A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
ez konkrétan mindenben gyengébb mint a PSPs Fifa 2009, hogy miben? fizika, animációk, kidolgozottság, körítés, gameplay, hangok és a többi... nem egy kategória

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

[Jakuza]
Megegyszer a link:

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Oreg kapjal mar eszhez es nezz mar korul a iphone-s jatekok kozott.
Persze gondolom velem ellentetben nem lattal egyet se, max a PSP-det.
El kell szomoritsalak en lattam mindketto es semmi kulonbseget nem veltem felfedezni a minosegi jatekok kozott.
Te abban a hiszemben elsz joember, hogy csak javas telefonos jatekok leteznek. Mint leirtam nezd meg a videokat a youtuben, ha kozeledben nem tudsz megtekinteni egy jatekot.

Itt egy pelda peldaul egy sport kategorias jatekrol, hadd hallgassam mar meg a velemenyedet rola, hogy osszevetve miben is latsz te valami kifogast benne, amitol szarabb lenne egy ilyen kategorias PSP jatekkal szemben ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Totti5
sok választás nem volt a DS a túlárazott árcédula a ketté osztott gagyifeeling képernyõ és a képernyõtapizás miatt alapból bukott kategória nálam, habár arra is összetudok szedni jópár játékot amit szívesen kipróbálnék

aki videójátékra adja a fejét az nem feltéten van tele pénzel, de mégis vannak olyan ismerõseim akik nem úsznak a pénzben és mégis fenn tud tartani két nextgen konzolt teljesen legálisanés...

Dante73
Is-is... Marokkonzolt azért vettél, mert utazol, és az FF7CC miatt vetted pont a PSP-t... Még, ha erõs érv is volt az említett játék, és tegyük hozzá, Te azért erõssen gémer vagy, és jó, ha az emberek 1% ennyire "elvetemült" mint Te, vagy én...
Az pedig már közgazdasági kategória, hogy az, aki sokat utazik, vonaton, busszal, az nem az igazán jómódúak közé tartozik, nagy általánosságban. Így a PSP + az a havi 1-2 játék már sok. (Anyagilag)
Magyarán, a warez nem az ok, hanem már okozat.

Így, most érthetõ az állításom?
(Hozzá teszem, ez nem egy mindenkire érvényes logika, mindössze a döntõ többségre, így kivételek vannak, akár a tényleg hardcore játékosok, akár a fanatikus gyûjtögetõk, stb... de ezekre nem lehet felépíteni egy termék sikerét.)

http://www.freetvmaci.info/

Balumann
Egy dolog, hogy használható otthon is, de otthonra vannak jobb megoldások (mint pl a PS2), de otthonra is általában van mindenkinek számítógépe vagy valamilyen konzolja.
Lehet, hogy megéri valakinek egy hordozható PSP is (nyilván a többfunkció miatt fõleg, hogy lehet videót nézni, zenét hallgatni, ha jól tudom GPS-ként is mûködik egy vevõvel). Viszont ha játékokért is ennyi pénzt kell kiadni, akkor még Nyugaton is nagyon kevésnek éri meg.
Az emberek inkább többfunkciós mobilt vesznek, útközben azokkal is ellehet pötyögni ha kell, ill. videót nézni, zenét hallgatni, stb.

Még az én esetemhez hozzátenném, hogy én a játékok minõségétõl függõen (mégha lenne rá egy jó kis platform vagy kalandjáték, mondjuk Assassin's Creed ami tetszett pc-n), én nem bírnék fél vagy 1 óránál többet játszani. Nekem kell az, hogy beüljek a kényelmes székembe, HDTV-m elé, 5.1 hangrendszer közé kicsit elsötített szobában, és így bele tudjam élni magam a játékba. Telómra sok videót teszek, de akárhol nézem, nem bírom ki hogy ne nézzek oda pl. ha elmegy valaki mellettem a vonaton, vagy ne nézzek ki idõnként (meg ne nézzek meg 1-2 csajt 😛). Zenehallgatás mellett legalább lehet nézelõdni, gondolkodni meg ilyenek.

Totti5
is-is, de az FF7CC volt a legfõbb szempont, mert már rég fájt rá a fogam, hiába az FF7 az egyik kedvenc részem, de annyi jó játék van rá hogy mindig lesz valami amivel elszöszmötölök rajta, és PS1es játékokból is van mit bepótolni, pl FF9et kezdtem el

Dante73
Oké. Így van. HA MÁR MEGVETTED. De otthoni használatra eszébe sem jut megvenni az embernek! Mert ott a box, ott a PS3, ami otthoni használatra JOBB.
Légy Õszinte! TE miért vetted? Mert 1,5 órára van a sulid otthonról, vagy mert olyan jó játékok vannak rá? (Ha jól emlékszem, karácsonyra kaptad, és a másfél órát is Te említetted)

Totti5
Nyilván nem, de az is nyilvánvaló hogy nem csak utazáskor használható egy kézi konzol, annál sokkal komolyabb és érdekesebb játékok vannak rá hogy pár perces vagy órás utazáskor vegye elõ az ember, megállja a helyét otthoni használatra is, és használják is, mert tartalmas játékok jönnek ki rá és nagy nevek, kiváló minõségben.

Dante73
Csak a vita sokkal korábban indúlt, és arról szólt, hogy miért nem fogynak a játékok.

Totti!
Nyilván a mobiltelefont is az otthonülõknek találták ki, akárcsak a mobil konzolgépet.... Azért hordozható, hogy otthon használd... Nyilván....
Japánt pedig ne keverd ide, az egy egész más kultúra, más életviszonyok. Példának okáért, ott az is vonattal jár, aki egyébként megengedhetné magának a kocsit, ugyanis kevés a hely. Másrészt ott másként állnak ezekhez a kütyükhöz, mint Európában, Amerikában...

CS@
Persze ez így igen egyszerû és logikus.
Azt azért hozzátenném, hogy elsõ(sokadikra se 😊 olvasására „nem egészen” ez a fajta megfogalmazás jött át a nekem címzett #11896 –ból 😊

Totti5
Mond ezt a 2 millió japó pistinek akik elõrendeték a Dragon Quest IX-et DSre...

Dante73
Azt mondtam, hogy átlagpistinek SOK a havi 10-20 ezer, ezért warezol, ->Nem fogynak a játékok.... Egyszerû logika, könnyen követhetõ.

CS@
Olvastam. Sõt az eddigi fejleményeket is olvastam, amiben a téma kicsit átterelõdött egy iphone Vs PSP be.
De mostmár végképp nem értem az említett érvelésedet. Akkor most szted ÁtlagPistinek, aki megkapta ajándékba a PSP –t, havi 10-20k ba vannak a játékok rá? Vagy warezol és emiatt nem fogynak a PSP -s játékok? Mert sztem a kettö üti egymást.

Totti5
Annyira személyeskedek mint te, semmivel sem többet. Neki nincs rá szüksége, neked nincs rá szükséged és akkor most már meg is szakérted hogy kinek van rá szüksége, mire használja, mikor és hogyan? mert te azt próbálod hangsúlyozni hogy csak utazásra jó, ez egy nagy marhaság!

Dante73
Most erre mit mondjak?
Személyeskedsz, ahelyett, hogy az agyad használnád...
Baluman írta le pont elõtted, hogy értelmetlen a készülék, egy nem HC gémer számára, és a mobiljával váltja fel....
De nyilván, én vagyok elvakult....
Le kellene venni a gémer szemüveget...

Totti5
te vagy a pártatlanság bálványa, az igazmondó orákulom, a mindentudó, aki a PSPt megszakérti, de életében nem látott még olyat...

Balumann
Érdekes ez a PSP dolog, nekem pl. semmi értelme nem lenne, hogy annyi pénzt kiadjak rá. Ritkán utazok, ha utazok akkor inkább zenét hallgatok, olvasgatok (rárakok vmilyen olvasmányt a k750i-mre), ha nem egyedül vagyok akkor meg beszélgetek.
Ha jól láttam, drágább egy PS2-nél is, tehát ha nem akarok máshol játszani, akkor pláne nem éri meg. A sulimban legalább 3 embernek volt PSP-je, mind eladta 2-3 hónapon belül (pedig nekik sokáig tartott az út, nem Pesten kívülrõl jártak be). Kb. 5 játékot láttam rajtuk, nem nagyon gyõztek meg (persze hogy nem, mivel fõképp taktikai FPS meg szim. kedvelõ vagyok, és többjátékosmódban szeretek játszani).
Ráadásul nem is kényelmes szerintem azzal játszani.

Dante73
Te egy iszonyat elvont HC gémer szempontból nézed a dolgot. Fel kell világosítsalak, hogy az emberek DÖNTÕ TÖBBSÉGE nem ilyen elvakult, mint Te...

gazgoblin
Tényleg Wii vs HD konzolok-ra kell lebontani mindent?

kb. mintha Crysis vs. Sims eladásokról vitatkoznátok.

