17438
-
#13061 :DDDDDDDDDDDDDD
Mass Effect is an action role-playing game
Na mennem kell, de ne légy frusztrált, ott vannak a 10 éves giga mega bonyolultságú agyt igénylő pécés gémek, játsz azokkal. -
#13060 A jelenlegi konzolgeneráció kb a Crysis kijövetelekor vált elavulttá, és a játékok kerékkötőjévé. Ugye, létre kellett hozni a CryEngine3-at, ami (mindannyian tudjuk) csak CryEngine1,5...
De ott a The Witcher; Ha az infóim nem tévesek, belebuktak a konzolosításba. Vagy meg lehet nézni a konzolportokat, az onnan átszivárgó butításokat, CoDMW2 - hiányzó fedezékrendszer, pedig KELLENE, A Saboteur map megoldása, és sorolhatnám. Grafikailag is visszafogja a PC-t, (Az én, 2,5 éves gépemen MINDEN maximális felbontáson megy, kivéve a GTA4, pedig ma már eléggé elavult gép, 2 magos proci, 9-es sorozatú Gf kártya)
Az az igazság, hogy a konzoloknak rég leáldozott, csak életben tartják. És a sok Vér Istvánka kajolja a dolgot, mert a GTA4 előbb jelenik meg rá, és a kezeléséhez nem kell agy.
Azon meg már nem is csodálkozunk, hogy a Mass Effect AZ rpg, A dirt2 AZ autós gém, stb. A játékok is olyan egyszerűvé váltak, mint a lapátnyél. És erről is a konzol tehet. -
#13059 Mivel egy konzol élettartama 6-7 év, messze vannak a leáldozástól. -
Lambo fan #13058 Okosabb motorját? Úgy érted, a butított szimes motorját... -
Lambo fan #13057 Egyébként át kéne nevezni a topikot, mégpedig ugyanerre, csak kérdőjel nélkül.
Kezeket fel, megszavazzuk????? -
Lambo fan #13056 A gay-es3-nak és a szexbox360-nak áldozott le, elavult tákolmányok! -
#13055 A semmiből? Évekig nyomták a hülyeséget, hogy ez lesz a BG szellemi utódja, és az se semmi, hogy a BioWare készítette. Igaz, hogy előbbihez nem lett sok köze, de a játék amúgy nagyon jó. Ami pedig igazi öröm: PC-n az igazi, mindenki szerint (bocs, minden NORMÁLIS játékos szerint...). -
Cat 02 #13054 Fifa Pc-re ? Ki kéne velük próbáltatni PES-t :) konzolon biztos jobb fifa de pc-n biztos nem -
Zóanagyvarázsló #13053 A Soguntól a Barbarian Invasionig jól ismerem a szériát (egyik kedvencem, jobban bejön az "elődnél", a Centurionnál), az MTW2-ből pedig egy keveset láttam. Az alapján mondjuk már abban is kitűnt az "AI".
Ezzel együtt csak idő- és pénzhiány miatt sikkadtak el nálam az újabb részek, előbb-utóbb pótolni akarom mindet. -
#13052 A TW seria minden tagja szerintem kihagyhatatlan csak ajánlani tudom mindet.
A Borderlands meg annyira rpg mint a Bioshock mert ugye van akinek már az is annak számit......de mint shooter nekem tetszet. -
Zóanagyvarázsló #13051 Ajánlom még Spike VGA szavazását. Nincs külön stratégia kategória, a műfajt egyszerűen teljesen kihagyták. Azon már csak a vállamat vonogatom, hogy a Borderlands az RPG-k között indul, elvégre ez sajnos természetes.
Egyébként az ETW-t sajnos még mindig nem vettem meg (sőt, még a demót sme néztem emg, - mondjuk ahhoz nem is kell, hogy tudjam megéri), de kezdetben állítólag erősen bugos volt, és az AI-ról sem hallottam túl sok jóüt. Persze túl komplex a játék ahhoz, hogy az emberrel lépést tartson, ez mindig is így volt. -
#13050 Az év játéka sajnos általában valami faék egyszerü shooter szokott lenni ez idén a U2 vagy MWF2 ezt veszik a casual tömegek.
Mikor fogom megérni hogy egy olyan minöségi tartalmas játék mint mondjuk a Empire Total War legyen az év játéka...
A Dragon Age mindenképp az év rpg-je kell hogy legyen de nálam mindenkép az év játéka is egyben. -
Skyline #13049 Megvettem Dragon Age-t már előrendeléssel megjelenés elött,infók alapján is (+bioware) el lehetett dönteni hogy jóas lesz. Megért volna még 15 ezret is.
Ember-nemes-harcossal kezdtem kemény fokozaton. Kb 60 órányi tiszta játékidőm van és még nem vagyok a végén (és még nincs is közel,elfeknél még nem is jártam,stb).
+ ott van a többi faj/többi kaszt másmás háttértörténettel (és biztos ugyanennyi játékidővel).
+ a kiegészítők amiből alapjáték esetében is egyből kapunk egy adaggal,gyüjtőinél meg főleg.
A játék maga: grafikailag itt ott rondácska,itt ott gyönyörű szép. A sztori nagyjóságos a hangok jóasak. Maga a játékmenet hibátlan,kemény rpg a KEMÉNY szinten a legött csatában rendesen tasktikázni/stratégiát felállítani kell...
Megérdemli az első helyet (az év rpg címét is bőven). -
Micsu #13048 jó cucc, vannak hibái de nagyon jó hangulatú gém és tartalmas is, megéri a pénzt az biztos -
#13047 Mindkettő már bejáratott frencsájz és szimpla folytatások, pláne sandbox a GTA. Nem oszt, nem szoroz. De a DA új versenyző a semmiből. -
#13046 Db számos adat érdekelne engem nagyon a Dragon Age-ről pc-re! -
#13045 Az Uncharted 2 és a GTA 4 se rosszak azért... Furcsa, hogy a GTA még most is fogy. -
#13044 CSAK az érdemli meg... -
#13043 A DAO meg is érdemli szvsz. -
#13042 Ez hihetetlen itthon nem a WoW az elsö itt a világvége / örülök hogy én is hozá járultam /
Összplatform lista:
1. DRAGON AGE: ORIGINS
2. FIFA 10
3. WORLD OF WARCRAFT PREPAID CARD
4. STAR WARS THE FORCE UNLEASHED
5. NEED FOR SPEED SHIFT
6. THE SIMS 3
7. CALL OF DUTY 4
8. LEGO BATMAN
9. UNCHARTED 2 AMONG THIEVES
10. GTA 4
PC lista :
1. DRAGON AGE: ORIGINS
2. WORLD OF WARCRAFT PREPAID CARD
3. FIFA 10
4. THE SIMS 3
5. CALL OF DUTY 4
6. COUNTER-STRIKE: SOURCE DVD
7. LEGO BATMAN
8. WORLD OF WARCRAFT: WRATH OF THE LICH KING
9. GTA 4
10. THE SIMS 2
-
spammer02 #13041 a pc-s játékok jövője: http://www.hackthat.net/df/ddos/32281/index.hack -
#13040 Milyen úton halad a PC-s játékipar, avagy van-e esélye életben maradni a vetélytársak mellett?!
Konzolok miatt. Sajnálom.
trollkodás? -
Cat 02 #13039 [URL=http://www.gametrailers.com/video/top-10-gt-countdown/52509]top 10 pc-s áttörés ^^[/URL] -
#13038 nane. -
#13037 444 új üzenet -
#13036 Érezzék is, semmi szükség a kiadókra.
Egyébként szerintem ez marhaság, már amiket írnak. :D -
#13035 Race Pro /= Race On. Race Pro csak 360ra van és a Simbin okosabb, szebb, modernebb multiplatform motorját használja, ami saját gyártmányuk, de amúgy a játék lényegében egy GTR Evelution + 07 WTCC. -
#13034 PC-ről beszélek, mivel azt ismerem. Egér nem volt benne a patch-g, sokaknál el sem indul, akár eredeti, akár tört, stb... Egyébként, boxon is láttam bugot, a verseny indításánál, a kocsi mögött, zászlóval álló csaj, nem a kocsi mögött, hanem benne állt. De PC-n futottam bele olyanba is, hogy az ég textúrája nem töltődött be, elég furcsa éjszakai verseny volt, mert a nem létező nap, azért a szemembe sütött... Egyébként, nem az NFS-t akarom szidni, a kiadói hozzáállást nem értem igazán. Mert a PC-s verzió legalábbis, nagyon félkész. (Race pro-t még nem próbáltam; most nincs kormányom. Egyébként, az eddig olvasottak alapján az egyben van. Szép is volna, ha nem lenne, hiszen pont az, mint eddig a Race-sorozat, csak néhány új pálya, kocsi, és új menü.)
Fatal;
Olyanokat mondanak, hogy akkor biztos lesz olyan, hogy egy FPS csak azért fog később megjelenni, mert a HL3 most jön ki, és emiatt nem kap támogatást, és ezer más, apró marhaság, ha engem kérdezel. Szerintem azért nem tetszik a kiadóknak a dolog, mert veszélyben érzik magukat. Mondjuk már ideje volna... -
#13033 Mi bajuk a kiadóknak a Steammel? Hogy több a vevő?:D Sok embert ismerek, aki steamen vette a játékát, de boltba nem futkosott volna érte azt mondta. -
#13032 Semmit nem szólok, nekem személy szerint nem volt vele gondom 360on, nem ütköztem bugokba hibákba, ellenben a Simbin féle Race Pro nagyon bugos, és még most is az, ahhoz képest az NFS nagyon egyben van. -
#13031 No nekem pont ez nem megy, és ez, lehet már az én hibám, de Liberty, az Nikó, Tomb Raider az Lara Croft, HL az Gordon, stb... Ha ugyan az a helyszín, nem tudok más bőrébe bújni. De ez, azt hiszem, (legalábbis ezek szerint, az én hibám.
Viszont akkor más;
Mit szóltok az NFS-ben levő rengeteg hibához? Ez vajon mennyire annak a hibája, hogy szakítottak a 2év, 2csapat, 2NFS stratégiával, mielőtt életbe lépett volna? Azaz volt egy szűk éve a csapatoknak hogy kiadják az idei NFS-eket.
Mi játszódhatott le a háttérben akkor, amikor azt mondták kettéosztják a játékot, majd akkor, mikor ezt elvetették?
Vagy, ha ez nem tetszik;
A kiadóknak nem tetszik a STEAM, mert blabla, gondolom, olvastátok... -
#13030 Megnéztem, a peccs tényleg ingyenes volt. -
#13029 Akkor lehet, hogy én vagyok félreinformálva... De akkor tisztázzuk már, boxos L4D-hez volt ingyen peccs? DLC volt, azt tudom.
Eh, mindegy, megnézem. -
#13028 Pécén lehet, boxon nincs egybemosva. -
#13027 Vannak jók pl Flallout 3 DLC, Halo, Cod map packok, Gitar Hero zene packok stb... vannak kevésbé jók és vannak rosszak, már nem a tartalmi része, hanem az árazása. -
Micsu #13026 "Összességében én a "régimódi", tartalmas kiegészítőket szeretem, már csak azért is, mert a dobozos vásárlást részesítem előnyben."
hát jah azokért még lehetett adni pénzt, de ezek a dlck már nem sok szart érnek -
#13025 Nem én keverem, a fejlesztők mossák össze. Utsó két eredeti játékom a Dawn of War 2 és a Left 4 Dead, mindkettőhöz úgy jön DLC, hogy az egyben peccs is. Illetve úgy tudom, hogy boxra nem jött hozzá külön peccs, a DLC-ben volt benne az addigi javítócsomag, és az ha minden igaz fizetős volt... -
#13024 Küldetéslemezeknek hívjuk?! ezek azért vaskosabbak és sokkal tartalmasabbak mint egy mezei DLC, de vannak kivételek. GTA4 L&D vagy Gay Tóbiás DLC is elmenni 1-1 küldetéslemeznek mert akkora tartalmat ad a játékhoz, peg is fog jelenni a 2 DLC lemezen, amit én biztos beszerzek mert nem kell hozzá GTA, talán ezt a két rövidebb, pörgősebb küldetést jobban fogom élvezni. -
#13023 Ne keverd a peccseket a DLCvel. A peccs hibákat, bugokat javít, esetleg balanszol, ami mindig is ingyenes akár pécén akár konzolon játszik az ember. Pécén bevett szokás főleg az RPGknél hogy a jó vaskos több 100 megás bugjavítások, optimalizálások közé bedobnak 1-2 tartalmat növelő dolgot. A DLC tartalmat ad a játékhoz, új felszerelések, küldetések, karakterek stb, ami java részt pénzes, de vannak ingyenes DLCk is.
-
Zóanagyvarázsló #13022 Részben igaz, de ennél vegyesebb az összkép, midnen paltformon akadnak fizetős és ingyenes javak is. Az első DLC a Mass Effecthez például a csúszás miatt volt ingyenes, a Prince of Persia DLC-jét ki sem adták PC-re, az Arkham Asylumhoz pedig midnenki kap ingyenes tartalmat. Az Overlordnál pedig éppen fordítva van: PC-n fizetni kell a Raising Hellért, Boxon ingyenes, PS3-ra később jelent meg, eleve egyben (PC-re is van ilyen kiadás a németeknél, és talán az oroszoknál).
Egyébként régen is voltak ingyenes DLC-k, csak akkor még nem melegették betűszóval őket (lásd GTA London 1961 és Wing Commander: Secret Ops).
Összességében én a "régimódi", tartalmas kiegészítőket szeretem, már csak azért is, mert a dobozos vásárlást részesítem előnyben.
Dante: Igen, két külön DLC-ről van szó, és egyébként Gay Tony NPC lesz, nem őt irányítjuk. Nekem alapvetően tetszik az ötlet, hogy mellékszálakon, más hősök szemén keresztül is bejárhatjuk Liberty Cityt, de ezt az alapjáték ismerete nélkül mondom. Az optimalizáció az, ami nem tetszik.