17438
-
#12861 Itt nem erröl van szó hanem arrol hogy azt igérték hogy olyan lesz.
Én ugy emlékszem hogy az elejétöl fogva inkább az akciora és a történetre volt kihegyezve a dolog és most a folytatásnál is bejelentették hogy még akciodusabb lesz mint az elsö rész csak hogy senki se várjon mást. -
Micsu #12860 a witcher se turn based alapú mégis jóval komolyabb rpg mint a butított me, az me inkább akció kaland játék sztem -
#12859 Nem emlékszem hogy mondták volna valaha is hogy turn based alapu lesz a ME de ha adsz egy linket... -
#12858 Pontosan. A többieknek annyit mondanék, hogy oké, jó kis játék volt, de totálisan szerepjátéknak állították be, és ez antipatikus a számomra. Persze lehet, hogy mindössze a gyönge gyomrom teszi... -
readswift #12857
Nézzétek ezt annyira jól eltalálta a feltöltő , a cameron mozik kvintesszenciáját, a drámát, pont ahogy ripleyt is el akarja szakitani a macskájától a LÉNY. -
Micsu #12856 tán rajtamaradtál a papíron? -
#12855 fps, ja... -
readswift #12854 -Milyen úton halad a PC-s játékipar ???
nagyonjó!!! Most hogy láttuk az Avatar mekkora szarrakás , most majd átlendül az inga, és Mass Effect szintü játékokra fog elmenni a 300 milló dollár cameron papa & co helyett! Én nagyon örülök !! Éljen az avatar , éljen cameron !!! -
#12853 Mert egy atlagnal kicsit jobb FPS es RPG keverek volt a Mass effect semmi tobb.
-
#12852 Ha az igazi alatt turn based alapu játékot értesz olyat már valószinüleg nem fog sajnos beválalni egy nagyobb csapat sem. -
#12851 Mivel az ME sosem volt olyan és nem is akart az lenni, az egy akciórpg. -
#12850 Velem is ez a helyzet. Nem vagyok meggyőzve, és nekem már a Mass Effect sem volt igazi RPG. Szerintem a KOTOR óta nem csinált olyat a BW. -
#12849 Az eltologatást köszönd a konzolos verzionak.
Én nyugodt vagyog mert az összes eddigi Bioware játék nagyon jól sikerült.
A legujabb trailer meg annyira odavág hogy már alig várom a releasét. -
#12848 957 x 690 nem pont valós méret, 10*10be még jobban nézne ki szvsz -
#12847 -
#12846 Vagy nem.
Ez az eltologatos modszer sem volt rajuk eddig jellemzo.
A videok meg engem se gyoztek meg a jatekrol, mert az atvezetok kb a 3-4 evvel ezelotti szinvonalat tukroztek. Az ingame screenshotok meg olyanok, hogy nem tudok zoldagra vergodni veluk, mert sok tetszik, ellenben altalaban a jol bevalt modszerrel teszik kozszemlere oket, kicsi kepfelbontasban, amin nem latszodik semmi, pontosabban jobban nez ki kicsiben, mint a valos meretben, igy nem igazan valosagos a kinezet.
Jol erezheto a kulonbseg a ket kepmeret kozott.
-
#12845 Szerintem megnyugodhatsz ,mert biztos nem lesz igazad a Bioware neve garancia a sikerre és a jó játékra. -
#12844 Hidd el, nem csak a trailerekre alapozom a feltételezést, hogy a Dragon Age nem lesz nagy durranás. De kívánom, hogy ne legyen igazam! -
#12843 Nekem mondod, hogy rá kellett volna már jönni? :) Hidd el, korábban rájöttem, mint az itteniek fele. ;) Csak egyszerűen szomorú vagyok miatt, ennyi az egész. Majd meglátjuk, mi sül ki belőle. -
#12842 Ra kellett volna mar jonni, hogy a keszitok a nagyobb projecteknel, nem szoktak fukarkodni a megahypermegalomanuberextrakafacsakamienktudjaeztazegyedulalloujdonsagot jelzokkel.
Na kb ezeket kell ellatni a fele sem igaz jelzokkel.
Elosztod ugy 147-el es kijon a vegeredmeny. Nagyon ritka az olyan jatek ami valoban olyan ujdonsagokat hoz, ami mas jatekokban nem volt meg es megerdemli a figyelmet. Az egyedi jatekfejlesztok mar jo regen eltuntek a piac szinpadarol vagy a megacegek jatekszerei lettek, ahol nincs mar helye az otletelesnek, a minnel elobbi profit a lenyeg, akar a jatekfejlesztes idejet is megkurtitva es a jobb dolgokat lesoporve az asztalrol. -
#12841 Valóban mókásnak nevezhető.
De úgy érzem, éreztem a GTA4 kapcsán, hogy kissé túl komolyan veszi magát a játék. És ennek fényében...
Amúgy olvastam a TR cikked iponon, grat hozzá! Annyit talán, hogy Angelina Jolie-nak nincs rossz filmje, így Tr-ek sem voltak azok, csak helyiértéken kell kezelni őket! -
Zóanagyvarázsló #12840 Az egy dolog, hogy azzal reklámozzák, ettől még nem dobják ki a "maradékot" az ablakon. A Witcher esetében is össze lehetett vágni olyan trélert, mely a kivégzéseket és kártyagyűjtést mutatja be, mégsem az lett volna attól a lényege. A Mass Effect esetében is jókora hangsúlyt és felzúdulást váltott ki egy nyúlfarknyi jelent. -
#12839 A Dragon Age-től én nem vagyok elájulva. Ahhoz képest, hogy milyen grandiózus projektnek indult, most egy szexre és erőszakra kihegyezett dating sim RPG-nek tűnik. -
#12838 Noigen, tán ezért marad EZ pont meg. Az EvE tényleg faszályos cucc. Node amúgyis indítgatnak nyakra-főre nagyköltségvetésű MMO-kat, na AZOK mi a halálnak... -
#12837 Az Eve online egy retegMMO ennek ellenere sikeresnek mondhato a maga 300k elofizetojevel.
Ha osszekapcsoljak az eredeti szerverrel, akkor ez nem bukhat meg, mert ha nezted ez a battlefield kibovitese lehet az Eve onlineban talalhato corpok,alliancek kozott a planetakon.
Gyakorlatilag egy uj featurekent beepulhet magaba az Eve-be. -
#12836 Na nem mintha nem menne az ember falnak már a sok MMO-val kezdődő multilehúzós szarral. Van elég MMO, inkább azokat fejlesztenék, hamár.
Tévedek, ha azt mondom, hogy a utóbbi idők "sikervárományos" behájpolt MMO-i mind-mind kivétel nélkül megbuktak?! DE durván.
Ezek semmiből sem tanulnak?! -
#12835 -
#12834 Egy masik hir:
Keszul egy az EVE onlinevel interaktiv konzolos MMOFPS
-
#12833 Jah ez dühítő. Faszé viszik konzolra, mikor ez tipikusan elmegy PC-n. NWN1-2 után ezt most konzolra is?! Minek?!?
Én is már rég játszhatnék vele, vaze! -
#12832 A Dragons aget meg egy honappal tovabb eltoltak, mert a konzolos szarokkal meg mindig nem keszultek el. Vegul is kozel 8-9 honapot varakozik a PC verzio majd a konzolos elkeszultere, hogy nehogy meg a vegen ugyanazokkal a kondiciokkal induljon, mint amilyenekkel a konzolos jatekok nagy tobbsege indul altalaban.
Pedig ugy rrohogtem volna egyet az eadasi listakon, hogy forditott helyzetben semmifele valtozast nem latnank csak forditott elojelekkel, a kiadasnak koszonhetoen. -
#12831 A GTA IV fizikája inkább mókás, mint élethű. Én épp ezt szerettem a régiekben is. -
#12830 Hát, ja.
Most is azon megy GTA4 topikjában a farokverés, hogy micsoda fizika. Igen, ez volt a hype. A fizikája meg szimplán siralmas... (Billegő autók, előre repül ki a sofőr, stb.) Aki játszott vele, az tudja, illetve tudnia kellene, de nem tudja. Nem a saját szemének, a reklámnak hisz, nagyon sok ember. Én pedig csak pislogok kifelé a fejemből, és siratom a régi szép időket, mikor gondolkodni nem volt luxus. -
#12829 "Úgy is mondhatnám, hogy a marketing diadala a józan ész felett..."
Erre mar leirtam a velemenyem.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1218813069&no=12816 -
#12828 Azért a doboz "védelmében" annyit, hogy az első szériások gyakorlatilag mind tönkre mentek, és ez a statisztikát jelentősen befolyásolja.
Ez persze attól még hatalmas szégyen marad, csak hozzátartozik a dologhoz. Amúgy amerikai szar, mégis, mit várhat tőle az ember?
Gondolj bele, nálunk, Magyarországon, mikor volt az divat, hogy ha valami meghibásodott, akkor a Bécsi út "másik végére" kellett vinni megjavítani? Mert most oda viszik... (Segítek, valamikor a 80'-s években)
Egyszerüen elképesztő pofátlanság már az is, M$ részéről, hogy a Live! (azt hiszem) 7 országban elérhető, hivatalosan, a termékeit mégis világszerte forgalmazzák. Ugyan annyiért. Jó tudom, kitrükközhető a dolog, DE így semmi garancia nincs arra, hogy a "warez elleni harcnak" ne legyen a következő állomás a trükkösen Live-ot használók kitiltása.
Ha valaki azzal jönne, hogy ezt úgysem lépik meg, mert micsoda botrány lenne, akkor csak annyi, hogy mondjon valaki még egy készüléket, ami 50% feletti hibastatisztikával működik.
Elképesztő, igazi, amerikai erőszakosságra vall, hogy mindezek ellenére sikertörténet a box. Úgy is mondhatnám, hogy a marketing diadala a józan ész felett... -
High end PC #12827 Az övével is volt nemrég valami kecmecc, el is vitték összekalapálni :D -
Cat 02 #12826 Fable 3, 2nek meg se híre se hamva pc-re :s -
#12825 Amugy ezt erdemes elolvasni es osszehasonlitani azzal az allitassal, hogy Totti szerint a support milyen nagyszeru.
"Ugyanakkor az Egyesült Államokban a Microsoft vevőszolgálata a legrosszabb minősítést szerezte meg, mivel a legtöbbször több mint egy hónap átfutási időre volt szükségük a meghibásodott konzolok javításához vagy cseréjéhez. A Nintendónál ez általában egy-másfél hétig tartott. Az Xbox vevőszolgálatát a vásárlók mindössze 37,7 százaléka találta segítőkésznek - a Sony ügyfélszolgálatának esetében ez a szám 51,1, a 56,1 százalék."
-
#12824 Na ez a lol.
Több mint fele hibás az Xbox 360-konzoloknak -
Cat 02 #12823 Vótmá' ?
http://xbox360.ign.com/articles/101/1014486p1.html -
High end PC #12822 Szerintem is sokkal jobb az egér-bill. Gyorsabb, pontosabb, több funkcióbillentyű, totális személyreszabhatóság.