A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Szerintem meg mindenki hazug itt, mer a pécések valójában konzolosok és a konzolosok pécések és különben is! Rágalom az élet!

Ezúton hívnám fel a VALÓDI konzolosok (ha egyáltalán vannak olyanok még az SG-n) figyelmét, hogy húzzanak haza a leáldozósba és ne szívassák már itt szegíny pécéseket! Köszönöm!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

gazgoblin
remélem ezzel a 20ezer forintos játék balfasztéma kérdést is sikerül lezárni

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

gazgoblin
ennyit tudok tenni érted mert nincs most nálam a telefon adatkábele hogy fotozzak

múlt héten történt...
megrendeltem:

megjött:

gazgoblin

engem csak az érdekel hogy kamu-e az a gyûjtemény (mégha lopott is)

DanielT
A számlákat kidobom. Nem érvényesítek garanciát a játékokkal, teljesen felesleges megtartani. Tõle sem kérünk számlát.
UUUU
Õ is csak egy képet kért és csak tereltek ?
Helyetekben én eleve egy bocsánatkéréssel kezdenék, mert csomó dologban amiben hazugnak tituláltátok kiderült, hogy csak rágalmaztátok.

Istencsászár
Miért nem linkeled be te? neked is csak a szûd jár. KÉPET!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

wedge31
Vazze mostmár tényleg érdekel és az mit fog nektek bizonyitani vagy cáfolni ?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Lammer
<#miaz>
es akkor a zeredeti Biohazard soundtrack gyujtemenyem meg a zeredeti zoNbiagos filmjeim meg sehol sincsenek <#zavart1><#zavart1><#zavart1>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

UUUU
Azt véd amit akar, de kérdem én ha annyira képeket akartok, miért nem linkelitek be a játékaitokat és a számlákat róla ?
Ti még semmit nem bizonyítottatok, ideje lenne nektek is virítani.

DanielT
Jakuza: Írtam privátot, a rendszer kiírta, hogy elolvastad, miért nem válaszolsz? 😄DD
DanielT
Nem érdekel bennünket. Ha lopta lopta. Csak egy képet kérünk még ahogy írtam. Unreal+Duke3d 2db egymás mellé rakva. Meg mondjuk spékeljük meg, a 3dfx sapkával a tetejére 😄DD

Nézd meg a fotómat a cuccaimról. Találj kivalami tetszõleges alakzatot, vagy bármit velük és le tudom fotózni. Mert valóság. Ami nem valóság azt nehéz. Ezért nem kapunk képet.
gazgoblin
nem kell terelni..minket csak az eredeti játékai érdekelnek...meg az hogy minek neki annyi duke nukem pl...
csak nem kereskedõ és azért védi a PC-t? mondjuk?

szeretnénk tisztábban látni mert olyan görcsösen védi a pc-t hogy az már vagy nevetséges vagy érdeke fûzödik hozzá

wedge31
És az mit bizonyit neked te egy képröl megmondod hogy vette vagy kapta vagy másolta vagy lopta ?

Istencsászár
Kép még mindig nincs, de a pofázás megy😊

Lammer zombiag gyüjteménye odabasz😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DanielT
Jah. A köcsögök a menõk.
UUUU
Hát tudod, belinkelsz egy képet, amin játékok vannak, közben hazugnak titulálják, hogy angol könyv nem lehet a polcon, utána hazugságnak mondják, hogy kanadában el a bátyja, mikor azt hozza fel mentségnek, utána lehazugozzák, hogy nem is akkor született, amit állít és csak azért mondja, mert leakar lépni a valóság eltakarása miatt, nem is fizet elõ online játékra és sorolhatnám. Nem túl komplex hazugság lenne ez ?
Nos ezekrõl kiderült, hogy igaz, akkor most mirõl is beszélünk, hogy egy hazugságokkal vádolták és egy dologban sem volt igaza akik ezt állították ?
Nekem ugyan nem kell több bizonyték. Mondjuk igy derül ki, hogy felesleges állandóan rágalmazni valakit, mert saját magunkat könnyen lejárathatjuk, mint ez most DanielT és a többiek esetében kiderült.
Bár lehet magukból indultak ki.

gazgoblin
ha ez az õvé akkor tud róla más szögbõl is fényképet nyomni

Bucser
De képet nem tud prezentálni.

Azaz pont alényeg nem igazolható. mellesleg baromira nem függ össze az amit össze akarsz tenni..

Szépen alkalmazod a Strawmant csak túlságosan nyílvánvaló.

DanielT jobban árnyalja.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

gazgoblin
lecserelted a kvék bábukat?

wedge31
Ebben a vitában részemröl egyik oldalra se állnék ,csak értetlenkedem hogy 2008-ban mi a fenét akarnak bizonyitani doboz fényképekkel ?

gazgoblin
iwiwrõl

DanielT
Semmit nem kértünk mindezekbõl.

