A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Aki hazudik az egy gyerekes fasz. Nehezemre esik máshogy megítélni.
Piszkálódóbb vagy, mint az EULA, döntsd el, hogy ez büszkeségre ad-e okot 😉

Mellesleg warezképtelen konzolhoz (új szériás Box, PS3), sokra megy bárki is a feltételezett másolattal.
CS@
Hamár ennyire ragaszkodunk a személyeskedéshez, akkor hagy kérdezzem meg, hogy: egy fórum keretein belül ugye nem gondolod úgy, hogy valakit csak egy hazugság alapján lehet negatívként megítélni?

Istencsászár
"majd ha mindegyiknek bolti lemeze lesz"

most megint kérsz képet róla? hétfõn meg lesz a FIFA 09 megmutathatom ( ahogy megvan a FIFA 08 és Euro 2008 is... ) Ok 24. Fable 2 Limited Collectors majd megmutatom számlával... ne magadból indulj ki...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DanielT
Másolj magadnak otthon bluray lemezt, vagy akár X360-at... sok sikert.

Fingod nincs a témáról.
Chocho
Higgyem is el, hogy aki eladja, nem tart meg róla copy-t... na peeeeersze... 😊

Gaming is believing.

Chocho
Na, ez a szánalom... majd ha mindegyiknek bolti lemeze lesz csak, akkor ugathatnak, addig befogni. 😊

Gaming is believing.

Rosszul emlékszel. Arról volt szó, hogy az EULA mit tilt - gyakorlatilag az üzleti célú forgalmazást, ebbe a konzolos adok-veszek nem tartozik bele.

Egyébként a napokban éppen a Witcher EE EULA-ját nézegettem, és aszerint legálisan tovább lehet adni a játékot, ha minden tartozékát adod hozzá (megjegyzem, a számla nem volt felsorolva, mint "tartozék"), és nem õrzöl meg róla másolatot.
arty
"Nekem pl nem tetszik az adok-veszek stílus, mert meglátásom szerint a kiadó, fejlesztõ egy ruppót sem lát belõle, tehát az ÉN MEGLÁTÁSOM szerint igencsak közel áll a warezhoz."

Tudod mibõl nem lát egy ruppot sem a fejelsztõ? a warezbõl

Tudod, aki eladja a játékát, az vszeg nem kenyeret vesz az árábol hanem egy másik játékot. H azt ujonnan veszi vagy használtan, az megint mind1. Volt eddig 1-2 játékom, amit semmiképpen nem vettem volna meg, ha nem tudom h esetleg utána nem tudom jó áron eladni, minimal/0 buktával.

Egyébként gondolom autot sem veszel használtan, hiszen abbol 1 fillért nem lát a gyárto ...

---

Forumban vagyunk, mindenkit a hsz-ei alapján itélnek meg, következtetnek h milyen ember és késõbb a hsz-ei ez alapján kapnak 'sulyt'. Egy hazug ember mondandoja sulytalan. Jakuza egy hazug ember.

Forza.

Igazából illegális, volt róla szó a topikjukban.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Dante73
Egyáltalán, azt nem értem, minek mocskolódni? Azt mondja, van x lemeze. Akkor van. Ha mégsincs, az Õ baja. Magának kell elszámolnia vele, nem nektek.
Nekem pl nem tetszik az adok-veszek stílus, mert meglátásom szerint a kiadó, fejlesztõ egy ruppót sem lát belõle, tehát az ÉN MEGLÁTÁSOM szerint igencsak közel áll a warezhoz. De nem pofázok bele, mert nem az én dolgom. Nem kérek számlát, nem mutatok, aki nem hiszi, amit mondok; így járt. Nem izgat. Ha valaki mond valamit, fenntartásokkal, de elhiszem. Túl magyar stílus ez a számlát, fényképet, különben kus.
Jakuza által linkelt kép, akár az övé. akár nem, mindegy. Abban egyetértünk, hogy VALAKINEK így néz ki a szobája. Miért is lényeges az, hogy az a valaki Jakuza, vagy más? Hiszen itt tényekrõl, és nem egymásról kellene vitázni.

Sokaknak, sok értelmes gondolata van ebben a témában, mindkét oldalról, Néhány fórumképtelen flémer miatt felesleges zárni a topikot.

http://www.freetvmaci.info/

arty
amikor azt hinném már nem tudsz lejjebb süllyedni...

de végre egyszer megcáfoltál!!!! 😄

Forza.

DanielT
SZÁMLÁT a PÉCÉDRÕL amirõl írsz, mert ha nincs LOPTAD!

A topik zárható valóban. Erre a színvonalra ott a gumiszoba.
gazgoblin
jahazmás...deazt a nobeldijért nyomom ps3emulátoron

(jelzem termeltünk megint jakuza baromsága miatt 2-3 hsz-t egy zárható topikba ahol már csak a személyeskedés megy)

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Istencsászár
Láttam én h a PS3 topikba krekkeled a MGS4et😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gazgoblin
"Foleg gazgoblin erdekes ficko ott kunyeralja a masik topicban a cracket es dumal itt. Eleg szanalmas. 😄"

ezholisvan? ne legyél már félkegyelmû...

senkiházi hazudós warezhuszár vagy és még te próbálsz mocskolódni?
Nooooooormááááááááális?

