Hearts of Iron 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A saját országod semlegességét csökkenteni, demokratikusabb országokban a pártod népszerûségét tuningolni, nemzeti egységed növelni - és ezek csak a saját országodra vonatkozó dolgok.
A többieknél gyártást/kutatást hátráltatni, nemzeti egységüket csökkenteni, felkelõket támogatni, vagy ellenkezõleg, a kormányzó pártot segíteni, esetleg a saját vezetõ pártodnak megfelelõ pártot tuningolni lehet pl. a különbözõ információgyûjtések mellett.
Nagyon jól ki lehet egészíteni a diplomácia lépéseidet.
A többieknél gyártást/kutatást hátráltatni, nemzeti egységüket csökkenteni, felkelõket támogatni, vagy ellenkezõleg, a kormányzó pártot segíteni, esetleg a saját vezetõ pártodnak megfelelõ pártot tuningolni lehet pl. a különbözõ információgyûjtések mellett.
Nagyon jól ki lehet egészíteni a diplomácia lépéseidet.
Én nem bíznám soha az ai-ra a kereskedelmet. Nem hiszem, hogy olyan szinten hosszú távú tervei lennének az erõforrásokkal, mint nekem.
Felhalmozni azt, amire késõbb nagy szükség lesz, azokkal kereskedni, akikkel javítani akarom a kapcsolatom, stb... kizárt hogy ezekben a kérdésekben úgy döntsön, ahogy én szeretném.
Felhalmozni azt, amire késõbb nagy szükség lesz, azokkal kereskedni, akikkel javítani akarom a kapcsolatom, stb... kizárt hogy ezekben a kérdésekben úgy döntsön, ahogy én szeretném.
Asszem a hotfix megoldja ezt a túláradó szövetségesekhez húzást.
Az intelligence az, ahol meg kell dolgozni más népeket, hogy belépjenek a szövetségedbe.
Az intelligence az, ahol meg kell dolgozni más népeket, hogy belépjenek a szövetségedbe.
Hát én rendesen megszívtam, németekkel vagyok, beállítottam, hogy a diplomacyt az AI irányítsa, és már ott tartok, hogy miközben a lengyeleket támadom a magyarok hátbatámadnak😊, ja és a szövetségesek oldalán már annyian vannak, hogy alig férnek ki a sorba, tehát nem feltétlenül ajánlom, hogy csak az AI-ra bízzátok a diplomáciát, a kereskedelemben jól jön, mert azzal egyébként sokat el lehet baszkurálni.
Az intelligence menüpontnak van valami értelme a kémkedésen kívül?
Az intelligence menüpontnak van valami értelme a kémkedésen kívül?
lál ennyire híres a géjm? 😄 top10. na, király, akkor valaki segíthetne, mert én nekem magas, leginkább az angol nyelv miatt. nem tudok angolul jól és nem nagyon értem a játékot. vannak városok, németekkel vagyok, fejleszteni kell, szövetségeset találni. az influence asszem az, ahol ápolhatod a kapcsolatot, hogy késõbb szövetségesek lehessetek, mert bizonyos kapcsolati pontot el kell érni ehhez.
Olaszország és Japán van most terítéken, mivel németekkel vagyok.
szóval valaki segítene? vagy lesz magyarosítás?
Olaszország és Japán van most terítéken, mivel németekkel vagyok.
szóval valaki segítene? vagy lesz magyarosítás?
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
van. hoi3 wikiben írják az összes cheat-et.
Supplies - 1000 Supplies
Money - Gives 1000 cash
crudeoil - Gives 1000 Oil (its easier just get fuel)
fuel - 1000 Fuel
rarematerials - 1000 Rare materials
Metal - 1000 Metal
Energy - 1000 energy
addofficers - More officers - 1% per typing the code
noneutrality - 0 neutrality
debug fow - remove/add fog
event + #event code# - activates event
debug spy - superior espionage turned on/off
debug yesmen - AI now always responds favorably/normally
revolt + provid - Adds revolt to specified province, repeat to add more rebels.
