A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

" De ha mar itt tartunk es szoftverlopasrol beszelunk" nem tartunk ott, szó se volt lopásról, te vádolsz mást lopással. Ergo nekünk meg kéne vmit csinálni neked nem ? A saját szavaid egybe saját magad ellen is szólnak :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

wedge31
Pedig igaza van toljatok be egy képet a számlákról és akkor neki is kell.
Boritot csinálni meg dvd képet égetni minden hülye tud.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

gazgoblin
mostantol sajnos ugy kell olvasni teged hogy minden szavad siman lehet hazugsag is...ennyi

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

[Jakuza]
Miert is kellene nekem barmit is bizonyitanom es pont DanielTnek vagy neked ?
1.
Ha jol emlekszem jogallamban elunk, ahol a bunesseget kell valakinek bebizonyitani, nem pedig forditva.
2. De ha mar itt tartunk es szoftverlopasrol beszelunk, akkor miert nem bizonyitja be DanielT hogy nem lopta a jatekait, ha mastol elvarja ?
Addig semmilyen alapja nincs hogy mast vadoljon.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

gazgoblin
LOL igen akkor tessék:

(persze hogy kamu olyat én is tudok...)

DanielT
Így van! Alig várom az alázódást! ALÁZZATOK! <#banplz>
UUUU
Jogos.

a, megnéztem, láttam amit láttam
b, Ha tényleg Kanadából vannak, és tegnap 2 perc alatt csináltál róluk képet, akkor miért nem csinálsz még1et h megalázhasd DanielT-t és bebizonyítsd neki h nem vagy hazug ? Erre mondj EGY értelmes választ, és ne másba köss be bele.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

gazgoblin
szarunk a kanadai válogatottra...egy sima képet kér itt lassan mindenki mert telibe leszel szarva mostantol és el leszel könyvelve egy hazudos senkinek

[Jakuza]
Kussolsz, lokd a szamlaidrol a kepeket te is es bizonyitsd hogy nem loptad a szarjaid 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Ja es azt is meglehet tekinteni, ha tetszik hanem, hogy vveletlen egybeeses lehet, hogy a Kanadai vizilabda magyar masodedzoje, pont ugyanezzel a nevvel szerepel a vilagversenyek jegyzokonyveiben is. Na de hat ti csak azt tudjatok hajtogatni, hogy hazudsz, mert primitiv kretenek vagytok. 😄

gazgoblin
kuss! képet!

[Jakuza]
Irtam DanilT utan megteszem.
Te meg eleg idiota vagy, mivel te is lehazudtoztal, bar tudjuk, hogy nem sok minden varhato egy olyantol kai 8 altalanossal rendelkezik, ugyebar es meg azt se veszi eszre, hogy ott van egy nev a szulinaposok kozott.
Vagy azt is bizonyitsam, hogy a batyam Kanadaban el ? Talan elmondjam, hogy 1965 Okt. 21.-en szuletett ? Talan igy meg is lehet talalni az Iwiwen, ha Calgaryban elo magyarra keres valaki es akkor talan meglehet talalni mast is 1968. Szep. 19-es datummal a testveret is. Bar ehhez is kreten vagy. Szal ezt buktad oreg, mert nekem veletek ellentetben minden szavam igaz volt.

DanielT
Olvasd végig a tegnap estét! Garantált szórakozás! <#eljen><#idiota>
DanielT
Na. Most már mindenki el tudja dönteni vitázzon -e veled a továbbiakban. Köszi!

(Igen, megint kopizhatod ezt a szöveget is válaszként. 40-45 éves létedre nem vagy túl sokra képes(CRTL+C, CTRL+V), bár így sarokba szorítva nem marad sok eszközöd, megértem)
Nem üt h te még képeket se tudsz felmutatni ? Google-bõl kerestél egy képet és ennyi, inkábbb takarodj innen el, mert csak égeted a pc-seket, okthnxbye.

SötétBarom
Elég nehéz elhinni, hogy itt vannak 16év feletti emberek is :c

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

UUUU
Hangember ne beszélj félre, hanem lökd ide a képeket.
Ja hogy rád nem vonatkozik semmi, csak te rágalmazhatsz meg valakit ?
Rajta igazold, hogy nem vagy tolvaj, ne más tegye, mert te vagy aki csak megteheti, hogy hazugnak nevezhetsz másokat.

SötétBarom
Mivanitt? <#fejvakaras>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

[Jakuza]
Te en is csak kepet kertem a szamlakrol, hogy nem loptad a jatekaid.

1. Ha a következõ kommentedben berakod duma helyett, igazoltad magad.

2. Ha megint csak valami duma jön, beismered, hogy hazug ember vagy. És mint ilyennel, nem érdemes megpróbálni vitázni sem.

DanielT
Te, én se számlát, sem pedig személyit nem kértem. Tõlem akár lophattad is õket. Csak a polcodról kérem az elõbbi paraméterekkel a képet.

Két opciód van:

1. Ha a következõ kommentedben berakod duma helyett, igazoltad magad, nyertél.

2. Ha megint csak valami duma jön, beismered, hogy hazug ember vagy. És mint ilyennel, nem érdemes megpróbálni vitázni sem.
[Jakuza]
LOL, igen mintha ezeket a DanielT irta volna tegnap.
Milyen mulatsagos, hogy ezekre, nem tud reagalni.

UUUU
Ne jó egezz, hanem mutasd a számlákat.
Hazudsz, loptad a játékokat.

"Hazudsz. És már csak személyeskedésre futja. Véged."

