17438
-
#7581 8800GTS
gondolom ilyenről még nem halottál.
amúgy vannak már újjak, sőtt ati következő szériája 24x-et tud majd (hírek szerint)
Most akkor ennyire vagy otthon a témában.
NC -
#7580 Vedd úgy hogy igazad van, nekem ehhez már nincs kedvem... -
#7579 Ugyanúgy jövünk ki.
Bocs nem személyeskedés, de leírom mert nekem mindkettő van.
Legtöbb esetben ez szokott lenni.
PC fejlesztés+warez = x360+eredeti játékok
PC nem fejleszt+eredeti játékok = x360 + eredeti gémsz
és
PC fejleszt +warez > x360+warez
Télleg..igaz -
#7578 "akkor veszek új konzolt amikor akarok"
Ja, ugyanolyat, amilyen már van. De okos vagy, bazmeg.
"majd akkor cserélem le amikor a következő kijön", vezényszóra. Látod, pont erről beszéltem. Még le is írod, miközben hadakozol ellene. Inkább csöndben maradnál, akkor nem lennél élő példa a saját álláspontod ellen...
"Pécét akkor cserélsz amikor mág szűkül körülötted a világ, kényszerből hiszen vagy butítasz vagy veszel új hardwert, a különböző DX10 szabványokról nem is beszélve, ugye jövőre már Dx11 lesz a jelen állás szerint..."
Ó, igen, de ez az én döntésem lesz. Akár butíthatok is, és játszhatom csúnyábban. Nem vagyok rákényszerítve a hardvervásárlásra. Kb 3-4 évet bír egy VGA, mire "Sorry, your video card is not supported".
"vannak ahol ugyan olyan, van ahol kicsit szebb, vannak ahol fél év késéssel jönnek és valamivel szebb vagy akkor sem... ezekszerint konzolon kis felbontású texturák vannak?"
Hány éves a kapitány?
Az első fele a mondatodnak igaz, és semmi köze a másik feléhez. És igen, konzolon "kis" felbontású textúrák vannak. PC-n ugyanaz a játék vagy megkapja ugyanazt a textúra pakkot, vagy kap jobbat. Olyan nincs, hogy PC-re butítanak. Tudod, videoRAM, amiben a konzol gyengébb, és ezt tudják is a fejlesztők.
"miért is?"
Ja, nekem nem kell, csak akkor az az állításod, hogy "egy cél hardwerről amiből sokkal több dolgot lehet kihozni mint bármelyik pécéből..." kurvára nem igaz. Vagy hozzanak ki többet(de tényleg!), mint _bármelyik_ PCből, vagy felejtsd el ezt a hülyeséget. -
#7577 Ozt szepecsem milyen VGA-d van ami tudja a 16AA-t ? :D -
#7576 Star Warsal is az a baj hogy tele van bélúrral ahogy Jakuza állítja, sőt a konzolos gémek mindegyike... csak tudnám akkor mi az istenért olyan tű élesek nálam a gémek... valamit nem kapcsolok be? -
#7575 Miről beszélsz.
itt voltál eddig?
16AA nem AF -
#7574 OK megdumáltuk.
asszittem bio volt recés.
:P -
#7573 Talan erteni is kellene hozza. Nem vettem eszre a 16AF es 0 kozott a kulonbseget duma eleg, hogyismondjam finoman fogalmazva antitalentizmusra utal. :D
Amugy az Xboxon valobban nem veszed eszre ha, Junoszty-on jatszol, meg a blur halmaztol, amivel a keszitok probaljak "kodbe burkolni" ezeket a reszeket. -
#7572 Igen.
tökéletessen igazad van.
pont ez a probléma.
mikor régen meghalottam, az u3-as engine-ről, hogy nem támogatja nagyon az aa-get, akkor volt gebasz.
És télleg sokan arról beszéltsk, hogy itt meg ott kell trükközni, de semmi eredménye nem volt.
Ezért direct megnéztem boxra a demo-t.
