A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
nyilván nem az NFSekbõl kell kiindulni...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Félreértesz, én is éppen azt utálom, ha azért hibázik, hogy közelebb kerülhessünk, vagy azért gyorsít fel irreálisan, mert utol kell érnie. Azt szeretem, ha saját egyéniségüknek és képességeiknek megfelelõen versenyeznek az egyes gépi pilóták. Nyilván egy végsõ ellenfélnél vagy komolyabb nehézségi szinten ebbe akár az is belefér, hogy hiba nélküli köröket teljesít folyamatosan.

Például a FlatOut széria ezekben elég jól teljesít, bár az nem is egy ezredmásodpercekkel centizgetõs szim. Viszont ennek ellenére "életszerû" hangulatot ad.
Totti5
ráadásul mással is játszunk, mert mellé lövést nem szoktam tapasztalni, autóversenybe meg normális aik ellen szoktam játszani, legalábbis a Dirt, Forza, PGR, de még a sosem hibázó MClAban sem volt vele gond, az inkább kihívás volt és a tökéletességre ösztönzött, sikeresen.

[Jakuza]
Nyilvan a jo soforok sajatja a keves hibazas, nem pedig az allando benazas.
Raadasul a programos lehet sajatsagos is, peldaul a gepi versenyzo maximuma. Le lehet programozni, hogy ezer pilota milyen idoeredmenyekre kepes, mennyit tudnak kihozni magukbol maximum, mi a gyengejuk, peldaul elozni nem tudnak csak ures koroket menni es sorolhatnam.
Nem olyan modon, hogy 1:17-re kepes maximum egy adott korben, de kis csalassal az utolso kanyarban 30-al tobbet megy az autoja, vagy kicsuszik csak abbol az okbol kifolyolag, hogy te nyerhess.
Tehat lelehet programozni a robotokat is "tokeletes"-re a maguk adta kereteken belul, mint ahogy a jatekosok tehetsege es tulajdonsagai is masok.
Az a kifogas nem elfogadhato, hogy te a tokeleteset, hogy ertelmezed. Mert az AI-nak kell tokeletesnek lenni, nem pedig a maximalisan kihozhato eredmenynek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ugyan annyira, mint amikor egy autóversenyben én vagyok a második, 1000m-re a céltól, az üldözött AI pedig elfelejt bevenni egy kanyart, így gyõzök...

Nyilván nem mázlisorozattal szeret nyerni az ember, de az önmagában nem baj, ha hibázik idõként az AI. Nem tökéletes robotok ellen az élmény versenyezni. Különben is, amennyiszer én buktam már versenyt az utolsó kanyarban... 😊
"Csében is olyan dolgok vannak hogy félelmetes, nem a fejét lövöm és fejessel hal meg😊"

tunker makkeroknál szokott ez elõfordulni, neten van egy kis csúszása a hiboxnak de a te általad említett hasbalövöm és fejessel hal meg szituációval érdekes hogy 3 év aktív játék során nem találkoztam max akkor ha tunkoltam mint az állat de akkor meg a fegyver szórása miatt lehetséges is

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Dante73
Másként látjuk a dolgot. Én csalódott vagyok, ha elég az enemy mellé lõni. Ugyan annyira, mint amikor egy autóversenyben én vagyok a második, 1000m-re a céltól, az üldözött AI pedig elfelejt bevenni egy kanyart, így gyõzök... Ugyanis nem én csináltam. Ezzel az erõvel, kezembe veszem a kontrollert a Scarface alatt (film) és a végén elégedetten állok fel, hogy milyen jót játszottam...
Minden játék valahol az ügyességrõl szól. Kontrolleres FPS esetén pedig már nem. (Nagy általánosságban) Tehát lehet ugyan használni, de a szükséges segítség már túl sok az én ízlésemnek.

http://www.freetvmaci.info/

A konzolos hardvereknek leáldozott!
Elég, ha megnézi az ember a PC-és és konzolos multiplatform játékok közti különbséget!
LEÁLDOZOTT!!!

[Jakuza]
A kornyek mesterlovesze ? 😄 Meglatszik hogy meg az alapfogalmakkal sem vagy tisztaban. Tudod te hogy mennyi ido elsajatitani mesterfokon az FPSekben a fegyverek kezeleset ? Probalkozz mondjuk a quake 3ban a railgunnal, amivel meg szazmeterekrol is kilehet loni az enemyt.
Majd ha talalkozol mondjuk 2 eves pro jatekossal ugy hogy te beletoltal mondjuk egy evet megfogod tapasztalni a kulonbseget.
Arrol nem is beszelve, hogy rengeteg FPSbe van beleprogramozva, hogy ne szimplan pixelpontosan tudj loni. Ugyesseg kell hozza, mert mondjuk sokaig tarto zoomolas utan egyre jobban kileng a fegyver es sorolhatnam tovabb.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Totti5
Nekem nem kell könnyítés, viszont arra sincs szükségem hogy én legyek a környék mesterlövésze, mert nem vagyok az, az aztán nekem édes mindegy hogy nem miliméter pontosan írtom a szörnyeket vagy az enemyt... Csében is olyan dolgok vannak hogy félelmetes, nem a fejét lövöm és fejessel hal meg😊

ultra pontos célzás kell a katonai szimekbe, de egy szörnyhentbe, vagy CODba nem feltétlen

Dante73
Az, hogy a játékok elenyészõ számban támogatják a bill+egér kombót, konzolon, azért van, mert a stílusa, kialakítása egész más. Nem azért, mert nem lenne rá szükség.
Ma már nem vagyok akkora konzol ellenes, mint voltam, de el kell ismerni, FPS-hez a bill+egér jobb, még ha a kontroller használható is. (öcsémet sokszor figyelem, játék közben. Általában elég a "környékre" lõni, találatnak veszi a gép. PC-n e7z csak 1-2 rossz konzolportnál fordul elõ. És ez a gyári könnyítés, nem véletlen...)

[Jakuza]
Hova akartal ezzel kilyukadni ? Csak nem oda hogy kb 1000-bol ez az egy jatek ami tamogatja az eger es billentyuzet iranyitast ?

Totti5
Semmire nem jó. A nagyon elvetemült pécére szokott fps huszároknak a lehúzására, megnyugtatására van kitlálva, de sosem lesz olyan mint ha egérrel játszanál, mert a kontroller mozgását emulálja át az egérre, ez nem hivatalos kiegészítõ. Az xbox 360 nem támogat egeret, csak USB billt a kezelõfelületen, irkálásra, chatelésre. A PS3 támogatja, viszont eddig at UT3on kívül semmibe sem került bele a támogatás, vagyis semmi szükség rá konzolon.

Totti5
GTA4 köszöni elvan 360on, ott sem tökéletes, messze nem az de azért kellemesen eldöcög, minden gond nélkül, aztán ott van az MC:LA ami aztán tényleg tökéletesen optimalizált és a látvány sem utolsó, persze autós játékhoz mérten sok olyan felesleges dolog nincs benne ami a GTA4be, mert csak feleslegesen lassítaná azt, jön a Western GTA féle is, meg a Keksz Péjn 3 is, nemhiszem hogy baj lenne vele, és ha jóltudom egyidõben jön pécére is szóval még ha port is lesz, párhozamosan fejlesztik, nem pedig egy pancser banda.

Dead Space az utóbbi évek legjobb horror játéka, ami nálam tökéletes minõségben, tökéletes optimalizálással, tökéletes irányítással futott.

Sacred 2 még konzolon is jó port lett ahogy olvastam, már ahhoz képest hogy ezeket elszokták cseszni, lásd Two Worlds, amit nagyon vártam, de kritikán aluli volt 360on a demo.

Dante73
A lentebb belinkelt játékok közül, 3 v 4 érdekel, és mivel mind folytatás... Kicsit félek. Mondjuk, azon csodálkoznék, ha a GTA4 motorjával érkezõ játék, nem lenne ritka jól optimalizált. Már csak azért is, hogy megmutassák, hogy lehet.
Mikor elszabott portokról beszélek, akkor olyanok ugranak be, mint mondjuk a Dead Space. Jól van optimalizálva, de a kamerakezelés, és emiatt az irányítás egyszerûen pocsék, a kamera forgott, mindaddig, míg a 2. (játékokra kitalált) billentyûzetem be volt dugva, és csak a 360 kontrollerét ismerte fel. Viszont ha az be volt dugva, akkor az lett az elsõdleges irányító eszköz, azonnal.

De az utóbbi 2 évbõl, nagyon kevés olyan portra emlékszem, ami gondmentes lett volna.

Ugyanis, a piac kínálati. Tehát az a megállapítás, hogy nehogymár a 2 szép szememért optimalizálgassanak, egyszerûen egy oltári nagy szamárság. Elsõsorban Õk akarják a pénzem, tessék megdolgozni érte.

Tudom, GTA4-el már mindenkinek tele van a hócipõje, de akkor is, az egy vicc, hogy a 4. patch jött ki hozzá, és az optimalizálása még mindig egy nulla. Van, akinél egyszerûen rosszabb lesz tõle a játék, ennek ellenére kizárólag a 4. patchal üzemelnek a szerverek....

Tessék példát venni az Ascaronról. Ott a Sacred2. Nem egy bug mentes játék, és a sokadik patch jön ki, viszont mindegyik javít is valamit, és rosszabb egyiktõl sem lett....

werkfilm

Balumann
Hát de az még semmi, kb. 20k körül van egy adapter amivel rá lehet kötni?!

[Jakuza]
Jah siman rakotheto, de kb van 1% jatek ami kihasznalja. 😄
Szoval ez a nagy tereles resze az egesznek.

Errõl beszélek, komolyabb címbõl évente ha egy megjelenik platformonként. A ugye 2006 novembere óta vana piacon, eddig megjelent rá egy ratchet és annak a kiegészítõje. Boxra - õ ugye öregebb konzol -pedig két kritikailag gyakorlatilag bukottnak nevezhetõ Crash epizód (+ a zseniális Braid), persze ettõl még lehetnek jók, nem ismerem õket. Ez így vicc, csak nem tudok rajta nevetni.
Totti5
PS3on ott van a Ratchet & Clank sorozat, mint igényes platformer. 360on ott a Crash Bandicoot. PSPn is van jópár, Rachet, Daxter, Agent Clank stb, akadnak, csak nem pont pécén, persze ez a stílus nagyon hanyagolva van😞

Rákötni rá lehet 😊 Egyébként ki volt az a szerencsétlen, aki ezzel érvelt? Én ebben a generációban egyedül a PS3-as UT3-ról tudok, mint bill+egeret támogató konzolos játékról.
dronkZero
Na, akkor most hogy is van ezzel a "minden perifériát lehet kötni a Boxra is, amit PC-re" lózunggal? Pont, ahol értelme lenne, ott nem is lehet?

Most erre mit mondjak? Nem találok szavakat, hogy kifejezzem a szánalmas röhejességét a szitunak.
Nem kellemetlen így tökön szúrni magatokat? Hogy amin eddig téptétek a szátokat, objektíve bebizonyosodik, hogy hülyeség volt? (Mint ahogy mindig is sejtettem?)
ÉVEK óta elõ-elõjön ez a kontroller vita, és mindig az a vége, hogy "de azt boxra is simán rákötheted". Ja, ráköthetem, csak baszik mûködni.

Hihetetlenek vagytok, komolyan mondom. 😄

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Totti5
még ha lehetne is akkor se tudnának, mert az irányítás teljes egészében kontrollerre van szabva, ergó billel, egérrel irányíthatatlan

Tudtommal nem támogatja bill+egér irányítást a játék, szóval úgy nem nagyon tudnának "próskodni" 😊
dronkZero
Szerintem az onlájn prõk billentyûzet+egér kombóval tolják...

Platformernek ott van a Braid és a Trine (vagy 2005-bõl a midnen platfromon brutálisat bukó, de zseniális Psychonauts), bár mindkettõ inkább logikát igényel, mint ügyességet. Mondjuk az utóbbiról csak demó alapján tudok nyilatkozni. Egyébként pedig a platformerek már szinte alig vannak konzolokra is - bezzeg régen még PC-n is Dunát lehetett rekeszteni a minõségi darabokkal. (Én mostanában a PC-exkluzív Claw-val szoktam idegesíteni magam, az jó kis klasszikus hajtépõs ügyességi platfromer, persze nem mai gyerek.)

Én viszont nem panaszkodom, az idei év felhozatala hosszú évek óta a legbrutálisabb az ízklésem szerint. És igen, a PC-s felhozatalra célzok.
Falcon87
Az fasza, akkor csak én forgatom szarul a controllert 😄

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Balumann
Ezek mind szép és jók, de én sajan FPS rajongó vagyok, esetleg ha nagyon különleges, ill. nem "egyszerû" körverseny autós, vagy repülõ szimulátor jöhet még szóbe, esetleg platform, ügyességi játékok. Sportjátékokat sosem szerettem, ahogy az rpg, rts-eket sem. Call of Juarez 2-t hamarosan próbálom, Ghostbasterst a gépigénye miatt nem mertem kipróbálni, ahogy olvastam még az Arma 2 -nél is nagyobb(meg ahogy hallottam, nem is lett túl hosszú, pc-sbõl még a coopot is kihagyják)

Max Payne 3-at én már most temetem, lassítás továbbfejlesztése, gta4 motorja, új helyszíne...

Nagyon kevés a taktikai FPS, pedig én szinte biztos vagyok benne, nagyobb az igény a jó RSVegas2/Graw2 -höz hasonló stílusu játékokra, esetleg az arma és graw közöttire(kíváncsi vagyok, hogy az OpF2 hogyan fog szerepelni, az talán ilyen átmeneti lesz).

Totti5
nekem nagyon jól megy, ugy ahogy egy RTSt játszani kell, nézzetek fel onlinera és kaptok olyan komplex támadásokat hogy ketté áll a fületek, oda még én sem merészkedek fel, tele van próval😄

Falcon87
Minden rosszindulat nélkül kérdezem: A Halo Wars stratégia? Mármint, én próbáltam tolni havernál, de még õ se tudott kivitelezni egy komplexebb támadást. Te már toltad sokat, hogy megy?

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Totti5
nézzük a kivételt és a polcot mik akadnak jelen pillanatban itt kéznél, mint konzolos tiszavirág élet játékok

Top Spin 3 - szimes tenisz, 20-25 órám benne van + ennyi multi is
Fifa 09 - ebbe már bõ bõ bõ 100+ aminek 99%a multiplayer😊
Fable 2 - egyszer már kijátszottam 22+ óra volt, még várat egy 2. végigjátszásra, majd valamikor ha nem lesz semmi új cím, ilyen szerencsére nemigen lesz😊
Star Ocean 4 - jrpg, 54 óránál vagyok, most kezdtem el a 3. dvdt
Halo Wars - singlibe benne van jó 30+ óra, ha rámjön az RTS akkor napokig csak ezzel játszok, sose unom meg
Forza 2 - magam szórakoztatására szoktam körözni, amikor van kedvem
Race Pro - detto + multiban ismerõsökkel
Fight Night 4 - most ezzel játszok egy 10 órám már benne van a karierbe, de még sehol nem vagyok, ezt is pár évig fogom játszani ahogy a 3at is

Az a baj hogy rossz játékokat prübálsz ki, leglább lenne valami igényed a jóra. Velvet Assassin nem kapott túl jó kritikákat, nem gyözött meg hogy nekem kellene, Fuel meg az elsõ képeken látszott hogy nem lesz jó, a videókon, meg jókat derültem ( meg úgy mindenki más ), aki ilyenre vágyik az Motorsotrmal vagy Faltout UCval játszon, Fuel azt sem érdemli meg hogy az ember lewarezolja.

Most jelent meg : Overlord 2, Call of Juarez 2, Ghostbusters, FN4

jön majd amik elsõsorban érdekelnek : Batman , AC2, FIFA 10, Dirt 2, Halo 3: ODST, Brutal Legend , Forza Motorsport 3, Max Payne 3,

Bioshock 2 (engem nem érdekel, de jön), Dragon Age: Origins, NFS Shift(majd kidrerül)

Maffia 2, Mass Effect 2, Red Dead Redemption, Alan Wake

nem hinném hogy az ember ne tudna ezek közt 5-6 olyan címet találni ami mászthev, aztán a rétegalkotásokról nem is beszéltünk, pécés RTS esetleg 1-2 RPG meg egyebek, de ezeket te jobban ismered, már ha érdekel

Balumann
Te is nagyon jól tudod, hogy nem 1-1 játékról van szó, hanem nagyon sok játékot nem adnak ki, vagy nem adnak ki játszhatóan PC-re. Ezért vesznek boxot, és arra játékokat. Akármennyire erõlteted, legalább az x-es felhasználók fele inkább a PC-t fejleszteni, vagy fejleszti is konzol mellett. Más dolog, hogy jó érzés szûklátókörûen megmagyarázni milyen okos voltam hogy ezt vettem, mennyivel jobban jártam mint egy PC-vel... És akkor jönnek, hogy másokat is meggyõzzünk saját hülyeségeinkrõl, gyûjteni mindenféle hülye érvet.

Játékok terén, jó, túloztam. Van néhány jó. De inkább lenne negyed annyi játék mind2 platformra (egyszerre), de azok igényesek, igényt kielégítõek lennének, és nem arra jók hogy 3-4 napig elélvezz rajta aztán eladd mert soha a büdös életbe nem vennéd elõ többet (konzolos játékok nagy része ilyen), 1x élvezhetõ végignyomulós. Tisztelet a kivételnek.

Fejlõdés meg nagyrészt grafikában van, lehetõségekben kevés, még mindig jönnek úgy játékok, hogy nem lehet használni semmit a pályákon, fizika alig, ötlettelenek, rövidek. Amikor kipróbáltam a Velvet Assassint nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek. Kipróbáltam a Fuel-t, kurva látványos versenyek de a 3. kör már egyszerûen érdektelen, és az irányítása is rossz szerintem, és fõleg az autófizika miatt számomra élvezhetetlen.
Irigyellek, hogy így dícséred a mai játékkínálatot, engem inkább kiakaszt hogy ilyen a színvonal, és még PC-re sem tudják rendesen megcsinálni ezeket, és le sem szarják, hogy legtöbbször a bõvíthetõségek adnak hosszabb életet egy játéknak, multiban és single-ben.

Totti5
Ahogy konzolon úgy pécén is vannak exluzívok, de a játékipar jórésze konzolra fejleszt, azon mutat be mindent, azt viszik ki E3ra, mert abból jön majd a nagy profit, jöhetne pécével egyidõben is, olyan nagy megugrásszerû pécés fellángolás nem lenne, mert akik konzollla rendelkeznek azok java része arra veszi nem pedig pécére, mert nem pécén játszik, hanem a játékgépen, az a része igen elenyészõ a játékosoknak akik kényszer miatt vettek konzolt 1-1 játék miatt, és közben pécén játszik és arra veszi a játékokat ( vagy inkább nem veszi ), pár hete egy emberke beesik a 360 topikba és két mondatot nem sikerült neki leírni fless, warez említése nélkül, kijelentette hogy õ most 360at vesz az FN34 miatt, de csak amiatt és esze ágába sincs megvenni a játékot... 28.án már ott örült a fejének hogy õ tolja warezba, az új 360án, amikor a játék 30.án jelent meg.

"De hiába jól optimalizált, ha egyszer egy 5-10 évvel játékok élvezetesebbek, mert átlagban semmi "extra" nincs a játékokban, és még ki sem használják a PC-s lehetõségeit, amit már 20000x leírtam."

5-10 évvel ezelõtt akart lenni? semmi extra? lehet, akkor ne játsz😊, vagy keress más platformokat, hogy ha a pécé nem fedi le az igényeidet.

Balumann
Ez az elfogultság, és hogy mindent a te nézõpontodból - amit mindenki, aki ezzel foglalkozik, rájött hogy nem igaz - magyarázol meg, ez nagyon durva már. Újra felhozod érvekként, OKoknak azt, amirõl ha eg ykicsit elgondolkodnál, rájönnél hogy az egy mesterséges következmény.
Persze, a kiadóknak az éri meg, ha a vásárlók konzolon veszik meg a játékokat, és nem PC-n.
Mivel lesz több bevételük, ha késõbb adják ki PC-re, miért érné meg nekik így jobban? Okot adnak, hogy konzolt vegyenek és arra vegyék emg a játékot PC helyett. Ha nem lenne konzol és PC-n kellene mindenkinek játszani, akkor szerinted azok hirtelen szemét PC-s warezolók lennének? Mi alapján fogy több konzolra? Pont azért csinálják a késleltetést, excluzivitást, hogy vegyenek konzolt. Ez nem a kiadóknak emg a fejlesztõknek éri meg.

"ez a pécé velejárój, szerinted örömet okoz a fejlesztõknek a végnélküli pécés optimalizálás? de ugyis 3szor erõsebb pécéje van a többségnek"
Milyen érdekes, vannak játékok amiket megtudnak jól csinálni, hogy szépen, jól fussanak nem csúcsgépeken is, gyenge eladásokra panaszkodás nélkül, vannak példák amik bizonyítják, hog az igényeket kielégítõ játékok jól fogynak (és még jobban fogynának, ha többi játékot is kiadnák, mert kevesebben vennének konzolt). Ha a Simset a mai szokás alapján adnák ki, hogy legtöbbnek nem indul el a védelem miatt (vagy ha elindul fel kell telepíteni 3 szarságot amiknek futnia kell), 8800gt lenne a minimum hogy játszható legyen ráadásul instabil fps-ek mellett, a megjelenése átlagosan olyan lenne, hogy az árnyékok meg mittudoménmik tiszta recések, ugyanúgy nme fogynának mint a mai átlagos portok.

"GTA4 nem álltalánosság hanem egy játék, mindig felhozod és mindig azt mondom rá, hogy messe nem ez az álltalánsoság, a pécés portok nagyrészt extra tartalommal, jól optimalizáltam, magyar felirattal olcsóbban jönnek ki pécére idehaza, na nehogy már szar legyen minden... 10 játékból 1 olyan van mint a GTA4."

Egyszer szar játékok jönnek PC-re és kevés, ezért érdemes boxot venni, máskor jönnek az jól optimalizált teli extrával meg mindennel a jobbnál jobb portok. De hiába jól optimalizált, ha egyszer egy 5-10 évvel játékok élvezetesebbek, mert átlagban semmi "extra" nincs a játékokban, és még ki sem használják a PC-s lehetõségeit, amit már 20000x leírtam.

Totti5
ezen generáció 720pre + 2-4*AAra van belõve, 1080at nem bírja, majd a köv genbe standart felbontás lesz a full HD

[NST]Cifu
ez a pécé velejárój, szerinted örömet okoz a fejlesztõknek a végnélküli pécés optimalizálás?

Akkor az szerinted nem "optimalizáció", ha egy konzol nem képes natív 1920x1080p-ben generálni képet, de abban kiadni igen? Mert a legtöbb konzolos játék ilyen. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[Jakuza]
A PC velejaroi 😄 Hat hogyne en meg olyasmire emlekszem, hogy X360 es PS3 jatekokat demoztak egy 4 evvel ezelotti PC-vel ami a gep moge volt dugva amikor bemutattak eloszor a gepeket egy kiallitas kereten belul.
Azota a PC-k csak visszafejlodtek 😄 Nem kell ez a duma tudjuk mi zajlik am a hatterben. Ilyen egyenesek a konzolgyartok is, hogy a vevokozonsegnek a tenyleges gep helyett egy PC volt elrejtve a szinfalak mogott.
akkor jo volt.Akkor is jo amikor leprogramozzak az osszes codot.
akkor mar nem jo amikor portot kellene csinalni hozza, ami elszipkazna a bevetelt a konzolok elol. Inkabb eheyett ok probajak elszipkazni a tehetseges programozokat vagy felvasarolni a PCs liszenceket.
Pedig aztan ha megnezzuk a felhozatalt a nagy nevekbol vagy 70-80 szazalekuk volt PCs jatek.

Totti5
konzol exluzivitás üzleti alapon megy, így éri meg nekik jobban de ehhez nem is kell hogy késõbb jöjjön, jöhet egyidõben akkror is konzolról jön a nagyobb bevétal pl COD

Capcom erõlködk pécével, kiadja a portajit amikkel semmi gond, jól vannak optimalizálva, a bevétel teljesen elenyészõ, õk ilyen politikát folytatnak, eddig nem túl nagy sikerrel és még sokat mondtam, talán majd a Resi5?

"Sokszor egy átlag konzolnál 2,3x erõsebb PC kevés a normális futáshoz"

ez a pécé velejárój, szerinted örömet okoz a fejlesztõknek a végnélküli pécés optimalizálás? de ugyis 3szor erõsebb pécéje van a többségnek, szóval ahogy látom ez nem akadály és még örülhetnek is mert nagyobb felbontásban tudják élvezni a játékot, már aki erre van rákatanva a monitorja elõtt ülve

te mindent sértésznek veszel, elárulom neked konzolon is akadnak jócskán szarul sikerült portok, játékok, csak azokkal én mondjuk nem játszok így nem is tudok róla, csak a jót fogadom be, csak at veszem ami minõségi és számomra tetszik, eddig nem csalódtam semmiben sem, amit én szereztem be magamnak ( kölcsönkapott NFSek, és egyéb nyalánkságoktól sírni tudtam volna, olyan szemetek voltak konzolon )

Dante73
Én általánosságokról beszélek.
Gta4 szar port. A TDU -tól minden tisztességes ember zsebében kinyílik a bicska. (Fél év volt, hogy az nV drivert ne minden második indításnál töltse be a játék, mellette nem jött egyetlen egy sem a beígért kiegészítõk közül, mert "nem tudjuk belerakni" aztán, egy év múlva mégiscsak jött, igaz, pénzért, és kiderült, hogy a +kocsik exkluzívok voltak, konzolon... ami akkor járt le. Érdekes, addig "nem tudták belerakni, mert..." a hivatalos oldal álláspontja szerint. Ugyanakkor a tokon ott volt a Lexus logója is, ami + tartalomként kellett volna hogy érkezzen. Magyarán, át lettünk ... dobva a palánkon.)
A portok rendszeresen késnek, a konzolos megjelenéshez képest, az optimalizáció ÁLTALÁBAN kritikán aluli, (Sokszor egy átlag konzolnál 2,3x erõsebb PC kevés a normális futáshoz) Újabban rengeteg a gagyi, a valós grafikát elfedõ effekt, és sorolhatnám.

Nekem nem üldözési mániám van. Engem üldöznek.

Totti5
Ics
Utolsó üzenet idõpontja: 2009. 06. 29. 18:21

Totti5
Regisztráció idõpontja: 2009. 06. 28.
Utolsó üzenet idõpontja: 2009. 07. 06. 17:34

hogy lehetsz ennyire korlátolt? milyen multi acc? hol használom én a régit? mert az SGn nem az biztos

Totti5
"A pénz hiánya csak az egyik, és nem a legnagyobb ok" mondom most vett 150ért high end pécét, nehogy már az a pár ezer drága legyen egy TDUra

GTA4 nem álltalánosság hanem egy játék, mindig felhozod és mindig azt mondom rá, hogy messe nem ez az álltalánsoság, a pécés portok nagyrészt extra tartalommal, jól optimalizáltam, magyar felirattal olcsóbban jönnek ki pécére idehaza, na nehogy már szar legyen minden... 10 játékból 1 olyan van mint a GTA4.

[Jakuza]
Megint mirol beszelsz ?
Te vagy itt az egyetlen aki multi accounttal szorakozik. Igy van, nem is tartozol magyarazattal, de nem is erdekelnek minket ezek a dolgok.
Ha neked ez a fair akkor legyen ez a fair, csak akkor nem tudom hogy mersz te barmilyen tezist megosztani arrol, hogy milyen az egyenesseg .

Totti5
mindig sikerül átmenni szardobálásba, te kezditek, vagyis te meg Jakuza, ugytünik ez itt a szüksges rossz, ahhoz hogy érvényesülni tudjatok...

Totti5
Nem én voltam az aki F1 topikba 3 alregemet vagy puszipajtásomat( akik elõtte 1 db kommentet nem eresztettek el ott ) hívta be hogy egyertéstsek a teóriáimmal és ugyan azt fújják, ezért megkérlek hogy ne magadból indulj ki, és fejezd be ezt a szardbálást. Neked én nem tartozok eszámolni valóval hogy mikor csinálok új reget, ahogy láthatod nem titkolom a nevemet, betüre ugyan az a két adatlap, és tisztán látszik hogy melyiket használom mióta megcsináltam az újat, de te nem, neked ez nem elég, te jössz az orbitális fasszásgaiaddal, az aki nem 1szer totál lenullázta magát már, mert hazudott végig, alregekkel ( vagy pajtikkal ) jött és támadást indított... nem nem én vagyok ilyen, hanem te, ha én ilyen lennék akkor már rég töröltem volna magamat az SGrõl, mert az szégyen kedves fórumtárs ez szégyen, én válllom ki vagyok, ott az adatlaon, semmi titkolni valóm nincs, te vállalod?

dronkZero
Aha, hát persze, nem te hibáztál kurvanagyot a nickválasztással, neeeem. A világ a köcsög, hogy ezzel basztat téged. Na nyilván.
Errõl beszélek, túltengõ ego.

Aztán ez a "régen warezoltam, meg filmet még most is, de a warez fujjfujj" hozzáállás eléggé puhatestû dolog.

Az, meg hogy mindez fel sem tûnik, hogy önellentmondó, meg hogy csak magadat égeted vele, ostobaságra vall.

Teljesen ontopik voltam. Ja, hogy személyesen érint? Hát szar ügy, minek viselkedsz úgy, hogy ez legyen a véleményünk? Emellett érveid nincsenek, csak a fejlett erkölcsi érzéked, kvázi te akarod, hogy rólad szóljon a topik. Hát, most rólad szól, élvezd ki minden pillanatát!

[Jakuza]
Errol van szo.
Ezt a normalis emberek mind belatnak. Raadasul csak es kizarolag magukat okolhatjak a kiadok es hasonszoru tarsaik, amikor a kiskapukat, pont a sajat erdekukben megtartatottak es ezzel lehetoseget adtak a warezre.
Megtehettek volna ezerszer hogy a kiskapupkra lakatot tesznek, szukitve a feketepiaci strukturaba kiaramlo toket. Leirtam mar szamtalanszor, visszalehet nezni, foleg amiert nem akarom ismet ugyanazokat a mondatokat ismetelgetni. Ha bevetel kell akkor irany az internetes distribucio, ahogy a Valve tette a steammel es maris nagyobb a bevetel.
Tessek rendes jatekokat kiadni, ne csak a bevetel legyen a fontos, hanem a jatekosok is, nem ugy ahogy az EA teszi. Tessek azonos idoben kiadni azonos minosegben a jatekokat, ne csak egy platform fele koncentralva. Ne csak az idopont legyen a lenyeg, hanem a minoseg, ne toldozni foltozni kelljen a jatekokat fel evig a kiadas utan.

Lehet sirdogalni mikor dollar milliardos beveteleket generalnak maguknak a kiadok es nem tudjak megallni a mohosaguk miatt a hasonlo ferckiadasokat, mint a legujabb PC-s GTA. Egyszeruen nevetseges, hogy ilyen termekkel akarjak kiszurni a vasarlok szemet, mikozben a lepenzelt jatekoldalokon, masimalisra ertekelik becsapva a vevoket.

Ha megszinuk a warez akkor bizony megszunik az ellenorzes is a kiadok felett, dolni fognak a latvanyos skiccek az oldalakra, az osszemonyakolt demok, amik ugy neznek ki mint a mostani filmek bemutatoi, amibe belezsufolhato az egesz film osszes jo jelenetet, mikozben mas tartalom nem sok van mogotte.

Sajnos ismerjuk a nagy kiadok es keszitok megnyilvanulasait. Ismerjuk a magasztos szavakat, amikor magukat eltetik, hogy olyan jatekot alkottak amilyen meg nem volt a vilagon, olyan jatekellemekkel, amik ezelott ismeretlenek voltak.
Mikor pedig a jatekos odaer, hogy felintallalja a megvett termeket, sokat beloluk szive szerint a falhoz vagna duheben, hogy atvagtak a mezes-mazos szavakkal,reklamokkal.

Nem azt mondom nincsenek olyan cegek, amik mas uzletpolitikat folytatnanak, mert vannak azoknak a jatekait a jatekos szivesen is megveszi, ellenben a profitehes cegek, akik csak ujabb dollarkupacokatt latnak egy vevoben, nem sajnalok, ha meglopnak, ahogy ok is meglopjak a vasarlokat azzal, ahogy becsapni probaljak oket a minnel tobb profit elerese erdekeben.

[Jakuza]
Hat persze. Te vagy az aldozata a nagy SG forumnak. 😄 Eppen ezert valtoztattad nyolcadjara meg a nickedet. Ebbol hanyat bannoltak ? 😄
Amugy tudod mi az hogy kotozni ? Az alapigeket nem artana megtanulni es akkor mindenki hamar rajon a helyes irasmodra, ha nincs teljes hasonulas 😄

Dante73
Odáig egyetértünk, hogy a warez nem jó. Odáig is, hogy tenni kellene ellene. Viszont, a többiben már nem. Én ugyanis, hiába tehetném meg, hogy nem warezolok, mégis megteszem.
Sok oka van. A pénz hiánya csak az egyik, és nem a legnagyobb ok. Egyszerûen annyira felháborít a vadászat a warezra, hogy az nem emberi. Ugyanis nem megoldás. Az az "agymosás" sem, ami most folyik. Volnának egyszerû, és nagyszerû megoldások az elkerülésére, de a mostani rendszer haszonélvezõi nem engedik ezeket kibontakozni. Ugyanis vesztenének rajta. Én pedig nem vagyok érdekelt abban, (hiába akarják elhitetni) hogy a jelenlegi rendszer fennmaradjon.

Tehát, lehet, én vagyok a jófiú, mert warezolok, és ezzel elõsegítem a következõ, jobb rendszer eljövetelét... Nézõpont kérdése. Ez utóbbi mondat csak félig vicc, mindig a gyõztes írja a történelmet, meglátjuk, melyik a "jó" oldal az mindenesetre TÉNY, hogy a jelenlegi rendszer szar, és hogy változás kell. Valamint az is, hogy warez van, függetlenül attól, hogy én töltögetek, vagy sem. Sõt, az én esetemben, ha nem töltögetnék, sok tízezer forinttal kevesebb lenne az iparágban...

Nem is rád céloztam. Bár most már talán joggal célozhatnék rád is 😊

Szerintem nem az a felebaráti szeretet fokmérõje, hogy valaki segít-e a tört indítófájlt átmásolni. Röhejes emiatt flémelni, és megítélni a másik rokonaihoz való hozzáállását. Legalábbis nekem az a magas, hogy tényleg ez itt a téma.
Totti5
személyeskedésen kívül semi maradt😊 te vagy a Jakuza v2, na pont az ilyen szánalmas ostbaságok miatt változtattam nicket, nem magam miatt mert nekem az is megtette, hanem a magadfajta miatt, hogy szakadjon le róla amikor már nem tud semmit mondani, csak kötöszködni