A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
"legtobbjuk foleg a PS3-as verziok a keleti hangulatot arasztak magukbol, es eleg egysikuak"

fõleg hogy jelenleg a 360 a jrpg platform, de elnézzük neked, nem tudhattad... jrpg és a történet lapossága? igyál még pár felest...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
igen tény hogy jo ár.

de gondolok itt arra, hogy ha egy rpg-t adtak volna, tutira nem veszem meg.
Szóval magyarul azok akik megvették nem azért vették, hogy utána kidobják.
és ha valaki legalizáltatja igy magát (fogalmazzunk így)
azt gow játékosnak nevezhetjük...vagyis igény van rá...hogy ez valakinek jooee vagy nemee az más tészta.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
beszûkült egy világban élsz, már nem egyszer tanubizonyságát tetted hogy fogalmad sincs a játékokról, leglábbis a konzoloksról és a kézi konzolkról nincs

most jöhetek én is ilyen gyerekes stílusban hogy a diabló klik-klik-klik-klik-tûzgolyó-klik-klik-klik-üvöltés-klik-klik-klik

inkább nem, mert te is és én is tudom hogy ez marhaság

[Jakuza]
Halo Wars koszi szepen de hagyjuk mar, egyik TW resszel nem versenyezhet, de azert erolkodj. Amugy jo sok emlitesre melto nev.

Mindenfele autos szar igen, kiteszik fogadom vagy a felhozatal 25-30%-t.
Koszi ennyit nem szeretnenk autozni.

Verekedos szirszarok, Jaj neeee. ezek is kiteszik a paletta 20%-t legalabb, van aki biztos elvezi a jobbo+jobb+fel+fel+le+le+le kombit amire elojon a fejenathajitas a bal cipofuzommmel. 😄 Az agyatlanoknak biztos jo moka es elgondolkoztato.

Arkade FPS hat ha nincs lo jo a szamar elv itt is ervenyesul, biztos az autoaim csodaja kapraztatta el a jatekosokat, mert a legtobbje egy atlag kozepes minosegu munka, teljesen gyer jatekmenettel, ismetlodo es unalmas palyahelyszinekkel.

Mi is van meg ? JRPG-k ezek es legalabb az egy otodet kiteszik a felhozatalnak, legtobbjuk foleg a PS3-as verziok a keleti hangulatot arasztak magukbol, es eleg egysikuak. A legidegesitobb a legtobben a tortenet lapossaga valamint a minden sarkon spawnolo ellenfelek.
(Emlekeim szerint a DQ8 torteneterol, mar atfogo ellemzest irtam nem olyan reg pedig pl az volt PS2-n az egyik csucsminosegu JRPG)

Milyen stilus maradt ki ? Skateboard es hasonlo ismet csak fel+le+le+fel+jobbra+le kombo-t hasznalo minosegi termekek ? 😄 Eleg szar lehet az izlese par konzolosnak. 😄DDD

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

" ne tegyük ott a Halo Wars jócskán milla felett elment belõle, te viszont kihúzhatod magadnak ha akarod..." igen mert eladta a hype meg a név és bekajáltatok ezt a középszerû pempõt és istenítitek mert halo meg mert 360-ra jött ki de semmi lényegretörõt nem mutat fel

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Le van most éppen árazva, 4k-ra. Ha más is érdekelne azon kívül, hogy egyszer végigjáttszam, akkor talán megérné, de úgysem érdekelnek a time trialok. (A Braidben elkezdtem egyet, aztán az elsõ rontott ugrás után abbahagytam, mert nem égetem magam magam elõtt 😊 Na meg ínség nincs, lenne mit beszerezni bõven. Szóval ha 2k-ért felbukok benne, esetleg akkor.

