17438
  • grebber
    Cryengine "2.5" ről! Most nagy hiretelen csak ezt a videot találtam ebben látni kicsiben azt a videojelenetet amiben ott van egymás mellett a 3 kis video na olyat rendes méretben mutogattak!
  • BaLeeX
    Ne idiótázzál le hülyegyerek, én sem tettem, kösz.

Azt hiszed, ha nincs igazad de próbálod ócsárolni a másikat nagyobb embernek tűnsz?

DX11 meg Dirt2 mi? Mert máshogy fodrozódik a tócsa, ja...
    Még jó, hogy a PC-seknek ez elég volt, hogy azért késik ennyit a játék, mert DX11 meg minden.

Nem, azért mert ennyi idő kellett az átportolásához meg pár parasztvakító effekthez.
    Ünnepek után jött át az egyik autósjátékbuzi haverom aki megvette a DX11-es kártyát a Dirt2 miatt, cockpitet épített, 50 ezres kormánya van, megnézte a játékot Xboxon aztán fél óra után már csak az irányítást tudta szidni, hogy kormánnyal azért jobb. Grafikába nem látott különbséget. Elgondolkodtató kicsit nem?

Vagy te még álomvilágban élsz és király PC-s grafikát vársz olyan játékoktól amit egytől egyig konzolról írnak át?

Ja, hogy nekem van összehasonlítási alapom, mert látom mindkettőt te meg csak írod a balfaszságaidat? Bocs.

Azért majd ha elméz egy média marktba mondjuk aztán lecsatolod a szemellenződet nézzél meg egy Dirt2-t, MW2-t netán AC2-t mondjuk boxon. Aztán ócsárold a szar grafikát.
  • KillTheKonzol
    mármint miről ömlesztették? a crysis 2-ről?
  • grebber
    Anno "ömlesztették" a videókat ahol 1 videon belül ott volt pc-s xbox 360-as és ps3-as grafika.Én nem láttam eltérést.
    Nem lesz port párhuzamosan fejlesztik mert könnyű hála az új "2,5" engine-nek!
  • KillTheKonzol
    úgy érted rohadtul lebutítják majd a grafikai engine-t, hogy elfusson majd az ixboxon meg a pées3-on is.

legalább fejlesszék pécére külön (tényleg, erről tud valaki valamit, hogyan csinálják majd?), kihasználva a 2010-2011-es videókarik tudását, nem akarok egy konzolportot, ami csak pár effektben meg felbontásben különbözik, ultimate dx11-et akarok ultimate effektekkel és ultimate szemkápráztató addig sosem látott gyönyörűséggel...nem pedig xbox miatt butított engine-t akarok,ami csak alig szebb...remélem demonstrálni fogja az akkori pécék tudását a második rész pécés változata, és nem azis vérig butított lessz.
  • grebber
    Azért azt is kell.DX11 remélem jótékony hatással lesz rá! Ati szemszögből mindképpen! NV-n meg majd toljuk Dx9be ha a Fermi nem lesz gyors dx11 alatt:D
  • dronkZero
    Egy visszafogott engine-t nemigen kell majd az akkori PC-kre optimalizálni...
  • dronkZero
    Na, még egy idióta....

"Aztán mikor a játék megjelent pár hét múlva, a beállításokat átbuherálva ugyanazt az eredményt ki lehetett hozni DX9ből is. "

Melyik világban? Amelyiket álmodod?

"Ja meg az egyik fő érv, hogy azért csak PC-re jött ki, mert konzolra nem lehetett volna ilyen szépre megcsinálni. Akkor a második rész hogyhogy jön konzolra?"

Úgy, hogy erősen lebutítják. Idióta.

"Aki szerint meg a konzolos játékfejlesztés zsákutca az szerintem vegye le a szemellenzőt aztán nézegessen körbe az eladási statisztikák táján."

Ezek szerint Magyarországon a Mónika show a szórakoztatóipar legcsúcsabb terméke?

"A mostani konzolgenerációknak van még 2-3 éve aztán jön egy újabb, ezzel együtt is majdnem 7-8 évig kiszolgálták a gazdáikat,"

Ja, hát aki leszarja, hogy ugyanazzal a szarral fossák torkon 7-8 évig...

"egy PC-n meddig futnak el a legújabb játékok fejlesztés nélkül normál beállításokkal? 1-2 max 3 évig?"

Kb amíg a konzol generációt vált. Amennyiben elég neked PC-n a kifutó konzolos szar grafika...
  • grebber
    Konzolokra a 2 jön.Ami már tanulva az 1 hibáiból pc-n is végre normálisan lesz optimalizálva.
  • BaLeeX
    Crysis-ért nem kevés pénzt kaptak a fejlesztők, hogy a "tech demójukat" csak PC-re adják ki. A hardvergyártók is kaszáltak belőle rendesen, meg etették a jónépet a kamu videóikkal a DX10 és a DX9 közötti különbségekről. A júzerek meg vették hozzá a procit, memóriát, vga kártyát mert hogy majd jól fog futni, közben egy Xbox360 vagy PS3 árát kidobták hardverre.

Aztán mikor a játék megjelent pár hét múlva, a beállításokat átbuherálva ugyanazt az eredményt ki lehetett hozni DX9ből is.

Ja meg az egyik fő érv, hogy azért csak PC-re jött ki, mert konzolra nem lehetett volna ilyen szépre megcsinálni. Akkor a második rész hogyhogy jön konzolra?

Netán belátták a fejlesztők, ha nagy pénzt akarnak szakítani akkor nem PC-re kell fejleszteni?

Aki szerint meg a konzolos játékfejlesztés zsákutca az szerintem vegye le a szemellenzőt aztán nézegessen körbe az eladási statisztikák táján.

A mostani konzolgenerációknak van még 2-3 éve aztán jön egy újabb, ezzel együtt is majdnem 7-8 évig kiszolgálták a gazdáikat, egy PC-n meddig futnak el a legújabb játékok fejlesztés nélkül normál beállításokkal? 1-2 max 3 évig?
  • KillTheKonzol
    ki tudja, lehet hogy kiderül, zsákutca volt, bár én nem ebben a kontextusban képzelem el: talán épp magukat csapják pofán abban topikban, amikor a játékkonzolok egyre jobban "elszámítógépesednek", vagy épp a számítógépekkel fognak a jövőben összeolvasni, és nem lesz jól elkülöníthetőő kategória, multimédia számítógép lesz mindkettőből, bizonyos szinten cserélhető harverekkel, és szoftverekkel, ki tudja, ez is könnyen megeshet...és hosszú idő után kiderül, hogy csak egy mellékvágány volt az sg-én ez a 2000novemberében indult eszmerendszer hirdető hadjárat...egy jó hosszú és felesleges mellékvágány, ahol sok ember pocsékolta a drága idejét, egy eszmerendszer fenntartásáért...számítógép már akkor is volt, amikor játékkonzol még nem...és az is biztos, hogy a távoli jövőben akkor is lesz, amikor játékkonzol már lehet hogy nem, számítógépre mindig szüksége lesz az emberiségnek. ebből nem nehéz levonni, hogy akár össze is olvadhat, vagy elmosódhat a kettő közti kategória, és nem a számítógép fog eljátékgépesedni, az is biztos...sőt, a jövőben, ha nem csak a közeli, hanem a távoli jövőbe tekintek, a játékkonzolok jövője jóval ingatagabbnak látszik, a leszármazottaink talán kevesebbet is fognak játszani, más gondokkal kell megkűzdeniük, ebben a kontextusban, a számítóógép életképesebb, mint a játékkonzol, ami jóval könnyebben leáldozhat a jövőben.
  • wedge31
    A konzol egy fejlesztési zsákutca ezt már maguk a fejlesztök is leirták.
    A közeli jövöben a letölthetö tartalmak annyira elterjednek hogy nem lesz szükség külön játékboxra de a pc mindig is lesz valamilyen formában.

Istencsászár meg egy eltévedt bárányka majd visszatalál a nyájhoz...
  • bertino
    hát ez betonfail.
  • dronkZero
    Ez meg egyébként... Hát szánalmas. Kis idétlen tini identitáskeresése, csordához csapódás, stb. Mint mikor a Cannibal Corpse-os deathmetal unokatesóm hirtelen Scootert kezdett hallgatni.
    Van, aki leragad ezen a szinten.
  • dronkZero
    Crysist azok fikázták, akiknek szar volt hozzá a gépük.

Nyilván nem nyújt túl sok élményt (teszemazt) BF2 grafikai szintre lehúzva 5 fps-sel...
  • pauly
    DDDDD
  • Micsu

• KillTheKonzol
    "Az is érdekes, hogy a Crysist anno mindenhol elmondták mindenféle szar, szemét játéknak, de most, hogy jön a második része 360/PS3 már mindjárt király játék lett belőle. :D :D
    "

:DDD
  • Daryl Hall
    Technikailag egyetértek 2001-ben már elavult volt a DC, de grafikailag eszméletlen mit ki tudtak hozni abból a kis masinából, gondolok itt a Sonic Adventure 2, Shenmue II játékokra.
    Na, mindegy, témához visszakanyarodva. Az is érdekes, hogy a Crysist anno mindenhol elmondták mindenféle szar, szemét játéknak, de most, hogy jön a második része 360/PS3 már mindjárt király játék lett belőle. :D :D
  • KillTheKonzol
    ezeket is ő írta, álá 2005 december, 4 éves jubilleumi kötet:

"ugycsináltok mintha csak konzolon lennének gémek, pcn meg semmi érdekes... "

"most mndok neked csomo cimet lefikázod mer neked lehet nemjönbe és ugyis fikáznád utánna a pc-t igyhát nemteszem mer nincs értelme "

""ennyi most ennek miértelme mer neked nemjönbe akkor már szar? .... ""

"nekem nincs csak már nemtudom mitirjak erre a sok hülyeségre amit itt páran felhalmoztak "

"akkor miért nem takarodtok a gép elől és a nagy mindentudó konzolról sgztek? "

"SZAL AKI NEM KONZOLOZIK SZŰK LÁTÓKÖRŰ HÜLYE? :))))))))) "

"szvsz Konzolsok az istenek értenek mindehez :)))))))))))))))))))))))))))))) olyan hülyék vagytok hogymár fáj "

"erős tévedésben vagy hogy ha azthiszed a konzolos tud mindent a pcről és a pcs gémekről a pcs meg hülye és vak és aztse tudja mi a konzol és milyen gémek vannak rajta sőt egyiket sem látta... EZ ÓRIÁSI TÉVHIT!! "

BEST OFF ALL TIME:
    "ha okosan fejleszti az ember a gépét akkor nemidegesitő pl nekem nem minden megjelnő uj gémet ami kurvaszép és érdekel max grafon végigtolom nemakad meg semmi mer ésszerűem fejlesztem a gépet "

EZ mind mehetne bannerba , felhívva a veszélyeit a másik topik látogatásának!!
  • pauly
  • Micsu
    lol ez mehetne aláírásba is, copyright totti
  • bertino
    nagyon eltűntél.
    nincs kedved reagálni valamit ?
  • pauly
    :DD
    Azért érdekes így utólag visszaolvasni,mintha nem is ugyanaz az ember lenne :D
    "Csak bekéne látni hogy a consol instant szórakozásra van mig a pcn belelehet mélyedni a gémekbe mer összetettek ( nemmind )"
  • bertino
    hát ebben van valami :)
  • TDantes
    Ja, és már akkor is a Metal Gear Solid meg a PS volt a nyerő...hát baszki, ez tényleg hihetetlen!
  • TDantes
    Ez mondjuk tényleg vicces , már 2000-ben is vége volt a PC-nek? Már akkor is haldoklott? Akkor még PC-m sem volt, ha tudtam volna, hogy már 2000-ben leáldozott a PC-nek nem vettem volna két évvel később meg. Fölösleges pénzkidobás volt

És már akkor is, azért lett annyi a PC-nek, mert az épp vetélytárs konzol sokkal erősebb, és sokkal több jó játék jelenik meg rá . Eltelt most már majdnem tíz év. Na basszus, és ugyanott vagyunk, semmi se változott. Hát ez tényleg nagyon röhejes.
  • KillTheKonzol
    én is :DDD
    Totti osztotta őket mint a rongy :DDD
    ilyenekkel, hogy: pécén legalább bele lehet mélyedni a játékba, konzolon 0 ig-t igénylő játékok vannak, meg hasonlók :DDD

de szokták azt is mondani, hogy a társaság, amilyikkel állandóan lógsz, a képükre formál.
  • KillTheKonzol
    nyílván 2001 hajnalára értettem a mondandóm, akkoriban már P4-es 1.3GHz-es procikkal, meg 64MB-os GeForce 2 Ti videókártyákkal szerelt, WinXP-t futtató pécék ellen akart hadjáratot indítani a kis 200MHz-es dreamcast gépével, hangoztatva, hogy az is mennyire sokoldalú, és a pécéknek leáldozott, és mennyi mindenre tudja használni játékon kívül a dreamcastot is, ez önmagának való tökönrúgásnak felelhetett meg, rendesen ki is röhögték érte. (én is ismertem a kis DC gépet, öcsémnek is volt akkoriban, de elég egyszerűnek számított akkor már (2001 eleje), volt egy főmenü, ahogy vagy az órát lehetett beállítani, vagy a játék CD-ét indítani, vagy a zenecédét meghallgatni, kb ennyire emlékszem, túl sok mindent nem hagyhattam ki, ja meg volt egy kis 56k-s modem is benne, de már az is elavult volt már akkor, és nem is működött a dreamkey cd nélkül)

szóval ezt az egészet ennek annak az embernek köszönhetjük, lealábbis amilyen civakodások itt lenni szoktak az sg-én a kettéosztott tábor közt...
  • pauly
    Hehe,beleolvastam a 2005 körüli hozzászólásaiba,érdekes
    Akkor még védte a pc-s játékokat keményen.
    "de sajnos a pc játékipar kezd butulni és konzolosdni lásd: nfs mw és ez rossz tendencia..."
  • Daryl Hall
    Teljes mértékben egyetértek veled. Viszont: "2000 novemberében nyitotta egy kötekedő dreamcastos alak, akinek a játékdoboz gépe már akkor is gagyi volt". Ezt kikérem magamnak, a Dreamcast a korát megelőző technikai újdonságokat vonultatott fel, se a Nintendo, se a Microsoft, de még az agyon hypeolt Sony se tudta minőségileg felvenni a Segaval a versenyt. Szóval elavult és gagyi konzol végképp nem volt a Dreamcast.
  • KillTheKonzol
    "2002 körül nyitották a topicot ha jól emlékszem"

utánanéztem, 2000 novemberében nyitotta egy kötekedő dreamcastos alak, akinek a játékdoboz gépe már akkor is gagyi volt
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=974669360&order=reverse&index=1403
    ahogy néztem az akkori hozzászólásokat, nem nagyon volt hozzá hasonló gondolkodású,eszmerendszerű (leáldozási hadjáratot hirdető) kereszteslovag, az egész az ő fejéből pattant ki, rendesen meg is kapta a magáét a fasza új topikért az akkori hozzászólóktól
    aztán ez az eszmerendszer egyre több oda látogatót fertőzhetett meg az idő előrehaladtával, ha idáig fajult...
    egyébként külföldi fórumlapokon még ehhez hasonlóval se találkoztam, mint ami itt, az sg-én megy. mondjuk a legtöbb helyen az átlagbér is másképp alakul...

"akkor Totti valóban a konzolosoknak osztotta az észt, most meg a legnagyobb konzol fanboy :D"

akkor ez tényleg fertőző, még jó hogy a bannerjuknál tovább sokszor nem jutottam, ha ez a szekta ennyire fertőző... -.-
    ha jól tudom, ez a topik meg annak a kitalált hadjáratnak a szembefordulásaként született. mondjuk szerintem mindkettő felesleges volt, bár az egyik törvényszerűen szültea másikat...de még ha a leáldozás (visszább szorulás pontos szóval) igaz is lenne, ez az ellentopik se született volna meg, ez önmagában ellentmondásos, hülyeség az egész, majd ha a kedvenceim nem tudom megvenni pécére, csak xboxra, akkor majd lesz mondanivalója is, de ilyen nem hiszem, hogy bekövetkezik...
  • bertino
    ohh, akkor ezt benéztem.
    :D
  • Micsu
    istencsászár aka totti5
  • bertino
    istencsászár pl még nagyon aktív volt régebben.
    mostmár ki tudja mi van vele :(
  • Micsu
    lol

szerintem Tottit az ms fizet mert rajta kívül mást nem ismerek aki minden topicba állandóan a konzol vs pc témát erőlteti
  • [HUN]FaTaL
    2002 körül nyitották a topicot ha jól emlékszem, és akkor Totti valóban a konzolosoknak osztotta az észt, most meg a legnagyobb konzol fanboy :D
  • Daryl Hall
    Na, ilyet se basztam még. 3-4 évvel ezelőtt a PC-s játékoknak leáldozott topikban osztottad az észt minden konzolosnak, igazi kis tenyérbe mászó pc fanboy voltál. Most meg a legnagyobb anti pc-s, überkonzolos faszagyerek lettél.
    Egyébként a témához hozzá szólva, a PC-s játékiparnak van jövője. Az már más téma, hogy az a bizonyos jövő elég sötét.
  • KillTheKonzol
    10 éve? :DD LOÁÁLL
    nagy baromság volt már akkor is, pedig ha jól informált vagyok, akkor, a kilencvenes évek végén még jobban virágzott a pécé gaming...

az meg, hogy máshoz képest visszább szorult, nem egyenlő a leáldozott szóval, már akkor is fogalomzavarban szenvedők tárgyalhatták ki ezt a butaságot..
  • Bucser
    A gép elavult. Muszáj már törni a fejüket az újon hisz az R&D hozzá 1,5 év gyártásfejlesztés 1,5 év. +meg kell kezdeni az új programok first party fejlesztését is.

Biztos lehetsz, hogy egy-két M$ IT ülésen elhangzott, a "Mi lesz az X360 utódja?" kérdés és már konkrét válaszok is vannak rá...

Szerintem már a következő generáció irányvonalának kitalálásánál tartanak mind Microsofték mind Sony-ék... Míg a Nintendo csinálja a WiiHD-t...