A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mmm... Monster's Den! (Mondjuk végülis grind.)

Sok más is jónak tûnik, de nem akarom, hogy beszippantsanak a flashjátékok.

Viszont nem kell dvd-ket keresgetnem.

Nekem sem kell, ha a 6 CD-s Wing Commander IV-gyel akarok játszani 😊

Egyébként azért tartok komolyabb vinyót (250 GB - azért a warezmatyik körberöhögnének), hogy minél több backup image felférjen rá katalógusszerûen elrendezve. Persze ha hirtelen bedöglik, akkor sokra megyek vele...
A last stand tényleg kötelezõ, de a csucsu-s cucc no meg a tower defense cuccok nekem annyira nem jönnek be.

shaken, not stirred

Lammer
ALAP!

Last Standok(1-2), Cthulhus kartyajatek, Gemcraft... mind-mind atomjo jatekok! 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Egyébként ha a PC-s jövõképnél tartunk, kongregate-t ki ismeri? Manapság már egyre komolyabbak a flash cuccok, vagy a shockwave-k, és az is egy elég komolyan összepakolt közösségi oldal 😊 . Ja és persze teljesen ingyenes.

shaken, not stirred

Nem igaz, hazudsz!

Mármint õ, de te is, mert falazol neki! <#eplus2>

shaken, not stirred

BEAST
Dehogy, csak nem szereti a photobuckete, ezert csak linkkel megy 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Rossz gombot nyomtam véletlenül 😊

Még pici a gyûjtemény, de gyúrok rá majd fizu után 😊 .

Amúgy most volt friss rendszer install, és elveszett az összes telepített cucc... Viszont nem kell dvd-ket keresgetnem.

Az advent rising az mekkora volt! Csak az a nagy bánatom, hogy nem lesz folytatása 😞 . Biztos a fránya warezolók miatt! 😊

shaken, not stirred

testerlnx
Jaja, bár úgy tûnik vmi van a fórum motorral...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
Hova tûnt az 510 sirpalee steam-es üzi, vagy mégis warezolt ? 😊 Biztos az égi admin bûntetése 😄

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
Biztos velem van a baj, de az enyém jobban tetszik, bár tény hogy már konzolon is van digitális disztribúció, de remélem még sokáig velünk marad a dobozos! A Painkiller, COD4, CSS én is szerettem. Bár dögöljön meg a High Mile, lelõttem a köcsög túszt 😞

testerlnx
Nem akartam senkit elkeseríteni, hogy mekkora lúzer vagyok ezért csak a kezemügyében lévõ pár játékot raktam oda <#vigyor>

Azért látom van aki megtudta nézni <#hawaii>

BEAST
A post elso felevel egyetertek... az utolsoval is, bar a kep nem latszik tuti hazudsz! <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

arty
hol a kameo ?????? ;-)

Forza.

arty
nézd, forumozik itt olyan, akitõl az ember nem várna el további képeket ... 😉

részletesebben is kifejtem, de egyelõre várjuk meg ki esik le a magas lóról - mert itt már mindkét oldal nagyon magas lóra mászott

érdektelennek semmiképpen nem gondolom, különben nem irogatnék itt.
és sztem Te sem 😉

Forza.

testerlnx
Képet már csak VIP szúrhat be, vagy miért nem megy?

KÉP

testerlnx

testerlnx
Csak részben van igazad, ha vitatkozol vkivel, akkor az számít, hogy a vitát érintõ kérdésekben igazat mond-e avagy hazudik! Persze senki nem kényszeríthetõ arra, hogy fotókat publikáljon az otthonáról, de ha érdekel, hogy a másik elhiszi-e amit mondok, és ezt mint érv használom a vitámban akkor igenis bizonyítok ha kell (és persze ha megéri, nyilván megvannak a határok).

Szóval tök igaza van DT-nek spec, még ha bicskanyitogató a stílusa akkor is. Stílusa csak egy "ments vár" annak aki a témából inkább a személyeskedéssel menekülne.

Amúgy ez nem tudom miért olyan nagy ügy:

BEAST
En a helyeben mar csak azert sem tennem amit par retardalt kovetel tolem, senkinek semmi koze hozza, es szive joga azt hinni rolam amit akar. Viszont ha valaki ugy viselkedik mint egy elkenyeztetett kis idiota (aka DanielT),vagyis ha nem kapja meg amit akar akkor elkezd toporzekolni... akkor meg is erdemli. Vicces hogy azt hiszi o valamifele falkavezer (bar lehet par xbot szamara az) es mindenkinek azt kell tennie/hinnie amit o akar kulonben hazug/tolvaj/egyebb ra jellemzo hulyeseg.

Ettol fuggetlenul lehet hogy kamukep, csak nem erdekel.

Ezt csak célfotóval tudjuk eldönteni.
Lammer
en melyik "oldalon" vagyok?<#zavart1><#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

CS@
Tulképp az egymás öldöklése nem nagyon érdekel, de megpróbállak szépen megkérni, hogyha benézel, akkor ezt a hozzászólásodat légy szíves egy egész kicsit bõvebben kifejteni. Konkrétan az érdekelne, hogy mire is gondolsz a „milyen játékosok” szavak alatt? Arra, hogy hányan warezolnak vagy hazudoznak, esetleg konkrétan egy másik ember intelligenciájára?
Köszönöm!

arty
én egyelõre nemtom megitélni, bocsánatot meg nem akarok kérni 😊))

Forza.