[Jakuza]
Nem is akarnak mast elerni.
Amugy lenyegtelen, az egesz makulatlan lelku mind, sosem lopott, sosem hazudott stb ezt elo is adjak, ha pedig begenek, probalkoznak mindennel. 😄
Foleg gazgoblin erdekes ficko ott kunyeralja a masik topicban a cracket es dumal itt. Eleg szanalmas. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

arty
Ha nem érzed, h bizonyitani(hazudni) kell, miért tetted be az elsõ képeket?

Forza.

Chocho
Naná! Múltkor sem engedtél be bennünket, mert épp Bossoltál, valld be!! 😄😄

Viccet félretéve: aki a társasági életet játékok miatt hanyagolja, mélyebb problémákkal küzd, s ezeket rendszerint nem a játékok okozzák... Mi nem vagyunk ilyenek, Istennek hála. 😊

Gaming is believing.

gazgoblin
mert egy warezhuszárnak több beleszolása van mi?

Chocho
Le lehet szállni a fotós témáról, vagy azt akarod, hogy megint flémbe torkolljon az egész és menjen a topiczárás?

Gaming is believing.

[Jakuza]
Nincs kifogas, egyszeruen nem kell semmit szamodra bizonyitanom ennyi.
Amugy kulonben is, Xboxos mit dumal itt, aki eladja a Fosboxat es a fosboxara kevesebb jatekot adnak el mint PCre ? 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

arty
Megbeszéltem, nincs meg nekik a számla, azaz ez zsákutca.

Neked mi a mai kifogás? elromlott a fényképezõgép?

Forza.

[Jakuza]
Ezt beszeld meg azokkal, akik nem tudnak szamlat felmutatni. 😄

arty
és ráadásul ingyen 😄

Forza.

[Jakuza]
Jol csinalod, nem kell hozza szemellenzosnek lenni, hogy az ember rajojjon, hogy lehet jokat szorakozni.

Sir Quno Jedi
Lehet hogy szerencsés vagy, vagy az is lehet, hogy csak vak. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sanyix
Hát én lineage2-zöm, lassan 1,5 éve elég nagy klánba vagyok, ölögetünk ezt azt. De valahogy nem érzem úgy hogy a társasági életet elutasítanám miatt, bár Chocho jobban tudja 😄 (olyan gyakran mondanám azt hogy nem megyek veletek valahova a játék miatt?)

Meg emellett én mással is játszok, pl il2-vel. Na az tényleg függõséget okoz, mert pár nap után repkedés nélkül valami fura érzésem van, hogy hiányzik a messzerem 😄. Persze nem tolom azt se egész nap, hiszen pár óra alatt is le tud fárasztani bárkit, ugyanis vérszimulátor, szóval igényel egy csöpp koncentrációt.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

DanielT
Ezeknek a kis seglehelleteknek nem hinném hogy a parkolószámla okoz gondot, inkább a házi feladat...
Pedig az - sajnos vagy nem sajnos - jogos, hogy a piacot inkább a (fél)casual határozza meg, s nem a HC*, tehát az õ gondolkodásuk legalább annyira releváns a témában. Az már megint más kérdés, hogy vlaaki egyénileg kinek a véleményét tekinti mérvadónak.

*Nem, nem kizárólag a Nintendo gépeire gondolok.
Chocho
Volt egy ilyen osztálytársam... végül már suliba se járt, csak WOW-ozott. 😄

Gaming is believing.

Chocho
Jajj, most erre jön majd a szöveg, hogy a PC-sek "kussoljanak", mert "hazug nullák" akik csak warezolni tudnak. 😊)))

Gaming is believing.

Chocho
Mondom HETEKIG, nem évekig... Természetesen ebbe az is beletartozik, hogy egyéb bokros (és igen, szociális) teendõim miatt nem volt idõm más játékok kipróbálására. Hulla fáradtan inkább a jól megszokott társasággal L2-ztünk egy kicsit - akik mellesleg a való életben is barátaim, s akiket nem a játékokon át ismertem meg.

Gaming is believing.

arty
persze hogy abszurd.

(bármibe fogadnék h ez a sok önjelölt apehes ott anyázott (jogosan) a tévé elõtt, amikor hirek szerint a parkolotársaságok a régi parkolocetliket kérték számon)

Forza.

Aki 4 évig WOW-ozik úgy, hogy közben minden mást leszar....
Na azt 100as szöggel kivert pékapáttal kell tarkónbaszkodni.
😄DD

fotográfik kolomp edisön :D

CS@
Ismerõsöm ismerõse közt sincs olyan, aki 4évet WoWozott volna, úgy, hogy ne próbált volna ki eközben egy GTAt Morrot Oblit vagy mitoménmit. Attól, hogy eközben játszott a WoWal is, nem változtat azon, hogy igenis lehet véleménye arról, hogy szerinte szar az általa kipróbált XY nevû játék és inkább uninstall, aztán go vissza WoWozni.

