A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Nekem legalább sikerült szakítanom valamivel ami nem jó. Sosem tagadtam hogy warezoltam, de nem fogok csak azért a warez mellett kiállni, mert anno én is csináltam, nem vagyok rá büszke, tudatlan voltam.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

dronkZero
Ugyan, mi ezen a magas? Túltengõ egó+ostobaság+gerinc hiánya. Mi mást vársz egy "Istencsászár" nicket választó embertõl?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Totti5
ebbe nem menjünk bele, mert felesleges, legyen elég annyi hogy megvettem mert bedõltem a hypenak, eladtam mert nem tetszett<#kuss>

Nekem például arra sincs idõm, hogy a kedvenceimet újrajátsszam.
Dante73
Én hol ítélkeztem? Pont ezzel van a bajom. Hogy Õ ítélkezett, mert neki "elvei" vannak, ami -mindannyian tudjuk ebben a topikban- a sorozatokra, filmekre, zenére már nem áll. Csak a játékokra. Azokra is csak azóta, mióta konzolt vett. Mert Õ vallotta be, itt, ebben a topikban, (hadd ne kelljen megkeresnem) hogy míg nem volt konzolja, warezolta a játékokat is... Ha ítélkezésnek hangzott is, amit írtam esetleg, ezek után valahogy nem csodálom.
Bár az ítélkezésem kimerül annyiban, hogy csodálkozom egyet, mert nekem ez a hozzáállás már magas....

http://www.freetvmaci.info/

dronkZero
"de csak azt adom el amivel nem fogok többet játszani"

Ja. Csak az elõbb még azzal villogtál, hogy nem dõlsz be a hype-nak. Namost ha van egy játék, amit megvettél, egyszer végigjátszottál (vagy nem, mert meguntad félúton), aztán eladtad, akkor bedõltél-e a hypenak?

Be, kõkeményen. Vettél egy olyan játékot, amivel nem akarsz játszani. Csak magadat vered át, ha azt mondod hogy nem. Persze innentõl kezdve érthetõ, hogy -akár a kiadók kárára- minimalizáld a veszteséged. Csak ha ezt csinálod, akkor hol az az erkölcsi magaslat, amit magad alá képzelsz, amikor osztod az észt?

Én csak harmadik személy voltam ilyen helyzetben, így csupán megveregetni tudtam a "bátor vállakat". De itt most nem az a lényeg, hogy én mit tennék meg, hanem arról, hogy fölösleges másba azért belekötni, mert egy elveivel össze nem férõ dolgot nem tett meg a rokonának. És itt egy játékról van szó (a 120-ból), nem arról, hogy az üldözõi elõl nem bújtatta el, vagy nem adott neki inni szárazság idején. Talán fölötte sem kellene ítélkezni emiatt.
Dante73
Én már voltam hasonló helyzetben, és nem húztam le. Te sem tennéd. Lehet, hogy most azt hiszed, de ott, abban a helyzetben rájössz, nincsen jogod ítélkezni. Maximum segítõ kezet nyújthatsz, ha olyan mérvû a dolog, hogy szükséges.
2; A gyereknek értékrendet kell átadni. Amibe nem fér bele a warez, való igaz. Viszont (nálam) az sem fér bele, hogy hagyjon magából hülyét csinálni, viszont gondolkodjon. És aztán Õ hozza magában közös nevezõre a dolgokat. És döntsön aszerint. Ha ez azt jelenti, hogy töltöget, töltögessen....

[Jakuza]
Igen es itt kanyarodtunk vissza ahhoz a tetelhez, hogy az elonyoket amiket allitolag a kiado elvez, meg sem ugy van, hanem elsodleges cel a oncelusag. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

dronkZero
"de 100%ban fóliás játékokat veszek abból a pénzbõl, ahogy a többség is igy teszi..."

