A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
<#eljen>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Chocho
Nekem a Spore nem tetszik. Láttam, annyi elég is volt. Valahogy a Sims-eket sem szerettem. A Sim City-t meg már a 3000-nél meguntam. 😊

Gaming is believing.

Chocho
Egyszerûen azért van így, mert Carmack már évek óta mondta, hogy õ mennyire szereti a Box hátterét. Nem az a fajta, aki eladja magát. Csak hû a szavához. Ezt tisztelem benne. Jó lesz a Rage, tök mindegy, mi az elsõdleges platformja. Akkor sírhatna csak a szánk, ha only-box lenne. 😉

Gaming is believing.

[Jakuza]
Spore-t pedig istenittik.
Bar nem mindenkinek jon be az ilyen mufaj. Majd kiderul milyen lesz a King's Bounty vagy a Fallout 3

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

magus
mármint san andreas, nem vice city

magus
hááát, mostanában egyre-inkább arra jutok, hogy nincs...

van egy, azaz egy darab cég, aki értékelhetõ játékokat ad ki, a Blizzard.
A többi, akiket régen szerettem, azok mind mind elbaszták
gothic1-gothic 3
simcity - spore
settlers 2 - settlers 5 (vagy melyik a legújabb)
gta 3 - gta vice city

ezek mind epic failek az én szememben : (

Lammer
IGEN MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG!!!!!!!!!!444
(ha ezt akarod hallani egy altalanos nem feled celzott levezetesbol, akkor igen MEG!)

btw! HOL A KEP?

UUUU
Kár erõltetni, még most sem ismeri be a tévedését csak terel.
Annyit kellene csak leirnia, hogy igen hülyeség volt az elképzelésem, nem felelt meg a valóságnak.
Dehát erre is alkalmatlanok.

[Jakuza]
Ne terelj, megbukott vagy sem ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Lammer
az elmeletem meg mindig nem bukott meg! hisz ha eszrevetted VOLNA, akkor mindent "mivanha" stilusban irtam! a retardalt haverodnak irtam vissza folyamatosan, hogy megertse, hogy ezt is meg lehet csinalni 😉
JANEM! AZ BURKOLT TAMADAS!!4444444444444
tehat igen megbukott, te nyertel! ugy is ezt akarod "hallani" hat en megadom neked! (LOLszanalom 1.3beta5)!

amugy ne retestesztazzal, mert nalad mar legalabb 600 meteres... hol a kep a kozelebbi ánrííílekrol?

[Jakuza]
Ne huzzuk a retestesztat, az elmeleted a marhasagrol megbukott vagy sem ?

Lammer
en aztan nem estem el semmin...

mindig elore leirtam, hogy felteteles modban jatszom(azt hittem egyertelmu, hogyha elore kozlom, hogy elmelet azzal NEM SERTELEK MEG! HAt tevedtem!), az hogy te jo magyar modjara egybol TAMADASNAK veszed az elore lekotott "mivanha" stylet azon meg mar nem lepodom meg 😉

(amugy a kephez meg mindig nincs koze!)

wedge31
Akkor azt minek nevezed hogy az xfos lett a fö fejlesztési platform a rageban ?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Flórika
Netrõl vásárolok. Ruhákat is. Se idõ, se kedv a boltba járogatáshoz. Még valami...? ;DDD

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

Chocho
Nem is fekszik le senkinek. 😊

Gaming is believing.

[Jakuza]
Aham, a felteteles mondatszerkezetet meg en fogom kitalalni nem ?
A mondatokat amiket irt kijelento mod. Nem azt irta, hogy talalhatott volna kanadai edzot, hanem talalt. Nagy kulonbseg. Raadasul jol be is egett, mert itt probalkozott jo hosszu ideig, hogy megmagyarazza azt amirol fingja nem volt.
Ez volt a csuszos banahej, amin csunyan pofara esett.

Chocho
Ja értem. Köszönöm a felvilágosítást.

Gaming is believing.

wedge31
Nekem az egészbe carmack fáj a legjobban azt gondoltam hogy ö sose fekszik le a microfosnak sajnos tévedtem.