és ott már nem láttam recéket (hálisten).
Vagy nézte már közületek a Star Wars-t valaki.
Az egy dolog, hogy kinek jön be a stílus, de ahhogy kinéz az durva!!! -
#7571 Azért ez nem teljesen igy van. Mit butítasz le? mondjuk egy GTA4 kapcsán? fel tudod tenni nagyobb felbontásba ennyi, minden mást ugyan ugy tud, mint ahogy minden játék... nincs belőlük semmi sem kispórolva és általában. Általában azoknak kell pécén butítani akiknek már elavultnak számít a nem is oly régi konfigjuk és pl árnyékokat meg egyéb dolgokat kapcsolgathatnak lowra... no ezt konzolon nem kell, ott meg kapsz mindent ugy ahogy van, tudod cél hardwer, amiből sokkal többet ki tudnak hozni, egy pécéből sose fognak, ott optimalizálatlan marad, és főként csak az erőfölénnyel tudja azt a szintet hozni, évek multán. -
#7570 Ne tanítsatok már, hogyan kell összekötni! Elég rég csinálom, tudom.
Nem a Bio-ról beszéltem. Konzolon valami más, fogalmam sincs mi volt az ami recés volt, de nagyon. Nem a Bio. A Bio NÁLAM nem volt recés. -
#7569 Nem nem és Nem! Te vegyél ennyiért ilyen hardvereket, mert én ennyit se adok egy videókártyáért sőt egy CPU ért se.
Ja én az egész videóra gondoltam, beleértve ebbe a játék grafját is, mivel azt hangoztattad.
Okés majd 2016ba meglessük, hogy tényleg akkor jön e a PS4 és a 720.
NC= No Comment(bocs kiírhattam volna) -
#7568 Viszont a konzol AVUL. A PC-t meg cserélem, ha akarom, maximum lebutítom konzolos szintre a grafikát, ha épp nincsen pénzem. Ugyanis ahogy öregszik a konzol, a PC grafikailag egyre inkább alázza. Igaz, hogy 2005-ben viszont csak én mint PC-s pislogtam ki a fejemből... Mikor láttam a Next-gen grafikát.
Annyi a különbség, hogy én bevallom, hogy akkor azon voltak szebbek a játékok. Most fordított a helyzet. Ez van!
És Istencsászárral is megdumáltuk, árban hosszú távon ugyanott vagy. -
#7567 Montad a tesódnak, hogy nem tv-t kéne monitorhoz hasonlítani???!!!
Vagy mind a kettőt tv-n nézed össze vagy monitoron. ennyi.
Nekem monitoron pc-s bio tiszta rece volt, x-en nyoma nem volt neki.
EZT az elején meg lehet nézni.
Vagy szar az lcd tv-je.
Amúgy én ezért nem vettem tv-t, mert szerintem a legtöbb ami olcsó, az kritikán aluli képet ad. és ez nem a konzol hibája.
árkádban megnéztem boxot lcd-tévén...lol
itthon monitoron ég és föld. -
#7566 Natívba kell futtatni konzolon is... Vagy VGA kábel vagy olyan HDMI kimenetes tévén ami tudja és voálá... teljesen más mint a fohányás komponenes vagy olyan HDMI ami nem tudja. -
#7565 Nekem az a tapasztalatom, hogy nem minden játékban működik a driverben beállított antianalising, ez többnyire az u3 engines játékokra főleg igaz. -
#7564 Háát nem olyan jók mint a wow, meg szimsz...
Meg a crysis, ami 5-6óra játékidőt tartalmaz, és csak mész és lősz.
ráadásul atomerőmű kell, bár ahhoz képest ronda lett játék.
Grat
Erre gondoltál? -
#7563 Hasonló gépem van mint neked.