Pusztán olyan vonatkozásban van értelme a wii-t megemlíteni PS3-al és boxal kapcsolatban hogy mire fognak váltani majd kózuálok ha megunják.

"Persze hogy nem akarnak a PS3-ra fejleszten",

porotlás =/= fejlesztés. Van elég belsõ fejlesztõje a sonynak nem szorulnak moneyhat-re.

"nevetseges az ara"
"nincsenek hozza igazan jo jatekok atvagtak a palankon a PS fanokat"

LOL hát ezt hadd döntse el mindenki saját maga, köszi...
Szerintem a Wii ára nevetséges mert nincs rá szinte semmi HC cucc.

Amíg shovelware jön csak a Wii-re és nincs rá semmi épkézláb nagyköltségvetésû cucc addig szerintem inkább felejtsd el a wii-t...

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Dante73
Úgy látszik, nem olvastad a vitaindító hozzászólást. Arról volt szó, miért nem fogynak a játékok PSP-re. Úgyhogy pont most támasztottad alá az érvelésem...

Totti5
a magad álltal kitalált és elképzelt hülyeségeket szajkózod, tényleg nincs értelme ennek... én tényeket írok, te meg teóriákat, netán PSP piackutatással is foglalkozol?

Dante73
Én a magam részérõl abbahagytam a vitát...
A mondanivalóm lényegét nem érted ugyanis. Jössz a grafikával, játékmenettel, mikor köze nincs a dologhoz.
Azt kell mondjam, neked anyuci megvette, és elvagy vele, oké. De aki nem ennyire gémer, mint Te annak ez nem szempont. Mikor választani kell, hogy iPhone, Omnia, VAGY PSP, (utazáshoz) akkor összeadja az ember, és rájön, hogy hosszabb távon olcsóbb a multifunkci, ráadásul sokkal több dologra használható.
Ha most sem érted, akkor sorry, én belefáradtam, hogy ugyan azt leírjam 101. alkalommal is.

CS@
Ja elég nehezemre esik felfogni az elképzelésedet...
De egész biztos úgy van, hogy akinek nem tellik kocsira és csak a vonatot engedheti meg magának, azok közül kivétel nélkül mindenki havi 10-20ezret ad játékokra ezen a gépen(fõleg hazánkban)...

Totti5
te is sok PSP játékkal játszottál... FF7 CCbe 20+ órát nyomtam bele, epic sotry, epic zene, epic karakterek és jó gémpléj, most egy másik RPGt nyüstölök már benne van abba is 8 órám és még sehol sem vagyok benne, és még egy rakat ilyen játék van PSPre, az igényes TPS, akció játékokról nem is beszélve, pl Resistance? vagy az egyedi kis szórakoztató és zseniális játékokról nem is beszékve pl Loco Roco 1-2, Patapon 1-2

PSP egy kézi játékkonzol, igényes és tartalmas játékokkal, ez nem mobiltelefont szint, nem ájfón szint...

Dante73
Eleve, kocsival megyek. Aki csak vonaton engedheti meg magának az utat, annak a havi 10-20 ezer sok játékokra ezen a gépen...
Tudom, nehéz felfogni....

Dante73
Nos, azt hiszem, tévedtem. Ott, hogy egy olyan embert próbáltam meggyõzni átlagjózsi szokásairól, aki az X-360, és PSP mellé, még egy PS3 beszerzését is tervezi... Ha valaki meg van gyõzõdve, hogy ez a "normális" esélyem sincs arra, hogy megértessem, átlagpistinek bõven elég egy iPhone, vagy Omnia játékra - utazáshoz, ugyanis magasról leszarja, a kétszer annyi poligont a PSP-n, mert az összességében sokkal drágább....

Ugyanis HC játékos nincs annyi, mint átlagpisti....

Mindenesetre érdekes, hogy csúsztunk bele a marokkonzolok grafikájába, mikor semmi, ill nem sok köze van a témához....

CS@
Van olyan játék telón, amivel szívesen játszanál mondjuk egy BP-Balaton vasutazáson?

Totti5
"Az iphone semmivel nem marad el a PSPtol , a jatekok megutik azt a mercet, mint azon."

😊 nagyon tetszik a meggyõzõ érvelésed, csak kb sosem fogtál a kezedben PSPt és nem játszottál rajta, de sebaj, hidd ezt!