Neme.
A megatextura lényege, hogy le van tárolva a teljes egyedi mintázat egy nagyon nagy (mega)texturába. Ez sok háttértárat igényel, de a hírrel ellentétben nem nyirbálnak semmit a játékon, csak 5 helyszínt egybeolvaszottak 2 nagy területté, ami Xboxon 2 dvdnek felel meg.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Chocho
Igen, ezt értem, de nem arról volt szó, hogy nem is kell majd nekik hely, hisz konkrétan nem is lesz olyan, hogy textúra? Vagy csak rosszul emlékszem?

Gaming is believing.

Chocho
Nem. Arról volt eddig szó, hogy az Xobox sima DVD-jének kapacitása nem elég a textúráknak. Milyen textúráknak!? Én arról beszélek, hogy a Tech5 nagy dobásásának éppen a végtelen felbontású és mennyiségû textúrát szánták. Hisz nem is lett volna külön olyan file. Mindent kiszámoltak volna, egyenletek segítségével. Érted?

Gaming is believing.

Lammer
ENNYI!

KOSZONOM! <#eljen>

Nem a kiszámítással van a baj, hanem a tárhellyel.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Győri Devi
"oke! jatsszunk el az elmelettel!" igy kezdte az egészet de ne zavarjon

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

wedge31
Pont ez az hogy a pc-én képes lenne rá dehát ugye a pénz beszél és a gagyi xfos-hoz muszáj alkalmazkodni.

Lammer
Te komolyan nem vagy normalis!

MINDIG ODAIRTAM, HOGY ELMELET!!!!!!!!!!!!!! B+

"
(diszklémer: meg mindig feltetelezes es elmeleti jatek!)
"
es ehhez hasonlo hint: DIREKT AZ ILYEN KOTEKEDO MAJMOK miatt irtam kulon oda 😉

Sosem allt szandekomban gyanusitani, csak a retardoknak kellett elmagyarazni, hogy azt is meg lehetne cafolni...
azt, hogy te belemagyarazod, hogy ez "burkolt gyanusitas" akkor nagyon sajnallak!

nem vagy veletlen politikus? 😉

Chocho
Amúgy ezen meg kár kiakadni. Ahogy azok a képek kinéznek, nem hiszem, hogy bárkinél is komolyan futott volna a játék maximum grafikai beállítások mellett. Annak idején a Doom 3-at se sokan játszották Ultra High-on. 😊 Arra leszek kíváncsi, hogy emellett hogy szerepel majd a PS3 változat. Lévén Carmack azt mondta, hogy õ a box egyszerûbb programozhatóságában szélesebb perspektívát lát.

Gaming is believing.

UUUU
Nem inkorrekt olvasd magad vissza, 4 hozzaszólasod szólt arról, nyakatekerten, beleburkolva a hazugság vádját, hogy mit is csinált valójában. Hiába is proóbálod most már jó szinben feltüntetni a vitát.
Egyszerûen nem volt igazad, amit most már nem is akarsz elismerni.
Ennél szánalmasabb dolog nincs is, amikor kiderül, hogy minden okoskodás alaptalan, még azok után is próbáljod a dolgokat szépíteni.

Chocho
Én egyet nem értek. Anno mikor bejelentették a Tech5-ot, az volt benne a nagy oltás, hogy mindent kiszámolt (a textúrákat is), és ezért nem volt két egyforma pont a játékban. Most akkor nem is így lesz? Jó, nyilván az szinte teljesíthetetlen erõforrásokat igényelne. Viszont akkor a motor most nem is képes rá?

Gaming is believing.

Lammer
ki szopott? hol egtem le?

te nagyon szerencsetlen!

vilagosan leirtam minden 1es levezetesnel, hogy nem gyanusitom a szemelyis+iwiwes balheval!!!! csak belementem a te veled folytatott ertelmetlen elmeleti levezetesbe!

nem gusztustalan egy kicsiket, hogy kiragadsz egy mondatot a logikai levezetesbol????

SZANALMAS es INKORREKT egy csoppet, nemde? 😉

UUUU
Szerintem aki jó nagyot szopott ezzel az csak te voltál.