Money - Gives 1000 cash
crudeoil - Gives 1000 Oil (its easier just get fuel)
fuel - 1000 Fuel
rarematerials - 1000 Rare materials
Metal - 1000 Metal
Energy - 1000 energy
addofficers - More officers - 1% per typing the code
noneutrality - 0 neutrality
debug fow - remove/add fog
event + #event code# - activates event
debug spy - superior espionage turned on/off
debug yesmen - AI now always responds favorably/normally
revolt + provid - Adds revolt to specified province, repeat to add more rebels.
A játékkal kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Van-e vmilyen cheat a nofog helyett, vagy ki lehet-e kapcsolni?
Van-e vmilyen cheat a nofog helyett, vagy ki lehet-e kapcsolni?
Na jó, legyen egy óra Aggtelek. 😄
A lag sem tetszik ilyen grafika mellett, ezt kifelejtettem. Bár ezt ki fogják javítani ha jól tudom.
A lag sem tetszik ilyen grafika mellett, ezt kifelejtettem. Bár ezt ki fogják javítani ha jól tudom.
megtámadtam ajugokat akik már allied-hoz tartoztak, elfoglaltam a Vajdaságot plusz le minden területet belgrádig és utánna sikerült békét kötnöm velük úgy hogy megkaptam az összes területet amin magyar igény volt. Na ilyen hoi2ben még nem jött össze...
Most a napokban tudtam kipróbálni elõször a játékot. Hááát az elsõ benyomás nem túl jó. A térképet már nem fikázom abból a szempontból, hogy hogy néz ki. Tulajdonképpen megszokható, de hogy Tatabánya hogy került nagyjából Balassagyarmat helyére azt nem tudom (egy elõnye viszont van: Tatabányáról max. félórára van Aggtelek. 😄) és ez csak egy hiba a sok közül. Valamint az, hogy Magyarország 41 tartományból áll, az nekem túlzás. Szvsz elég lett volna 19 (esetleg +1: BP). Ami még nem tetszik a játékban, hogy nekem egy kicsit bonyolultnak tûnik a játék. Ez persze lehet, hogy azért van, mert még nem jöttem bele, de utoljára az elsõ HoI tûnt bonyolukltnak (igaz aztán rájöttem, hogy nem az).
Kösz a tippet a demo tökéletesen ment😄 de asszem megvárom a magyarosítást míg kész lesz, mert egyáltalán nem tudok angolul mivel németet tanulok:d
tegnap újra akartam kezdeni 1935-ös kezdéssel, ezért a HOI3/common/defines.lua fájlban átírtam a kezdést 1935-re. ennek ellenére 1936 jan 1-én idultat... mit kell módosítani hogy 1935-ben kezdjen?
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
Töltsd le a demót és nézd meg hogy mûködik e. Ha az megy rendesen, akkor a teljes játék is fog.
Lenne 1 kérdésem.
A gépem:
Intel Core2 Duo 2,2 Ghz
2 Gb RAM
Nvidia 8600 GT 256 Mb
és azt nem tudom hogy menni fog-e, mert az EU3 ment de érdes módon csatánál mindig kilépett. Mivel ez a játék az Eu3 motorját használja nm tudom hogy megint ki fog-e lépnkedni, tehát a géppel van gond vagy az EU3 ban volt bug, és ez meg menne?
A gépem:
Intel Core2 Duo 2,2 Ghz
2 Gb RAM
Nvidia 8600 GT 256 Mb
és azt nem tudom hogy menni fog-e, mert az EU3 ment de érdes módon csatánál mindig kilépett. Mivel ez a játék az Eu3 motorját használja nm tudom hogy megint ki fog-e lépnkedni, tehát a géppel van gond vagy az EU3 ban volt bug, és ez meg menne?
hello ezt a hotfix modot hogy kell bemásolni,mert nekem nem irt felül semmit és szerintem nem is változott a játék sebessége.elõre is kösz!
Én is megosztanám a tapasztalatomat.
Komolyabb patchig nagy hadjáratot nem játszom, csak ismerkedem. Tehát '39 németek.
Nyugaton parancs a HQ-nak: védeni a Westwallt. Megcsinálták, a francia csak egy helyen támadt be, mert még nem ért oda az erõsítés, ez elfogadható.