Egy közeli képet az Unreal dobozokról, mellérakva a 2 Duke3d-t. Szerinted miért nem rakja be? Hisz ott van a polcán, láttuk a 2 belinkelt képet.
UUUU
Föleg ezekután amikor csúnyán beégtek, mivel minden amit leírt eddig Jakuza valós dolog.
Létezik a 2005-s online elõfizetés, létezik a kanadában elõ báty, stimmel mind a két életkor is, linkelt képet is.
Nem is tudom mit erõlködnek, ilyen erõvel bizony, teljesen jogos a kérés, hogy a nagyszájuak is linkeljék be a számláikat. Õk még semmit nem bizonyítottak, csak hazugnak titulálták, mikozben kiderült, hogy nem is hazudott, ellenben semmi nem derült ki a pár konzolfanról, hogy igazat állítanak e.

Lammer
ebay rulez 😉

Bucser
Lehet minden igaz amit az illetõ állít magáról, especiel a kép még lehet kamu mivel nem ellenõrizhetõ.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Lammer
Ennyi erovel en is ismerem szemelyesen DanielT-t... nem is lakik messze tolem es tenyleg nem kamuzik a jatekokkal kapcsolatban o" sem 😉
(mondjuk aki ideirt, azokbol is jopar eNberket ismerek szemelyesen^^)

UUUU
Amugy most már értem, miért mindig kanadai boltokat linkeltél be, ezért sem értettem a kanadai dolláros Xbox linket illetve laptopot.
Gondolom, mert onnan szerzel be dolgokat a bátyádon keresztül, ami igy érthetõ. Nekem is jól jönne egy ilyen rokon, mert annyival olcsóbb kint minden. <#zavart1>

wedge31
Nem értem ezt a doboz hisztit az semmit se bizonyit a botba is lobogtathatot kiröhögnek ,mindenhol a számlát fogadják el ez van.

DanielT
Képet.
UUUU
Kérheted a számlákat.
Tóth Csaba, Tóth Gyula névre, hova küldjék a képeket, Szombathelyre vagy Calgaryba ? <#zavart1>

LeonSilver
1) Valóban õ van iwiwen.Ismerem személyesen.
2) Aki megkeresi iwiwen az lát ott egy képet amin látható néhány doboz.
ennyi.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Még mindig nem csináltál képet.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

[Jakuza]
Jol gondolod. 😄
De csak meg valami, az online gamet is lopom es nem rendelkezem Eve-s 2005os karakterrel sem, mert abban is hazudok.
Ezek utan kerhetem a szamlakat ? 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

UUUU
Jól gondolom ?

Kanadai vizilabda valogatott

Coach: Dragan Jovanovic, Gyula Toth (Team Canada Pan American Guide 2007) Position: Hole checker (Water Polo Canada 28/02/07) ...

Gyula Toth, Head Coach of Junior Men states: “We won a medal and did better than the last Pan Am Championships where we placed 5th but it still wasn`t a great game for Canada. We seemed to only show character and no real water polo skills and strategies. Our rythum was very slow.”

Respect, mert megtaláltam az Iwiwen, és téged is, és az adatok egyeznek mind az életkor is stb. Szóval valós dolgot állítottál, amikor abba is belekötöttek, hogy angol könyvek bûvannak a polcodon és a magyarázatodat is hazugságnak titulálták.Túl komplex lenne ez egy teljes hazugságnak.
Boldog szülinapot igy egy nappal késõbb, mivel valóban 1968. Szept 19. a szülinapod is.

Na szóval, eddig mink is van.Azt állítottad, hogy játékaid eredetiek. 2005 óta fizetsz egy online játékot, tegnap volt a szülinapod, a bátyád a kanadai csapat másodedzõje. Kértek képet, megkapták, utána az életkorodat hazugságnak titulálták és valós életkor. Utána az angol nyelvû könyvek miatt hazudoztak le, meg a Kanadában elõ bátyról is valótlant állítottak.
Nos a kételkedõk elbuktak a kötelezõ teszten, ezekután nincs mirõl beszélni.

gazgoblin
semmi gond uigyis csak kepre varunk

DanielT
Semmi gond, kell egy kis szünet Jakuzának is, mert ide hallom a sercegést ahogy ég az arca 😄DDD
gazgoblin
hmm...azért annyi játék nincs rá ami érdekelne hogy ne venném meg oket de azért koszi a tippet

akkor lite lesz thnx

Sheltem
Bocsánat az offtopicért.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Simán 😊 Sõt DS2re is le fogom(bár most még tagadom),ha azokra exkluzív cuccok jönnek majd.

