A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Fable 2 még be sincs jelentve Pcre, de nekem ok. 22én a kezembe lesz... az lehet h kevesebb bug, de a javításokat konzolon is megkapják a gémerek ha akarják ha nem😊 a plusz fél-1 év fejlesztési, portálsi idõ ennek is szentelhetõ, aztán az más kérdés hogy a pécé magától generál majd bugokat, crasheket és kompatibiliátsi hibákat az ezer és egy féle hardwerek miatt.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Izlések és pofonok. Sajnos amíg van mmo addig lesz pc. (legalábbis amíg konzolokon nem lesz). Pl én sose nem FF-eztem és nem Flatoutoztam, ergo engem ez nem érint, szal számomra még nem áldozott le. Bár gta4 és fable 2 sajnálatos, de nekünk legalább kevesebb bug lesz benne xP

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

arty
Az attol függ, mit tekintünk leáldozásnak. Az én szememben az már leáldozás, amikor nem jön ki minden jo játék pécére vagy nem ugyan akkor jön ki, hanem joval késõbb ...

pl.
Volt Final Fantasy VII pc-re anno? Van remény Final Fantasy XIII-ra?
Kijött a Flatout minden platformra? Mennyit késett az FO:Ultimate Carnage pécén?

mult és jelen ...

Forza.

5 éves a leáldozott topik és mindig él is virul, feleslegesen ezen vitatkozni. Elõbb utóbb biztos le fog neki áldozni, de azt innen senki se éli meg.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ezt a topikot folosleges bezarni, valoszinuleg meghal magatol ugyis a jakuza nelkul ertelmetlen az egesz... <#idiota>

bardocz
Hát ez kurvára nem igaz.De nem baj.
Krinyo
nem akarok belefolyni a vitába, de te miylen alapon mondod meg melyik topikot zárják be vagy sem? A pc-s játékokna leáldozott topik csak és kizárólag flém, a pc fikázásáról szól, mégse zárta be senki.

bertino
maximum neked áldozott le <#levele>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gazgoblin
hát mivel változás nem nagyon lesz jakuza vs DT témában és a pc-s játékoknak meg leáldozott, ezért zárható végleg a topik hiszen úgyis csak flém lesz megint és olyan topik már van

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

BEAST
Igen, valahol itt tartottunk pont a topiczaras elott 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

arty
végre ! 😊

tehát:

nyilvánvalo, h DanielT nem tud számlákat mutatni, képtelen rá, azaz valoban nem tudja bizonyitani h a játékok hogyan jutottak birtokába, felesleges kérni

az is nyilvánvalo h Jakuza KÖNNYEDÉN készithetne fotokat, viszont nem teszi meg, mert nyilvánvaloan kamuképek voltak, amiket betett, ez sajnos minõsíti is õt ...

Forza.

SHADOWEYES7
Flémmentes fórumozást kivánok.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Topik pihenõ!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

gazgoblin
miért mi van architektúrával?
(komolyan érdekel)

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

bertino
akkor miért akadtál fent rajta ? 😄DDDDDDDDDddddd

DanielT
Bocs, ki is kezdte, hogy fejezzem be? Ki is akarta nekem megmondani egy fórumon, hogy mit csináljak. Naugye.
magus
ja de, amúgy van jövõje, gyakorlatilag ami kezd a jelenné válni, a multijátékok. ezek sosem lesznek élvezhetõek konzolon, márcsak az architektúra miatt sem. és az mmorpg-k hangulata utánozhatatlan, semmi ahhoz foghatót nem éltem még meg játékban, amit egy hangulatos wow kalandozás adott (talán a gothic 1), hulehet hogy vissza is megyek... najo nem : D

de az mmo-k az ördög mûve, hogy méginkább terméketlen legyen a világ, és kipusztuljanak a fejlett nyugati társadalmak, szóval soha többet mmo

bertino
egy fórumon nekem te ne mondd meg, mibe ne szoljak bele 😄

DanielT
Miért is szólsz bele?
bertino
fejezd már be...