Lengyelek. Elõzõ próbálkozásomban október 7-én ért véget a hadjárat. Most már szeptember 24-én. Már 19-én vége lett volna, ha nem csinálok egy hülyeséget, és Danzigot nem hagyom megszállás nélkül, és nem sétál be oda egy lengyel hadosztály. Hat napig tartott kifüstölni.
Támadási módszernek az alább leírtat használtam, tehát egy hadosztály támad, a többi támogat, majd gyõzelem után indul a többi is a tartalékkal a résbe.
A kelet-poroszotszági csapatok elég gyengék, de megtaláltam a lehetõséget. Ostroleka ellen támadtam, oda vittem a tartalékokat is. A többi csapattal megtámadtam a szembelévõt, hogy ne tudjon mozdulni. Nem gyõztek itt, de legalább nem tudták a frontvonalvól megerõsíteni a védelmet a fõ támadási pontomon. Ostrolekából Varsót hamar elfoglaltam, 14-én már az enyém volt.
A nyugati arcvonalon három ékkel kerítettem be, fõleg a két déli volt sikeres. A támadási taktikámmal három-négy napot nyertem az újabb támadás megindításához. Fontos, hogy a szárnyakon mindig lekötõ támadást indítottam, amár egyetlen hadosztállyal is, hogy ne tudjon manõverezni. Mozgó tartaléka meg nemigen volt. Poznant foglaltam el lehnehezebben, mert útközben megtámadott, és bár könnyedén kivédtem, késleltetett legalább négy napot.
Nem tudom ez a taktika leninék ellen jó lesz-e.
Komolyabb patchig nagy hadjáratot nem játszom, csak ismerkedem. Tehát '39 németek.
Nyugaton parancs a HQ-nak: védeni a Westwallt. Megcsinálták, a francia csak egy helyen támadt be, mert még nem ért oda az erõsítés, ez elfogadható.
Lengyelek. Elõzõ próbálkozásomban október 7-én ért véget a hadjárat. Most már szeptember 24-én. Már 19-én vége lett volna, ha nem csinálok egy hülyeséget, és Danzigot nem hagyom megszállás nélkül, és nem sétál be oda egy lengyel hadosztály. Hat napig tartott kifüstölni.
Támadási módszernek az alább leírtat használtam, tehát egy hadosztály támad, a többi támogat, majd gyõzelem után indul a többi is a tartalékkal a résbe.
A kelet-poroszotszági csapatok elég gyengék, de megtaláltam a lehetõséget. Ostroleka ellen támadtam, oda vittem a tartalékokat is. A többi csapattal megtámadtam a szembelévõt, hogy ne tudjon mozdulni. Nem gyõztek itt, de legalább nem tudták a frontvonalvól megerõsíteni a védelmet a fõ támadási pontomon. Ostrolekából Varsót hamar elfoglaltam, 14-én már az enyém volt.
A nyugati arcvonalon három ékkel kerítettem be, fõleg a két déli volt sikeres. A támadási taktikámmal három-négy napot nyertem az újabb támadás megindításához. Fontos, hogy a szárnyakon mindig lekötõ támadást indítottam, amár egyetlen hadosztállyal is, hogy ne tudjon manõverezni. Mozgó tartaléka meg nemigen volt. Poznant foglaltam el lehnehezebben, mert útközben megtámadott, és bár könnyedén kivédtem, késleltetett legalább négy napot.
Nem tudom ez a taktika leninék ellen jó lesz-e.
A procim Dual-Core AMD (5.2Ghz).Bár az xps frissités óta nix kékhalál. 😄
A ram 2 giga meg a vidi kari az meg 512-es.Szóval + minden a legfrissebb az összes driverbõl. (Majd hülye leszek újra instalállni az 1 éves winfost xD)
A ram 2 giga meg a vidi kari az meg 512-es.Szóval + minden a legfrissebb az összes driverbõl. (Majd hülye leszek újra instalállni az 1 éves winfost xD)
Ugyanaz az engine mint az EU3. Ha azt tudod modolni, akkor ez is menni fog, es az EU3hoz mar rohadt sok leiras van a neten, hogy hogy kell modolni. Vagy pedig varni kell, amig a Hoi3 wiki megtelik modolasi leirasokkal.
Majd én is megveszem, bár annyira nem jön be ez a játék. Nekem hiányzik az "acceptall" cheat, meg az eventek is valahol máshol vannak leírva / máshogy. mert szívesen írogatnék én politikai eventeket dehát... se IDk, semmi leírás errõl
Na megvettem en is a jatekot. 33 dollar volt osszesen postakotlseggel egyutt (amerikaba).
Szerintem ennyit siman meger, ha most nem is, de par patch mulva mindenkeppen.
Szerintem ennyit siman meger, ha most nem is, de par patch mulva mindenkeppen.
Úgy néz ki a hotfix-el a diplomáciába is belenyúltak. Most a játékomban 39 februárban tartok a szovjetek nem szereztek még szövetségest, allied-hoz csak a lengyelek és dél-afrika lépett be, axis az olaszokkal és csehszlovákia felosztása után a szlovákokkal bõvült, és igen megkaptam a felvidék rám esõ részét <#eljen>#eljen> Anschluss kicsit korán volt de ezen kivül minden rendben halad, de csak eddig mert nyáron lerohanom a románokat <#eplus2>#eplus2>
Neked is köszönöm, Kisendre!
Engedjétek meg, hogy leírjam az eddigi campaigne történetét (röviden) néhány kommental ellátva.
1936-os kezdés németország. A kezdeti CG-m nekem is elég magas volt 70 körül mozgott néha 90 fölé is felkúszott ha olyan kedve volt. Azonnal iparosításba kezdtem és a szárazföldi haderõ és a légierõ fejlesztésébe. Olaszország viszonylag hamar 37 elején csatlakozót az Axishoz. Eventek jöttek maguktól rendesen és én rendesen el is fogadtam õket. AZ egyedüli probléma az az volt és gondolom, hogy ez másoknál is elõfordul, hogy a készletek erõteljesen fogynak tanácsom a Diplomációt hagyuk az AI-re mert õ képes olyan kis mértékû megállapodások sokaságát kötni ami elõnyös és minekünk játékosoknak biztos, hogy nincs türelmünk ilyennek pepecselni. Mondjuk én még az Inteligencet is AI-re raktam meg is lett az eredménye Svédo. Fino. USA, Dánia már is Allied.
viszont ami nem tetszett, hogy néha az Eventek máskor jönnek Pl. Szudéta vidék visszacsatolása (39.03.15) nálam 38 December majd ez után egy automatikusan 3-4 hónapra rá anexió. Itt szólok, hogy ha valakinek ekkor a Diplomációja AI-n van az szedje ki mert a gép agrammatikusan elfogadja a Molotov Robentrop paktumot és ez nem egészséges ránk nézve ha csak már nincs egy világrengetõ seregünk...
Ahogy kell Lengyelország 1939 Szeptember 1. Esélyük nincs csak részben voltak mobilizálva de a fegyverzetük elmaradott. Mondjuk én is azért küzdtem nehézségekkel elvégre ez az elsõ háborúm HI3-al. Ugyanis itt a hadosztályoknak ugye pihenni kell ezt nem tudtam aztán amikor egyszerre 6 páncélos hadosztállyal törtem kellet várnom 68 órát amíg újra összeszedik magukat tehát egy fél hetett kapásból eldobtam. De a legdurvább az az volt, hogy valamelyik támadás után azt írta 168 óra....
