17438
  • Dante73
    Először is, bocsi a megkésett válaszért, másodszor pedig, kissé hülyén fog hangzani a válaszom, de komolyan gondolom.

1; Semmit, az ég világon. Sosem volt eszemben filmből készült játékokkal játszani. Eleve gagyinak tartom már az ötletet is. Viszont, hiába nem keresem az ilyen irányú híreket, elég sok helyen olvastam, hogy Batman így, Batman úgy, mekkora dobás, stb. Mondom, egy demót megér. Viszont nem csalódtam. Mármint, az alapvető hozzáállásomban.
    2; Nem a püföléssel van gond, hanem az irányítással. És az túlontúl egyszerű. Elhiszem, ha azt mondod, hogy szép kombókat lehet kihozni belőle. De az a harc része. Viszont egy szuperhős irányításától nem azt várom, hogy 2x megnyomom ugyan azt a gombot, erre egy olyan feladatsort hajt végre, mint mondjuk; Felugrik egy kiálló szoborra, felméri a terepet, új célpontot talál, előveszi a bathorgot, kilövi a megfelelő helyre, majd hipp-hopp ott is van. Ez nem játék így. Ez interaktív film. Igaz ez akkor is, ha az A-B-X kombóra hátra szaltóval rúgja le az ellenfelet. Mert ez azt jelenti, hogy a cucc Vér Istvánkának készült, aki harcolni szeret, de eljutni A-ból B-be nem. Egy Batman legyen ügyességi játék, mindenütt. Ne csak harc közben.

És, ezért vagyok (gyakorlatilag) felháborodva a sajtó reagálásán. Ugyanis, így már nem csak a játékok, hanem az elvárások is az igénytelenség új szintjére süllyedtek. Eddig, ha ennyire egyszerű irányítású játékkal találkoztam, akkor azt a sajtó is lehúzta, az irányítás miatt. Most már szó sem esik róla, mert a játék egyebekben valóban nem rossz. (már amennyit láttam belőle)

Ugyan ez van az új NFS-el is. Tier2 ig pozitívan csalódtam. Azt hittem hogy, pedig dehogy. És mi vagyok a topikjában a játéknak? Vérszimes, és a szimulátort keresem benne. Pedig nagyon nem. Szimulátorral Dunát lehetne rekeszteni, viszont normális fizikájú, árkád játék, gyakorlatilag nincs a piacon, csak ilyen nem tudom hogy mit akarok hibrid tipusúból egy pár.
  • Zóanagyvarázsló
    Talán később kifejtem, ha a téma iránya megkívánja, de így hosszú lenne, sokat kellene magyarázni, és most inkább játszani szeretnék :)

Szóval inkább röviden feltennék néhány kérdést, melyre céloztam vagy nem, de magamban gondoltam:

1. Mit várnál el az Arkham Asylumtól, és mely játékokhoz méred?
    2. Azt ugye tudod, hogy a demót ugyan végig lehet püfölni bal klikkel, de ettől még lehet kombózni? A teljesben pedig - mint azt lehet tudni - nagyon is kell. (A demó szerintem is mutathatott volna többet, ezt nem vitatom.)
  • [HUN]FaTaL
    Nemtom én abbahagytam a veyronos versenynél, ami még meghívásos. Nem lehetett egyenesen menni vele. Viszont a Race On-t kifogom próbálni. :D
  • Dante73
    Nekem a mai napid a kedvencem a GTL. Haverokkal, online-ban csapatni a mini-vel.... Oltári.
    Na persze, én nem veszem már meg a RACE játékokat, mert minek. Pont ugyan az, mint tavaly. (Sőt, le se töltöm) Viszont, abban, ami nekem számít, profik. És ez a valami a fizika. Az teljesen korrekt. Az, hogy nem 20000, csak 5000 poligon egy autó, (hasraütés szerű szám) nem tud meghatni, egy autóversenynél a hangok, a fizika, és a hangulat a mérvadó. Ha egy autós játékban luftballon, hőlégballon, körhinta, helikopter van, eleve nem tudom komolyan venni....