Ehehe, peeersze. Kognitív disszonancia bejátszik elég erõsen... Látom az nem zavar, hogy ez fizikai képtelenség, ha a többség 0% használt szoftvert venne, akkor nem lenne kinek eladnod a stuffot. Nem baj, nem is vártam tõled többet... A vallási fanatizmus fura dolgokat tud mûvelni az ember agyával.

Egyébként meg tökmindegy, elvi dolgokról beszéltünk. Teljesen mindegy, hogy te 100% eredetit vásárolsz, abban a pillanatban, amikor eladtad, kiesett bevételt produkáltál a kiadónak, mert _aki tõled megvette_ nem vett saját, különálló példányt, nem növelte az eladásokat. Innentõl kezdve ez ugyanott van erkölcsileg, mint a warez.

Sõt, még rosszabb is, mert te haszonszerzés céljából követted el a szabálysértést, effektíve kõkemény magyar valuta ütötte a markodat.

Szerintem pedig mindenki eldönthweti, hogy mi az, amit helyesnek tart, és hogy tesz-e kivételeket, és kik kedvéért teszi azt. Én ha drogot találnék az unokatestvéremnél, megfognám és lehúznám a WC-n. Ha majd lesz gyerekem, nem fogom engedni warezolni sem. Mert családgyûlölõ vagyok.

A warez viszont jogilag bûncselekmény, nem szabálysértés.
Totti5
"Csak végigjátszás után eladod, ha nem tetszett eléggé"

eladom és veszek újat, de csak azt adom el amivel nem fogok többet játszani, de 100%ban fóliás játékokat veszek abból a pénzbõl, ahogy a többség is igy teszi...

dronkZero
Nem, te nem nyalod be. Csak végigjátszás után eladod, ha nem tetszett eléggé. Kit akarsz te átverni? Látom magadat sikerült, legalább.

Véleményem szerint meg annyi a különbség, hogy én nem járatom meg benne a pénzem. Te ugyanúgy kikerülöd azt, hogy a kiadóknak/fejlesztõknek hasznot termelj, csak az elbaszott felsõbbrendûségtudatod ezt jótékonyan elfedi.

Totti5
hol írtam két accal? azért csináltam mert a Totti5 nem volt foglalt, akkor meg már ez legyen, ne az ICS. Hol írtam ide két accal mióta megvan? sehova, máshova? nem, csak a házigazdaságra használom a 360ba, remélem sikerült felfogni azzal a parányi agyaddal!

[Jakuza]
Hulye ? Bocsi de nem en vagyok az ,hanem aki igy akar elonyhoz jutni egy forumban. #11689

De lebuktal szal menj es regisztralj meg vagy 5 accountot es azokkal is kezdd itt osztani a nemletezo eszt.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Totti5
milyen két account te nagyon hülye? erre már nem lehet mit mondani...

[Jakuza]
Felesleges inkabb bejon ide ket accounttal, hogy hatha nem vesszuk eszre, hogy sajat magat megakarja erositeni a nemletezo igazavol.
Ilyen emberrel felesleges is szoba allni, hiszen mar ebben sem fair, akkor masban miben is lehetne.
Csak ures szajtepes a semmi mogott amit eload. Egyaltalan nem lennek meglepve, ha tobb warez lenne a gepehez mint barmelyikunknek itt.

[Jakuza]
Aki itt magyarazkodik az csak te vagy.
Leirtuk a fogalmat az eltulajdonitasnak, bezzeg te becsesen atlepsz a szofvercsereberelgetesen, amikor az ha a kiado megkarositasarol beszelunk semmiben nem kulonbozik attol, hogy valaki szoftvert tolt le es nem fizet a kiadonak.

Hovatovabb ismerek nem egy olyan konzolost aki az eleteben nem vett meg szoftvert, vagy warezol, vagy a geppel egyutt kapott jatekait cserelgeti.
Vagy teszem azt itt van Daniel baratunk esete, aki ide beter adja az artatlant, hogy a warez milyen csunya dolog, mikozben ott magyarazza el a mokusnak,es a PC-sek milyen aljasok, hogy igy meg ugy irdd meg a lemezt utana mukodni fog, majd megjegyzi, ha nem menne majd segit. 😄
Ilyenek ne akarjanak engem meggyozni arrol, hogy mi a helyes.
Ez az alszentseg netovabbja.