De Lassan bekerítettem Varsót hála a rengeteg tartománynak ez egy aranybánya az olyanoknak mint én akik ezt a katlanok kialakítását szeretik. Ekkorra úgy Október elsõ hete volt jön a pop up hollandok csatlakoztak az Allied-hoz mondom jó eltellik párnap és akkor esik le a hollandok a szomszédaim és csak 2 hadosztályom van velük szemben! És már láttam is, hogy a katonáik az én határom felé gyalogolnak megpróbálkoztam egy SRD-vel de késõ volt 2 tartományom elveszett. Persze csak ott támadtak ahol nem volt védelmem. Végül is simán kitidtam volna szorítani oket az ádobot hadtestel de akkorra nagyon idges lettem, hogy ilyen hülyeséget ez történelmileg nem így volt stb betöltöttem Szeptember 1-es mentést és újra kezdtem. De most a 09.03-kor elkészülõ 3 motorizált gyaloghadosztályoz ott raktam le így már csak 2 hézag volt a határon oda meg HQ-kat tettem ideig oráig feltartják a támadást amíg a szomszédból a jó infrastruktúrának köszönhetõen gyorsan megérkezik az erõsítés. Így is volt egy kicsit bûvészkednem kellett de megoldottam. Közben Lengyelországot szó szerint lerohantam most már Szeptember 27-én foglaltam el Varsót és vele az országot mondanom sem kell, hogy a Komcsik basztak segíteni de jön még kutyára dér.... Itt már sikeresen alkalmaztam a hadosztályokat, hogy ne kelljen annyit pihenni.
És ami ekkor történt elsõ pillanatra felidegesített utána meg félelemmel töltött el. Olaszok elfoglaltak fél Franciaországot és az egyik ékük Párisz míg a másik a Magino vonal felé tartott. Azért féltem mert ha Olaszok szerzik meg Franciaországot akkor elesek cirka 100-120 IC-tõl ami nagyon jól jönne a Komcsik elleni felkészülésre. A csapatokat átdobtam de nem támadtam reménykedtem hátha a franciák viszaverik de nem semmit nem csináltak az egész seregükkel a Magino vanalon és a Belga határon álltak míg az olaszok mintha turisták lennének le föl rohangáltak az országban. Végül is nem tudom, hogy mi késztette lépésre az AI-t vagy az, hogy hátulról a megtámadták a Magino vonalat vagy, hogy 100km-re megközelítették Párizst. Ekkor végre megmozdultak és próbáltak valamilyen frontot kialakítani ami sikerült is Párizs elõtt 2 tartománnyal de nem volt elég hadosztályuk, hogy minden tartományt megszálljanak (Hiányzot a BEF) és az olaszok a csatorna felõl megkerülték öket és hátba/oldalba támadták a frontot újra rések keletkeztek és az Olaszok elfoglalták Párizst pedig ekkor a Magino vonalnál a Franciák már kezdték visszaszorítani õket. Szóval érdekes harc lett volna ha az AI kellõ képen reagál nem is beszélve arról, hogy az Olasz Észak Afrikai gyaramatot ez idõ alatt az Angolok Egyiptomból és a Franciák Tunéziából elfoglalták pedig kevesebb hadosztályuk volt.
De Párizs bevétele után pár nappal jött az üzenet Franciaország megadja magát ÉS RENDESEN NÉMET KÉZRE kerül létrejött Vicy France stb
Ez volt úgy Január közepe felé. Én csak ekkor indultam meg a Benelux államok felé.
Elfáradt a kezem az ezt követõ csatákat és a Stratégiai bombázást meg a konvoj csatákat holnap leírom. Jelenleg 1940 Márciusában tartok.
1936-os kezdés németország. A kezdeti CG-m nekem is elég magas volt 70 körül mozgott néha 90 fölé is felkúszott ha olyan kedve volt. Azonnal iparosításba kezdtem és a szárazföldi haderõ és a légierõ fejlesztésébe. Olaszország viszonylag hamar 37 elején csatlakozót az Axishoz. Eventek jöttek maguktól rendesen és én rendesen el is fogadtam õket. AZ egyedüli probléma az az volt és gondolom, hogy ez másoknál is elõfordul, hogy a készletek erõteljesen fogynak tanácsom a Diplomációt hagyuk az AI-re mert õ képes olyan kis mértékû megállapodások sokaságát kötni ami elõnyös és minekünk játékosoknak biztos, hogy nincs türelmünk ilyennek pepecselni. Mondjuk én még az Inteligencet is AI-re raktam meg is lett az eredménye Svédo. Fino. USA, Dánia már is Allied.
viszont ami nem tetszett, hogy néha az Eventek máskor jönnek Pl. Szudéta vidék visszacsatolása (39.03.15) nálam 38 December majd ez után egy automatikusan 3-4 hónapra rá anexió. Itt szólok, hogy ha valakinek ekkor a Diplomációja AI-n van az szedje ki mert a gép agrammatikusan elfogadja a Molotov Robentrop paktumot és ez nem egészséges ránk nézve ha csak már nincs egy világrengetõ seregünk...