DanielT
Namivan Jakuza? Még mindig a bátyádról kell hallgatni a történetet?

HOL A KÉP A 2 UNREAL DOBOZRÓL?

Ta hazug nulla.
Chocho
Pont a hangulat az, ami az egészet elvitte a hátán. Nagyon megtalálták azt a pontot a fejlesztõk, ami miatt ráaggatható a Stalker cím. A képi világ pedig egy az egyben a filmbõl van átvéve. Dicséretes. 😊

Gaming is believing.

Én sajnos még nem játszottam vele eleget. Megvettem, iszonyú render buggal indult, aztán driverfrissítés, ami tönkrevágta a gépemet, és most van újra feltelepítve.

De a hibái ellenére bírtam a stalkert, hangulata megvolt, ha azt visszahozzák, és jó lesz a multi akkor tetszeni fog 😊 .

shaken, not stirred

wedge31
Annyira jó a CS hogy nekem jobban bejön mint a SoC ez persze egyéni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Tényleg jó a stalker, a patchek után tökéletesen játszható. A CS meg igen szépre is sikeredett. És talán játszható is lesz 3 hónap és az 5-ik patch után.

shaken, not stirred

Chocho
A STALKER nagyon alap cím, Lammer, vidd végig, megéri! 😊 Csak vigyázz, nehogy a befejezés kijátssza a figyelmed. 😉

Gaming is believing.

Lammer
Kosz!

KINGSZBÁNTI!!!4444nééééégy <#idiota>
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky -alapot is vegig kine vinni-
Sacred 2: Fallen Angel -alapot mostansag tolom 😄 -
Fallout 3 - AYAY! kotelezo falloutizmus miatt fogom megvenni(konzol port fele kacsingatas vanik) -
Alan Wake - na ezt tuti konzolon - (ezt is ribanc modon varom)
Dead Space - detto -

ha szigoruan nezem akkor ebbol 3 konzolos cim nalam :]

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Chocho
Wow, ez akár jó hír is lehet. Kíváncsi vagyok, egy x1950pro-ból mit hoz majd ki. 😊

Gaming is believing.

Nem, opengl a fõ cél, de mellette támogat DX9-et is.

Az egyik régi interjúban mondta, hogy elég valószínûtlen hogy akár ogl3.0-t akár dx10-et (ne adj isten 10.1-et) támogasson. Így marad a 2.1 és a 9.0c. Meg persze ogl es 2.0, a konzolokra, és "dx9.5" a box-ra.

A fõ célja az, hogy mindenkinél fusson az engine, és a lehetõ legszélesebb kör tudja futtatni. (lásd wow sikere)

shaken, not stirred

Chocho
"Amúgy az id tech 5 támogat dx9-et is, de nem tervezik a dx10 supportot."

Bocs, de ez a mondat picit félreérthetõ. Most akkor nem tervezik a DX10 supportot, azaz DX9 a fõ cél?

Gaming is believing.

OpenGL-ben is ugyanúgy elérhetõk ezek a textúra kiegészítések, extensionokkel (dx10 kategóriájú kártyákon persze). Amúgy az id tech 5 támogat dx9-et is, de nem tervezik a dx10 supportot.

shaken, not stirred

wedge31
Carmack kizárolag OpenGL-ben dolgozik.

Chocho
Az új GTR nagyon ejha. 😊

Gaming is believing.

Chocho
Mármint a Doom 3-ban, na. 😄 Bocsi, megzavart egy telefon. 😊

Gaming is believing.