Konzolos verzióhoz pedig nem tudok hozzászólni, nem is láttam, viszont, így leírva hasonló a helyzet, mint anno a TDU-val PC-n volt.
  • Encore
    Nekem a Batman demójában az nem tetszett, hogy tényleg nem éreztem, hogy játszom vele, mert nyomtaam két gombot batman meg agyonvert mindenkit. Szép a graf, van hangulata, jó a desing csak nem érzem hogy játszom vele. Lehet hogy teljes más, de a demonak az lenne a célja hogy meggyőzzőn és nem sikerült.
  • Encore
    "Nem mintha a Simbin olyan hűdeprofi bagázs lenne"
    Ha többször el tudják adni ugyanazt, akkor bizony profik. Nem ők a hülyék. :D
  • Totti5
    Batmanban van egy jó kombórendszer, jó a stroy, jó a világa, igényes minden porcikája. A demo sokat nem mutat, de pont annyit igen amennyi az érdeklődés felkeltéséhez kell. PS3on mutatta ismerős hogy mi minden van benne és milyen remek játék, igaz jelenleg nekem nem kell, majd talán egyszer.
  • Dante73
    3.tier,/ endurance,(utolsó)/ 3. versenyt próbáld ki, ha eddig nem tetted.
    Újkori NFS fanoknak kötelező, én jót röhögtem rajta, de hogy EZ nem szimuláció, az is biztos.
  • Totti5
    Nem mintha a Simbin olyan hűdeprofi bagázs lenne... Race On címszó alatt eladják harmadszorra ugyan azt, ami mér akkor is elavult volt amikor az első kijött. Race Proval konzolon leszerepeltek, mégha a jéték nagyon jó értékeléseket is kapott, a játékosokat megvezették a demoval, ami még most sincs illetve tele van buggal a játék és akik megvették mégt arra is szartak hogy leglább az online rész hiábit kijavítsák hamar, hogy tudjanak egyátalán játszani vele... javítottak rajta valamit hónapokkal a megjelenés után, de nagyob jobb nem lett, szóval a Simbintől szép volt a GTR 1-2 és a GTL meg a Race 06, de azóta nem képesek minőséget alkotni és egyhelyben toporognak, habár megcsinálták a Race Pro alá az új "nextgen" motort ami szép, de kiforratlan és akkor jönnek a Race Onnal amit kiadnak ugyan úgy mint 3 éve csak több az autó meg a pálya. Ha alápakolták volna az új motort és szépen megcsinálták volna, akkor egy igen ütős játék lenne, de így...
  • [HUN]FaTaL
    3. tiertől nem tetszik nekem sem. Nagyon bugos sajnos, amúgy egy élvezhető, szerethető játék lenne. A porsche hangja valóban jó, a többi szerencsére cserélhető. :)
  • Dante73
    Első 1-2 pályán, illetve tier-ben valóban felüdülés. Aztán már nem annyira, inkább láthatóvá válik, ahogy a sebesség növekszik, hogy abszolúte nem szakít az NFS "hagyományokkal".
    Ellenben, el tudom fogadni, ha valakinek tetszik. Bugos, de nagyon, félkész, de nagyon, átgondolatlan, és ad-hoc szerű, de, bizonyos határok közt élvezhető. (Most nem állok neki sorolni a dolgokat, amibe belefutottam, de attól kezdve, hogy a kézifékes kanyart rossz irányba számolta le a progi, odáig, hogy 1. helyért 2. helyezettnek járó csillagot, pontot, pénzt kaptam, sok apróság borzolta a kedélyeket.)
    TDU hoz annyit, hogy Porsche hangja egész jó, a többi europainak pedig az életben sincs jó hangja. Ettől eltekintve, igazad van, nem egy bajnok hangok terén a TDU.
    Régebbi TDU-s hozzászólásaim pedig érdemes elolvasni; én pozitívan csalódtam benne, annak ellenére, hogy ez még mindig nem az az NFS, amit én annak idején megszerettem.

Zoo!
    Onnan kezdve, hogy egy gombbal csinálsz mindent, de szó szerint mindent, én nem tudom komolyan venni a dolgot. Ugyanis nincs választásom, hogyan oldom meg a feladatot. Megnyomom A gombot, és csinálja, amit a programozók lescripteltek. Ha ez csak az én heppem; hát legyen. Szerintem a játékvilág mai igényességét tükrözi a dolog, és csodálkozom, hogy így valamit jó játéknak lehet kikiáltani. Egyebekben biztos jó, de én a demot megnéztem, és az alapján még egy letöltést sem ért meg számomra. Persze, ha tényleg ÉN játszottam volna, nem a gép... De a gép játszik.
    Az említett játékokat nem próbáltam, hogy miért, már nem emlékszem rá, de homályosíts fel légyszives a dologról, mire gondolsz!