Ahogy kell Lengyelország 1939 Szeptember 1. Esélyük nincs csak részben voltak mobilizálva de a fegyverzetük elmaradott. Mondjuk én is azért küzdtem nehézségekkel elvégre ez az elsõ háborúm HI3-al. Ugyanis itt a hadosztályoknak ugye pihenni kell ezt nem tudtam aztán amikor egyszerre 6 páncélos hadosztállyal törtem kellet várnom 68 órát amíg újra összeszedik magukat tehát egy fél hetett kapásból eldobtam. De a legdurvább az az volt, hogy valamelyik támadás után azt írta 168 óra....
De Lassan bekerítettem Varsót hála a rengeteg tartománynak ez egy aranybánya az olyanoknak mint én akik ezt a katlanok kialakítását szeretik. Ekkorra úgy Október elsõ hete volt jön a pop up hollandok csatlakoztak az Allied-hoz mondom jó eltellik párnap és akkor esik le a hollandok a szomszédaim és csak 2 hadosztályom van velük szemben! És már láttam is, hogy a katonáik az én határom felé gyalogolnak megpróbálkoztam egy SRD-vel de késõ volt 2 tartományom elveszett. Persze csak ott támadtak ahol nem volt védelmem. Végül is simán kitidtam volna szorítani oket az ádobot hadtestel de akkorra nagyon idges lettem, hogy ilyen hülyeséget ez történelmileg nem így volt stb betöltöttem Szeptember 1-es mentést és újra kezdtem. De most a 09.03-kor elkészülõ 3 motorizált gyaloghadosztályoz ott raktam le így már csak 2 hézag volt a határon oda meg HQ-kat tettem ideig oráig feltartják a támadást amíg a szomszédból a jó infrastruktúrának köszönhetõen gyorsan megérkezik az erõsítés. Így is volt egy kicsit bûvészkednem kellett de megoldottam. Közben Lengyelországot szó szerint lerohantam most már Szeptember 27-én foglaltam el Varsót és vele az országot mondanom sem kell, hogy a Komcsik basztak segíteni de jön még kutyára dér.... Itt már sikeresen alkalmaztam a hadosztályokat, hogy ne kelljen annyit pihenni.
És ami ekkor történt elsõ pillanatra felidegesített utána meg félelemmel töltött el. Olaszok elfoglaltak fél Franciaországot és az egyik ékük Párisz míg a másik a Magino vonal felé tartott. Azért féltem mert ha Olaszok szerzik meg Franciaországot akkor elesek cirka 100-120 IC-tõl ami nagyon jól jönne a Komcsik elleni felkészülésre. A csapatokat átdobtam de nem támadtam reménykedtem hátha a franciák viszaverik de nem semmit nem csináltak az egész seregükkel a Magino vanalon és a Belga határon álltak míg az olaszok mintha turisták lennének le föl rohangáltak az országban. Végül is nem tudom, hogy mi késztette lépésre az AI-t vagy az, hogy hátulról a megtámadták a Magino vonalat vagy, hogy 100km-re megközelítették Párizst. Ekkor végre megmozdultak és próbáltak valamilyen frontot kialakítani ami sikerült is Párizs elõtt 2 tartománnyal de nem volt elég hadosztályuk, hogy minden tartományt megszálljanak (Hiányzot a BEF) és az olaszok a csatorna felõl megkerülték öket és hátba/oldalba támadták a frontot újra rések keletkeztek és az Olaszok elfoglalták Párizst pedig ekkor a Magino vonalnál a Franciák már kezdték visszaszorítani õket. Szóval érdekes harc lett volna ha az AI kellõ képen reagál nem is beszélve arról, hogy az Olasz Észak Afrikai gyaramatot ez idõ alatt az Angolok Egyiptomból és a Franciák Tunéziából elfoglalták pedig kevesebb hadosztályuk volt.
