A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Boritot csinálni meg dvd képet égetni minden hülye tud.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
1.
Ha jol emlekszem jogallamban elunk, ahol a bunesseget kell valakinek bebizonyitani, nem pedig forditva.
2. De ha mar itt tartunk es szoftverlopasrol beszelunk, akkor miert nem bizonyitja be DanielT hogy nem lopta a jatekait, ha mastol elvarja ?
Addig semmilyen alapja nincs hogy mast vadoljon.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
(persze hogy kamu olyat én is tudok...)
b, Ha tényleg Kanadából vannak, és tegnap 2 perc alatt csináltál róluk képet, akkor miért nem csinálsz még1et h megalázhasd DanielT-t és bebizonyítsd neki h nem vagy hazug ? Erre mondj EGY értelmes választ, és ne másba köss be bele.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Te meg eleg idiota vagy, mivel te is lehazudtoztal, bar tudjuk, hogy nem sok minden varhato egy olyantol kai 8 altalanossal rendelkezik, ugyebar es meg azt se veszi eszre, hogy ott van egy nev a szulinaposok kozott.
Vagy azt is bizonyitsam, hogy a batyam Kanadaban el ? Talan elmondjam, hogy 1965 Okt. 21.-en szuletett ? Talan igy meg is lehet talalni az Iwiwen, ha Calgaryban elo magyarra keres valaki es akkor talan meglehet talalni mast is 1968. Szep. 19-es datummal a testveret is. Bar ehhez is kreten vagy. Szal ezt buktad oreg, mert nekem veletek ellentetben minden szavam igaz volt.
(Igen, megint kopizhatod ezt a szöveget is válaszként. 40-45 éves létedre nem vagy túl sokra képes(CRTL+C, CTRL+V), bár így sarokba szorítva nem marad sok eszközöd, megértem)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ja hogy rád nem vonatkozik semmi, csak te rágalmazhatsz meg valakit ?
Rajta igazold, hogy nem vagy tolvaj, ne más tegye, mert te vagy aki csak megteheti, hogy hazugnak nevezhetsz másokat.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
1. Ha a következõ kommentedben berakod duma helyett, igazoltad magad.
2. Ha megint csak valami duma jön, beismered, hogy hazug ember vagy. És mint ilyennel, nem érdemes megpróbálni vitázni sem.
Két opciód van:
1. Ha a következõ kommentedben berakod duma helyett, igazoltad magad, nyertél.
2. Ha megint csak valami duma jön, beismered, hogy hazug ember vagy. És mint ilyennel, nem érdemes megpróbálni vitázni sem.
Milyen mulatsagos, hogy ezekre, nem tud reagalni.
Hazudsz, loptad a játékokat.
"Hazudsz. És már csak személyeskedésre futja. Véged."
Bebizonyítottam. Hazudsz. Nem raksz képet a játékaid számláiról. Semmit nem ér a szavad, a véleményed, a mondandód.Á
Pontosan ezt csináltátok tegnap, szánalom.
Rágalmaznak hazugsággal embereket, miközben õk azok akik a személyeskedésen kivül mással nem szolgáltak, ezért vagytok szánalmasak.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1218813069&no=4982
De valóban, ha annyira bizonyítékokat akarsz, akkor miért nem linkeled te is a képeket. Hangember.
Zard le a vitat, akkor megtetted ha linkeled a kepet, es bizonyitsd be hogy hazudtam, barmiben is amit leirtam. Rajta.
2. Hazudsz meg mindig nem linkelted a jatekaidrol a szamlakat es mellette a szemelyidet lefotozva, hogy bizonyitsd a tied a jatek es nem loptad a boltba, te szanalom.
Viszont nem másik gyûjteményt kell fotóznia, ami esetleg valós, hanem a tegnapi képeken látottat. Amit a bátyja küld neki kanadából. Az adatlapján 40-45 éves embernek. Akinek tegnap volt a szülinapja, de az SG mégsem jelzi. Biztos, csak ma ünnepelte, de pl tegnap volt.
Jatélleg, el is felejtettem mondani neki: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT JAKUZA!

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
shaken, not stirred
es ahogy latom, akkor 1et ertunk a 4-gyel(Neeegz) kapcsolatban :|
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
sajnos nem... a 4-gyel(NÉÉÉÉÉÉÉGY 😄) reszt is nagy fintorogva jatszottam ki oda-vissza hardon tobbszor+extrakkal... (<#idiota>#idiota>) ... mert rezidrogos vagyok... azt a csapasiranyt amit a 4 kepvisel es ahogy jol latom az 5 is koveti erosen... haaaaaaaaaaaaaat, majd learazva valamikor <#szomoru1>#szomoru1>
Imádom a sorozatot (szigorúan a 4 elõtt)
shaken, not stirred
elfelejtettem, az is nagyon feeling! ^^
Az RE5-öt már elõrendelted?
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
de mondjuk ennyivel le lehetne zarni az egeszet, hogy pölö:
-sry a szar kepert... ejszaka+koszos lencses(lusta vok<#idiota>#idiota>)gagyi k550i kombo ennyit tud
-sry ejszaka van nem akartam nagyon zorogni(uvegvitrin rulz) igy elokotortam csak a REZIKET, mert azok elol voltak 😄
-nem latszik a SONY felirat a Tv-n... takarasban vanik, igy nem menozhetek az S-PVAs 40 collos "moncsimmal" <#idiota>#idiota>
-kellett vóna egy nagyobb "monyitor", ugylatszik keves ez a 40 coll <#idiota>#idiota>