Viszont az adrenalinpumpálós menekülõ részek nagyon bejöttek a Beyond Good & Evilben, még ha csak két ilyen jelent is volt benne, és a játékmenet azért nyilván más. Viszont a kikerült BG&E videó nem véletlenül idézte fel sokakban a Mirror's Edge-t.
Totti5
fogyott persze 2+ kért a hülyének is megérte az eredeti dobozos GeoW, ha már elõtte nem vette meg, most legalább legalizálta magának

gazgoblin
"Ellenben ha mar itt tartunk mi is van konzolra, ami elvezheto ?"

szépen felsoroltál mindent (pc lista is mehet lejjebb) nincs is mit írnom hozzá...talán annyit hogy jobban kedvelem a körökreosztott stratégiát mint a kapkodós RTS-t (RTS jó volt egy ideig de már semmi pluszt nem tudnak belelapátolni és egyszar mind)

persze ha zt kérdezed mi az élvezhetõ SZÁMODRA abban nem tudok segíteni...én csak azt tudom hogy minden kategoriában születnek meta 90%-os játékok és mindenki megtalálja a neki megfelelõ cuccot.

A lényeg hogy több/nagyobb választék vitathatatlanul elõny

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

DarkSector
nem rosszból, gears of war...szar játék.
pl: mikor meg kijött (mennyi dijat nyert), akkor minden 2. pc-s leszedte meg megvette, és sirtak hogy nem jön a 2.része.
és gamestar akcióban meik fogyott elõször el? háát a gow-os kiszerelés.
ezt is figyelembe kell venni.<#eljen>

Stratégiában télleg jobb az egér billentyû, de ez már nem a hardver problémája, ha igény lenne rá, már készithettek volna adapter-t, vagy lehet van is.
de monnyuk haló varszban nekem nem volt nagy nehézség irányitani a kis katonákat, asszem a red assault vagy mit néztem az sem volt játszhatatlan...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Többször végigjátszható, lehet benne HCskedni, a tökéletes futásokra törekedni, acsik is jók, bõven van benne kihívás.

DarkSector
jah a crysis-al semmi bajom van nagy (sok helyen ismétlõdõ) területbõl elég.
Akkor van 5 fegyver, + az a 3-4 ellenségféle....

végülis igaz hogy nagy és szép, csak errõl beszélek...van a mérleg...
van egy határ... vagy elmész graf irányba, és a mennyiség lesz gázos...
Vagy fordítva...

És vannak a játékok, mai valami oknál fogva megtalálják az egyensúlyt.
Ha nemis az egyensúlyt, de akkor õk egyensúlyozzák valami olyannal amitõl érezni fogod, hogy hát ez igen.

Jah és tény hogy sok játék amiben nem az van hogy menj a városba ide, utána oda...de pl a devil-resi stilus az más az errõl szól...ps3-on nézd meg a god of war 3-at ..... hháátt még ha nem is négyzetcentire bejárható a terület, de messze jobban lelennék vele, mint egy rpg-vel monnyuk, ahol sok varázslót, meg törpéket kell nevelgetni, meg ruháztatni...

ez a stílus. én egy god of war-t kibasznék az ablakon, ha az lenne, hogy vedd fel a mission-t, beszélj fél órát gen nagyapóval, meg menj a kék barlangba öld le a 6 fejü sárkányt, utána kijön a mission comleted felirat, és keress magadnak egy ujjabb missio-t

ezek a játékok, nem egyszerüségbõl ienek, hanem ez a történetorientált játékok alapja...és ami eddig bevált, az minek megvltoztatni?

Nekem pl a resibe tetszik ez hogy nem pausálodik a játék ha töltesz, vagy életet nyomatsz az invertory_-ban.

Lehet másnak ez nem jön be...nemtuom

Totti5
"Srtategiat iranyitasuk miatt huzzuk ki", ne tegyük ott a Halo Wars jócskán milla felett elment belõle, te viszont kihúzhatod magadnak ha akarod...