Istencsászár
99% h nem az övé😊 kamu kamu hátán...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

arty
DanielT: megigéred h bocsánatot kérsz jakuzátol, ha az a gyüjtemény az övé? 😊)) Mer'azé letolvajoztad <#ejnye1>

viszont ha nem jönnek az unrealos dobozokrol a képek, akkor a srác asszem leirta magát, de most TÉNYLEG 😊

rohadt a lelkem, de én az utobbiért szurkolok 😄DDDD

Forza.

UUUU
Ne sírj Pali, inkább mondj valami értelmeset néha.

Gyenge próbálkozás<#ravasz1>

shaken, not stirred

testerlnx
>"A PC-s játékoknak van jövõje?
5. Van, mert amíg PC lesz addig VGA piac is lesz, és a VGA kártya gyártók játékokkal fognak kedveskedni a vásárlóknak.

testerlnx
>"A PC-s játékoknak van jövõje?
1. Van, de korántsem olyan fényes mint a múltja.
2. Van ha a PC-sek elkezdik venni a játékokat, de "szerencsére" ennyire nem lúzerek 😄
3. Van, tegnap is láttam egy remek flash játékot (nem is igaz!).
4. Nincs, de ez nem igaz, mert PC még sokáig lesz, és amit használnak arra játék is lesz mindig, csak vezetõ gamer platform nem lesz egy darabig gondolom.
...

DanielT
3 akksi van a notimhoz(kb 8-9óra), a mobilról meg van net. Az áramszünet nem mentene meg benneteket eltévedt báránykáim.
panther112
Egy kiadós áramszünet is megtenné sztem.

UUUU
Te inkább gyógyszerre szorulsz, vagy ideggondozóra.

DanielT
Köszönöm szépen a tippet. Látod biztos, hogy rászorulok <#eljen>
panther112
Te tudod, neked kell eldöntened, hogy odafigyelsz-e rájuk, én csak egy tippet adtam.

gazgoblin
veled mivan? milyen anyagon vagy?

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

DanielT
Igen? Szerintem van némi összefüggés, hogy odafigyelek -e nem szavahihetõ emberre.
panther112
SG (az archaikus mûvészetben a melléírás kifejezheti a 'mögöttet' is)

panther112
Az, hogy egy ember hazudik, ill. az, hogy érdemes-e odafigyelni rá két külön dolog.

DanielT
Bebizonyítottam. Hazudsz. Nem raksz képet egy kiválasztott játék dobozáról. Semmit nem ér a szavad, a véleményed, a mondandód.

És a legszebb az az egészben, hogy ha berakod a képet az Unreal dobozokról, mondjuk az SG fórummal a háttérben, már be is bizonyítottad, hogy nincs igazam. Ez ennyire egyszerû.
Kár, nekem a HL2 csak ps3-on van meg (orange box), a CS nem indul el a gépemen (kompatibilitási probléma), DOD meg nekem sem tetszik, csak idegesített, hogy az egyik haverom meghívott egy magyar csoportba, és 5 percenként kaptam az üzenetet hogy menjek játszani, és felindulásból megvettem.

Én most az UT3-at próbáltam ki, és nagyon "fun" játék, jól elvagyok vele.

shaken, not stirred

panther112
Egyszer tanúja voltam már egy ilyen vitának, (egy ember fotókkal akarta bizonyítani neten keresztül, hogy õ önmaga, mások pedig ezt várták)az lett a vége, hogy anyaszült meztelenül állt bal kezében egy feltartott wc kefével, a jobban egy trombitával. (közösen megegyeztek, hogy ilyen képet viszonylag nehéz arról az emberrõl szerezni, akinek a fotóival addig takarta önmagát) Ugye Ti nem akartok ide jutni?

Chocho
Sajnos az nekem nincs. 😞 De kéne egyet nyomtatni. XD

Gaming is believing.

Bucser
Arma istenfasza kinyitható sahrani térképpel😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Chocho
Csak HL2 DM... A CS-t nem szeretem, a DOD meg nem jött be.

Gaming is believing.

[Jakuza]
Bizonyitsd be homi.
De tudod mit, te hazudsz az ocska pokrocra fektetett gyujtemenyeddel, amit a haverodtol kolcson kunyeraltal.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Én akkor szoktam használni, ha befagy az msn 😊 . Viszont az arma miatt sajnálom, ha kirakták volna steam-re, akkor biztos kipróbálom.

Mivel szoktál játszani steamen keresztül? (ha játszol)

shaken, not stirred

Chocho
Elõfordul. Remek arc amúgy. 😉 Na de off vége. 😊

Gaming is believing.

panther112
Értem, akkor nem közös ismerõs, mondjuk viszonylag gyakori név😊

Bucser
cégé szóval leszarom😊 keretem van rá.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Chocho
A chat-en mennyit ökörködtem egy idõben, Istenem! Van egy-egy team, ahonnan ki sem lehet robbantani, ha egy-egy ismerõsöm online. 😊 Kár, hogy nem sok alkalmunk adódik egyszerre ott lenni.

A dobozoknak van ám jó oldala is. Pl. a HL2 és az ArmA doboza igencsak dekoratív.

Gaming is believing.

DanielT
Hazudsz. És már csak személyeskedésre futja. Véged.