Bebizonyítottam. Hazudsz. Nem raksz képet a játékaid számláiról. Semmit nem ér a szavad, a véleményed, a mondandód.Á

DanielT
Te jó ég. <#wilting>
Te rohadt buta vagy 😄DD

UUUU
Hol vannak a számlák róla, tudjuk hogy lopta a boltból és kölcsönkapta a többit. Amig nem bizonyítja be, nem hiszünk neki.
Pontosan ezt csináltátok tegnap, szánalom.

UUUU
Ez a többi konzolosnak is szól.
Rágalmaznak hazugsággal embereket, miközben õk azok akik a személyeskedésen kivül mással nem szolgáltak, ezért vagytok szánalmasak.

DanielT
Azt hiszem elsiklottál valami felett tegnap.
Tényleg ilyen buta vagy ?
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1218813069&no=4982

UUUU
Istenem DanielT te milyen szánalmas vagy megint, mint a konzolos fórumban.
De valóban, ha annyira bizonyítékokat akarsz, akkor miért nem linkeled te is a képeket. Hangember.

[Jakuza]
Hazudsz meg mindig nem linkelted a szamlakat a jatekaidrol, meg a szemelyid, hogy a te neved szerepelnek rajta.
Zard le a vitat, akkor megtetted ha linkeled a kepet, es bizonyitsd be hogy hazudtam, barmiben is amit leirtam. Rajta.

Nem, ez egyértelmû.

DanielT
Inkább tedd be az Unreal dobozokról (sg fórum a háttérben, most reggeli kép, bónuszként még a 2db nagydobozos Duke3D) a képet és zárd le a vitát, hogy teljesen alaptalan volt a kötekedésem, nem hazudtál, én tévedtem - be fogom ismerni.
lesz jövõje amíg lesznek olyan kõgazdagok akik megveszik játékaikat.

[Jakuza]
Jo akkor nem jelezte. Errol is kertek kepet ?

Nem jelezte, direkt néztem.

[Jakuza]
Azt én is látni akarom, addig DanielT hazudik. <#eplus2>

[Jakuza]
Ha vetted volna a faradtsagot kis mokus hogy megnezd, bizony SG jelezte a szulinapomat. Tudod legfelul volt a nevek kozott es nem Jakuza nev alatt, igy kellett volna keresni.
2. Hazudsz meg mindig nem linkelted a jatekaidrol a szamlakat es mellette a szemelyidet lefotozva, hogy bizonyitsd a tied a jatek es nem loptad a boltba, te szanalom.

DanielT
Ez a mondatom kifejezetten a warezre irányult.
DanielT
Ebben a kommentben benne van a válaszom.

Viszont nem másik gyûjteményt kell fotóznia, ami esetleg valós, hanem a tegnapi képeken látottat. Amit a bátyja küld neki kanadából. Az adatlapján 40-45 éves embernek. Akinek tegnap volt a szülinapja, de az SG mégsem jelzi. Biztos, csak ma ünnepelte, de pl tegnap volt.

Jatélleg, el is felejtettem mondani neki: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT JAKUZA!

DanielT
Már reggel van és még mindig úgy gondolom, hogy hiteltelen az, aki a Pc-s játékok mellett érvel ráadásul az eladási számokat is elõrángatja, de õ maga arra képtelen arra, hogy bebizonyítsa: a szavakon túl vajon mit tesz, hogy kedvenc platformjára fejlesztõknek megköszönje a munkát.
Neme.
A banner mindent elmond. Kell ehhez még bármit hozzáfûzni?

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Igen, szörnyû volt... Botrány, egyszerûen nem bírtam végigvinni. Pedig a kettõt hányszor játszottam végig. Azok voltak a szép resident idõk 😊

shaken, not stirred

Lammer
koszi! <#worship><#worship>

es ahogy latom, akkor 1et ertunk a 4-gyel(Neeegz) kapcsolatban :|

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

BiG G
DanielT-nek elgurult a gyógyszere ma este?

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Lammer
"Az RE5-öt már elõrendelted?"

sajnos nem... a 4-gyel(NÉÉÉÉÉÉÉGY 😄) reszt is nagy fintorogva jatszottam ki oda-vissza hardon tobbszor+extrakkal... (<#idiota>) ... mert rezidrogos vagyok... azt a csapasiranyt amit a 4 kepvisel es ahogy jol latom az 5 is koveti erosen... haaaaaaaaaaaaaat, majd learazva valamikor <#szomoru1>

RE <#nezze><#taps><#integet2><#wave><#pias>

Imádom a sorozatot (szigorúan a 4 elõtt)

shaken, not stirred

Lammer
"Monster's Den!"

elfelejtettem, az is nagyon feeling! ^^

testerlnx
Mindképpen kevés a 40", még a gyûjteményed se fért ki elé! 😄
Az RE5-öt már elõrendelted?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Lammer
Passzatok mek, most en is nekialltam fotozni 😄

de mondjuk ennyivel le lehetne zarni az egeszet, hogy pölö:

-sry a szar kepert... ejszaka+koszos lencses(lusta vok<#idiota>)gagyi k550i kombo ennyit tud
-sry ejszaka van nem akartam nagyon zorogni(uvegvitrin rulz) igy elokotortam csak a REZIKET, mert azok elol voltak 😄
-nem latszik a SONY felirat a Tv-n... takarasban vanik, igy nem menozhetek az S-PVAs 40 collos "moncsimmal" <#idiota>
-kellett vóna egy nagyobb "monyitor", ugylatszik keves ez a 40 coll <#idiota>