"van mindenfele autos motoros szirszar" PGR, Forza, GT egyik sem a szar kategóriát erõsíti, max nálad

"mindenfele verekedos szirszar" SF4, DOA4, UFC, Fight Night4, mind minõségi

"van mindenfele arcade FPS" Halo mint az elõz és ezen generáció legnagyobb tömegeket megmozgató fps, KZ2, Resistance 1-2, Condemned 2, The Darkness, mind MINÕSÉGI

"sport" Fight Night 4 ami lenyûgözõ minden szempontból + az összes portjázék ami konzolon magasan jobb mint pécén + jópár csak konzolra jelenik meg pl FN széria, skate széria, vannak árkédabbak pl The Bigs, amcsi focik, baseballok stb... sok sok MINÕSÉGI játék

"Jah es hogy el ne felejtsuk van am rajuk ilyen akcio" Gears of War, God of War, Uncharted stb... mind MAGAS MINÕSÉGET képvisel

stb.. stb..

Dante73
Ami a Morror's-ban "üt" az a háttere, és a sterilitása a világnak. Valamint az, hogy az egész egy adrenalinbomba. Tulajdonképp végig menekülsz, fegyvered alig, és csak az ugrálási képességedben bízhatsz. Mindez, mint FPS... Azaz, inkább elsõ személyben.
Szerintem nagyon jó játék. Igaz, rettentõen rövid, és maga a történet sem egy Oscar-díjas alkotás... Ha kijön leárazva szerintem megéri megvenni.

http://www.freetvmaci.info/

Vagy kisebbségbe kerültek. Vagy kiöregedtek, és munka után egyszerûen csak lövöldözni vágynak. Van rá sok válasz. Régen még egy pár száz ezres bázisnak is megérte AAA+ játékot fejleszteni. Ma már nem.

Egyébként ha már Mirror's Edge, az engem is érdekel a mai napig, de ha midnne igaz, a játék rövid, a sztori nem nagy szám, demó pedig nincsen, hogy egyáltalán véletlenül magával ragadhasson.
[Jakuza]
Jaj nem kell.
Szimulatorok,FPS,TPS,Kaland,Sport,tobb tipusu akcio, manager, mmo ,logikai, ugyessegi kiskoltsegvetesu jatekoknal es sorolhatnam.

Ellenben ha mar itt tartunk mi is van konzolra, ami elvezheto ? Srtategiat iranyitasuk miatt huzzuk ki, van mindenfele autos motoros szirszar, van mindenfele verekedos szirszar, van mindenfele arcade FPS, sport, par szorakoztato (ezek tobbsege is inkabb a Wii-n) a ket nagyon a Guitar Heroes es hasonlo 1-2 darabon kivul semmi. Jah es hogy el ne felejtsuk van am rajuk ilyen akcio - platformer szeru dolgok, mint a Gow mufajuk szerint akcio de eleg tag reszt lelehet fedni veluk, akar mondhatnank egyszeruen 3D-be atultetett platform jatekoknak is, mashova nem is lehetne oket behatarolni es a vegen a JRPG-k

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sokkal inkább az az általános, hogy a CoD 4-et dicsérik. Eddig leszólást kifejezetten olyanoktól láttam, akinek eleve nem való az egész széria.

Ami a Fallout 3-at illeti, az biztos, hogy a Bethesda játékai blockbusterek, a régi HC Fallout pedig inkább egy szûkebb réteg játékszere volt, ahogy az Arcanum és a Torment is - én úgy tudom, hogy a hentelõsebb Icewind Dale jobban fogyott náluk. Régóta nincs AAA+ "HC" cRPG a piacon, hogy láthassuk, egyáltalán még mekkora réteget lehetne megmozgatni velük.

Részemrõl majd megveszem a Fallout 3 GOTY-t (alapjáték+az 5 DLC), jól megmoddolom, és majd fikázom közben a Bethesdát.
dronkZero
"jah vágom, arra gondolsz, hogy konzolon nincsenek akkora helysziek mint pc-n?
jah akkor gta4-ben is csak alagutak vannak?"

Egy város sok szempontból tekinthetõ alagútrendszernek, de ebbe most ne menjünk bele, ez tudom, hogy nagyon gyenge érv.
De nem ilyen egyszerû a kérdés, mert ugye a megjelenített dolgok száma és részletessége is számít.
Bocs, hogy folyton ezzel jövök, CoJ2 megint, de még friss az emlék:
A "szabadon" lovaglós közjátékoknál látszik ez nagyon szépen. Van egy nyitottabb placc, nagyjából nulla tereptárggyal, nulla élettel. Ahová meg harcolni kell menni, ott beszûkül folyosóssá ugyanaz a pálya. Ott már kell a kraft a karakterek megjelenítésére, a scriptekre, az AIra.
Ha ilyen szempontból nézed meg a konzolos játékokat, rá fogsz jönni, hogy kvázi mind ilyen. (Vagy szép példa a Crysis Warhead, aminek "kisebb a gépigénye". Hjah, mert csõjátékká butították)

"cod4-ben pc-n nincs regenerálódás, meg egyébb pc-s játékokban?
ez érdekes."
A CoD4 az PC exkluzív játék? Ez érdekes.
Ha nem figyeltél volna eléggé, pont az a bajom, hogy a multiplatform címek is a konzolosok seggét nyalják, de én is ugyanúgy kapom meg a játékot PCn.

"meg a resident 5-ben játszok pl, ahol pro fokon 1 ütéssel halsz..."

Normál fokozat a mérvadó. A veryhard a fanatikusoknak van kitalálva, sokadik végigjátszáshoz. Van, ahol direkte unlockolni kell. De ez sztem õsidõk óta csak egy másik olcsó trükk a játékidõ meghosszabbítására.
De egyébként nem is errõl van szó, nyilván létezik olyan játék konzolon, ahol életcsík van, nem regenerálódás. (Ott van példának rögtön a CoJ1, ha már ma ilyen nap van) Ezt én nem állítottam, másrészt nincs köze ahhoz, hogy ez az élettöltögetõs módi konzolról jött.

"Jah a nagy és bejárható területekrõl csak annyit, hogy nekem addig ne jöjjenek nagy területtel, maig gyér grafikai kidolgozottság mellett tudják kivitelezni."

Na, feleslegesen bizonygattam feljebb, hogy nem elég a kraft a nagy területek normális kidolgozásához és megjelenítéséhez, te is tisztában vagy vele. Úgy tûnik, csak azt nem veszed észre, hogy A KONZOLOK nem képesek erre, a PC már bírná erõbõl. Lásd Crysis. Én azt nem nevezném gyéren kidolgozottnak. Ja, hát nincs is konzolra...
(Elég csúnya öngólt lõttél most ezzel.)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

gazgoblin
Nincs elég játéktipus és ezért nem csoda hogy kiég az emberfia

Mégis mi a vetésforgó PC-n?

FPS, RTS, FPS, ótózás, FPS, RPG, FPS, FPS, RTS, 2év MMO, repeat

Persze hogy kiégsz...

[Jakuza]
En is fogom a fejemet. Hol vannak a mar PC-s jatekok ? Minden otletet elloptak a fejlesztoknek es atmultiplatformositottak az igazi PC-s jatekokat, amiknek a joresze manapsag konzolos huzonevek.
Fogadom legalabb a paletta felet kiteszik.

Nem is tudom milyen AAA+os PC jatek maradt magaban exclusive.
Na de ami maradt az a legnagyobb bevetelt generalja az egesz jatek piacon.

Dante73
Megint szavakon, kiragadott félmondatokon lovagolsz.
Régen fogytak a HC-gamek? Fogytak.
Ma fogynak? Nem.
Vajon miért? Mert ez a divat? Vagy mert a HC gémerek már elpártoltak a játéktól? És ha elpártoltak akkor miért? Mert olyan jó volt a kínálat? Vagy mert nem...
Ennyi.
Részemrõl befejeztem.