Totti!
    Úgy volt, de aztán taktikát váltottak, és az lett a vége, hogy egy év sem volt rá, mint eddig. Én, legalábbis így tudom. De, ha EZ 2 évig készült, akkor jó is, hogy ezeket az arcokat kirúgták a simbim-től... Mert akkor erre nincs bocsánat. (Mondom ezt úgy, hogy legjobb tudomásom szerint, de, persze nem vagyok az a típus, aki folyamatosan a magazinokat, topikokat bújja infóra vadászva. Ha szembejön velem elolvasom, ha nem, nem...
  • Totti5
    Én ugytudom hogy 2 évig csinálták.
  • Zóanagyvarázsló
    Ott a Batman AA. iránygombok, +1 gomb, és ugrik, mászik, hipp-hopp ott van, ahol kell.... és év játéka várományos... Nevetséges.

Tehát egy játék csak akkor lehet mások (játékosok, kritikusok és egyéb állatfajták) számára GotY, ha az általad elvárt játékmenettel rendelkezik?

Egyébkétn mia véleméyned a Beyond Good & Evilről és a Fahrenheitről? (A látszattal ellentétben nem váltottam témát.)
  • [HUN]FaTaL
    5.1ben TDUzok, a GT40 lehet, hogy jó nem szeretem az amerikai autókat, az Európaiaknak pedig kivétel nélkül mind szar a hangja. Shift hangjai jobbak. Nekem tetszik a Shift, az utóbbi évek hulladékjaihoz (nfs vonalon) képest pedig igazán felüdülő. Persze, aki tényleg azt hittem, hogy szimulátor lesz, az azonkívül, hogy végtelenül naív, nagyot csalódott.
  • Dante73
    Nem tudom, milyen hangrendszeren próbáltad, de 5.1-ben néztem a TDU-t, és csak részben értek 1-et veled. Nem 1 autónak tényleg gagyi a hangja, de azért akad 1-2 ami pont el van találva. GT40, pl olyan. A Shift-ben eddig nem találkoztam ilyennel, arról nem is beszélve, hogy a mögöttem jövőt továbbra sem hallom... Hiába az 5.1. TDU-ban legalább hallottam.

Porsche-ról annyit, hogy akkoriban jó volt, másrészt, még kerekekre volt számolva a fizika. És a leggagyibb kerekekre számolt fizika is jobb, mint a legjobb dobozra számolt fizika.
    Példaként; Már a Shitben is megesett, igaz eddig 1x, (többször már nem valószínű, hogy fog) hogy jobbkanyar, kocsi fara kanyar külseje felé tart, érzem, sok lesz, kézifék, erre kocsi orra kivágödik balra... Pislogok kettőt, esc, esc, esc, enter.
    Szóval, akárhonnan nézzük, a Porsche akkor színvonal volt. Ma a Shift nem az. És ez akkor is igaz, ha akkor is volt jobb autós játék, és ma is van rosszabb.
    Persze, ez magánvélemény. TDU is teli volt hibával, az rFactor, LFS, Race, GTL sem hibátlan. De ezek után, akár árkád, akár szim, akár félszim.... nem színvonal.
  • [HUN]FaTaL
    Nah azért ennyire nem kéne lefikázni. A hangulata valóban tutijó a porschenak, de mai szemmel a fizika nagyon gagyi, nem rég próbáltam ki újra.