De Párizs bevétele után pár nappal jött az üzenet Franciaország megadja magát ÉS RENDESEN NÉMET KÉZRE kerül létrejött Vicy France stb
Ez volt úgy Január közepe felé. Én csak ekkor indultam meg a Benelux államok felé.
Elfáradt a kezem az ezt követõ csatákat és a Stratégiai bombázást meg a konvoj csatákat holnap leírom. Jelenleg 1940 Márciusában tartok.
Legyen szíves valaki töltse fel a hotfix-et egy tárhelyre! Én nem tudom letölteni! Biztos bennem van a hiba.<#shakehead>#shakehead>
nagy köszönet a tisztes válaszodért!
Igen négy nap alatt lefordítják Pogessorék az egész játékot ! (ACE1)
Európában még meg sem jelent hivatalosan HoI3. Csak USA-ban meg esetleg Skandináviában...
Európában még meg sem jelent hivatalosan HoI3. Csak USA-ban meg esetleg Skandináviában...
legalább nem lassult, ez is vmi 😊
nekem sem lett gyorsabb, szóval ne aggódj 😊
Van hozzá magyarosítás, vagy benne magyar nyelv? Mert láttam van hozzá pogessor mod.
én azt hallottam, hogy havazott a Szaharában... :-)
- Fixed a problem which made troopsneed become much too large.
= Consumer Goods röviden CG igény bugos volt, IC 70% vagy még többet is elvitt, azt javitotta
- Made a few minor speed improvements.
= gyorsitott a jatekon, masok szerint latszik nekem ua lassu de biztos a gépem szar
- Game now defaults to lower multisampling to make performance better.
= ez is vmi optimalizalas a jobb teljesitmeny erdekeben
- Tweaked temperatures to feel a bit more natural.
= hõmérsékleteket életszerübbé tették, olvastam hivatalos forumon olyan hogy egyik szaharai tartomanyban nappal 13 fok volt, kellemes 😊)
= Consumer Goods röviden CG igény bugos volt, IC 70% vagy még többet is elvitt, azt javitotta
- Made a few minor speed improvements.
= gyorsitott a jatekon, masok szerint latszik nekem ua lassu de biztos a gépem szar
- Game now defaults to lower multisampling to make performance better.
= ez is vmi optimalizalas a jobb teljesitmeny erdekeben
- Tweaked temperatures to feel a bit more natural.
= hõmérsékleteket életszerübbé tették, olvastam hivatalos forumon olyan hogy egyik szaharai tartomanyban nappal 13 fok volt, kellemes 😊)
A jobb felsõ sarokban van egy kis + jel, arra kattints, és ott vannak a csaták is.
Nekem is AMD 3000+ és 1 Gb Ram van + 256 Mb Ati 2600 pro videókártya, de ezen nekem játszhatóan fut. XP-n elég neki az 1 GB Ram. Azért 2 Gb Ram-mal már tuti jól futna, csak nem éri meg ddr1-be fektetni (7000-8000 Ft 1 Gb ddr1)... Na mind1. A játékról az a véleményem, hogy eddig kicsit csalódtam benne. Pl: 1. Nem tudok nyersanyagot ingyen ajándékozni, mint a második részben. Vagy csak én vagyok béna? 2. A csatákat nehéz nyomon követni,mert nincs olyan kis jelzés fent a bal sarokban mint a kettõben. Itt hová dugták? Így most egyenként kell a térképen kattintgatnom a helyi csatákra, nem ugrik oda a helyi menübõl mint az elõdnél...
konkrétan mit javit ez a hotfix? ha lehetül magyarul érdekelne!
Hogy ez mennyivel élvezhetõbb játék lett így ezzel a hotfix-el 😄😄
iLove oHs.
asszem egy két alkatrészt le kell cserélnem a gépemben egy AMD 3000+ os proci meg 1 giga ddr ram van de ezzel játszhatatlan akármilyen gyorstitot rakok rá.kérdés mi lenne az optimális gép?amivel faszányosan futna.
fogalmam sincs, csak megtalaltam egy nemet hoi-s oldalon, nem volt hozza mellekelve erdemi info
a hotfixet mindegy mire rakod? 1.1 elõtt vagy után?
BAJC a cheksum, v1.1c