[Jakuza]
Na acsi nem ez a helyzet ez csak csusztatas a legjobb pelda ra a Fallout 3.
Igy vette meg ennyi PC-s, hogy a 80%-uk azt mondja, hogy mi a loturot csinaltak a regivel ez meg sem kozelitti.
Mennyi vette volna meg ha nem konzolositjak el ? Ketszer ugyannyien ? Ugyanez a helyzet a 2 millios magyarazatoddal, akik minosegi munkat vartak leszoljak, annak ellenere, hogy megvettek. En meg egyenesen szarnak titulalom, ami azert kicsit eros bevallom, mert a kozepes szinvonalat azert megerdemli, de nem jelent egyenloseget a trendi dolog a minosegi termekkel.
Olyan ez mint a trapper farmer, mindenki azt istenitette, mert mas nem volt, bezzeg amikor megjelentek a minosegi termekek elerheto aron a kutya nem akart trapper farmert hordani mar.

Totti5
Ha te csak 3 játékot találsz egy évben, pécére, akkor tényleg nincs értelme, de a helyedben elkezdenék más platformok után nézni hátha, de hogy valaki ennyire válogatós és elégedetlenkedõ legyen az már félelmetes... elképzelni nem tudom hogy milyen gémer vagy te.

DarkSector
jah az rendben van...
arra gondoltam énis.
csak azért gondoltam arra, ha a minimális rendszerkövetelményeket valóban aszerint intéznék a gyakorlatban is. és nem lenne olyan, hogy 1 core2-es 1.8-as procit (minimumhoz) megkövetelt játék elmenjen majdnem max beállítás mellett egy 2800+ -os amd-vel....

szóval ez a fura, és jo ez, mert az is tud játszani, akinek nincs havonta pénze fejleszteni, de azért a minõségnek a rovására megy sokszor.

Dante73
És megint fogom az orrnyergem...
Milyen besértõdésrõl beszélsz? Ha egy évben kijön 3 játék, ami érdekel, és 1000 ami nem, akkor besértõdöm, vagy kiszámolom, hogy ezért nem éri meg fenntartani a hardwert?
Komolyan, ne hülyíts már...
"Téged elveszítünk, küzben jön a helyedre 100 casual, nem probléma, "
Aha, mert olyan széles vagyok, hogy nem fér oda tõlem az 1000 casual... Mondd, ez komoly? Vagy az az 1000 casual igyis-úgy is jönne? Tehát engem, és sok-sok ezer másikat ELVESZÍTENEK utánpótlás nélkül...
Istenem, a gondolkodás....

Sok jó játék van, amit elismerek, de nem az én stílusom, ezért eszem ágában sincs vele játszani. A CoD 4-bõl viszont csak a demót ismerem, nem kívánom az alapján minõsítgetni, de mivel nagyon unalmasnak találtam, nem is kell vele foglalkoznom.
Totti5
újra megkérdezem, akkor azokat a pécés játékokat amik megmaradtak tökéletesenek pécén, miért nem kapkodják el a játékosot, rekordeladásokat csinálva ezzel? mert a Sims meg a WoW az fogy, de a többi messze nem annyira, valahol nagyot bukik ez az elmélet, pedig a piac most pont nem olyan telített mert nagyrésze számotokra szemét konzolos játék, akkor miért nem becsülitek meg az ami megmaradt pécésnek? ( ne vedd magadra, nem rólad van szó )

dronkZero
Hát mondjuk nemtom te melyik csatornát nézed, de minden játéknál meg van húzva a határ, úgy hívják, hogy "minimális rendszerkövetelmények".

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Tehát van 3 PC-s játékos cca 2 millió PC-s játékos ellen. Szerintem össze tudok szedni 15 játékost a 10 milliós StarCraft ellen is. (Disclaimer: a topik annyira reprezentatív, hogy minden szavazat mögött 10 milliós populáció áll.)