TDU a legjobb autós játék, de a hangjait isteníteni... Az egész játékban a hangok a legnevetségesebbek.. RS4nek milyen hangja van már?:D
  • Dante73
    Akkor elértettem, bocsi.
    Dronk!
    Nekem a Porsche tetszett, és bár ott is csalt az MI, ott is neked ment, (Bár, közel sem annyira, mint most) de volt 2 óriási különbség;
    1; Volt fizika. A maiakhoz képest mérföldekkel jobb.
    2; Hangulat. Közel 10 éves játék a Porsche. Ha behunyom a szemem, most is előttem van a hóeséses pálya. Nem hiszem, hogy akármelyik kanyart, ennyi év távlatából ne venném be elsőre. Egyszerűen; emlékszem rá. Ugyan ennyi év múlva a shift, még az egyre halványuló emlékek része sem lesz. Azzal együtt, hogy a merevlemezről törlődik, a fejemből szintén. Nincs egy emlékezetes pálya, egy emlékezetes kanyar, Nincs jó érzés, mikor abbahagyom a játékot. Általában unalom, vagy bosszankodás van. Ott vannak pl a hangok. TDU-ban adtam egy gázfröccsöt a GT40-nek, és felállt a hátamon a szőr. Tegnap direkt vettem a shift-ben egy Subaru-t. Semmi dörmögés, brummogás. Ugyanúgy visított, mint a többi... Pedig a Subaru a valóságban, és a legtöbb játékban dörmög, brummog, és egy-egy kövér gázfröccsnél, megindul az a bizonyos csepp, amiről TraBarna beszélt a showder-klubban.

És ezek nagy különbségek. Igaz, az NFS sose volt tökéletes. Mindig voltak hibái. De ennyi idő után is tudod, mi az. 5-10 év múlva se Te, se Én nem emlékszünk majd a shift-re... Mindamellett, nem egész 1 év alatt dobták össze, és belegondolni is rossz, mi lett volna HA kapnak még egy évet a fiúk a megvalósításra.
  • Sir Quno Jedi
    Nem, nVidiám van természetesen, atikat csak melógépekben használok.
  • dronkZero
    Mondjuk kb az utsó NFS, amit láttam, az a Porsche volt, és nem merültem bele túlságosan, de már az NFS "hőskorában" is baszott hatni a fizika az AIra, lejtőn én voltam gyorsabb, emelkedőn az AI, meg osztott képernyőn is állva lehetett hagyni 180-nal a 210-zel haladó elsőt...

Szal nem értem a rinyát NFS-sel kapcsolatban. Nem vágom, mit foglalkoztok vele, mindig is egy csillivillire feldíszített szarkupac volt. Viszont legalább hű marad a hagyományokhoz, ezt el kell ismerni.
  • koschwarz
    "ha az AI nem lökdösne, nem hozná be az utolsó körben a 8 másodperces előnyt, egy 35-40-mp hosszú körben"

emiatt hagytam abba az undergroundokat, és minden NFS örökre. szánalom a köbön.
  • Dante73
    Nem hitvita, legalábbis, részemről.

A Physx nem más, mint a proci tehermentesítése, amit a gpu végez. Ráadásul, nem is rosszul, legalábbis azokban a játékokban, amik támogatják. Ott a Sacred2, amihez pl elég sokat tesz hozzá. De, pl a GTA4-re is ráfért volna, hiszen nagyon proci igényes, míg a gpu alig van terhelve, és a videó megjelenítőnél inkább a memőria a mérvadó.
    dx10.1... én nem igazán tudok olyan játékról, ami támogatná. Biztos van, DE, míg a physx egy utólag beépíthető valami, addig dx10, 10.1, 11 alá fejleszteni kell a játékokat. Úgy kell megírni a motort, stb. Amíg viszont a PC-s játékok bő 90%-a a jelenlegi konzolokról érkezik, ez gyakorlatilag kivitelezhetetlen. No, nem elméletileg; gyakorlatilag. Legalábbis a példa ezt mutatja.
    Hogy EA-vel baj van, tudjuk, látjuk. Fifa10 gyakorlatilag ugyan az, mint a 9, (nem szerintem, pár konzolos haver szerint) NFS név csak csúszik lefelé a lejtőn, továbbra is, (A mostani NFS fizikája mérföldekkel elmarad például az NFS5, Porsche Unleashed-étől, igaz, a pályák mellet ott a rengeteg hőlégballon, lufi, hajóhinta, és egyebek... Ennyit a szimulációról) Sajnos, a "saját" EA nevek, amik évente jönnek ki, (és pár olyan is, ami nem évente jön ki) semmi másról nem szól, mint a lehúzásról. Összedobnak egy játéknak alig nevezhető valamit, nem spórolnak a nagy szavakkal, piacra dobják, és az egyszeri júzer otthon, már a telepítés után jön rá, hogy ismét csúnyán át lett vágva, mert ez ugyan az, mint tavaly, vagy épp tavalyelőtt. (Shift gyakorlatilag undorkóver, kissé javított kinézettel, enyhén eltérő játékmenettel, más menüvel, ha lehet még gagyibb fizikával. Fizikáról annyit, hogy a dobozra számolt fizikából ennyit lehet kihozni. Belső nézetből élvezetes [lenne, ha az AI nem lökdösne, nem hozná be az utolsó körben a 8 másodperces előnyt, egy 35-40-mp hosszú körben,] de külső nézetben nagyon látszik, hogy az első kerekek ott vannak az íven, a hátsók kanyarodnak. Egyszerűen szánalmas az "élmény")
    Én, amúgy egyetlen effektet láttam, a zászlót, ami a kocsi mögött van, rajt előtt. Ráadásul, az konzolon is majdnem ugyan úgy néz ki, tehát ott is csak dísz a Physx. Viszont erről nem a Physx tehet, hanem ismét az EA, vagy a fejlesztők. Sacred2, Mirror's edge óta tudom, hogy sokat tehet hozzá a dologhoz a Physx, ha használják/optimalizálják is. Más kérdés, hogy mostanság sokkal inkább a parasztvakítás megy a játékiparban. Ott a Batman AA. iránygombok, +1 gomb, és ugrik, mászik, hipp-hopp ott van, ahol kell.... és év játéka várományos... Nevetséges.

