A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ez meg egy elõrendelés, pénteken jön meg, mielõtt kidobom a SZÁMLÁT lefotózóm nektek. Idióták.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
shaken, not stirred
Számos pártatlan ember képes volt a gyûjteményérõl igazoló fotókat berakni csak azért, hogy Jakuza nehogy egyedül érezze magát, és csak dac miatt ne rakjon be képet, de sajnos ez messsze nem dacnak tûnik.
Aki nem érti viselje a következményeket.
+fav a topik 1 ideig...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Teljesen egyoldalu, de ha valaki meg bizonyit is, akkor sem tudjak elfogadni, ugy, hogy ok meg semmit nem tettek az asztalra duman kivul.
Tudod ez a tipikus Mekk mester esete, aki mondja igy kellene, meg ugy kellene, de amikor nekik kellene tenni valamit, akkor mar nem is ugy mukodik az egesz.
Sebaj, meg mindig varom a szamlas kepeket es majd kapnak akkor kepet.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ez tetszetttttt... <#idiota>#idiota>
Sose értettem, hogy egy ember miért hazudik lényegtelen dolgokról. Kell egy fórum císort tartalmazó monitor elé lerakni egy pár dekás dobozt, ebben mi a faxom bonyolult dolog van. Ehez a számlás baromsághoz meg még én vagyonosodási igazolást is csatolnék a szívem szerint. Vagy egy C kategóriás NB-s ellenõrzést. Vagy mondjuk, csekkeket a közüzemi számláidról egy évre visszamenõleg. Meg még rengeteg ötletem lenne.
Jakuza-val meg ha nagyon akarjátok, akkor rendezzétek le priviben.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De amikor mar arrol volt szo, hogy mutass te valamit, szamlat stb, akkor mar az jott, hogy nincs.
Hat persze hogy nincs, mivel lopjatok a jatekot, vagy nem fizettek adot a jatek utan, es meg nektek all feljebb, amikor hazudioztok, loptok csaltok.
Ugyankerem szanalmasan nevetseges az egesz ervelesed, hogy mutass fotot, de csak te, es hazudsz ha nem teszed, mert ilyen kondiciok mellett csak egy oldalu modon tegye valaki csak abban vagytok benne.
Mondom oreg en szamlakat is tudok linkelni, nem egyet, ha 50 jatekom van hanem ugyanannyit.
Te es a kis majom haverod mit tud felmutatni ? Semmit , csak egy hozzaszolast, hogy idezem "Számlát nem tudok mutatni róla, mert kidobtam"
PErsze en nem mondom, hogy hazudik, kidobhatta. PEdig nem is volt szamlaja rola sose. 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A vádat csak ugy tudod háritani ha van számlád és pont te vagy a sötét ha ezt nem tudod elfogadni.
Jakuza ugyszintén csak ugy tud bizonyitani ha csillag alakban körberakja a játékait és lefényképezi.
Addig mindketten csak feleslegesen fosátok a szót.
" Semmitõl nincsenek meg a számláim, mindent kidobálok, tévé, mosógép, satöbbi. Félelmetesen buta vagy. " - gondolom ezekel az elemi fontos dolgokal a szüleid foglalkoznak ,mert nekem évekre visszamenöleg vannak számláim.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Most vagy lenyugodtok, és normális mederbe terelõdik a vita, vagy megy a szardobálás 1 napon keresztül még, aztán mindenki megy "haza" és szó lehet értelmesen arról amirõl kéne szólnia a topicnak...
shaken, not stirred
MÁSOLT? A kartondoboz?
KAPTA? Kit zavar, attól még eredeti a játék.
LOPTA? Bebizonyíthatatlan, de attól még eredeti a játék a polcon.
Semmitõl nincsenek meg a számláim, mindent kidobálok, tévé, mosógép, satöbbi. Félelmetesen buta vagy.
De ha belegondolsz, egy ilyen vita után, TE raknál képet a játékaidról? Hát én nem az biztos, és szerintem te sem.
shaken, not stirred
Senki se akar bizonyitani az egyik oldal a számlákal a másik a képekel maradt adós ugyhogy patt helyzet.
Olvasd vissza miket írtam. Én itt pártatlan vagyok (próbálok lenni, annak ellenére, hogy a mondandivalótok ellen vagyok). Kifogásoltam a ti módszereiteket, de azt is kifogásoltam, hogy nem teszi meg. Most csak leírtam miért nem teszi meg a bizonyító lépést. De ezt lehetne mindkét oldaltól sorolni.
shaken, not stirred
shaken, not stirred
HAZUDSZ!!!!!!!!444
legutobb meg gombas pizzat majszoltal elottem es assssszontad, hogy te nem eszel hust!!444
KEPET!
SZAMLAT!
JANEM! <#idiota>#idiota>
vagymostmiva? <#banplz>#banplz>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Egyre szánalmasabb ez a vita... Nem errõl kéne szólnia a topicnak.
shaken, not stirred
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Ezután kezdõdött a terelés.
Ez biza Selfownage...
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3