Gazgoblin: Lite(csak azt szabad venni) mellé egy M3 Real/ Acekard2 egy Kingston micro sdvel(japán elõnyben) és kész a kánaán a wa..izé homebrew cuccokhoz.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

gazgoblin
"a DS a kedvenc konzolom és amíg tönkre nem megy meglesz(ezen az állásponton csak a DS2 változtathat)"

milyened van? a DS lite vagy a sima

csak ezért kérdezem mert tervezek én is venni egyet csak azt hallottam hogy a simának szarabb a képe

DanielT
Á, kolléga! Lecserélte már a gépét Lite-ra? 😄 (Tudja, amirõl annak idején szintén kamu fotót raktam be) 😄D
Sheltem
Gondoltam bekukkantok már ide, mindig érdekes flame alakul ki mikor nyílik egy ilyen pc vs konzol(mindegy, hogy ennek nem az a neve úgyis ez lesz a lényege)topic. Meg sem lep, hogy a fõszereplõ a kedvenc konzolguard fórumharcosunk: Danielt 😊

Szóval a topichoz annyit, hogy sok olyan játék jön/jött amit csak pcn tudok elképzelni:

Számomra a
- Jövõ: Starcraft2/Diablo3 (<3 Blizzard), King's Bounty(mert oldszkúl rulz),Company of heroes 2. kiegészítõ(ó igen addigra már valszeg rászánom magam(értsd lesz pénzem) gépbõvítésre stbstb. Ezek mind Pc játékok és ez csak ami hirtelen az eszembejutott, sok idõm nincs játszani sajnos, de ezek mindenképpen érdekelni fognak.

- Jelen:Battlefield 2(igen mai napig elõveszem és imádom),Warcraft3 és modjai(Dota > all),Pirates,Heroes of might and magic3. Igen ezek a megunhatatlan játékok, nem sorolom tovább, sok ilyen van pcre.

Ó és mondom mindezeket amellett, hogy a DS a kedvenc konzolom és amíg tönkre nem megy meglesz(ezen az állásponton csak a DS2 változtathat),mert imádom(ahogy a pc-t is)...
Pc-ben(a játékoktól függetlenül) 1 dolgot nem szerettem sosem(ez picit offtopic), mégpedig azt, hogy pcbe az ember ugye minden alkatrészt külön vesz meg(kivétel erõsíti a szabályt) ezért minden alkatrésznek más más a garancia lejárata és mivel elektronikáról van szó ami tönkre mehet tönkre is megy...Egy konzolnál egyszerûbb szerintem a garancia intézése/fejbentartása meg úgy általában minden(ezt lehet csak én látom így).
A pc drágább "befektetés" mint a konzol, de én pl mióta megvettem a 7800gtt nem bõvítettem(az pedig már kb 3 éve volt) csak egy döglött dvdírócsere játszott be, és még most is úgy vagyok vele, hogy 1 "generációt"(de utálom ezt a szót) kihagyok(talán jövõre már jönnek olyan videókártyák is amik nem fogyasztanak külön annyit mint az egész gép monitorral együtt(addig ugyanis nem nagyon érdekel a bõvítés inkább nem próbálom ki az új cuccokat).
Na elég f*szságot írtam azt hiszem.

[Jakuza]
Szombathely, ha annyira kivancsi vagy ra.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

gazgoblin
"(persze hogy kamu olyat én is tudok...)"

olvassál már figyelmesen te szerencsétlen....vagy mi a gond? a szellemi (lol) példaképedet hazudozáson kapják úgyhogy muszáj igénytelenül védeni?

most süllyedtél le a szintjére és ha igy folytatod te is egy kalap alá kerülsz vele végleg...

már most jobb lenne ha nyomná a képet amit kértünk mielött téged is leránt magával

UUUU
Igy van. Mivel hazugsággal vádolnak valakit, és pont kiderült, hogy õk akik hazudnak.
Elég égõ szerintem. De mindjárt utánanézek annak a szrotinak is, hogy valóban hitelesek e Jakuza állításai, a Kanadában elõ testvérrõl.

Csak annyit kérnék, hogy egy városnevet Jakuza irhatnál hol laksz.

wedge31
Nem ismerlek ha az a szakmát vagy ügyes gyerek vagy...

DanielT
És kurvajól tudok kartondobozokat is hajtogatni nem? 😄DDDDDD
Neki nem kell számlát, neki egy qrva UT3-ról kell közelit csinálni.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

UUUU
Jó nagy kretén vagy te, ahogy nézem.
DE ahogy látom hazudsz és szavahihatetlen vagy, mivel belinkeltél egy Romániai srác gyüjteményét.
De hol vannak a te játékaid, számlákkal alátámasztva a hitelességét, a neveddel ?