A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok más is jónak tûnik, de nem akarom, hogy beszippantsanak a flashjátékok.
Viszont nem kell dvd-ket keresgetnem.
Nekem sem kell, ha a 6 CD-s Wing Commander IV-gyel akarok játszani 😊
Egyébként azért tartok komolyabb vinyót (250 GB - azért a warezmatyik körberöhögnének), hogy minél több backup image felférjen rá katalógusszerûen elrendezve. Persze ha hirtelen bedöglik, akkor sokra megyek vele...
shaken, not stirred
Last Standok(1-2), Cthulhus kartyajatek, Gemcraft... mind-mind atomjo jatekok! 😉
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
shaken, not stirred
Mármint õ, de te is, mert falazol neki! <#eplus2>#eplus2>
shaken, not stirred
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Még pici a gyûjtemény, de gyúrok rá majd fizu után 😊 .
Amúgy most volt friss rendszer install, és elveszett az összes telepített cucc... Viszont nem kell dvd-ket keresgetnem.
Az advent rising az mekkora volt! Csak az a nagy bánatom, hogy nem lesz folytatása 😞 . Biztos a fránya warezolók miatt! 😊
shaken, not stirred
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Azért látom van aki megtudta nézni <#hawaii>#hawaii>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
részletesebben is kifejtem, de egyelõre várjuk meg ki esik le a magas lóról - mert itt már mindkét oldal nagyon magas lóra mászott
érdektelennek semmiképpen nem gondolom, különben nem irogatnék itt.
és sztem Te sem 😉
Forza.

Szóval tök igaza van DT-nek spec, még ha bicskanyitogató a stílusa akkor is. Stílusa csak egy "ments vár" annak aki a témából inkább a személyeskedéssel menekülne.
Amúgy ez nem tudom miért olyan nagy ügy:
Ettol fuggetlenul lehet hogy kamukep, csak nem erdekel.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Köszönöm!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
viszont ha nem jönnek az unrealos dobozokrol a képek, akkor a srác asszem leirta magát, de most TÉNYLEG 😊
rohadt a lelkem, de én az utobbiért szurkolok 😄DDDD
Forza.
shaken, not stirred
5. Van, mert amíg PC lesz addig VGA piac is lesz, és a VGA kártya gyártók játékokkal fognak kedveskedni a vásárlóknak.
1. Van, de korántsem olyan fényes mint a múltja.
2. Van ha a PC-sek elkezdik venni a játékokat, de "szerencsére" ennyire nem lúzerek 😄
3. Van, tegnap is láttam egy remek flash játékot (nem is igaz!).
4. Nincs, de ez nem igaz, mert PC még sokáig lesz, és amit használnak arra játék is lesz mindig, csak vezetõ gamer platform nem lesz egy darabig gondolom.
...
És a legszebb az az egészben, hogy ha berakod a képet az Unreal dobozokról, mondjuk az SG fórummal a háttérben, már be is bizonyítottad, hogy nincs igazam. Ez ennyire egyszerû.
Én most az UT3-at próbáltam ki, és nagyon "fun" játék, jól elvagyok vele.
shaken, not stirred
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
De tudod mit, te hazudsz az ocska pokrocra fektetett gyujtemenyeddel, amit a haverodtol kolcson kunyeraltal.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mivel szoktál játszani steamen keresztül? (ha játszol)
shaken, not stirred
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A dobozoknak van ám jó oldala is. Pl. a HL2 és az ArmA doboza igencsak dekoratív.
Gaming is believing.
SG (az archaikus mûvészetben a melléírás kifejezheti a 'mögöttet' is)