Egyébként nem tudom, hogy mire kellene lecserélnem helyetted a példádban a CoD4-et. Tomb Raiderre? Dead Space-re? NFS-re?
DarkSector
jah vágom, arra gondolsz, hogy konzolon nincsenek akkora helysziek mint pc-n?
jah akkor gta4-ben is csak alagutak vannak?

cod4-ben pc-n nincs regenerálódás, meg egyébb pc-s játékokban?
ez érdekes.

meg a resident 5-ben játszok pl, ahol pro fokon 1 ütéssel halsz...háát nem mondanál regenerálodásnak...se a devil 4-et...probáld ki pc-n.

Vagy ott van a ninja gaiden, ami szerintem a legnehezebb játék...

Jah a nagy és bejárható területekrõl csak annyit, hogy nekem addig ne jöjjenek nagy területtel, maig gyér grafikai kidolgozottság mellett tudják kivitelezni.
Az összes ien játék eszméletlen ronda!!!
A Final Fantasy az egyetlen kivétel.

😄 majd nézd meg pc-n ha jön a ff XIV-et...nah az kinéz valahogy...annak ellenére hogy egésszen nagy terek vannak, és hosszú a játék.

[Jakuza]
Hogy is fogyhatna ? 8 honapos csuszasztatasokkal ? Esetleg szar portolassal ? Vagy egyszeruen csak azert mert ellaposodott az evek soran a jatek, mert eladtak magukat a keszitok egy konzolfejleszto cegnek es a regi PC-s jatekobol csinaltak egy multiplatformot, ahol a trendi az volt, hogy legyen jatszhato a konzolon a tobbi nem szamit , meg kompromisszumok nelkul se, ha a jatek rovasara megy ?
Ez a trend. Mindent elqrni csak legyen annyi a bevetel amennyit letudsz nyulni a celkozonsegtol.

Totti5
Mi az hogy elvesztette? aki felhagy a gémingel besértõdés okán, vagy rebútolták az agyát és mára teljesen casual lett ( ez már önmagában nevetségesen hangzik ), az sose volt gémer... milyen stílus a Mirrors? ugyan úgy lehet hentelve végigmenni rajta, az utolsó pályák meg kimondottan eksönsúter stílus, persze én egy töltényt nem eresztettem el benne, meg is kaptam az acsit érte a játék végén, de a többség biztosan fegyverekkel játszotta ki.

[Jakuza]
Ja nem csak egyszeruen mert egy hulladek es ezzel akarjak kiszurni az ember szemet, mig a sok aberralt elvezkedik, mert behulyitettek oket.

Ezek a konnyen manipulalhato nepcsoportok, jon a szuggesszio, "a szomszed kutyaja szerint a jatek marhajo, vedd meg" Ezek utan az osszes kutyatulajdonos azt allitja, hogy a jatek marha jo. 😄DD
Na de mi van mondjuk azokkal, akiknek nincs kutyajuk ?

DarkSector
jah vágom...de ugye pc-n ez akkor lenne ugy, ha nem lenne skálázás, vagyis monnyuk úgy 22-es csapda.

mivel lehet fejleszteni , ezért ugyanez a veszte, hiszen visszafelé is kompatibillissé teszik...szóval a legjobb az lenne, ha...tegyük fel a fejlsztõk idõnként húznának egy alsó határt, ami ugye tudjuk hogy kivitelezhetetlen üzleti szempontból.

És a régebi gépekre nem fecsérelnék az erejüket...

Dante73
MIért van az, hogy minden írásod után, megfogom két ujjal az orrnyergem, lehajtom, és ingatom a fejem?
Ugyanis, megint ugyan azzal jössz!
Persze, hogy nem fogyott, mikor ezt a stílust már évek óta ölik-gyilkolják! Azokat, akik ezt a stílust szeretik, kedvelik, már elvesztette a játékipar. Nincs semmi csodálkozni való abban, hogy nem mûködik a recept.
Mindenáron az okozattal próbálod magyarázni az okot, de nem fog menni.

[Jakuza]
Dante kerdezd mar meg magadtol te azert nem jatszol egy jatekkal mert olyan jo ?

Az elobbi konzolos hozzaszolasokbol ezt vettem ki. 😄
En is ugy vagyok vele, ha van egy extra klasszis jatek, akkor kihagyom, mert ugyebar miert is jatsznak vele, ami az Xboxra a masodik legnagyobb forgalmat generalta. De nem en nekem nem jon mar be, biztos tul oreg vagyok mar hozza ? 😄

gazgoblin
"Hozzad ki szolt vagy talan te vagy az ugyvedje ?"

Ne irkálj nyilvános helyre megvédhetetlen ostobaságot és nem fogok reagálni 😄

És utána ne szólj be óvódás szinvonalon mert még mélyebbre süllyedsz.

Totti5
Szerencsére nem lett bukta és készül a következõ rész, az látszik hogy nem tudott tömegeket megmozgatni, nem pont az a mindenki által emészhetõ játék, ezért is volt visszafogott a fogadtatás, meg szvsz rosszkor jött ki, jöttek a 360 exluzívok jött a karácsony, és egy GoW2, Fable 2 mellett nem a Mirrorst választottát a játékosok, én sem, pont az említett két játék miatt, de ettõl még pécén fogyhatott volna, vagy ott sincs rá igény, vagy ott sem mozgatott meg tömegeket? nem hát.

Dante73
Nem Dante mondja meg, nem Jakuza, és nem Zo.
Azaz nem A 3, amúgy PC-s játékos, hanem a konzolos? Vagy azok, akik amúgy PC-n is a casualt keresik?
Mert érdekes módon, az itteni PC-sek azonos véleményen vannak...

[Jakuza]
Jogos ,mert a gyikarcuaknak a blur homalya a nyero. Es meg buszkek is ra.
Az olyan jatekokat mint a Witcher lehuzzak , mikozben a hatterben ott rinyalnak, hogy csinaljak meg nekik konzolra. Orulok hogy nem kapjak meg mert a fejlesztok azt mondtak, hogy il7yen igenytelen gany munkat, mint amit a konzol fejlesztok akarnak raerotetni a vasarlokra azt ok nem engedik.

HC FPS konzolra ezt meg ki talalta ki ? RE5 ? muhahaha ? Na ne.

koschwarz
"Álleejtõs grafika kb két éve egy vicc, gyakorlatilag már régen elérték a BOX határait, már évek óta minden játék ugyanolyan szinten van grafikailag."

szerintem is, ezért is írtam, hogy a két éves, a középkategória és az alsókategória közé csúszott gépem is bõven megfelel a mai játékok 95%-ának. pusztán csak azért, mert a xbox360 "megragadt" ezen a szinten, és mivel a legtöbb játék hozzá igazodik, az xbox-nál jobb PC-m röhögve futtat minden játékot maxon (hozzáteszem xp-n, tehát nem directx10-rõl beszélek). kivételek: pl. arma-sorozat, de ahhoz egyébként sem elég isten gépe sem.

aki ma játék miatt megveszi a legújabb videókártyákat, procikat...az tényleg egy hardverbuzi.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Dante73
Nézd meg a Mirror's Edge-t.
Meg merem kockáztatni, hogy bukás. Ugyanakkor, én, a magam részérõl azt mondom, hogy ZSENIÁLIS játék. Remek, kidolgozott háttér, forradalmi játékrendszer, stb. Miért is lett akkor bukta?
Mert kazsual józsikának nem elég csili-vili a grafika, (agyilag felfogni azt nem megy, hogy DIREKT olyan, amilyen) Nem jön szembe 1000 lelõhetõ ellenfél, és még szörnyek sincsenek....
Resi5 mint HC?
Bocsi, igaz, csak láttam belõle 20-25 percet, míg öcskös tolta a boxon, de ha az neked HC, akkor nem vagy tisztában a fogalom jelentésével. Ha 10-15 évvel idõsebb lennél, és azokkal a valõban HC játékokkal játszottál volna, amiket siratok, nem mondanál ilyen zöldségeket. Ugyanis abban a kihívások inkább idegesítõek, mint nehezek. Ha elõveszem a bioshockot, egy egész estét képes vagyok vele átjátszani, észre sem veszem az idõ múlását. A Resi5-öt még nézni is untam. (Öcsém meg játszani unta)

Zo!
Cod 4 akkor rossz példa volt. Helyettesítsd be akármelyik másik multiplatformmal.

[Jakuza]
Hozzad ki szolt vagy talan te vagy az ugyvedje ?
Szerintem neked megfelelo a Cod4 egy igazi FPS jatekosnak meg nem, mert nem a hulladek arkade szarokkal akar jatszani.

Totti5
COD mindig is árkéd volt, de nemértem az elégedetlenkedés okát mert most jött ki az Arma2, American Army valahány, és hamarosan az OPF2... tessék akkor ezeket venni, vinni és játszani velük, minden olyan benne van amit a CODokban nincs, a nagy pécés tömegeknek nyitva áll az ajtó, vagy csak egy rétegnek?

gazgoblin
"aham ertem, meglehet magyarazni igy is."

nem lehet, mert nem kell...lolmár!

[Jakuza]
aham ertem, meglehet magyarazni igy is. Ellenben ugy is, hogy azert nem jatszom vele, mert szamomtra mar nem ez a szinvonal.

Ugyanis ha az lenne akkor jatszanal vele. Es ugyanez a helyzet a tobbi fos konzol atirattal, ami arcade stilusba taszitja a regi jo jatekokat es a kutyanak se kell egy ido utan PC-re es szepen lassan apadnak el az olyan eladasok, amik regen 3 millio eladasokat termeltek.

gazgoblin
"sokan a legjobb CoD-nak tartják"
"Én pedig levettem a szériát a napirendemrõl, beláttam, hogy ez már nem nekem való."

Nemértem mi a gond.

Nem érzem. Szerintem nem én vagyok A PC-s. Sem Dante, sem te. Akad egy rakat játékos, akinek "PC-s szemmel" is ez jön be, sõt fõleg ez.
Totti5
Neki nem tetszik, azt pedig nem Dante fogja megmondani hogy a Pécés mit akar, max azt hogy õ, mert a COD konzolon és pécén is baromi népszerû, nem csak a MW hanem a WAW is, nekem pont az utóbbi tetszett a legjobban az utóbbi érszek közül, meg term. az elsõ rész, de annak csak a multija, a single az utóbbi részekben nagyon ott van a szeren, a multi nem szvsz, de a népnek ez kell.

[Jakuza]
Nem erzed az ellentmondast a sajat iromanyodban ?

"Melyik PC-s szemével?"

"Én pedig levettem a szériát a napirendemrõl, beláttam, hogy ez már nem nekem való."

Totti5
Resi5öt is tudod HCként mondjuk nem easyn kezded el, hanem hardon, az anyázás garantált és a kihívás is + ott vannak az acsik, a rengeteg unlockolni való extra.

Én amit játszok komolyan azt ugy játszom mint egy HC, mondjuk a FIFA, mert lehet úgy játszani, bármit lehet úgy játszani, már mi rendelkezik olyan tartalommal hogy lehessen.

Téged elveszítünk, küzben jön a helyedre 100 casual, nem probléma, én meg amit akarok játszok HCként, amit nem azt casualként. Amúgy meg ott vannak az only pécé játékok, ennyire unatkozol? vagy már azok is casualosodnak? biztos a csúnya konzol teszi ezt is😊