Próbáltad a kijelződet natívban futtatni? Ugyanis nálam nem volt recés a Bio, pedig nem használtam AA-t sem. Mindössze natívban fut.... Viszont öcsém boxán, ami LCD-tv-re van kötve, találkoztam már akkora recékkel, ami az én szemem is szúrta, pedig én tényleg ritkán figyelek rá fel, mivel mozgásban van a kép, így nem igazán feltünő, még akkor sem, ha nincs is AA benyomva. -
#7562 Mondjuk ez a saját nyomord, vagyis izlésed. Megkérdezhetem h mivel játszol? -
#7561 Jó akkor 50-60ezres vga, meg procit vegyél 40ezerért.
Teljessen mindegy majd úgyis cserélned kell, ha kitalálnak valami újjat.
A videó minőséége miatt gondolom, vagy mert nem kapcsoltad be a monitort.
PS3 8-10 évet fog menni, ezt nem én mondom/tam.
Ez meg mit akar jelentei???:
"A PS2 port és a PCn nem látható AA az már NC kategória."
-
#7560 Jó, persze. Legyél hülye, beszélj továbbra is faszságokat százezres végéákról. Mindegy nekem, teljesen. Majd röhögök rajtad.
Egyébként abból a 20ból nekem bőven elég lenne, ha 2 kijönne PCre, ez a konzolgagyi igénytelenség, ami _az összes_ multiplatform játékra jellmző, kihozza belőlem a hányingert. Gondolom a többi, amiket nem látok is ilyen vagy még szarabb. Kösz, de inkább nem is kell. -
#7559 A recékről annyit, hogy tedd be pl a biosokkot (kaptam ettől a hülye játéktól) és nézd meg.
én bárhogy nyomattam a 16x-et, driverben, meg mindenhogy, de érdekesmód már az elején észre vettem (te is ha nem lennél elvakulva a powerpc-dtől), hogy amikor kijövök a vízből (a játékban) már a vizen a repülőgép farán, meg a világítótorony oldalán rajra vannak a láncfűrészek.
na ezt boxon nem láttam.
És milyen érdekes, hogy egy monitort használok mindenhez, úgyhogy a kijelző is ugyanaz volt.
ASUS VW222U -
#7558 TE veszed a 100ezres VGA kat, Ne általánosíts ezt már 1x megbeszéltük asszem mi ketten ebben a fóromban.
A linkelt videóval kapcsban én személy szerint akárhogy nézem egyáltalán semmi olyat nem látok ezen a grafikán, ami valami hu de nagy vasszer lenne, de tulképpen sztem még csak nem is szép, úgyhogy nem igazán értem miféle pillantásokat kéne rá vetni.
A PS4 és 720 jóslatoddal kapcsolatban olvastad valahol a 7-8 évet vagy a hasadra ütöttél?
A PS2 port és a PCn nem látható AA az már NC kategória. -
#7557 Megjelenés után fél évvel én meg kettőért. Ne legyünk ennyire low-ok.
Hoppá... -
#7556 Vezényszóra? akkor veszek új konzolt amikor akarok, és mivel nekem ez az első konzolom ( NESt leszámítva ), majd akkor cserélem le amikor a következő kijön, azt hogy mikor majd kiderül... ezt sem 2005ben vettem, hanem 2007ben.
Pécét akkor cserélsz amikor mág szűkül körülötted a világ, kényszerből hiszen vagy butítasz vagy veszel új hardwert, a különböző DX10 szabványokról nem is beszélve, ugye jövőre már Dx11 lesz a jelen állás szerint...
"Gondolok itt nagyfelbontású textúrákra"
vannak ahol ugyan olyan, van ahol kicsit szebb, vannak ahol fél év késéssel jönnek és valamivel szebb vagy akkor sem... ezekszerint konzolon kis felbontású texturák vannak?
16* AAnak nem látom értelmét, ahhoz olyan nagy kijelző is kell amire már kell, de ilyen nagy kijelzők nagyon nem elterjedtek jelenleg, főleg nem pécéhez...
"Végülis 2005-ös hardverről beszélünk, igazán ideje lenne már megtanulni programozni, nem?"
miért is? -
#7555 GTA 4-et most 5500ért veszem.
hoppá
te meg vedd meg a boltban.
hoppá.