Totti5
ti csak kibúvókat kerestek és elégedetlenkedtek... rossz ezért azért amazért, a szemét kiadó, a köcsög fejlesztõ, a szar játék és lehetne sorolni még azokat amikkel baj van, baj minden, de vgül mindig arra megy ki a játék hogy a warezt valamilyen szinten "jó" dolgonak állítsuk be, mert szükséges, mert a vásárló értelmi fogyatékos, mert beveszi a hypot ( gondolom te meg te meg te, mert én nem ) és õ jár rosszul stb...

Totti5
mivel te nem konzolon játszol azt felejtsd el, köszöni megvan

pécén olcsóbbak a játékok, legyen 7 k egy új játék ( vannak 10ért is fõleg EA játékok ), de álltalában 10 alatt van pár ezerrel, tehát te 7 kért kapsz meg egy Mass Effectet, ami egy végigjátszásra 20 plusz óra bõven, tényleg szemét egy rendszer ez, 7kt elköltesz egy élelmiszer bevásárlásnál...

dronkZero
Hát, mi legalább megpróbáljuk megtörni a dogmatizmusod, megpróbáljuk gondolkodásra késztetni az agyad. De te aztán megint csak elmantrázod 666szor, hogy "A warez rossz, a warez bûn, a warez az ördög mûve", és ezzel vissza is állt szemedben a világ rendje.

Mi meg csak szánakozva mosolygunk, megint.

Totti5
magyarázkodás, újra és újra...

[Jakuza]
Te latsz valahol leirva olyasmit, hogy a warez jo ?
Szerintem senki nem jegyezte meg azt, hogy lopjunk mert az a tisztesseges.
Szoval ne akard itt beallitani magad a martirnak ismet. Ellenben tuti, hogy te is elkovettel mar olyan dolgokat, amik mondjuk szabalysertesnek mondhatok, mert ki nem, hiszen nap mint nap kovet el szinte mindenki.

A rendszer a rossz, ahol a kizsakmanyolo kizsakmanyoltnak akarja beallitani magat, ahol nem lehet ellenorzoszerep a warez es mindent elkell hinnunk, amit elakarnak adni nekunk nagy csinnadrattaval.
Mi ez ellen tiltakozunk ahelyett, hogy beallitanank magunkat makulatlanoknak veled ellentetben.

Totti5
a warez jó, én vagyok a szemétláda, öröm volt újra társalogni ezekrõl, mindig visszaránt a földre a pécés pöcegödör a warezazjó szemlélet

Dante73
Nem véletlen hasonlítottam a tudáshoz a szoftvert.
A természete olyan, hogy ... mindenkié.
Míg egy autó tárgy, ha elviszed, ott marad az üres parkolóhely, addig egy szoftver után nem. Korlátlan számban reprodukálható. És mint ilyet, nem lehet ellopni...
Ott a gond, hogy a jelenlegi értékesítési rendszer elavult.
Sokkal értelmesebb lenne egy olyan rendszer, amiben nem lehet lopni. Egyszerûen azért, mert ki kellene fizetned a dolgot, átalánydíjban.
Én most 3500-at fizetek a netért. Szívesen fizetnék mondjuk 6000Ft-ot, (Az plusz 10Euro) ha korlátlanul, ingyenesen szedhetném le a tartalmakat a gyártója honlapjáról. Ezt meg lehetne oldani konzolon is, és akkor a forgalom után kapnák meg a pénzt a termékek gyártói, az elõadók, mûvészek stb... Mert a jelenlegi rendszer velejárója a warez. Elkerülhetetlen.
Nem fogok szégyenkezni miatta, hogy míg én hajlandó vagyok, normális, emberi árat fizetni, addig pár maradi ember miatt, aki ragaszkodik a régi, elavult rendszerhez, a többszörös árat fizessem... Persze, megfizetem, ha úgy ítélem meg, hogy megérdemlik. De nem vagyok hajlandó magam emiatt bûnözõnek tekinteni, és a kocsilopásos hasonlatot pedig egyenesen kikérem magamnak!
Itt ugyanis nem én vagyok a hibás, hanem néhány kapzsi kiadó, aki sikeresen elhiteti a tömegekkel, hogy Õ az áldozat. Pedig nem.... Õ a vámszedõ, akinek leáldozott, csak nem akar a húsosfazék mellõl odébbállni.