[Jakuza]
GTR Evolution Racing 29-Aug-2008
Euro Truck Simulator Simulator 29-Aug-2008
The Sims 2: Apartment Life Simulator 29-Aug-2008
Heist Action 29-Aug-2008
Spore Strategy 05-Sep-2008
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky FPS 05-Sep-2008
Mercenaries 2: World in Flames Action 05-Sep-2008
WSC Real: 2008 World Snooker Championship Sport 05-Sep-2008
Geo Political Simulator Simulator 12-Sep-2008
Crysis Warhead FPS 12-Sep-2008
Romance of the Three Kingdoms XI RPG 12-Sep-2008
Men of War Strategy 12-Sep-2008
Warhammer Online: Age of Reckoning MMORPG 18-Sep-2008
Mount & Blade RPG 19-Sep-2008
Birth of America 2: Wars in America Strategy 19-Sep-2008
Galactic Civilizations II: Endless Universe Strategy 24-Sep-2008
Brothers in Arms: Hell's Highway FPS 25-Sep-2008
Rig 'n' Roll Racing 26-Sep-2008
Pure Racing 26-Sep-2008
Aion: The Tower of Eternity MMORPG 26-Sep-2008
The Wheelman Action 26-Sep-2008
The Guild 2: Venice Strategy 26-Sep-2008
Civilization IV: Colonization Strategy 26-Sep-2008
NHL 09 Sport 26-Sep-2008
Igor: The Game Action 26-Sep-2008
Fenimore Fillmore: Revenge Adventure 26-Sep-2008
LEGO Batman: The Videogame Action 26-Sep-2008
X3: Terran Conflict Simulator 26-Sep-2008
Sacred 2: Fallen Angel RPG 29-Sep-2008
FIFA 09 Sport 03-Oct-2008
Cid The Dummy Action 03-Oct-2008
MotoGP 08 Racing 03-Oct-2008
Death Track: Resurrection Racing 10-Oct-2008
Fallout 3 RPG 10-Oct-2008
Cryostasis: Sleep of Reason FPS 10-Oct-2008
Yamaha Supercross Racing 17-Oct-2008
Saint's Row 2 Action 17-Oct-2008
Lord of the Rings: Conquest Action 17-Oct-2008
Command & Conquer: Red Alert 3 Strategy 31-Oct-2008
Left 4 Dead FPS 31-Oct-2008
Alan Wake Action/Adventure 31-Oct-2008
Quantum of Solace: The Game Action 31-Oct-2008
King's Bounty: The Legend Strategy 31-Oct-2008
Disney: Sing It Music 31-Oct-2008
A Vampire Story Adventure 31-Oct-2008
Dead Space Action 31-Oct-2008
MySims Strategy 31-Oct-2008
Littlest Pet Shop Entertainment 31-Oct-2008
Steel Fury: Kharkov 1942 Simulator 07-Nov-2008
This is Vegas Action 14-Nov-2008
Shaun White Snowboarding Sport 14-Nov-2008
Harry Potter and the Half-Blood Prince Action/Adventure 14-Nov-2008
Tomb Raider: Underworld Action/Adventure 21-Nov-2008
Grand Theft Auto IV Action 21-Nov-2008
Need for Speed Undercover Racing 21-Nov-2008
Dynasty Warriors 6 Strategy 21-Nov-2008
Bolt Action 28-Nov-2008
Metro 2033: The Last Refuge FPS 28-Nov-2008
Far Cry 2 FPS 28-Nov-2008

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Chocho
S a Tech5 nem OpenGL technológián alapszik? Eddig az összes id motor arra építkezett, többek között ezért sem volt igazán kiaknázva benne az akkorra már divattá vált DX9.

Gaming is believing.

Ez teljesen igaz az U3.0-ra... Mindenki szidja, irtó nehéz programozni, fõleg az. Még a szokásosnál is nehezebb (bár én erre azt mondom tanulják meg, de ennyire nem mélyedtem el benne). De pl a LUA-s scriptelhetõség se a legjobb megoldás stb.

Amúgy az id tech 5-re visszatérve, nem teljesen megatextúrát használ, hanem egy kicsit finomított változatot. De a megatextura onnantól kezdve elvesztette az értelmét, hogy dx10-ben egyszerre 128 texturát tud elérni bármelyik shader stage...

shaken, not stirred

wedge31
" Oblivion with guns " ez lesz mindenidök egyik legjobb legöszetetteb crpg-jéböl.