Ne legyünk ennyire low-ok... -
#7554 Te meg azt vedd észre, meg figyelembe, hogy egy PC-s, és egy konzolos játék közt mekkora az árkülönbség.
Hoppá! Hová is olvadt a 3-4 PS4-ed? .... Ugyanmár. Ha számolsz, akkor számolj, és vegyél figyelembe minden összetevőt!
2; Már tavaly olyan játékok jöttek ki 360-ra, amiben negyedelték a textúrákat. Azaz a 720 képpont csak 360 volt.... Egyébként, ha nem látsz recéket boxon rossz a szemed, és ha PC-n látsz, akkor rossz a géped! -
#7553 Rövden tömören.
Vezsed a 100ezres vga-kat, meg 8 magos procikat, de 20 játékból 10 fog kijönni pc-re, ami majd vissza lesz butítva, mert ugye könnyebb ps2-es cuccokat portolni...és akkor szarnak a gépigényre... álá tomb raider underworld, amihez olyan teljesítményű vga-t írtak ki vazze, ami egyedül elbírná az x360-as játékokat...
-
#7552 Csakhogy addig a ps 3 és xbox-ra nem kell költeni, hanem összegyűjti az ember a lóvét, és kap 2-3 esetleg 4 ps4-et vagy xbox 720-at, mert ahhoz még 7-8 évet kell várni.
LOL
te télleg jobban fogsz járni, mert akkora fejlődés lesz, hogy hihetetlen.
Nézd meg 2-3 éve milyen konfiggal játszottál, és milyen játékokat, és most hogy költöttél rá most a nagy atomerőműveden milyen cuccokkal és milyen minőségben nyomulsz.
Na ezt vedd figyelembe. -
#7551 Ezekszerint a VGA is.
Mert nekem nem tűnnek szebbnek a játék fullon 1680x1050-ben pc-n.
Itt is csak kinyújta a textúrákat, nem lesz élessebb a kép.
Meg az a probléma, hogy élsimítás nem látszik pécén.
én monnyuk bárhol belövök élsimítást, semmi jelét nem látom.
Vannak kivételek, de x360-on néztem és ott nem láttam érdekesmód recéket...
Jah és nézzétek meg ezt.
nemrég nyomtam le.
Tudom sokan leszarják ezt a faxa kis játékot, ami engem jobban lefoglalt, mint a sok fps pc-n, de a videó minősége ellenére érdemes egy pillantást vetni a grafikára. PC-n ilyen nincs, vagyis én még nem láttam, és még sorolhatnám.
DS chapter 10 ...
Sportjátékok, foci, kosárlabda....stb bár nem érdekel engem, de ég és föld a különbség...
És még sorolhatnánk. -
#7550 És itt be is jön az, hogy ha én úgy gondolom, hogy szar a processzorom, akkor szétszedem a gépet, és lecserélem. Van rá lehetőségem. Míg az a csudajó, de programozhatatlan cell-kupac majd akkor lesz lecserélve, ha kijön a PS4.
Na meg ezen röhögök:
"a mai hardwereket kár egy 3 éves konzollal összevetni"
Kár összevetni? Hehe, ja, mert akkor véletlenül rájössz, hogy miről pofázunk hónapok óta? Hogy a konzolt vezényszóra cseréled és tart ameddig tart, a PC-t meg akkor, amikor jólesik?
Vagy hogy ha "köztes időben" ruházol be PCre, akkor az többet tud már, mint az aktuális konzol, sőt, jó eséllyel a következő generáció első játékai is fognak rajta futni?
Na igen, ezek ellen a tények ellen jó taktika a struccpolitika, nem vitás.
"egy cél hardwerről amiből sokkal több dolgot lehet kihozni mint bármelyik pécéből..."