Ahogy Te nem akarsz fizetni, a kelleténél többet az egyetemi tanulmányaidért, úgy én sem akarok a kelleténél többet fizetni egy szoftverért, amit 5 percig használok....

[Jakuza]
Az is illegalis ha egy szolloskert mellett elsetalva "megdezsmalod" a gyumolcsot. Semmiben nem kulonbozik tole, meg ha egy alfogalmat krealtak a jogvedok egy adott termekre. Teszem azt az is illegalis ha serdulofiucska letedre egy nadszalra kotott damillal es horoggal, engedely nelkul akarsz horgaszni akarhol, "lopva" a sneciket.
Az is ha leejtik elotted a penzt es nem adod vissza a jogos tulajdonosanak inkabb zsebreteszed. Az is ha egy penztaros 10000-es bol ad vissza neked mikor ezrest adtal es nem szolsz neki, inkabb zsebrerakod.

De visszaterve arra, ahol tereltetetek elobb a inkabb fejlesztoknek fizetek dologra.
Vajon miert van az, hogy hogy inkabb cserelgetitek a jatekokat, minthogy kifizetnetek a "FEJLESZTOKNEK", hiszen azzal is megkarositjatok oket, mivel kevesebb termekuk fogy igy nem biztos hogy fent tudnak maradni a szoros versenyhezlyzetben.
Itt latszik a magyarazatokon az alszentseg, mintha egyesek itt mint irtam patyolattisztanak allitanak be magukat.

Mon a letöltést nem büntetik max akkor ha pénzt csinálsz belõle

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

dronkZero
Attól még, hogy sokszor leírod, nem lesz igaz. Szabálysértés, maximum. NEM bûncselekmény. A lopott autónál _kár_ keletkezik, a jogosulatlan használatnál legfeljebb elmaradt bevétel.

De gondolom az ilyen apróságok nem zavarnak.

Szal ha már ilyen kurvára idióták vagyunk, és a törvények betûje szerint szeretnénk élni, akkor az legyen már tényleg a törvény betûje szerint, ne aszerint, hogy _mit képzelünk el_ a törvényekrõl...

Ez, amit mûvelsz, így, ebben a formában tömény ostobaság, tájékozatlanság, és rosszindulat. Büszke lehetsz magadra.

Totti5
azzal hogy letöltötte már illegális dolgot tett, azzal hogy nem sikerült elindítania olyan mint ha egy autót feltörsz és ott ülsz benne, de nincs kulcs és nem tudod bekábelezni sem... ettõl még a bûn amit tettél

nem fog belehalni, majd valaki más biztosen segít neki... ez nem megélhetési warez, ez lopás semmi más

Dante73
Jelenlegi sorrend, összbevétel tekintetében.
PC
X-360
PS3

PC- él és virágzik a warez.
X-360 A warez, köszöni, megvan.
PS3 NO WAREZ

Az összefüggés nem egyértelmû, nem állítom, hogy ez a dolog oka. Mindenesetre, érdekes TÉNY.

