A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CS@
Ezexerint az játékmennyiséggel meghatározható, hogy ki mekkora gémer?
Ez fantasztikus legyen ez a szám a poén kedvéért most évi 20játék. Pistike nem játékos az évi 15jével, de Józsika, aki minden szart megvett, olyan borzalmasan tartalmas és szórakoztató játékokat is, amik pár hét múlva már átvehetõek tõle a játékaimhun, na Õ aztán übergémer. Ez egy csodás nézõpont.

mila69en
<#hehe>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

wedge31
Akkor csak egy kérdés szerinted az évi 12 játék az non-gamer kategoria ?
Mert akkor mi a gamer kategoria ?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

ffxi
Sorry az off-ért. De ez a nap LOL-ja! 😄DD

Fákjúal!

DanielT
Sajnos azt is kidobtam már. Akarom mondani loptam a telót is, igen 😄
A telefon nem lopott? Számlát!
😄 Nekem van mindkettö,konzol és Pc is,hát hogymondjam hogy megne sértsek mindenkit ?! 😄 Konzol a nyomába nem érhet a Pc-nek Nem magyarázom fél oldalakat hogy miért,ugyis fölösleges. Az a jo ha mindkettö van de ha választanom kéne... sztm tudjátok a választ.) 😄

DanielT
A számla követelõ szerencsétlen kis hülye pöcsöknek:

Jééé, a legújabb lopásomról most jött a levonó SMS. Basszus, az ember már lopni sem tud ingyen. Mivé lesz ez a világ?!

Pénteken kapjátok a számlát is, nyomorult véglények.
Sir Quno Jedi
Értem. Szerinted én kocka vagyok. Ez azonban azon nem változtat, hogy te meg non-gamer. Ha ebben kiegyezünk, akkor azt is érted, miért nem mérvadó a véleményed az én "kisebbségi" fajtámnak. És te még a jobbik fajta vagy, mert jönnek azok, akik be is vallják, hogy már nem is játszanak, csak évente max. egy-két gammába belekukkantanak (vagy láttak már olyat, aki hallott róluk), mert nincs idejük, meg bla-bla-bla. Na az olyanokat szívlapáttal tudnám pofáncsapkodni, hogy akkor meg mit faszkodik bele azoknak a vitájába, akik MÉG játszanak. Aki kiégett, az vegyen be szépen váliumot és csorgassa lassan a nyálát a sarokban... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

wedge31
Nem te kocka vagy aki segitségre szorul ,nehogymár azt hid hogy te vagy a többség , te az elhanyagolhato kissebbség vagy akinek csak a játék tölti ki az életét.
Ez non-gémer hülyeséget meg elfelejthetnéd már föleg nekem mondogatni mivel minden lényeges cimet végigtolok minden évben ez ugy évi 12-14 játék.

Istencsászár
Akkor te pécézzél, nem lesznek tõle álmatlan éjszakáim... örülök neki h ezek fent vannak, esetleg a doboza is ott figyel? pl a krájzis wh?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sir Quno Jedi
De aki meg már non-gamer, az minek szól bele a gamer témába jól?!?!? Nem vágom! Ennyi erõvel a balett topic-ban is lehetnél okos. 😄

Mi MÉG gamerek vagyunk. Ergó sok és jó játékot szeretnénk.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dante73
IstenCsászár!

Pillanatnyilag a gépemen van a TDU, Konzolon is van, létezik, bár ott drágább! Live!, egyebek miatt. GTR Evolution. Konzolon nem tudok róla, de egy szim G25-el az igazi, az pedig boxon megint nincsen.... Fentvan a Crysis Warhead, konzolon megint nincsen. The Witcher EE, konzolon megint nincsen....
Mind magyar nyelvû, csak a TDU nem, irányításuk miatt konzolon nem is tetszenének.

Miért hiányozna, kellene nekem konzol?

http://www.freetvmaci.info/

Bucser
a konzolos homokozó sem értelmesebb.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Istencsászár
micsoda érvek😊) najó ez a pécés homokozó arra se méltó h topik legyen a számára...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Bucser
és ez büszkeséggel tölt el igaz-e?😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ez igaz.

fotográfik kolomp edisön :D

Menjél sétálni a csajoddal...

Hát ezt ne nagyon hangoztasd szerintem, mert ez nem egy szeretni való emberi tulajdonság. Meg dedós is...
😛

Istencsászár
14db 2008as játékkal játszottam idén...

Dante73
Azzal, ami késett, konzolhoz képest, és most jön ki....)))))))))))

Istencsászár
Feltételezés szó mond valamit? -.-

wedge31
Ha téged évi tiz játék érdekelne még mindig pc-én tolnád ezért nem váltok én se.

Istencsászár
Persze akkor nézzük ugy hogy az 50bõl 10 érdekel, abból késne mondjuk 7 fél-1 évet... akkor mive játszak ha kijátszottam a maradék 3at? magyarázzátok már meg h a késés jó...