Akkor ideje lenne megpróbálni, mert eddig az összes konzolos cucc, ami kijött PC-re, az legalább annyit, ha nem többet tudott PC-n, mint konzolon. (Gondolok itt nagyfelbontású textúrákra, képernyőfelbontásra, AA, AF-re, meg az összes grafikai szüttyögésre)
Végülis 2005-ös hardverről beszélünk, igazán ideje lenne már megtanulni programozni, nem? -
#7549 Igen a 720 nem nagy eresztes, a 2AA meg vegkeppen nem az, ha mashol 8AA es 16AF-rol beszelunk , foleg annak a fenyeben hogy ezeknek a dulpazott erteke szinte felezi is a teljesitmenyt.
Cell es a X CPU ? Celprocesszorok, amire rajottek amikor mar nem csak a papirra bamultak, hogy erre a feladatra nem is annyira jo mint ahogy kepzeltek, lasd Cell.
Pont most vannak igazan bajban, hogy nem lattak at a kicsi savszelesseget es a kinkeserves programozast, ami a programozok munkajat megkeseritti ugy, hogy nem egy helyen athatolhatatlan falba utkoznek, pont ebbol a felepitesbol adodoan.
-
#7548 "720p nem egy nagy eresztes"
Valóban de, max grafikán 720pbe, 2*AAval még egy 32 cmeres kijelzőn is szinte tökéletesen fest a cucc.
Azt ugye nem kell ecsetelni hogy a mai hardwereket kár egy 3 éves konzollal összevetni, vam amiben még mindig a konzol a jobb van amiben a pécé harswer és itt főként a VGA kártyán van a hangsúly hiszen a 360 CPUja és a PS3 Cellje még ma is túlmutat a mai átlag gémingre szánt pécés kór ketteseken.
Itt meg kell említeni azt is hogy 2005ös hardwerről beszélünk, egy cél hardwerről amiből sokkal több dolgot lehet kihozni mint bármelyik pécéből... a pécé az erő többletével tud villogni amit a júzer kénytelen megfizetni hogy élvezhesse a játékokat, egy része meg örökre ott fekszik majd kihasználatlanul, lévén hogy a játékok túlnyomó többsége elsősorban konzolra optimlaizált, szóval a pécés verzió nem sokkal jobb szebb igy 3 év elteltével.
Mai nap jött ki az új tomb réder demo, pécére csúszik valamely okok folytán még napokat. Röccenés nélkül suhan, és el nem tudom képzelni hogy mire fel adta ki tegnap az ubisoft azt a mérhetetlenül brutális gépigényt... kiváncsi leszek h abból mi igaz. -
#7547 Kihagyok par valaszt mert ugy erzem felesleges koptatni azokban a billentyuzetet, hiszen mar ellentmondasok vannak ezekben a valaszaidban.
Többször leírtam, hogy ezzel semmi bajom. Azzal viszont van, amikor manapság már mindenki ezzel példálózik, mint konzolellenes érvvel.
Nem ezzel peldaloznak, hanem altalaban megemlittik az ellenervekre, hogy ez is a egy lehetoseg , tehat kiragadnak egyet a felsorolasbol es igazuk is van, hiszen ki akarna emellett leirni a tervezo,zenei,grafikus es egymillio mas felhasznalasi teruletet ?
Persze ilyenkor szokott az jonni, hogy de jatekrol van csak szo, igaz mar abban is jopar helyen megelozi a konkurenst a PC ezek mellett a nem elhanyagolhato tenyek mellett.
Teljesítmény csak az egyik tényező, arra várni kellett, és ára is van. Viszont elég kevés játék mutatja meg magát sokkal szebb köntösben, mint konzolon, egyeseket (sokakat) pedig az igénytelen fejlesztők elrontanak (lásd Mercenaries 2, az egy szégyen), viszont a több fps jól jöhet, mert a konzolok ezen a téren már nem villognak - viszont egy 720p-s készüléken bőven elég a látvány, amit tudnak. Idetartozik, hogy az eltérő szoftveres és hardveres környezet pedig hibák gyártásában pipálja le a konzolt. Ez is tény.