"TALALT(NEM KITALALT!) 1 edzot "maganak" ENNYI SEMMI TOBB ES UTANA IRTA BE AZT A SZAJBATEKERT HSZT, hogy jo legyen... ENNYI!"

Akkorát röhögtem, amikor belinkelte a képet és jól beégetett téged ember, hogy megfájdult a hasam. Miközben elrévült tekintettel a marhaságaidat hajtogattad.
Mondjuk ennyit tudsz, esetleg még annyit,hogy ami neked nem tetszõ az talmi dolog.

wedge31
Hagyjuk már inkább ezt a eldönthetetlen vitát ,inkább szidjuk a konzolosokat ,például ezért :

" Elsõ alkalommal, mikor tárgyalásra került a Rage megatextúra technológia és idSoftwareék megemlítették, hogy X360-on kettõ egész darab DVD-n helyezik majd el a játékot, kérdõjelek merültek fel, hogy akkor mégis mennyire mega meg végtelen ez a sok textúra?

Tim Willits korrigrálni kényszerült emiatt korábbi kijelentését. Sajna nem kuncoghatunk a bakiján, mert a következmények eléggé gyászosak. Fõdizájner Úr beismerte, hogy nyirbálják a játékot ezerrel és a tervezett öt nagy helyszínbõl már csak kettõt tudnak beletenni az Xbox360 vérkevés tárolóhelye miatt. Az X360-on 6-8 GB helyük van kipakolászni a fájlokat. A PS3 már 25GB-ot kínál.

PC-n természetesen korlátlan az installálható játékméret. Ennek következtében fájó döntésre szánták el magukat: X360 méretére kell zsugorítsák a teljes játékot és ez a többi platformot is megcsonkítja textúraméretileg és mennyiségileg. Willits koma védekezett azzal, hogy a meghagyott két helyszínbe beleömlesztik a tervezett öt nagy pálya teljes anyagát, ám ez eléggé gyenge érv. Azért Megatexture a technológia, hogy öt nagy pályán keresztül gyönyörû, egyedi és változatos grafikákat láthassunk. Ehelyett most MegaZanza lesz.

A wasteland történetét kényszerültek megnyirbálni az X360 tárolókapacitás miatt, így képtelenség a "nagyobb" verziót kiadni PS3-ra és az "óriás" változatot PC-re, mert utóbbiak nem léteznek már az X360 régi DVD formátumának köszönhetõen.. "

Hardwired

Köszi microfos<#levele>

Lammer
Ezt te nem ertheted!
milyen 1 perces kep a jatekairol olyan alakzatban amit lehetetlen, hogy "kidobja" a google? NEEEM az tul egyszeru lenne...
igy meg magyarazhatod a fogyateknak, hogy hiaba linkel esetleg igazi szemelyit, ad1: nem erdekel senkit, ad2: az kurvara nem bizonyitja, hogy eredetiek a jatekai ad3: veletlen ha belemesz egy total fuggetlen artatlan elmeleti jatekba, akkor meg vagy belyegezve, meg a "masik" oldalon allsz! (LOL!) komprende? -.-
johat, retardok mindenhol vannak 😉

Googleból ezer ilyen képet linkelek.

Ha már beígérted, kezdheted 😊
Neme.
Van ott egy második és egy harmadik mondat is.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

UUUU
És ki garantálja a névtelen számlákat, hogy az õvék. Googleból ezer ilyen képet linkelek. Ráadásul hány valójában az õvé ? Hány az üres doboz, vagy a filmes doboz köztük, mint pl Istencsászár A kukorica gyermekei 1-2-3 része vagy a többi film amit úgy tüntetett fel mint ha játék lenne ?
Szóval ez ami kevésbé lesz biztosíték az ilyen idióták számára, akiknek személyit kell linkelni, különben összeesküvést szimatolnak. <#hehe>

Lammer
johat ezt a no"k nem erthetik meg... :p mi sem ertjuk mi a fenet tudtok orakat elb@szarintani kirakatok elott (ruhaprobalas eniván?)... :p

Lammer
egy jo videokartya meg me'g dragabb :p

Neme.
Akkó valamelyik vérpisti vegye úgy, hogy neki címeztem. 😄

Bucser
Na unom már ezt a baromságot.

Új téma. szaraszoniszarapéesháromszarazikszbokszésamájkroszoft mert drága.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

wedge31
Gözöm nincs miért nekem cimzed ezt a hsz én minkét félen reggel ota röhögök , talán olvass vissza.

Neme.
Aki tudna számlát mutatni, már rég megmutatta volna, vagy már meg is mutatta.

DanielT ezen felül úgy emlékszem, felajánlotta, hogy átrendezi a gyûjteményét egy általatok kért alakzatba. Kértetek valamilyen alakzatot?

Bucser
Így igaz. De a bizonyítéknak kapcsolódnia kell a témához nem?

Ezért készül a kp úgy hogy látszik a topic fejléc bejelntkezve. ezzel senkit nem érdekel senki valós személyazonossága ellenben a virtuális igazolva lesz valamennyire.

Hinni meg a templomban kell. aki a mai világban az interneten szavahihetõségre bízza magát gyorsan át lesz baszva...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

wedge31
Totál rosszul látod pont hogy a szavahihetöségröl szól az egész.
Egyik fél sem hisz a másiknak bizonyiték nélkül.

Flórika
Amúgy meg, srácok, ha már így összehasonlítgatjátok a gyûjteményeiteket, a farkatokat vajon mikor fogjátok összemérni?!<#gonosz1> Kinek hosszabb, vastagabb, stb...? Szerintem legalább annyira értelmes elfoglaltság volna, mint képeket közölni a játékaitokról... <#wilting>

De ti tudjátok... <#whatever>

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

Lammer
jolvan hagyjad!

meg mindig nem fogja fel, hogy tenyleg nincs koze a szemelyinek a szajbatekert guglis kepehez 😄
berak egy szajbatepett kozeli kepet a megnevezett jatekokrol es nincs mirol vitazni! Jakuza igy nyert... a ketkedok meg elkussolnak! ENNYI!
ha kell nevezettek meg melyik resirol csinaljak kozelebbi kepet... 2 perc es megvan... ennyi -.- marha bonyolult!

[Jakuza]
Errol beszelek, allandoan a nagy semmit hangoztatjak semmit nem cafoltak en meg bizonygassak a sok szanalomnak, akik mast nem tudnak egy emberrol mondani, mint hazudsz.
Megyek is Evezni az szorakoztatobb.
A Szemelyi kep pedig most torlesre kerul.

Bucser
Az alap témához semmi köze a szavahihetõségnek.

Ezért mondom, hogy Szalmabáb amit csinálnak.

A szavahihetõségrõl beszél azért, hogy alátámassza azt, hogy õ nem hazudhat. ennyi erõvel, ha egyszer hazugságon kapják akkor már soha nem is mondhat igazat??

Lammer
"(diszklémer: meg mindig feltetelezes es elmeleti jatek!)"

minek kell nekem rontanod ember?
MINDIG ODAIRTAM A SZAJBATEKERT HÁESZEIMHEZ, HOGY NEM GYANUSITALAK SEMMIVEL, csak eljatszok az elmelettel, hogyha alapon! (hogy megertse UUUU is, hogy mirol beszelek)
-.-
igen valszin te vagy az! es? period.

de tudod mit? eddig komolyan semleges voltam! mostmar azert is atallok Danielek oldalara(LOL OVODA 😄)
es ez az egesz szemelyi+iwiwes balhe mit bizonyit? hogy te vagy Toth Csaba? EEES??? aki keresett guglirol egy kepet es felrakta a tarhelyere, hogy eredetik a jatekai?
hmmm?

Bucser
mi lett hirtelen ez a nálatok??

Életemben nem volt konzolom. Max egy Tetris.

Viszont amit állítasz nem támasztja alá a másik állításod. azegész vita nem lett volna ha bizonyítva az elsõ állításod bedobsz egy képet a két kicseszett unrealdobozról.

Csak azért lett vita mert tereltél és elkezdtél itt dobálózni a bátyáddal amihez senkinek semmi köze..

A nyomorék személyi képedet meg vedd ki, mert senkinek semmi köze hozzá.