[Jakuza]
Casual elmeny a dontogetes ? Ne nevettessel mar, azert probalkozik a sony is a mozgaserzekelos iranyitassal nemdebar? Ez arcpiritoan elvakult itelet volt, mondjuk nem csodalkozok rajta, hiszen latom a hozzaszolasaidat a konzolos topikokban is, elarul mindent.

Az erintokepernyo is hasznalhatatlan technologia, az a baj, hogy olyan draga, hogy csak ezert nem terjedt el, nem masert, de ha elmesz Japanba egy jatekterembe ledobbennel, hogy ott mekkora kepernyokon is hasznaljak.

MGS next gen konzolra keszult, ne hasonlitgassuk mar egy PS3-ra specializalt jatekot, azonban megjegyeznem a PSP-n is hardcore szempontbol egy vicc.

Kezikonzollal tortent az ossehasonlitas, ilyen erovel en is osszehasonlithatnak egy NASA szamitogepparkjat az en otthoni keszulekemmel, de ez egyszeruen csusztatas lenne, mondjuk te ezt a formulat eloszeretettel hasznalni szoktad.

Az iphone semmivel nem marad el a PSPtol , a jatekok megutik azt a mercet, mint azon.
Azt sem ertem hogyan lehetett osszehasonlitani az Assasin's Creedet a God of Warral ?
Ezt milyen elvetelt otlettol vezerelve hamoztad ki magadbol ? Meg ha azt mondtad volna, hogy Hero of Sparta akkor talan igazad lenne, de meg akkor sem, ugyanis meglepoek a kritikak ezzel a jatekkal kapcsolatban, hogy maguk a kritikusok is a PS2-es God of Warhoz hasonlitjak es nem negativ hangvetelben, hanem mint ahogy egy "telefonos" jatek feltud novekedni egy PS2-shez.

Tehat egy telefonrol beszelunk, ami nem a hardcore jatekosok igenyeit fogja kielegiteni, mint ahogy a PSP sem, inkabb az alkalmi szorakoztatas, hiszen egy marokkonzolrol beszelunk illetve egy telefonrol.

[Jakuza]
En meg csak ugy visszakezbol profan modon megjegyzek erre par dolgot.
Szep es jo a X360 es PS3-t osszehasonlitani, mikozben azt kell mondjuk egyutt nem erik el a Wii eladasokat.
Sot tovabb megyek ez a vona; bevetel szempontjabol visszalepett az elozo generaciohoz kepest, mert az ossz konzol ealdasokat nem am az X vagy a Ps viszi elore, hanem NDS,Wii,PSP etc.
Masik oldal erosen leszalloagon van, olyannyira, hogy ha az altalam megemlitett eladasokat nezzuk hetre lebontva akkor otszor nagyobb eladast produkal a PS3,Xbox,PS2,Xbox vonalhoz kepest.

Jatekok teren is olyannyira, hogy ha az elso tizbe valamilyen Ps3 vagy hasonlo jatek kerul az mar kisebb csodanak szamit.
Teszem azt a mostani heti eladsban 9. 13. es 19. egy egy ilyen next gen konzoljatekanak az eladasa es slussz, a tobbi nds, wii es PSP jatek marginalisan meghaladja oket.Csak peldakent mig Wii Sport Resortbol eladtak a heten 154 ezret addig az elso listara felkerulo PS3 jatek 10849 eladassal buszkelkedhetik Japanban.
Eppen ezert felesleges nezni a PS3 es X eladasi viszonylatot, mert a szep eladasi szamokbol olyan szerenyen teljesitenek, hogy a konzol osszesites nelkul bizony nem is merik leirni a szamokat a konzol fanatikus oldalak.

Persze hogy nem akarnak a PS3-ra fejleszteni, egyszeruen nevetseges az ara, nincsenek hozza igazan jo jatekok atvagtak a palankon a PS fanokat a megjelenessel, az uzletpolitikaja a Sonynak egy nagy rakas fos es sorolhatnam napestig, hogy miert felesleges beleinvesztalni a PS3-ba.

Ez a vonat elment es mar nem is fog visszajonni, mert mire valtozas lenne, addig a konkurensek szazszor befogjak elozni, eppen ezert mar PS4-en kellene gondolkozniuk. Olyan bakit kovetett el a Sony mint amilyet a MS a Vistaval, amit mar csak a kovetkezo generacios termek orvosolhat.