Letöltöm és rájövök h kár volt rápazarolni a sávszélességet.

Egyébként 12-t játszottam kb végig ezek közül, bár sok multi van, fõleg olyan amit csak amiatt szedtem le, single-be bele se kezdtem.

Sir Quno Jedi
Azaz, szerinted aki 4 évig WoW-ozt, de semmi mást nem tolt, annak baromira számít a véleménye a játékpiacon a kiadóknak (a Blizzardot leszámítva)?! Ha ezt komolyan gondolod, szíved joga.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CS@
Marhaság, de ha téged boldoggá tesz, akkor élj ebben a hitben, mindenestre a konzolosok által oly sokat mondogatott „savanyú a szõlõ” azért erõsen kikandikál az MMO és drog kapcsán. Lehet toporzékolni, hogy márpedig, de az akkor is az, attól még nem feltétlen lesz úgy. WoWoztam én is itt figyel a polcon a Battlechest, tán a dobozába még a számla is benne van, de 3-4hónap után pofonegyszerûen unalmassá vált ugyanazt csinálni mindig, és elegem lett belõle. Ezen kívül játszottam más MMOkal, ahol találkoztam szintén nagyon jófej emberekkel, ami cseppet sem változtatott azon, hogy a gyerekkori barátaimmal mentem bulizni a hétvégén nem velük ültem a WoW vagy bármi más elõtt. Ez tök ugyanaz a téma, mint a vérkonzolosoktól sokat hajtogatott görnyedõs PCs dolog, ahol szintén nem a PC a hülye ha az illetõ nem képes számára kényelmesen használni azt. Az MMOk igenis számítanak, a hülye játékosok nem számítanak, platformtól függetlenül egyik oldalon se.

Sir Quno Jedi
Kipróbáltad? Az milyen?

Istencsászár
A kipróbálás és a végigjátszás közt nagy különbség van... meg a warez nem warez közt is...

Tehát mi a gamer ? Aki havonta 2 új játékot próbál ki ? Nem kell itt okoskodni, mindenki más. Felesleges új kategóriákat alkotni, semmi értelme.

2 és fél év alatt ~ 80 gamet próbáltam ki, most akkor gamer vok ? =|

Sir Quno Jedi
MMO az drog, ergó nem számít. Vajmi kevés rálátásod lehet a játékiparra, ha folyton ugyanazt a gámát tolod évekig! Ez gondolom evidens. Én is MMO-ztam eleget. 😄 Ahogy az ember társasági életére, úgy a gamerkocka életére is kihatással van az MMOdrog, de nagyon. Idõ kell mindháromra.

Chocho
Velem is ez a helyzet. Jó dolog a konzol, de nem jobb, mint a PC. Számomra ugyanott áll: szórakozásra alkalmas eszköz.

Amúgy ha minden jól megy, hetek kérdése, és nekem is lesz Xbox 360-am. 😊

Gaming is believing.

Chocho
Hmmm... Azért ha valaki pl. Lineage 2-t tol (én ezt tettem), simán elvan vele hetekig úgy, hogy akármi mást fel kéne telepítenie...

Gaming is believing.

Sir Quno Jedi
Jóvan, veled kivételt teszek, legyél mondjuk mûkedvelõ, amatõr gamer-szimpatizáns! 😄

Sir Quno Jedi
12 játék az havi egy elosztva. No az nem sok. Persze mint mondátok, nem mind1 MI is az a 12 játék. Szóval 12 TARTALMAS játék IS kevés egy gémernek egy évre.

napi 12 bazzeg
😊))))

fotográfik kolomp edisön :D

Dante73
Pont az nem, a többi viszont eredeti, és 1-2 hõnap múlva az is az lesz. Ezekbõl a Witcher, és a GTR volt megjelenéskori vásárlás, (gyak aznap hozta a futár) TDU kb 2 héttel késõbbi.
Nem mondom, hogy rossz a konzol, azt állítom, hogy nélküle is lehet nyugodtan játszani, sok szempontból kényelmesebben, és nem feltétlen drágábban.
ui; Hadd ne kelljen számláznom, meg fotóznom, oké? 1; Semmi kanalam hozzá, 2; Ha nem hiszi valaki, az nem feltétlen engem minõsít!

http://www.freetvmaci.info/

Bucser
Az igazi kérdés, hogy vajon egy olyan aki csak 3-4 érdemleges címmel (de azokkal több száz órát is játszik akár) ne adj isten évi 12-vel múlatja azidõt annak már nem lehet véleménye a PC gaming helyzetét firtató topicban?? elég szánalmas...

BTW: pont ezektõl a 10 órás játékoktól lehet igazán kiégni mint a Bioshock, HAlo, Viva Pinata etc...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF