19778
  • Kindred Blades
    Dong! Achievement unlocked: Renegade.

@gyuri2
    Megmarad a mentés, mindig akkor készít egy carreer mentést, amikor a legutolsó párbeszéd véget ér, külön fájlokba.

(illetve boxon még előtte, azon még a fejlesztők is dolgoznak, hogy ezt kiküszöböljék, mert azért mégiscsak egy komoly volumenű választásról van ott szó :) )
  • gyuri12
    Ha az egyben az egyik karakterrel végigjátszom(100%-ig,teljesen paragonként), és utána újat kezdek ugyanazzal(de most renegadeként),akkor megmarad a career mentés(a paragonos),és tudok majd azzal a végigjátszott karakterrel lenni?
    Mert ugye nagyon hangoztatják,hogy az egyben véghezvitt dolgaink a kettőben több száz eseményt fognak befolyásolni. Nincs kedvem végigjátszani megint paragonként.
  • Falcon87
    Mármint átviszed a kettőbe? Szerintem a kettőhöz a mentések csak sztori szempontjából kellenek majd, a skillek nullázódnak majd.
    Vagy az egyre gondolsz? Ha ott kezdesz újat egy régi karakterrel, a skillektől a fegyverekig minden megmarad.
  • gyuri12
    Amúgy,ha van egy 100%-os mentésem,egy paragon karakterrel, és azzal a karakterrel újat kezdek,akkor játszhatom ki megint 100%-ig,paragonként,vagy az a mentés megmarad?
  • Kimi23
    Ez megnyugtató. Köszönöm az infót.
  • MrAndree
    Épp készülük lefeküdni és ettől most rémálmaim lesznek. Köszi. :)
  • Kindred Blades
    Jah, akár :)
    De ha vadak akarunk lenni, akkor esetleg egy Sims Effect. Egy krogan és egy salarian szerelméből született gyermek életét terelgetni... le is lenne kötve az asszony egy fél évre!
  • MrAndree
    Még MMO-ról is volt szó. Végülis a világ adott.
  • Kindred Blades
    Az leginkább úgy hangozhatott el, hogy "bár lenne benne multiplayer" :)
    De nem lesz. Sőt, a jelenlegi fejlesztői álláspont szerint a harmadikban sem. Ez a trilógia Shepard története - és egyedül az övé.
    Szerintem ennél nem is baj.
    Egy coop vagy multiplayer spin-off-ot viszont el tudnék képzelni.
  • Prince23
    Pedig én valamit hallottam, hogy lenne benne multiplayer...
  • MrAndree
    Egy ilyen erősen sztori vezérelt játékhoz nem biztos, hogy passzolna egy koop. Van amit jobb egyedül. :)
  • Prince23
    Egy kétszemélyes coopnak örülnék amúgy. Bár csak lenne vmilyen multiplayer támogatottság
  • Kindred Blades
    Teljesen mindegy -szerencsére-, hogy milyen verziód van, csak a carreer save (amit a játék befejezése után kreál) fog kelleni, az pedig egységes, a másolásvédelem (ami a US és európai játék-patch inkompatibilitás oka volt) nem befolyásolja.
    Addig piszkálódtam, amíg a hivatalos fórumon ki nem nyögte az egyik fejlesztő, hogy az is teljesen mindegy, hogy a DLC-k le lettek-e töltve illetve telepítve.
    Egyébként a napokban a felvehető karakterek számát is fixálták, 10-re. Bár korábban ugyanilyen vehemenciával állították a 12-t is. Szerintem még ők sem tudják, mi mindent kell esetleg kivágni időhiány folyományaként :)
  • Prince23
    Maj azzal jönne, hogy ott hagytál a bolygón megdögleni, azt átalakulna a végén ien sugár fertőzött alakra :D
  • Falcon87
    Én is erre gondoltam. Majd holnap leírom az okokat, most nem :)
  • MrAndree
    Poén lenne ha a kettő közül ez egyikük lenne a főellenfél, attól függően, hogy melyiküket hagytad elpusztulni. Csak hát nehezen kivitelezhető szóval nem hinném, hogy így lesz.
  • Falcon87
    Szerintem simán lehet hogy a soverign/fejedelem "elrabolta" kaidant/ashleyt, és belőle is csinált valami saren2-t, de ők túlélték a soverign/fejedelem pusztulását, és mittoménmi :D
  • Falcon87
    Miranda a neve :D
  • MrAndree
    Wrex-re tényleg nincs megoldás /bár szerintem nincs olyan épeszű ember aki hagyta Wrexet meghalni/, de Ash/Kaidan simán élhet. Mondjuk Kaidan engem rohadtul nem érdekel, mindig őt nukeolom. :)
  • Prince23
    Ez is elképzelhető. szívesen látnám mindkettőt ismét :)
  • Atkamon
    Hát... Ha Wrex-et úgydöntötted, hogy megölöd, akkor ő sehogysem jöhet vissza, mert te magad lőtted le... Kaidant/Ashleyt meg egy kurva nagy bomba ölte meg, bár az utolsó két percben a bomba robbanása előtt lehet elbotlottak, és beleestek egy jóóóó mály gödörbe, ahova nem ért le a bomba hatása:P
  • Kimi23
    Őszintén szólva reménykedem, hogy az első részből féltve őrzött 60-as Adept-em mentése kompatibilis lesz a 2. résszel (magyar verzióm van).
  • Pares
    Ejjha! Nagyon király ez a fejléc! Az a csajszi kicsoda ott? Csak nem Ashley (Úgy rémlik, neki rövidebb haja volt)? Vagy egy új karakter a 2-es részből? Mindenesetre brutálisra sikerült. Remélem a 2-es része is nagyon jó lesz...
  • Falcon87
    Nem láttuk, hogy meghalt :)
    Szerintem Saren, vagy valamelyik halott társunk tuti benne lesz a kettőben.
  • wedge31
    A tipikus elsö válasz opciora kattintos userek a játék végére kevés dolog marad meg bennük egy-egy kariról.

Subject Zerot elsö végigjátszásra tuti beteszem a partyba birom a kemény csajokat föleg ha jó beszolásaik vannak...
  • Kindred Blades
    Egyetértek.
    Bár a hivatalos fórumon is vagy negyven topikban ment erről a vita. Bár elég egyszerűek (személyiség terén) a ME karakterek, látszik, hogy a játékosok nagy része nem is veszi a fáradtságot, hogy kicsit a mélyükre nézzen.
    Ami persze egyáltalán nem baj, félreértés ne essék, csak ebből születnek az ilyen féligazságok, hogy Ash rasszista, Kaidan egy whiner, meg hogy Liarát megdönteni nem pedofil :P

Mondjuk azért én is csak megvárom Mirandát, már csak a concept art is jobban fest :)
  • MrAndree
    Nem rasszista. Ha veszitek a fáradtságot, hogy végighallgassátok a szövegeit akkor kiderül.
  • Kopiati
    Hát ezzel én is így vagyok... Ashlie, tényleg egy unszimpi karakter, és még nem is szép szerintem... bár Liara meg kék, de legalább jobban kidolgozott arcot kapott... de A. akkor is rasszista az fix...
  • readswift
    na mindegy, szétszóródott postok és nem is igazán számit. Lehe hogy igazatok van és ez egy 'viral' módja volt az igény kifejezésre juttatásának a bioware felé. REMÉLEM BEVÁLT, ha eddig nem vették volna a fejükbe. Én pl. soha nem vittem ashlit bevetésre mert minden megszólalása, script cselekménye megütközést váltott ki belőlem , ritka ellenszenvesre sikerült szegény. Legalább csináltak volna egy olyan módozatot hogy felvetetnek a szinkronszinésznővel még 50 sor "megszeppent" stilusú szöveget, amit akkor ad elő hogyha tudtára hozzuk hogy NEM PÁLYA amit folytat .
  • readswift
    ok mos akkor elolvasom azt a topicot ahol találtam , és jön a kivonat .
  • wedge31
    Ez egy ezer éves kép semmi köze a ME2-höz.
  • Kindred Blades
    WTB edit button

A fent látható karakterek sem reprezentatív példái a második résznek, mindegyikük még az első játék előtti promókból és prezentációkból származik. Szóval Ashley-től nem kell tartani. Vagy épp várni. Vagy közömbösnek lenni :) Attól még persze felbukkanhat, mint állandó csapattárs, de nem valószínű. Még csak nem is lesznek tizenketten, mint azt korábban beharangozta valaki.
    Az alsó képek közül talán Grunt portréja az, ami valóban aktuális, a Shep az első játékból, a geth a teaserből, Thane meg egy korábbi bemutatóból lett kiemelve, ahol még csak magáról a drell fajról ejtettek néhány szót (mondjuk legalább a képen tényleg Thane van :) ).

Total Blikkgaming is lehetne a magazin neve :)
    Csak a félreinformálódás elkerülése végett.
  • Kindred Blades
    Fejlesztői oldalról a geth-et még nem erősítették meg, puszta spekuláció, amit írnak.
    De sose lehet tudni. :)
  • MrAndree
    Tekintve, hogy kedvenc csapattársam volt az első részben, így igen muszáj volt. :)
  • readswift
    ezt a dragonball óta tudja mindenki hogy igy kell csinálni, avagy "ellenségekből lesznek a legjobb barátok" nevü script nagyon jó tud lenni ...
    (nem kell terminátor2 párhuzam mert az meg láma)
  • balee4
    Nem semmi, geth társunk is lesz.:)
  • readswift
    merem remélni, hogy a atomszintü dezintegráció felér egy megöléssel!
  • Atkamon
    Öld meg az egyben, és voila...
  • readswift
  • readswift