csak akkor érvényesülnek, ha hatótávban vannak a csapatok.
Lehet hogy ezen kívül mást is, ez jut most eszembe 😊
Gondolom a parancsnok speckó képességei is csak akkor érvényesülnek, ha hatótávban vannak a csapatok.
Lehet hogy ezen kívül mást is, ez jut most eszembe 😊

tessék:
felálltam a román határon, öket le akarom törölni a térképrõl <#eplus2>#eplus2>
felálltam a román határon, öket le akarom törölni a térképrõl <#eplus2>#eplus2>
Egyébként miben segíti az hadosztályaimat, ha külön beosztom õket hadtestbe, hadseregbe, hadseregcsoportba? Az elõzõ részekben úgy rémlik nem volt ilyen.
Basszus, de lassan fogalmazok 😊
Divison az hadosztály, és azt is ért rajta. Mivel 36-os kezdésnél 39 van, csak egyet kell még csinálni. Én helyõrséget képeztem, az van meg a leghamarabb, és késõbb úgyis jól jön majd.
Azt nem próbáltam, hogy ha átszervezed a sereged és kivonsz a meglevõkbõl 2 v. 3 ezredet és azokból csinálsz új hadosztályt, az is megfelel-e neki, de úgy tippelném, hogy igen.
Azt nem próbáltam, hogy ha átszervezed a sereged és kivonsz a meglevõkbõl 2 v. 3 ezredet és azokból csinálsz új hadosztályt, az is megfelel-e neki, de úgy tippelném, hogy igen.
igen, elírtam, bocsi
értsd: brigád
értsd: brigád
Ez az egyik legösszetettebb játék a világon.(Szerintem csak Victoria übereli e téren...)Szóval ezt a játékot ki kell tapasztalni. De, ha teszel fel konkrét kérdéseket, akkor válaszolunk/válaszolok rá.
EU3-hoz pont, hogy nem írtam sose eventet magamnak funból. Csak HoI2-höz írtam hülyülésbõl magamnak... Kellene az acceptall cheat... Egyébként meg, direkt átírtam a savegame-ben az idõpontot a választásokra, és ott semmi extra nem történt, csak annyi, hogy Dánoknál megszavazták a Szoc.demokratákat, pedig spyokkal toltam szépen felfele a Ruling Party-t, mert el szerettem volna érni azt, hogy Németország nem gyalogol át rajtam 40 végén / 41 elején... dehát látom semmi extrát nem lehet. Se puccsot, semmi ilyesmit. Pedig jó lenne...
40 hadosztály kell hozzá, nem elég a divizio.
Németo. 39 db-al kezdi, tehát ahhoz hogy be tudj vonulni, le kell gyártani 1 hadosztályt (lehetõleg olyat, ami gyorsan elkészül: milícia vagy garizon, ha még a történelmi dátum elõtt akarod remilitarizálni).
Németo. 39 db-al kezdi, tehát ahhoz hogy be tudj vonulni, le kell gyártani 1 hadosztályt (lehetõleg olyat, ami gyorsan elkészül: milícia vagy garizon, ha még a történelmi dátum elõtt akarod remilitarizálni).
sikerült már valakinek visszafoglalni az összes elcsatolt területet?
aki elsõnek tesz be képet róla, kitüntetést kap! 😉
aki elsõnek tesz be képet róla, kitüntetést kap! 😉
mester Hearts of Iron 3-sok majd mondjátok el mit hogyan merre, mert én még új vagyok a játékban. kösz!
Akinek jól megy a német javaslom ezt az oldalt: http://www.heartsofiron.eu/forum/ Itt a többségnek szerintem német verziója van, csak el kell kérni tõlük a nyelvi fileokat (nem tudom azok mik de pogessor forumban biztos megmondják akik a forditást csinálják)
És az nem a Ruhr vidék. Rajna vidék 😊
" Az I. világháború után a német Rajna-vidéket a Versailles-i béke 1919-ben nyilvánította demilitarizált övezetté. 1936-ban a náci Németország elfoglalta és militarizálta a területet."
"A Ruhr-vidék nem természeti táj, hanem történelmi. A terület a Rajnai-palahegység, az Alsórajnai-síkság és a Vesztfáliai-alföld találkozásánál fekszik. Névadója a Ruhr-folyó, ami keresztülhalad a területen és beletorkollik a Rajnába."
" Az I. világháború után a német Rajna-vidéket a Versailles-i béke 1919-ben nyilvánította demilitarizált övezetté. 1936-ban a náci Németország elfoglalta és militarizálta a területet."
"A Ruhr-vidék nem természeti táj, hanem történelmi. A terület a Rajnai-palahegység, az Alsórajnai-síkság és a Vesztfáliai-alföld találkozásánál fekszik. Névadója a Ruhr-folyó, ami keresztülhalad a területen és beletorkollik a Rajnába."
igy nehéz lesz játszanotok ha alap szinten se beszélitek az angolt, egyébként pogessmor csinál forditást hozzá: http://pogessor.pcdome.hu/hoi3.html
Germany Number of divisions is at least 40= legalább 40 diviziodnak kell lennie ahhoz hogy aktiválni tudd az eventet, de lehet itt a divizio alatt brigádot ért ki kell probalni
Germany Number of divisions is at least 40= legalább 40 diviziodnak kell lennie ahhoz hogy aktiválni tudd az eventet, de lehet itt a divizio alatt brigádot ért ki kell probalni
Germany Number of divisions is at least 40 valaki tudja ez mit jelent mert már csak ez a feltétele annak hogy vissza szerezzem a ruhr vidéket