Totti5
errõl van szó, kár is ezt tovább magyarázni, ha neki a mobilos játékok jobbak akkor rá kell hagyni

Totti5
Ha a PS3 árából még faragnak akkor semmi baj nem lesz vele, olyan játékok is fellelhetõek rajta amik nem olyan frencsájzok amit max a PS brand tud értékelni pl MGS. Engem a GoW sem mozgat meg, PSPn bõven elég volt. Uncharted 1-2, Resistance 2, GT, Final Fantasy Versus XIII !!! és talán a KZ2, már elég ok arra hogy egy jó árban levõ PS3ra beruházzak majd év vége fele, jövõ év elején. Természtesen a BOX exek jobban érdekelnek, és a multiplatform játékokat is csak azon.

gazgoblin
Hát aki ki akar adni ennyi pénzt, nem árt ha termékkutat és mérlegel az biztos.

Részemrõl a PS3 árát csak azért említettem meg, mert az egyszeri vásárló az árcédula bûvöletében él, tehát az eladásokra nagyon is kihat.

Az pedig, hogy kinek mi érti meg jobban, más kérdés. Engem ugye Boxon nem érdekel szinte semmi, tehát a jelenlegi árának fele is bõven sok lenne érte. Ízlés kérdése. Mindenesetre egy ócsított slim PS3 normális PS2-kompatibilitással már jól hangzana.
gazgoblin
Teljesség igénye nélkül reagálok itt pár dologra (nem címzem senkinek, használjátok municiónak ahogy akarjátok)

Drága a PS3-om/Box jobban megéri?

Hát én 2007-ben vettem ps2 kompatibilis ps3-at az 576-ban. Kaptam hozzá két játékot meg két kontrollert és
120 ezer volt az ára.

Amikor megvettem, ezeket a elõnyöket néztem:

-eladom a ps2-õt
-nem kell a jövõben asztali BD lejátszót venni
-mivel nem kell megtartani a ps2-õt, és nem kell külön BD lejátszó, kevesebb kütyü meg kábel van a lakásban
-nincs RROD (abban az idõben még volt ilyesmi boxra vastagon)
-erre jönnek az általam kedvelt PS játékok új részei.
-ingyen van a multiplayer.

PS3 kullog a box mögött.

Persze hogy kullog...de nem olyan sokkal, ha jobban belegondolsz.

Box hamarabb jött ki egy évvel és felszedett kb. 6 millió elõnyt.

A mostani elõnye 8 millió környékén van és ez kurva kevés ha figyelmbe veszünk pár dolgot:
-600$ PS3 induló ára.
-Gyengus launch címek PS3-on.
-PS3 mostani ára 400$ viszont boxot kapsz 200$ körül.
-gazdasági (ál)válság.
-Box olcsóbb még a Wii-nél is.
-Nincs warez PS3-on. (ami azért generálna hardver eladást)
-Még mindig nem jött ki a sokak által várt húzócímek folytatása (GT5,GOW III)
-Azt nem tudom hogy a flashelt boxokat is javítja-e az MS vagy nem, de ha nem, akkor a warezhörcsög simán vesz egy új gépet hiszen játékra nem költ.

Szóval PS3 megjelenése óta +2milla elõny a boxnál ROHADT kevés.

Árcsökkentés:

Kéne egy árcsökkenés a PS3-nak ez nem is vitás (mielõtt kipukkan a Wii lufi és a kózüál tömeg más irányba kezd nézelõdni), csak figyelembe kell venni hogy még mindig 400$ felett van a gyártási költsége és 50-100$ árcsökkentés x +10millió eladott PS3 = 0,5-1 milliárd dodó bukta.

Amíg nem csökken a gyártási költség (pl. slim) addig nem lesz itt árcsökkentés szvsz akárhogy kapálozik néhány kiadó.

Fõleg azért vicces hogy néhány kiadó baszogatja/fenyegeti a sony-t mert a PS3 több mint 40%-át teszi ki a HD konzol piacnak. Kidobott pénz, nem portolni PS3-ra. (fõleg hogy warez sincs rá)

Hosszú lett bocsi.

ERõs a hardvere, ez nem is kérdés, de ez a döntögetõs vezetés tökéletes példa casual élményre. Mondjuk az Asphalt4-ben van opcionálisan ujjheggyel tekerhetõ kormány is, talán ebben is. Mindenesetre az irányítás máris összehasonlíthatatlan, és ez kihat a játékmenetre is.

Nem lehet iPhone-on ilyen játékmenetet sem összehozni.