2.
Ez az egész engem kicsit emlékeztet valamire.
Pár száz éve a TUDÁS nem volt ingyen. Az egyház volt a birtokosa, és aki TUDNI akart, és anyagilag megtehette, szerzetesnek állt. Sokszor a királyok, nemesek sem tudtak olvasni.
Aztán jött a felvilágosodás, feltalálták a könyvnyomtatást, és rájöttek, hogy a tudás JÓ. És ezért ingyenessé tették, illetve, mind fizetünk érte.... Nemrég oda jutott a dolog, hogy hatalmas felháborodás övezte a kisérletet, hogy fizetni kelljen az extra tudásért, azaz a felsõfokú tudásért. Pedig, azt valaki mind mind kitalálta, gondolkodott rajta, megdolgozott érte... De nem, azért fizessünk mindannyian.
Most itt a digitális felvilágosodás korszaka. Ma még el lehet hitetni, hogy lopás a zene, film, vagy játék másolása, pedig pont ugyanakkora lopás, mint a tudás "másolása" a saját, belsõ vinyónkra. Ezért is, azért is emberek dolgoztak meg, csak az egyik ma már átalánydíjas, a másik még nem.

Mert egy BMW ellopásának, semmi köze, sem erkölcsi, sem jogi szinten egy adott játék jogtalan elindításához. Aki nem látja a különbséget, azon tényleg sikeres agymosást hajtottak végre.
Üdv, digitális (sötét) középkor...

dronkZero
Wehehe, "szakmai" ártalom rulez. KARAKTERlapok... 😄 😛
Nem is túl informatívak, hol van a STR, DEX, INT, WIS, XP, level?

Totti5
ugyes vagy, ebbõl mi következik?

[Jakuza]
Nezz karakterlapokat 😄

Totti5 felhasználói adatlapja
E-mail cím: [email protected]
Csillagjegy: Skorpió
Életkor: 18-25 között
Neme: fiú
Város: Esztergom

Teljes név: Tóth Tibor
MSN azonosító: [email protected]
Hobby: Auto-MotorSport
Iskola (elvégzett / jelenlegi): BMF Neumann János Informatikai Kar & BMF Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar

Regisztráció idõpontja: 2009. 06. 28.
Utolsó üzenet idõpontja: 2009. 07. 06. 14:08
Utolsó látogatás idõpontja: 2009. 07. 06. 14:13

Istencsászár felhasználói adatlapja
E-mail cím: [email protected]
Csillagjegy: Skorpió
Életkor: 18-25 között
Neme: fiú
Város: Esztergom

Teljes név: Tóth Tibor
MSN azonosító: [email protected]
Foglalkozás: Tanuló
Hobby: Auto-MotorSport
Iskola (elvégzett / jelenlegi): BMF Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar

Regisztráció idõpontja: 2004. 07. 08.
Utolsó üzenet idõpontja: 2009. 06. 29. 18:21
Utolsó látogatás idõpontja: 2009. 06. 30. 20:19

Totti5
akkor még sem jó?

dronkZero
A világ meg fekete-fehér.

[Jakuza]
Jol van mar Totti.
Nem lehetne, hogy vegre egy karakterrel postolj ide ? 😄

Totti5
a warez jó!

ezt is megbeszéltük

dronkZero
A kocsilopás konkrétan bûncselekmény.
A warez meg maximum szabálysértés, de leginkább még az sem. Gyakorlatilag ezek a "szoftverlopás"-os ügyek kizárólag magánvádas témák, amikor egy jogvédõ banda bepereli a júzert.
Jó példa erre haverom (7th.Boxer, BF2 topik, részletekrõl kérdezzétek õt), "elkapták", lefoglalták a 150 DVD-s zene+film+warez gyûjteményét, tárgyalás, meg minden. Csak ugye BSA kezdeményezés volt, BSA meg Adobe+MS+Autodesk, úgyhogy kapott egy szóbeli ejnyebejnyét, meg kötelezõen kellett vásárolnia egy jogtizta XP-t. DVD-ket elsõ tárgyalási nap után visszakapta hiánytalanul. Nem BSA érdekkör, le van szarva.
Az nem teljesen tiszta, hogy pénzbüntetés volt-e, valami 40ezer Forintra emlékszem, de az lehet, hogy az XP ára volt, nem kifejezetten szabálysértési pénzbüntetés.