Ha továbbra is csak tessék-lássék teszik a játékokba, és értelme gyakorlatilag alig, mert nincs kihasználva, akkor, lehet, hogy bedől. De én nem hinném, hogy nV hagyja a dolgot.
    Szurkolok neki, mert tud hozzátenni a játékokhoz, nem keveset.

És továbbra sem értem, miért a physx-et szidják sokan, mikor a kiadó, fejlesztő a ludas abban, hogy nincs ott az a kapcsoló, hogy alig vagy gyakorlatilag egyáltalán nincs használva a játékban, stb. Ez egy lehetőség, semmi több.
  • [HUN]FaTaL
    Ja még egy nevetséges dolog: Az utolsó gef driverben letiltották a sima ageia kártyákat, ha nem geforce gpud van, nevetséges.
  • [HUN]FaTaL
    Nem szeretnék hitvitába bonyolódni, de:

A physx nem nyújt semmit, 10 éve is tudták már ezeket számolni prociból, szóval ez ugyanolyan baromság mint a dx10. Azokban a játékokban, ahol működik a dx10.1 bizony nyújt is valamit, többekközött "ingyen" AA-t, ami nem elhanyagolható, szemben a semmire nemjó Physixel.

Nem a Physixel van a baj, hanem az EAvel aki nem képes egy off kapcsolót tenni a menüben. Most őszintén, milyen effekt van a shiftben, amit physix nélkül nem lehetne kiszámoltatni a CPUval?:)

A physix be fog dőlni, mert zárt és szar. :D
  • Dante73
    ATI kártyád van, mi?
    Nem tudom, miért fáj ennyire az ATI tulajoknak a Physx.
    dx10; egyenlőre nem vezetett sehova.
    dx10.1; Pont ugyan az. Nincs játék, ami támogatná.
    dx11; egyenlőre ugyancsak teljesen értelmetlen.
    Szupererős ATI kártyák; Ugyancsak tök feleslegesek, egy 30E Ft-os nV kártya is kitolja magából, minimum a 30FPS-t, ugyan azzal a képminőséggel, felbontással, mint AKÁRMELYIK ATI kártya. Na jó, 30FPS van, nem 60. Viszont, míg a jelenlegi konzolgeneráció dx9-es játékai vannak túlnyomó többségben, ez így is marad.

Ezzel szemben a Physx nyújt valami többet. Nem egy bonyolult valami, utólag is a játékba építhető, látványos, sokszor REÁLIS a látvány, amit létrehoz, cserébe az a kártya, ami képes rá, valamivel drágább. Ezt a pénzt pedig, visszaforgatják a játékok fejlesztésébe.
    Mondhatom, ördögi terv. Valami kissé drágább, a plusz pénzedért kapsz is valamit, míg a konkurencia termékét ez semmiben sem akadályozza, hiszen nem Physx-ra építik a játékokat, mindössze egy látványjavító kiegészítés, ami kizárólag nV karikon elérhető....
  • gazgoblin
  • Sir Quno Jedi
    NFSsit main engine select->

if (PhysixON)
    {
    RunNormalEngine();
    }
    else
    {
    bool UseGigaSlowEdition=true;
    bool UseBullshitExplanations=true;
    RunMinus20FPSEngine(UseGigaSlowEdition,UseBullshitExplanations);
    }
  • [HUN]FaTaL
    És akkor szted mi az okat hogy -20fps azonos kártyáknál?:D Bár nekem még jól fut, nem panaszkodom.
  • Chocho
    Ha az is lesz sem érdekel, az összes kurva jó játék volt eddig.
  • Chocho
    Ha nincs fájzikszod, be se kapcsol... csak a driver kell neki.
  • [HUN]FaTaL
    Akkor segíts pl. a retek Shiftben hogy lehet kikapcsolni:)
  • Zóanagyvarázsló
    Ha nem így lenne, az valószínűleg túl nagy váltás lenne a rajongóknak :)
  • Totti5
    Ez is egy bugtömeg optimalizálatan szemét lesz, amihez 10 peccs és +1 év kell mire kiforrja magát?
  • Chocho
    A Stalker kurva jól néz ám ki megfelelő géppel, csak az a baj, hogy sokan már a ruszki alfát nyúzzák, holott a játék még meg se jelent. Szánalom...
  • Chocho
    Ki is lehet.
  • Cat 02 #12947
    Csak én emlékszem úgy h a PhysX-et mindig ki lehetett kapcsolni ?
  • Dante73
    Aha. Értem. Tehát kijött egy demo/beta, oroszul, használja a dx11-et, az általad belinkelt hozzászólás alapján a grafika épp hogy nevezhet az elmegy díjért, és akkor a dx11/ATI máris király...
    Ugyanakkor Physx-et elég sok játék használ, (dx11-hez képest mindenképp sok) konzolokról érkező játékok alá is gond nélkül betehető, és ha a vas alkalmas rá, sokat dobhat a hangulaton, míg ha nem, akkor kikapcsolom, és SEMMIBEN NEM ZAVAR, de az parasztvakítás.... (kivéve most az NFS-nél, de hát gratulálok annak, akinek az NFS egy színvonal)
    Az eredeti hozzászóláshoz;

1; Teljesen jogos kérdés. Még legalább 2-3 év, mire a konzol lép egyet előre. Akkor, lehet dx11-et használ majd, de addigra a mostani kártyák egy ruppót nem érnek majd.... Használhatatlanok lesznek. Gyakorlatilag teljesen.
    Válasz; -"Számos" játék... 2. Ami csak egy... (na jó, másfél.) Nem inkább arról van szó, hogy nV tudja, hogy egyelőre értelmetlen, és inkább egy látványos valamire építi a "fejlődést" (PhysX) Ezt megfizeti a játékipar felé, amit át is terhel a vásárlókra. (Ár/teljesítmény alapján király az ati, viszont ár/élvezeti érték/használhatóság terén NAGYON nv alatt van) Aki ezt nem látja be, annak savanyú a szőlő...

2; Akárhogy nézem, egy dx9-es játékból, dx11-et csinálni.... Ha megoldják rendesen, akkor 2-3 év. (Ugyanis, még a motort is át kell írni teljesen) vagy, csak parasztvakítás lesz a vége. Ugyanakkor a PhysX-et alátenni, nem egy nagy ügy. A dx9 vs dx11 váltáshoz képest, semmiképp. (Jó, időnként ennek köszönhető, ill az itteni sietségnek, hogy ATI-n nem megy megfelelőlen a játék, de én, mint nV tulaj, ezt hol nem szarom le? Többek közt ezért vettem nV-t...)

3; No comment, felesleges válaszolni, fentebb már leírtam.
  • bertino
    lol
  • Chocho
    Gratulálok warezjóska... száááánalmas vagy. :)))
  • bertino
    ad1: bamba vagy, mint az állat.
    ad2: ha már bamba vagy, nem kéne a másikat is megszugerálni a bambaságoddal. Attól még, hogy te vak vagy hozzá, nem jelenti azt, hogy más is az.
    ad3: próbálkozz legközelebb is, talán majd akkor összejön valami.
    ad4: legalább utánanéznél, mielőtt fatális marhaságokat beszélsz.
    ad5:még több kép.
    ad6:
  • Chocho
    Nincs kint warezban sem, nem tudom, mit nyavalyogsz itt. Az oroszországi megjelenés lesz október 2-án esedékes.