Az MGS pedig hardcore szemmel minden szempontból egy vicc rajta.

A Brothers in Arms telefonon pofásnak számít, de azért ettõl nehéz elámulni. A játékmenet, az irányítás pedig rettenetnek tûnik - a "hagyományos" játékok felõl személve.

Az Assassin's Creed is egyzserû touchscreenes játék, nagyon messze van grafikában a God of Wartól. (Igazság szerint a PSP-t is csak néhány játék használta ki eddig igazán.) Látszik ezeken a spórolás, a telefonfíling rendesen, ha a magamfajta kõkori ember számára döbbenetesen néznek ki.

Egyébként a nagy nevek spinoffjai általában 9.99 dolláron szoktak kezdeni, de idõvel olcsóbbak lesznek a a legjobban fogyó casual játékok pedig 1-2 dollárba kerülnek. Persze létezik 50 dollárnál többe kerülõ játék is iPhone-ra, de az extrém szélsõség.

Ez pedig egy filléres blockbuster iPhone-ra.

NIncs bajom az iPhone-nal, de a potenciális közönség, a játékélmény eredendõen más. Viszont fejelsztõket ettõl még szívhatnak el a PSP-tõl.
Totti5
ok

[Jakuza]
Bogaram hiaba okezol, ez igy van. A jatekok teren egyenrangu a PSP-vel, a kiviheto felbontasa a TV-re nagyobb es a funkcioi ezeszer meghaladjak a PSP-t, mivel navigacios eszkoztol kezdve akar telefonig vagy egyeb masig hasznalhato ellentetben a PSPvel.

Totti5
ok

[Jakuza]
Ne viccelj mar a PSP nincs veluk egy suly csoportban.

Totti5
pofás játékok telefonra, de ezek nincsenek egy súlycsoportban a PSPvel, az irányíthatóság meg egyenes borzalmas, fõleg hosszú távon, ez nem játékra lett kitalálva, max annyira mint egy bármi más telefon, vagy most megakarod magyarázni hogy ez jobb mint a PSP?

[Jakuza]
Nagyon nem vagytok ti tisztaban az Iphone kepessegeivel. Belinkelek egy videot de javaslom menj fel a youtubere es nezd meg a tobbi videot is.

mert beszelhetnek meg olyanokrol, mint az Assassin's Creed, Hero of Sparta,Need For Speed Undercover,Brothers in Arms,Terminator Salvation,Galaxy on fire (durva).
Ja es meg valami ami megkulonbozteti a PsP es DS jatekoktol, hogy a top kategorias jatekoknak sem tobb az ara 5 dollarnal de az atlag inkabb 2-3 ellentetben a PSPvel ahol lehet akar 40 is.

Totti5
MGSt sem, Resident Evilt sem, GTt amirõl lehetett tudni hogy talán készül, de most lett bemutatva hogy valóban és játszható is volt, te tényleg ennyire nem figyelted az E3at?

NecroJoe
Kár hogy egyiket sem az E3on jelentették be.

Necro

Az iPhone lehetõségeit az irányítás is behatárolja. Mármint gyártanak rá annak megfelelõ játékokat, de amikor az akciómûfaj is elkezd rá vándorolni, az elég félgagyi torzszülötteket eredményez.

De éppen ezért kapott nagyobb fókuszt a fejlesztõk részérõl: olcsóbb és gyorsabban elkészíthetõ játékokat gyárthatnak rá, ez biztosabb és gyorsabb profitot jelent.
Totti5
Nehogy már gond legyen a játékkínálat, fõleg azok a nagy nevek vannak rá amik a PS családon nevelkedtek pl Final Fantasy, MGS, Silent Hill, God of War, GTA, persze van egy rakat japó játék, de ezzel nincs is gond, mert van köztük egy rakat jó RPG

Idei felhozatal a legnagyobb nevekbõl meg amiket az E3on jelentettek be

MGS
LittleBigPlanet
AC
Resident Evil
Motortorm
GT Prototable
Final Fantasy Agito XIII
Soul Calibur
Final Fantasy Disidia

Totti5
Értem, ha neked a PSP hasonló színvonalat és szórakozást nyújtana mint egy telefonos java játék, vagy ha ez nam is akkor valami kezdetleges 3d telefonra, akkor nagyon nem vagy tisztában a PSP nyújtotta a lehetõségekkel és a játékkínálattal.

Sose lessz, az 1000 éves játékokat és átültetik és nesze megveheted 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.