Valóban, lenne olyan dolog, amiben nem segítenék rokonoknak, mint például bûncselekmények végrehajtása. De ez nem az a kategória.

[Jakuza]
Hat hogyne. Eppen ezert nem csalnak az adoval, hanem befizetik mindehol centre pontosan.
Ne legyunk mar ilyen naivak es alszentek. 😄

Amugy dronkZero a #11682 hozzaszolasban tokeletesen leirja amirol szo van.
aki igy sem erti meg es latja be, az egyszeruen ferditeni probal, hogy a sajat igazat elore helyezhesse masokenal, csakhogy a dolgok nem igy mukodnek.

dronkZero
Nem kell érteni, ha nem akarod.

Csak annyi, hogy ha az a kérdés, hogy segítek-e egy családtagnak, akkor nekem eszembe nem jutna valami elbaszott morális-erkölcsi ideológia alapján megtagadni a segítséget, és azt mondani, hogy "te, bratyó, bizony rohadjál csak meg, a kiadók profitja fontosabb".

Ennyi, ezt én gyönyörûségesen szépnek találom. Beérett a két évtizednyi agymosás, kitermelõdtek a tökéletes konzumidióták. Üdvözöllek, Szép Új Világ!

Totti5
a szemlélet a lényeg, nem a fejlesztõ, egy kocsilopásban sem fogok segédkezni mert rokonok, nem azért mert sajnálom a BMW gyárat <#wilting>

Dante73
Való igaz. De a jogvédelem ma már üzleti kérdés. Így a kettõ összefügg. Mint minden, mindennel. Tudod, ha a távol-keleten csapkod egy pillangó a szárnyaival, az USA-ban tornádó lesz.;-)

Dante73
Ha nem vetted volna észre, bizony, ellenfél... Igaz ugyan, hogy játékra IS alkalmas, viszont arra tökéletesen.
A PC azóta "haldoklik" (nagyon erõs az idézõjel, hiszen egyenlõre nagyobb forgalmat generál, mint akármelyik konzol) mióta ennyire nyomatják a konzolokat. Mióta timed exkluzívok vannak, mióta GTA4 szintû portok vannak, és egyebek. Mármint ekkora számban.
Nem véletlen, ha két dolog egybeesik. És jelen helyzetben szándékosnak is néz ki.
2; Mivel PC sokkal, de sokkal több van, mint konzol, (Akkor is, ha az irodai készülékeket nem számítjuk) így elképzelhetõ volna, elméleti szinten a nagyméretû árcsökkentés a játékok terén. De ezzel, szinte majdnem biztos, hogy ki is csinálnák a konzolos piacot, mivel már nem lehetne etetni a jónépet az "olcsó konzol" népmesével....
Tehát, összefüggés van, még ha nem is látod...
3; Engem is sokszor kér meg ismerõs, hogy adjak meghívót torrentoldalra, (sosem adok) hogy törjem meg az SMS-webrõl leszedett játékot, (Ha nem túl bonyolult, és minden ott van, akkor megteszem, miért ne?) stb. Nem azért, mert jó arc vagyok, hanem mert nem látok bele az életébe. Nem tudhatom, mibõl, miért van power PC-je, miért warezol... És ha tudok, segítek, nem ítélkezek. nincsen hozzá jogom.
(TDU nálam is megvolt, az nem megy törttel neten, legközelebbi alkalomra megvettem neki, 2000Ft...)

[Jakuza]
Ne ferditsunk mar. A parhuzam a csaladra vagy a fejlesztokre volt ertendo.

