A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Na meg beneztem mielott elmegyek.
Kiskocsog DanielT nalatok a pocegodorben szokas hazudozni, vagy masra rafogni es bizonyuitekokat kerni szamon.
amikor meg belinkel, akkor meg jon megint a hazugsag.
Te homi, nem fogok magyarazkodni neked, mert semmi kozod nincs.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Chocho
Nincs, de a Dunaújvárosi Fõiskolán tanult azt is pár évig. Konkrétan Kommunikáció és médiatudomány szakokon diplomázott (osztatlan rendszerben, két diploma).

Gaming is believing.

Nekem pont ez tetszik, nincs doboz, nincs valami ami tönkremehet... A dvd nem megy szét, akár 10 év múlva is letölthetem, ha akarom. Én az elmúlt fél évben teljes egészében átálltam steam-ra, mint pc játékplatformra. Ami nem kapható meg ott, azt általában kénytelen vagyok kihagyni (vagy beszerzem ps3-on).

A játék közbeni chat funkció, az hogy meghívhatod a társaidat a szerverre ahol játszol, az archievementek, a folyamatos frissítések, a folyamatos játékkínálat bõvítás, a tervezett újítások.

És mi a legjobb? Hogy INGYENES. Mind a játékosoknak, mind a fejlesztõknek! (persze valamekkora royalty van, viszont az sdk-hoz bárki hozzáférhet, ergo kiadó nélkül is milliókhoz eljuttathatod a játékod, és a kaidás elõtt nem kerül pénzedbe).

shaken, not stirred

panther112
politikafilozófiával pontosabban

panther112
Véletlenül nincs filozófiai végzettsége?

Chocho
Asszem lehet valahogy...

Gaming is believing.

Chocho
Jelenleg épp álláskereséssel. 😄 Egyik legjobb barátomról van szó. Egyszer egy ökörködés szülte ezt itt alant, valami játékper kapcsán...

Gaming is believing.

panther112
Ez a Nagy József, akitõl az idézet van mivel foglalkozik?

Chocho
Komolyan, imádom! 😄 A GTA SA gyûjtõimrõl nem bírtam levenni a szemem. XD Kár, hogy olyan silány karton tokban volt a könyvecske. A polc kikezdte az alját.

Gaming is believing.

Ilyenre felesleges pénzt költeni 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

gazgoblin
nem lehet mms-t mail cimre kuldeni?

(nem ért hozza csak kerdezi)

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Chocho
Én is gondolkodom egy képen... de nem hiszem, hogy sok értelme lenne. Nincs annyi játékom, s jönne a bullshit, hogy akkor tuti folyton warezolok. Áhh... nem fárasztom magam. Okos enged, szamár szenved. 😊

Gaming is believing.

panther112
Még egy dobozmániás😊

Bucser
megmondom õszintén leszarom mit gondol rólam a marketingmajom😊 céges teló és a kábelt kölcsönadtam kollégának. ezért csak hétfõn lesz belõle valami. osü😊

Akinek van mms-es telefonja kábellel annak elküldöm a képeket aztán tegye fel ha tudja😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Chocho
Az instabilitásra egy idõben sokat panaszkodtak... Még nálam is van néha gondja, bár bevallom, mostanság ritkábban látogatom a Steam-et. A játékletöltõsdi eszeveszett nagy ötlet. Az egyetlen dolog, amit bánok, hogy nem jön vele szép doboz. 😊

Gaming is believing.

Bocsi, mms-t akartam írni, nem sms-t. Kissé szétszórt vagyok (nagyon beteg az asszony, és a szüleinél van 300 km-erre).

shaken, not stirred

Persze, addig gyors megveszed, h ne bukj le xP

Instabil? Nekem nagyon stabil, nem a steam-el mint rendszerrel van gondom, hanem egyes feltett játékok instabilitásával. Amúgy egy nagyon jó elképzelés, fõleg a fejlesztések amit akarnak (pl közös helyen tárolt mentések, stb...). És fõleg a kényelem. Ha akarok egy játékot, akkor kártya elõ, megveszem, letöltöm. És gyorsabban lejön (1-2 óra bármelyik játék), mintha levadásznék egy játékot mondjuk ebayen...

shaken, not stirred

Bucser
sokra megyek az sms-el😊 ez mms képpel😊 (ha az is lehet akkor mond meg pls hogyan.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

panther112
Az nagyon pozitív, hogy javítanak a játékon utólag, szimpatikus magatartás, csak nem tudom mennyi értelme van nem online esetében. Sajnos én még a sokáig töltõs korszakában találkoztam vele.

Bucser
Az már csak hétfõ lesz. (bent van cégnél.)

Chocho
Te vagy a szánalmas. 😊 A legröhejesebb, hogy sok olyan hsz.-t ignorálsz, ami ellened irányul. Mindegy, nem sok kedvem van hülyékkel vitatkozni. Sirpalee-val épp egy érdekes beszélgetés van kialakulóban...

Gaming is believing.

Chocho
Nekem korábban beszólt a srác. Azt mondta, többek közt miattam is tönkremegy az ipar. Erre reagáltam.

Gaming is believing.

Okés, akkor sokadik, de gamingben az elsõ 😊 .

Bucser sms-t email címre is tudsz küldeni.

shaken, not stirred

DanielT
Bazmeg te szánalmasabb vagy mint Jakuza 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD
gazgoblin
ezt nem értem....mirõl beszélsz?

nyomot jakuza bácsi egy igen gyanus fotot es szerettunk volna megnyugodni hogy nem egy hazug geci...erre gyorsan elment szulinapozni...peeeeersze

ennyi a lényeg nem kell a terelésed

Chocho
Érdekes elképzelés, mint a PC ipar jövõje... Egyelõre elég instabil a cucc, sokan ezt is hozzák fel fõ hibájaként. Én azonban azt mondom, pár év múlva ez lehet a játékvilág e-bay-je.