Legyen igazad a rage-t illetöen.

Chocho
Túlreagálod a dolgot. Jó lesz így is. Az id-ben utoljára '97-ben csalódott egy pár ember a Q2 miatt (ami ugye Romero hiányában lett olyan, amilyen), de ott sem õk voltak a többség.

Gaming is believing.

wedge31
Igen ez sajnos egy nyomos érv de a konzolos szoritások nélkül valszeg jobb lenne.

Chocho
Azért még adhatunk a 3-nak egy esélyt! A Bethesda az Oblivion-t és a Morrowind-et sem szúrta el. Igaz, hogy hajaz rájuk a Fallout 3, de ebbõl még kisülhet jó is.

Gaming is believing.

Chocho
Köszönöm a részletes ismertetést.

Az UE3 tényleg olyan összetákolt, mint panaszkodnak rá? Sok helyütt volt a neten, hogy nem voltak megelégedve vele, s hogy be is perelték az Epic-et, amiért azok egyes állítólagos komponenseket visszatartottak a liszenszelhetõ verzióból. Ezt mondjuk a GOW és az UT3 láttán el tudom hinni.

Gaming is believing.

wedge31
Én év elején a Fallout 3-mat vártam a legjobban de miután megtudtam hogy kiherélték már csak a SH 5-öt meg a sacred 2-öt várom.

Lammer
mert konzolon tobb fogyna?

Lammer
kingszbántin kivul meg a BOVLIVION*on kivul van valami kozeljovoben jonak igerkezo mas stuff is?
ez igy nagyon gyenge :S

*Falloutok vegigtolva... orok kedvenc a 2... vegigvittem a jatekot kb eddig 30X, minden lehetseges easter egg, esetleges endingek, plusszok kivesezve! ezek utan meglattam a 3at... es o"ize... najo hagyjuk :S

Chocho
Ubisoft? 😊

Gaming is believing.

Na azért, VC az jóóó 😄 A Spore meg funolni jó, másra nem. Sztem még az Activision jó oszt ennyi =|

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Chocho
Ebben a listában van igazság, nem is kevés. Pl. a The Settlers 2 tényleg csúcs volt, s a mostaniak egyszerûen nem érik fel. Még a jubileumi kiadás sem volt annyira jó... Oda lett a hangulata.

Gaming is believing.

Megatextura :

MegaTexture employs a single large texture for static terrain. The texture is stored on removable media or the hard drive and streamed as needed, allowing large amounts of detail and variation over a large area with comparatively little RAM usage.

Ergo van egy hatalmas textúra, és oda mindig úgy streamelik be az adatokat ahogy éppen kell. De mint ahogy olvasható "static terrain". Vagyis a legtöbb cucc amin megatextura van, statikus kell hogy legyen. Ez gondolom egyértelmû hogy mit jelent. Annyira nem extra dolog, mint elsõnek tûnik, gyakorlatilag normálisan megoldották a textúrák streamelését, semmi extra. És ezenfelül sok apró részletet texturakkal és lapokkal valósítanak meg (alfázott lapok, amik nem messze a felülelettõl lebegnek a megfelelõ textúrával). Az elsõ demokban is látszott ezeknek a hibája, pl vibráló talajelemek, ami a lebegõpontos számítási hibák miatt volt a depth bufferbe (ergo nem adtak rá elég biast a talajhoz képest). Jól néz ki, de egy kicsit túlzásba viszik az id tech istenítését. Fõleg amiatt, hogy aki akart pc/x360/ps3 multiplatform enginet venni, az már megvette az u3.0-t (bár elnézve a forráskódját nagyon gányolva van az egész... attól függetlenül, hogy milyen komoly dolgokat raktak össze vele).

shaken, not stirred

wedge31
Ez igaz ,de mért nem lehet only pc<#idiota>