Ugy tunik van akinek a fejleszto fontosabb, mint a csalad. Persze aki ertelmezni akarta volna annak tisztan es vilagosan kitunt volna a mondanivaloja.
Mi a fontosabb a hangsuly itt van. Aki meg beallitja az emberi termeszetet Jezusi onfelaldozasunak az egyszeruen hazudik, mert az ember inkabb a sajat erdekeit nezi, mint egy vadidegenet.

Az árazás üzleti kérdés, nem jogvédõi. A YouTube videók hansávainak cenzúrázásában egyetértünk. Az már tényleg túlzás. Pláne, hogy a világ összes klipje úgyis megtalálható rajta.
Családi érdek, hogy XY rokon orrba-szájba warezoljon?
Totti5
szívesen segíteg a gépeket javítani, összerakni, megnézni mi a baja, beszerezni, összeállítani, de a warezban nem fogok... tele van pénzel és az a legnagyobb baja hoy a warez TUDja nem megy fel onlájnra, mondom neki vedd meg pár ezer ft, valamit motyogott rá és ennyiben maradt..

dronkZero
Ezt a szép, amikor már fontosabbak a kiadó érdekei, mint a sajátodé, meg a családodé...

Totti5
"míg a potenciális "ellenfelet" nagy ívben lesajnálják a warez miatt"

konzoloknak nem ellefele a pécé ( a konzol játékra, a pécé mellékesen játékra is használandó ), ezt már észre vehetted volna, a pécé ellenfele önmaga és a warez társadalom

az egész rokonságba, családba csak én próbálok jogtiszta dzoftverekkel játszani és pécén munkálkodni, mindenki orrba szájba warezol, veszi a csúcspécéket és állandóan az a legnagyobb baja hogy mit honnan, hogyan töltse, ez meg az nem indúl, mit csináljon stb... tegnap is rokonoknál voltunk, vett a srác izompécét, eztán mondja hogy nézzem meg neki mert nem megy a játék, megnéztem, torrenten 10 játék bent a letöltésben, a gépen még 10 ( legújabbak ofkorsz ), mondom ehhez én nem értek... nem fogok ebben segédkezni sem, persze szöszöltem vele hogy ne sírjon a szája, mint ha próbáltam volna valamit...

Dante73
Múlt héten unatkoztam. Haverról csináltam pár felvételt, amint épp bokszedzést tart. Kicsit megvágtam, és a videó alá betettem egy Big Daddy számot. Felraktam a youtube-ra. Tegnap nézem, videó ott van, a zene el lett távolítva alóla. WTF?
Kissé úgy érzem, ez a szerzõi jogi védelem túl van lihegve. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy ezzel bármilyen kárt is okozhattam volna, akár az elõadónak, akár a kiadónak.
Ugyan ez van a játékoknál. Létrehoznak egy korlátozott számú céleszközt, arra fejlesztenek, míg a potenciális "ellenfelet" nagy ívben lesajnálják a warez miatt. Ugyanakkor, mivel a létrehozott konkurencia korlátozott számban van (egyáltalán lehet) jelen, így az ára az egekben van. (Gondoljunk bele; nem lehet olcsón konzolos játékot árulni, hiszen kevés ahhoz a konzol hogy a játékok ára, legalábbis megjelenéskor, alacsony legyen) Míg a PC-bõl, a legutóbbi konzolgeneráció megjelenése óta, sokkal, de sokkal többet adtak el, ami játékra is alkalmas... És az ár, nem lehet alacsony, mert azzal a konzolt nyírnák ki....
Komolyan kérdem, Jobb a ritka forint, mint a sûrû fillér? Vagy csak kialakult egy jogvédõi hiszti, ami mindannyiunk kárára van.

Mondjuk, mostanság mindenben a látszatmegoldások korát éljük; A néger már nem néger, hanem afro-amerikai. Mert a szó pejoratív értelemmel ruházódott fel.... Nem az ellen kellene tenni, hogy a pejoratív értelem eltûnjön? (Hogy ne kelljen, / ne legyen értelme warezolni?)