Tudjátok mi érdekes még? A játéksajtó revolúciója. A Gametrailers.com ennek az egyik nagy elõfutára. Ha ötvözzük a YouTube és a Gran Turismo TV ötletével, akkor máris kapnánk egy online TV szolgáltatást, játékosoknak.

Gaming is believing.

Istencsászár
Sokat beszélsz és hülyeségeket😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Nézd, egy jó sztori számomra ezerszer nagyobb pozitívum, mint amennyire bosszantó az inventory nehezen átláthatósága. A igazán jó sztori az ritkaság (persze szubjektíve le lehet hordani Skaespeare-t vagy a Faustot is, lehet széllel szembe pisálni, de minek? nem jött be neked a játék világa a jelek szerint, ennyi), míg az utóbbi javítható, és vállalható nehézség. A harcrendszer nekem tetszett, ahogy az alkímia is, legfeljebb az inventory miatt nehezen összevadászható alapanyagok miatt lehet fusztráló, de annyira nem vészes, mert mrg vannak jelölve hatóanyagok szerint. És végre javítanak ezen is.

A hosszú töltési idõket pedig már a korai patchekben orvosolták, nálam tizenegynéhány másodperc alatt tölt be egy egész városrészt, ez mûfajon belül nem számít rossznak egy kurrens játéktól.
panther112
Mondjuk úgy, a 2. legjobb dolog.

Valaki konzolos topikból volt, netszolgáltós volt a mail címe, aztán másra váltott és emiatt voltak gubancok 😊

DanielT
Keresd meg a kábelt.
Chocho
Hmmm... Azaz Te sosem mondtad.

Nos, akkor hol van az alapod a vádaskodásra és a követelõzésre? Sehol. Igen, érveléstechnikáról beszélek. Ostoba vagy.

Gaming is believing.

panther112
Senki nem talált még módszert arra, hogy bizonyítsa, hogy én mindössze 4 játékot vettem meg életemben, és ebbõl 2-t el is adtam, a többit warezoltam. Mi van ha hazudok, vagy ha csak titkolom a játékgyûjteményemet? Vagy ha szégyellem a játékgyûjteményemet? DanielT nem is bír reagálni a hszeimre, mert nincs neki tény. És nem tud beszélni, mert nem tud bizonyítani. Ellehetetlenült a köztünk való kommunikáció😞

Bucser
Ha MMS képes a telod küldj egy számot küldök képet. nem találom a telefon kábelemet.

Pedig még adtam neked fingert is.

gazgoblin
bocsánat hol mondta hogy soha nem warezolt...lemaradtam

Egyetértek a steam a legjobb dolog a világon (és épp a topichoz tartozik mint a PC játékok jövõje).

shaken, not stirred

DanielT
Én nem szoptam a Steammel.
DanielT
Copyzd be a mondatom, ahol azt írtam, hogy soha nem warezoltam.

Nézz körül kivel kötekedsz. Fõleg, hogy érveléstechnikáról beszélsz és már az elõzõ mondatoddal szarbatiprod magad.
Chocho
Én nagyon szeretem a Steam-et. Tetszik, hogy a Hl2-t nem kell lemezenként a gépbe raknom, csupán rányomok az installra és már megy is. 😊

Gaming is believing.

panther112
És mi van akkor, ha hazudik? Vagy mi van akkor, ha csak fel akar bosszantani, valójában 10-szer ekkora gyûjteménye van, de direkt egy amerikai gyûjteményrõl készült fotót rakott be?

Chocho
És a pénz kérdése? Ha valakinek nincs rá pénze? Akkor ne játsszon? Te is hazudsz, ha azt mondod, hogy soha nem warezoltál. Hazudsz és kész. Nincs rá bizonyítékod, tehát hazugság.

Öregem, tanulnod kellett volna némi érveléstechnikát.

Gaming is believing.

Valamilyen szinten igaza van, ezért népszerû a Steam 😛

Bár asszem pont Daniel-t szopta be vele nagyon ( v Tinman, nem tom már pontosan).

Figyeltem. Követem most ezt a topicot, mert elég pörgõs a vita. De az azt megelõzõ stílus nem a legelfogadhatóbb.

(Valami. Kuss. Valami. Kuss. stb...)

shaken, not stirred

Istencsászár
Lelki szegény vagy... majd kinövöd? ha meg már elértél egy bizonyos kort akkor csak sajnálatomat tudom neked továbbítani...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DanielT
Rákérdeztem a dologra. Kérdeztem, hogy milyen játékot fejleszt (rengeteg könyv van a témában a polcon). Kérdeztem, hogy hol vette, mert ezek nem EU kiadások. Kértem képet az Unreal dobozokról.

Nem figyelsz.
panther112
Ha nagyjából ugyanakkora erõfeszítés letölteni a warez verziót, minek demóval vacakolni, ha megtetszik, akkor warez verzióval végig is tudom játszani, demo-val pedig nem.

DanielT
Mert én nem tûröm a mellédumálást. TÉNYEK mindenek felett. Ez sokaknak szúrja a szemét. Akik ellen a tények beszélnek. Érthetõ. Nem hat meg.
Igen, ezt én is látom, hogy sok helyen hibádzik az elmélete... De mint írtam normálisabban is lehetne hozzáállni, vagy rákérdezni a dologra.

shaken, not stirred

panther112
De most komolyan, miért jó a játékgyûjtemény? Elfoglal egy rakás helyet, takarítani kell, ronda, valaha ki kellett fizetni. Csupa negatív dolog, ha nekem játékgyûjteményem lenne, megpróbálnám titokban tartani.