Mindennek ara van ez is egyfajta tereles. Raadasul osszehasonlithatatlan, mint ez mar szamtalanszor elhangzott, hogy az araat felesleges osszehasonlitani, hiszen mig egy konzolnal egy bizonyos idoben magas csak az ara es utana lefele tendal, addig egy szamitogepnek mindig magas az ara a megvetelnel, ha egy uj keszulekrol van szo.
720p nem egy nagy eresztes viszont egy PC-s felbontasnak ara van, de azonos felbontasnal kozel nincs akkora erore szukseg mint egy konzolnal, ab ovo megsincs olyan nagy ara, csak mindenki mar a nagyfelbontas 1920 es magasabb felbontast veszi figyelembe.
Hibak: vannak mindket oldalon, csak ez a konzolnal uj jelenseg es meg nem annyira terjedt el, de mar ott is jelen van es ugy, hogy a hardverkornyezet fix, tehat egyertelmuen ezek nem a gepbol, hanem a programozastechnikai hibakbol adodnak. Egy PC-nel persze nehezebb megvalositani az eltero kompatibilitasi kornyezetek miatt, de megoldhato.
Persze ehhez nem olyan programozokra van szukseg, akik egy fix hardverkornyezetnel is hibakat-hibakra halmoznak.
Magát az öszvér megjegyzést éppen tőled vettem, lévén az ezen néven illetett megoldások közé soroltad be a currentgen konzolok online lehetőségeit, magát az ötletet is kvázi fölöslegesnek beállítva.
Csakhogy en mellekvaganynak neveztem ezeket az oszver megvalositasokat, mint a telefont, ami filmet tud lejatszani, de mindossze 6cm kepernyoje van, tehat bar alkalmas a feladatra, de az elvezhetetlen, mindossze csak egy olyan funkcio ami masra nem jo csak felvagasra.
Ezzel szemben a PC a funkcioit maximalis elvezhetoseg keretein belul nyujtja, nem csak egy szuksegmegoldas ami egy latszat plusz funkcioval egeszitti ki a jelenlegi alkalmazasi teruleteit.
-
Zóanagyvarázsló #7546 Vajon arra miert nem jott valasz ? Talan azert mert mindenben pontosan fedi a valosagot ?
Közvetlenül előtte is írtam, hogy a multifunkcionalitás előny is, és hogy nálam személy szerint plusz pont is. Arra is lusta vagyok, hogy egy retrózásra külön PC-t tartsak fenn, ezért le vagyok ragadva a CRT monitornál. Nekem ezt nem kell mondani. A teljesítménybeli különbséget sem tagadtam sosem (sőt...), de arra még külön válaszoltam is, egyértően.
A te allitasod, hogy teszem azt a X360 mennyivel jobb jatekra,[...]
Soha nem írtam ilyet. Két ezzel összefüggésbe hozható állítás származik tőlem: az egyik szerint a konzol célhardver (ez rideg tény), a másrészt sokak (vélhetően a többség) számára a Box lenne jelen esetben az ideális választás, mert általánosságban arra jön a legtöbb felkapott és divatos akciójáték (ebbe nem csupán FPS-es és TPS-ek tartoznak), melyek után sokan sírnak a fórumokon. Nem rinyálni kell, hanem kivárni a portot vagy vásárolni. A többséget sajnos nem érdeklik a komolyabb RPG-k, TBS-ek és p&c kalandok. Akciójátékokat akarnak.
[...]meg tud ezer mas dolgot, mint peldaul a te altal ugy lekicsinyelt "profi" videoszerkesztest amik akar meg hollywoodi filmstudiok reszere is keszulhetnek.
Többször leírtam, hogy ezzel semmi bajom. Azzal viszont van, amikor manapság már mindenki ezzel példálózik, mint konzolellenes érvvel.
Na marmost ha igy van, hogy egy jatekban egy celhardvert lepipal az altalad csak egy csak imitalt oszver keszulek, akkor melyik a jobb ?
A teljesítmény csak az egyik tényező, arra várni kellett, és ára is van. Viszont elég kevés játék mutatja meg magát sokkal szebb köntösben, mint konzolon, egyeseket (sokakat) pedig az igénytelen fejlesztők elrontanak (lásd Mercenaries 2, az egy szégyen), viszont a több fps jól jöhet, mert a konzolok ezen a téren már nem villognak - viszont egy 720p-s készüléken bőven elég a látvány, amit tudnak. Idetartozik, hogy az eltérő szoftveres és hardveres környezet pedig hibák gyártásában pipálja le a konzolt. Ez is tény.
Számomra lepipálja, mert PC-re több játék jön, ami érdekel, ráaádsul sokat játszom régi játékokkal is. De ettől még nem lehet tényként kijelenteni, hogy a PC mindenki számára az "ultimate choice", ha játékplatformról van szó.
Magát az öszvér megjegyzést éppen tőled vettem, lévén az ezen néven illetett megoldások közé soroltad be a currentgen konzolok online lehetőségeit, magát az ötletet is kvázi fölöslegesnek beállítva. -
#7545 Valotlant ? Mifele valotlant ? Nem egyszer szaraz tenyek adatokkal alatamasztva.
Valamint a kibuvok, amikor megemlitti valaki, mint amit en tettem, az F1 vs utcai auto hasonlattal, a gepek kozotti kulonbseget, amikor a videovagast mint ervet elutasitod.
Vajon arra miert nem jott valasz ? Talan azert mert mindenben pontosan fedi a valosagot ?
A te allitasod, hogy teszem azt a X360 mennyivel jobb jatekra, amikor a PC-s jatekok nem kulonbek, sot nemelyik alazza azokat a jatekokat, mind kinezetben, mind jatekelmenyben, mind tobb jatekellemmel, lasd peldaul Jade Empire.
Pedig a te allitasodban az X360 egy celorientalt csak erre kihegyezett masina, a PC-vel ellentetben, ami amelett, hogy rengeteg dologban felulmulja a vetelytarsat, meg tud ezer mas dolgot, mint peldaul a te altal ugy lekicsinyelt "profi" videoszerkesztest amik akar meg hollywoodi filmstudiok reszere is keszulhetnek.
Na marmost ha igy van, hogy egy jatekban egy celhardvert lepipal az altalad csak egy csak imitalt oszver keszulek, akkor melyik a jobb ?
Egy celhardver es egy altalanos eszkoz kozott oriasi kulonbsegek vannak minden teren, eppen ezert peldaloztam az F1/normal auto hasonlattal.
Nem kulonos ? Erre irtam, hogy a helyzet fonakja. Persze ellehet utni ennek a megkozelitesnek az elet barmivel, csakhogy ezek is a tenyekhez tartoznak. Lehet jonni azzal, hogy en csak a celharver letjogosultsagara refrektaltam, csak ez az eredeti allaspont megkerulese, mint mar szamtalanszor tetted, szimpla belemagyarazas, ill pesti szlenggel elve tereles. -
Zóanagyvarázsló #7544 UbiSoft fél éves jelentés -
Zóanagyvarázsló #7543 Aha. Ezek szerint nagyon figyelmesen olvasod az ottani hozzászólásaimat, ha egy PC-fób bratyizást látsz bennük...
es itt meg minden PC-s allitasat cafolni akarod
Akarja a fene. De ha valaki valótlanságokat szajkóz, akkor megszólalok - résazemről legszívesebben csendben olvasgatnék ehelyett. Ezek szerint itt a "PC-sek" állítanak több ilyet. Legutóbb is nemes egyszerűséggel kijelentetted, hogy tévedés azt állítani, az online konzoloké a jelen és a jövő. A tények viszont egyértelműen mást mondanak. De én "hamiskodom", mert ezt szóvá teszem. Világos. -
#7542 Gondolom pont ezert is bratyizol a konzolos topikban es itt meg minden PC-s allitasat cafolni akarod mezes-mazos stilusban :D