A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg warezképtelen konzolhoz (új szériás Box, PS3), sokra megy bárki is a feltételezett másolattal.
most megint kérsz képet róla? hétfõn meg lesz a FIFA 09 megmutathatom ( ahogy megvan a FIFA 08 és Euro 2008 is... ) Ok 24. Fable 2 Limited Collectors majd megmutatom számlával... ne magadból indulj ki...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Egyébként a napokban éppen a Witcher EE EULA-ját nézegettem, és aszerint legálisan tovább lehet adni a játékot, ha minden tartozékát adod hozzá (megjegyzem, a számla nem volt felsorolva, mint "tartozék"), és nem õrzöl meg róla másolatot.
Tudod mibõl nem lát egy ruppot sem a fejelsztõ? a warezbõl
Tudod, aki eladja a játékát, az vszeg nem kenyeret vesz az árábol hanem egy másik játékot. H azt ujonnan veszi vagy használtan, az megint mind1. Volt eddig 1-2 játékom, amit semmiképpen nem vettem volna meg, ha nem tudom h esetleg utána nem tudom jó áron eladni, minimal/0 buktával.
Egyébként gondolom autot sem veszel használtan, hiszen abbol 1 fillért nem lát a gyárto ...
---
Forumban vagyunk, mindenkit a hsz-ei alapján itélnek meg, következtetnek h milyen ember és késõbb a hsz-ei ez alapján kapnak 'sulyt'. Egy hazug ember mondandoja sulytalan. Jakuza egy hazug ember.
Forza.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nekem pl nem tetszik az adok-veszek stílus, mert meglátásom szerint a kiadó, fejlesztõ egy ruppót sem lát belõle, tehát az ÉN MEGLÁTÁSOM szerint igencsak közel áll a warezhoz. De nem pofázok bele, mert nem az én dolgom. Nem kérek számlát, nem mutatok, aki nem hiszi, amit mondok; így járt. Nem izgat. Ha valaki mond valamit, fenntartásokkal, de elhiszem. Túl magyar stílus ez a számlát, fényképet, különben kus.
Jakuza által linkelt kép, akár az övé. akár nem, mindegy. Abban egyetértünk, hogy VALAKINEK így néz ki a szobája. Miért is lényeges az, hogy az a valaki Jakuza, vagy más? Hiszen itt tényekrõl, és nem egymásról kellene vitázni.
Sokaknak, sok értelmes gondolata van ebben a témában, mindkét oldalról, Néhány fórumképtelen flémer miatt felesleges zárni a topikot.
http://www.freetvmaci.info/
A topik zárható valóban. Erre a színvonalra ott a gumiszoba.
(jelzem termeltünk megint jakuza baromsága miatt 2-3 hsz-t egy zárható topikba ahol már csak a személyeskedés megy)
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ezholisvan? ne legyél már félkegyelmû...
senkiházi hazudós warezhuszár vagy és még te próbálsz mocskolódni?
Nooooooormááááááááális?
Amugy lenyegtelen, az egesz makulatlan lelku mind, sosem lopott, sosem hazudott stb ezt elo is adjak, ha pedig begenek, probalkoznak mindennel. 😄
Foleg gazgoblin erdekes ficko ott kunyeralja a masik topicban a cracket es dumal itt. Eleg szanalmas. 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Viccet félretéve: aki a társasági életet játékok miatt hanyagolja, mélyebb problémákkal küzd, s ezeket rendszerint nem a játékok okozzák... Mi nem vagyunk ilyenek, Istennek hála. 😊
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Amugy kulonben is, Xboxos mit dumal itt, aki eladja a Fosboxat es a fosboxara kevesebb jatekot adnak el mint PCre ? 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Neked mi a mai kifogás? elromlott a fényképezõgép?
Forza.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Meg emellett én mással is játszok, pl il2-vel. Na az tényleg függõséget okoz, mert pár nap után repkedés nélkül valami fura érzésem van, hogy hiányzik a messzerem 😄. Persze nem tolom azt se egész nap, hiszen pár óra alatt is le tud fárasztani bárkit, ugyanis vérszimulátor, szóval igényel egy csöpp koncentrációt.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
*Nem, nem kizárólag a Nintendo gépeire gondolok.
Gaming is believing.
Gaming is believing.
Gaming is believing.
(bármibe fogadnék h ez a sok önjelölt apehes ott anyázott (jogosan) a tévé elõtt, amikor hirek szerint a parkolotársaságok a régi parkolocetliket kérték számon)
Forza.
Na azt 100as szöggel kivert pékapáttal kell tarkónbaszkodni.
😄DD
fotográfik kolomp edisön :D
Egyébként 12-t játszottam kb végig ezek közül, bár sok multi van, fõleg olyan amit csak amiatt szedtem le, single-be bele se kezdtem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
2 és fél év alatt ~ 80 gamet próbáltam ki, most akkor gamer vok ? =|
Amúgy ha minden jól megy, hetek kérdése, és nekem is lesz Xbox 360-am. 😊
Gaming is believing.
Gaming is believing.
😊))))
fotográfik kolomp edisön :D
Nem mondom, hogy rossz a konzol, azt állítom, hogy nélküle is lehet nyugodtan játszani, sok szempontból kényelmesebben, és nem feltétlen drágábban.
ui; Hadd ne kelljen számláznom, meg fotóznom, oké? 1; Semmi kanalam hozzá, 2; Ha nem hiszi valaki, az nem feltétlen engem minõsít!
http://www.freetvmaci.info/
BTW: pont ezektõl a 10 órás játékoktól lehet igazán kiégni mint a Bioshock, HAlo, Viva Pinata etc...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF