A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én sem vitázok F1 pilótákkal az F1 rejletmeirõl, merthogy életmben nem ültem F1-es kocsiban és nem tudhatom jobban, mint õk. DE TI ÚGY GONDOLJÁTOK, hogy ismeritek a konzolokat, pedig NEM!
Majd ha napi szinten tisztában vagytok a történésekkel testközelbõl, akkor TALÁN lehet mérvadó vélemáéynetek, addig viszont kizárólag csak a "Laikusok lázadása a színtiszta tudomány ellen." lehetne a topic alcíme! 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Bár csak a proca számítana vaze...
De ha akarod kifejtem, hogy még MI kell ahhoz, hogy használható game teljesítményt lehessen kipréselni egy handheld kütyübõl (avagy bármibõl)! (lásd. pl. 3D)
A sötétség olykor nyomorba dönt, nem forszíroznám ezt a témát a helyetekben!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
31 hónap után
Wii 20,203,581
PS2 17,360,000
360 10,267,000
Xbox - 8,901,402
PS3 7,749,396
GCN - 7,473,241
43 hónap után
PS2 23,432,000
360 15,240,286
Xbox - 12,200,000
GCN - 11,002,000
Ebbõl bizony az jön le, hogy több currentgen konzol fogy, mint anno prevgen fogyott. Handheld fronton pedig a DS már lenyomta a GBA-t (ez már worldwide, nem NPD), és ezzel együtt az összes hatodik generációs marokkonzolt együttvéve. Erre jön még az 50+ millió eladott PSP, és a jelentéktelenebbek.
Ki beszelt arrol, hogy a cel a PS1 emulalasa egy iphonon ? 😄 Jah hogy te, mert mas nem , ellenben csak annyi volt megjegyezve, hogy azt is tudja futtatni, tehat ha FF7 kell akkor iphone is elegseges.
Na de persze latni aaz irtakat es ertelmezni ket kulonbozo kategoria.
Ellenben arrol volt szo, hogy a PSP valos tudasa valahova a PS 1 es PS2 koze teheto. Az mar egy szanalmas felrebeszeles, ha valaki azt allitja , hogy kozel all a PS2 tudasahoz, mert nem igazan, mert talan meg a felet se eri el.
Az iphone tudasa pedig jatekok teren szinten a PS1 es a PS2 koze teheto.
Ketszer eosebb processzora van ,mint a PSPnek, elmeletileg akar meg sokkal tobbet is kilehet hozni belole mint a PSPbol, erre akart kiterni Carmack is. Persze vannak olyanok akik a fatol nem latjak az erdot.
Na jah, ha valaki konzolmuki vagy PSP tulajdonos es el van szallva tole miert is venne ezt eszre.
Istenbarmarol meg nem is beszelek, mert ugyebar o meg azt is megakarta magyarazni, hogy magyarorszagon az nem is veheto kirivo esetnek ha valaki konzolok garmadat tartja, mikozben annyukatol kikonyorgi, hogy karacsonyra PSP-t szeretnek, mikozben vonatozik iskolaba legyen mivel "filmet nezni" a tyukszemnyi kijelzon es a "hardcore" jatekstilus gyakorolni unalomuzeskeppen, mig a kalauz a jegyet csekkolja. 😄
Viccesek vagytok ti emberek. LOL
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
FF7 1997-es PS1-es játék, kb. egy cserebogáron is elfutna, mivel a 3D garfikai része finoman szólva is hagy némi kívánnivalót maga után, de akkoriban ez elment. A PSP csak emulálja többé-kevésbé, mivel van benen PS1 emu is (szoftveres).
Valóban örömömre szolgál, hogy egy 12 éves játékot el tud emlulálni az ájfón (kb. erre más több éves PDA-k és MDA-k is képesek egy jó ideje)!
Ugyanakkor egy modernebb PSP játékot (ami PS2 tudású nagyjából és a PS2 is bizony lassan 10 éves gép lesz) megnézném hogy "emulál" az almás telefon... Piha!
Az FF7CC pedig ezen újabb generációs gammák közé tartozik, ami valóban PSP-re készült, nem pedig egy másik gépre készült, pusztán emulált játék.
Üdvözlöm a laikusokat, a dilettánsokat és az agyhalottakat!
Amugy mar az elozo evben is meg az elottiben erdekes modon valami visszavetette a hardver eladasokat, ami a next gen konzolokat illeti. Akkor mi volt ? 😄DDD
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
De lehet amúgy, hogy elég ha bemásolod ezeket a játék fõkönyvtárába (ha ott is megtalálja, akkor elsõdlegesen onnan használja, nem a system32-bõl)
Az Egyesült Államokban az internetezõ népesség két százalékkal nõtt 190,8 millióról 193,8 millióra. Ez idõ alatt az online játékokat használó népesség 71,6 millióról 87,1 millióra nõtt, ami nem kevesebb, mint 22 százalékos növekedés és azt jelenti, hogy a teljes internetezõ közönség mintegy 45 százaléka játszik valamilyen online játékkal. Ezzel egy idõben a konzolos eladásokból származó bevételek 23 százalékkal csökkentek elmúlt év májusához képest. A kutatás szerint azok, akikat befolyásol a világválság az olcsóbb online játékot választják.
Szóval Japánban tarolhat még jobban, Amerikában a DS-tõl viszont nagyon messze lesz. Majd meglátjuk, de én már látom az NPD-listák alapján elégedetlenkedõket.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
USA HARDVERELADÁSOK, ÁPRILIS
1. Nintendo DS - 1,040,000 (2,701,000)
2. Nintendo Wii - 340,000 (2,373,000)
3. Xbox 360 - 175,000 (1,205,000)
4. PlayStation 2 - 172,000 (516,000)
5. PlayStation 3 - 127,000 (824,000)
6. PlayStation Portable - 116,000 (655,000)
USA HARDVERELADÁSOK, 2009 MÁJUS
1. Nintendo DS - 633,500 (3,334,500)
2. Nintendo Wii - 289,500 (2,662,500)
3. Xbox 360 - 175,000 (1,380,000)
4. PlayStation 3 - 131,000 (955,000)
5. PlayStation 2 - 117,000 (633,000)
6. PlayStation Portable - 100,400 (755,400)
a pléjsztésön family nem sok eltérést mutat maguk közt
Szûk a piac, és telített. Ennyi.
Japános tippet osztom.
http://www.freetvmaci.info/
Nyilván, elsõ idõkben jól fog fogyni, de hacsak nem durrant majd valamilyen téren nagyot, hamar kifog fogyni a kezdeti lendületbõl, és megint jön a sírás.... Vagy a warez miatt, vagy az árazás miatt...
Én most így látom, aztán, kiderül.
Mivel játékos vagyok engem ez a része érdekel, a többit meghagyom másnak.
Engem egy WH40k TBS érdekelne nagyon PC-n, így ezután csak sóvárogni tudok, ha vannak is hibái. Akármennyire nem szeretem a kis kijelzõt, ez stílusából adódóan megfelelne nekem azon is. De nyilván ezért nem fogok keményen zsebbe nyúlni. Majd unatkozó milliomosként megy a retrógyûjteményembe. Vagy a nyugdíjas otthonban elkunyerálom valakitõl 😊
Próbálod játékos oldalról megközelíteni. Pedig ez közgazdasági kérdés. Én most azt mondom, hogy a PSP GO! halott ügy. Majd meglátjuk, 2 év múlva, hogy akkor miért fog épp sírni a kiadõk szája...
Az új MGS is PSPre fog kijönni, és rakat nagy név van bejelentve, szinte minden PSre megjelent exnek van vagy lesz PSPs változata, sok esetben új történetekkel.
Haldoklásról szó nincs, a nagynevek szépen fogynak és teljesítenek, fõleg a multiplatform kiadóknak nemtetszik hogy nagy a warez és készek voltak elpártolni a gép mellõl hogy ha nem változtat a jövõben, ezért a Sony meg is lépte a PSP GOt.
Már több helyen is föltettem a kérdésem, de választ még nm kaptam, ezért megkérdezem itt is, hiszen azért pc gamingel kapcsolatos. Van rá mód, hogy a Logitech Cordless Rumblepad 2-t XUSB-s gamepadként érzékelje a gép? Sok játék nem ismeri fel, pedig tök jó móka ágyból játszani😄
Témához meg, hogy a búbánatba ne lenne jövõje akkor volt egy kisebb lefele ívelés mikor még a nextgen konzolok az újdonság erejével hatottak, most azonban megint erõsödik a pc. A ps3-at viszont csapás éri csapás után. Már a játékkiadók is csicskáztatni akarják lásd Activision. Elég kockázatos játékot játszanak a Sonynál
Ha játszani akarok, leülök, elsötétítek, beizzítom az 5.1-et, a plazmát, vagy monitort, és játszok.
A PSP ehhez képest KOMPROMISSZUM, az Omnia egy kicsivel nagyobb kompromisszum. Tehát, ha marokkonzollal játszol, mindenképp kompromisszumra kényszerülsz.
Kérdem én, egy RACIONÁLIS vásárló mit választ? Egy kompromisszumot 10000Ft-ért, vagy egy kicsit nagyobb kompromisszumot 2000Ft-ért? Ami mellé még + funkciókat is kap?
Igen, Te és sok hozzád hasonló ember nyilvánvalóan az elsõt, de aki nem kifejezetten HC gamer, az az utóbbit fogja, és Õ van sokan. Nem véletlen, hogy a mobilos játékok millió szám fogynak, (Pedig van warez, rendesen) míg egy PSP haldoklik.... Kicsi a Piac, és a GBA, meg DS lefedte.
Nem értem, mit hadakozol még mindig ez ellen...
A kormány-döntögetés párhuzamot erõsnek érzem, mivel volt szerencsém valódi kocsit is vezetni (bár nem sokat, nem élek vele), és telefont döntögetni is (de nem a Real Racinget), viszont a utána olvasgatva maga a játék nem is tûnik annyira casualnak. Fene tudja. Kipróbálás nélkül nehezen tudom elképzelni. De megpróbálom.
1; Telefont
2; GPS-t
3; PDA-t, sõt, kis jóindulattal, ha a nyilvánvaló különbségekben hajlandók vagyunk a kompromisszumra egy Laptopot
4; Egy marokkonzolt, amennyiben szintén hajlandók vagyunk a kompromisszumra.
Ezeket a készülékeket így kell nézni. Egyrészt, így olcsóbbak, mint a fentiek összessége, másrészt egy készülékben vannak, ennek minden elõnyét (súly, hely) és hátrányát (kis kijelzõ) felvonultatva.
El kell dönteni, hogy cipeled-e ezeket magaddal, (már amelyik kell) vagy lecseréled egy ilyenre, vagy hasonlóra. Nekem se szimpi a kis kijelzõ, de a laptop túl drága lenne. (mert akkor az a tyúkszemharapáson kívül tudjon mindent, az pedig 300-nál kezdõdik, annyit pedig sajnálok kiadni rá, még ha az játékok, és internet terén nagyságrenddel jobb is volna) Ha meg olcsót veszek, akkor csak a nagy képernyõ miatt cipelhetek, más elõnye (gyakorlatilag) nincs...
Hosszan átrágtam a témát, kompromisszum ugyan, de a vállalható kategórián belül, (nem) mellesleg pedig nagyon tetszik a készülék...
Totti!
De ezt a különbséget elnézi az ember, ha egy Assasin Creed 2 ezer az omniára, és 10 a PSP-re.... (megjelenéskor) Ráadásul az omnia, vagy iPhone nem is annyival drágább, mint amennyivel többet tud...