CS@
Szupi…akkor azokból is csak én maradtam ki a PS2mel :/

wedge31
Már megint a sok konzolos kocka akiknek évi 50 játék kell a kiélégüléshez ,szánalmas probáljatok meg a valoságban is élni ne csak virtuálisan.

Azok a tartalmak voltak tudtommal Boxon is, az eredeti PS2-es verzióhoz képest újak.
DanielT
Az extra pécés tartalom az nem létezik. Ugyanis az X360-as átiratot kapjátok, ami extra tartalmakkal van kiegészítve a PS2 verzióhoz képest.
Istencsászár
Te is tudod jól hogy játékra értettem, fõleg arra ami érdekel, a többi nem izgat...

Istencsászár
Kérdezz olyat aki játszott vele, és mit értesz extra tartalom alatt?

Bucser
Szar lehet neked, de majd hozzászoksz ha elkedessz dolgozni rendesen..

Istencsászár
Nem is érdekel... az viszont érdekel és bosszant amikor valamit késõbb kapok meg.

CS@
Nem kötözködésként csak kíváncsi vagyok: Konzolokon a Bully -hoz a PCs extra tartalmakat is adják utólag?

Bucser
Igen mostanában is Mount&Bladezek. De arról sem tudod mi az szal tök8😊

Meg Geopolitical simezek azt sem vágod szerintem. Meg multira ott az ArmA, Lock On, Il2 hármas. Na és persze fallout legalább karácsonyig leköti az idõmet.

Mondjuk frusztrált valszeg te lehetsz ha ennyire izgat a "mikor fogom kipróbálni dolog" kérdés csak téged izgat. (anno én is vásárolgattam a PC-s újságokat dvd melléklettel, hogy demot telepítsek meg játszak velük. Te most liveról töltikéed õket meg minden újat kipróbálsz.

kérdés mennyire mélyülsz el bármelyikben is (melyikben lehet egyáltalán?😊

Istencsászár
Ne légy frusztrált, addig csak el leszel valami ÚJ játékkal.

Bucser
"Fable 2 még be sincs jelentve Pcre, de nekem ok. 22én a kezembe lesz."

Ki nem szarja le? egyszer jön PC-re is. És akkor ki fogom próbálni. Hogy tre addigra már meguntad?? le van sajnálva... majd egyszer kinövöd ezt a dedós stílust.

CS@
Ez az egész megint átmegy ízlések és pofonok kérdésbe.
Attól, hogy valaki szerint egy Halo3 jobb lesz attól, mert többet adtak el belõle, attól még számomra vicc egy béna Halo –t a Witcher -hez hasonlítani.
Ha Britney vezeti a lemezeladásokat, akkor ö lesz a legnagyobb zenész, vagy mi?
A sims jobb játék lesz a FinalFantasyknál, ha többet adnak el belõle és majd aszondjuk, hogy akkor a FF szart se érdekel?
Fenéket ez marhaság, azért mert valakinek valami jobban tetszik nem az lesz a mérvadó mindenki számára, jobb meg aztán végképp nem lesz.

Bucser
A PS2 és PS a Sega Megadrive és a Super NINTENDO Entertainment system idején is ritka volt a PC-re és konzolra is megjelenõ jó játék. Szerntem a PC és a konzolok életében most található talán a legtöbb multiplatform project.

Az hát, de fogy mint a cukor.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Erre majd azt fikázza, hogy szar MMO és az nem éééér...
😊))

Nesze neked: wow.

DanielT
Ja. Csak ebbõl a 3 ból ÖSSZESEN nem ment el annyi mint pl egyetlen Halo 3-ból. Tehát vannak exkluzívok, csak kb ki a szart érdekelnek? Vannak sokkal jobbak.
Dante73
Szerintem az XBOX-nak áldozott le.... Nem jött ki rá a S.T.A.L.K.E.R, a The Witcher, a Crysis, és sorolhatnám... Szánalmas....
Na kb ennyi értelme volt a hsz-nek...
Ugyanis MINDEN PLATFORMON vannak exkluzívok. Vannak BOX-on, PS3-on, Wii-n, PC-n. Talán a legtöbb átirat, minden konzolról, a PC-re jön ki, nem egy másik konzolra.

Az nem nagyon érint egy normális embert, hogy 1 évvel késöbb vagy mikor kapja kezébe a játékot....

Én most tolok KOTOR2-õt, Settlerst, Witchert, Beowulfot ilyesmi. Egyik sem mai darab.

8 éve ugye?

<#hehe><#eplus2><#crazya><#crazya>

DanielT
Jelentkezzen akinek megvannak a számlái a játékairól. Addig kibaszott nagy kuss van.
bardocz
Nem,annyira nem vagyok hülye😄
Jó, nyiss neki topikot.

bardocz
Ilyen erõvel számomra meg a konzolnak áldozott le,mert nincs rá rendes szimulátor,gtr:e-t meg páran leárkádozták.
arty
(ff csak példa volt, rpg engem totál nem mozgat és sajnos el-erpégésedett a pc)

Forza.