19778
  • Falcon87
    Faszásan néz ki :)
  • Prince23
    From Hell

• Optimus Prime
    Ash és Wrex a két legjobb és harcban is a legerősebb karakter.
  • gyuri12
    Köszi!
  • readswift
    Liarával az a baj hogy a kékbőrü élethossz miatt kb. 500 év múlva nézne úgy ki mint a mutter :D Szóval akkor inkább az az advisor, úgy megy a lány+lány dolog is :DD
  • MrAndree
    Na addigra vége is lesz a vizsgaidőszaknak. :)
  • Kindred Blades
    De csak ha be lehet vonni egy szexjelenetbe is.
    Úgyis mindenki vernyog a Thane meg egyéb alien romance-okért, akkor én geth romance-ot akarok.
    Meg Blasto-t!
    Nem öregedhetek meg úgy, hogy Blasto romance-ot nem láttam a játékban! :)
  • ProGabe #397
    megjelenés: január 26, ill. 29
  • wedge31
    Én se értem én birtam Ashleyt, föleg vizszintes helyzetben...
  • MrAndree
    Jajistenem, ennyi Ashley-gyűlölő egyént egy rakáson. :)
  • Rage47
    Én is utáltam Ashleyt:D
    Liara ftw
  • readswift
    quarian
  • gyuri12
    Linket tudsz adni?
  • readswift
    egyébként láttam az eredeti quarian concept artokat, nagyon érdekes, a geth concept artokból lett a quarian lány.
    Szóval feltételezhető hogy quarianék a saját képükre formálták a geth-t és úgy lehet ez magyarázva.

Én még bizom benne hogy lesz egy prüntyögős geth karakter, vagy a quarian valami fontos szerepet tölt be és ránkbizza a különbejáratú gethjét. 10-es szintü AI hackjével azért elég beláthatatlan következményeket okozna a quarian. Meg úgy eleve mi lenne már ha maxolt AI hack skillel indul valaki?
  • MrAndree
    Hát ha azt veszed az emberek éjjel-nappal kialált személyiségekről vitatkoznak, legyen szó filmekről, sorozatokról, könyvekről, játékokról, politikusokról, sztárokról. Kitalált itt már mindenki. :) De Liarát és Wrex-et is szeressük. :)
  • böröczk
    Ő egy kitalált, játékbeli karakter, kitalált személyiséggel. És Wrex vagy Liara kitalált személyisége mellett akár törölhették is volna. : D
  • MrAndree
    Ne akarjátok, hogy megint tartsak szegény Ashley-nek egy védőbeszédet. Mert megteszem tényleg. :)
  • readswift
    eleve ha nem biztosak a dolgukban nem adják ki a provokativ Subject Zero videót...
  • readswift
    (randa, unalmas, egyszerű, tejbetök).
    vitathatatlan

Mellesleg nekem a videó óta Subject Zero is naggggyon "megszimpült"
  • SZEG007
    Ashly teljesen jo karakter volt én kedveltem.
  • MrAndree
    Hát hogyne... :)
  • böröczk
    az már egyéni probléma, attól még az összes jellemző, amit leírtam, igaz rá : P
  • MrAndree
    Nana. Ashley-re egy rossz szót se, kedvenc csapattársam volt. :)
  • böröczk
    vagányabb, menőbb, szebb.. ashleyt meg amúgy is kifingattam rögtön, ahogy lehetőségem nyílt rá : D (randa, unalmas, egyszerű, tejbetök).

• Kindred Blades
    No lássuk: Egy ffi vanguard/nemesis, singularity-vel, kevert személyiség, egy pure paragon asszonyállatka, engineer/operative sniper talenttel meg egy pure renegade soldier/shock trooper, electronics talenttel, mert a pajzs bónusz nem jön rosszul insanity-n :) Nagy, sebhelyes képű kopasz fazon, akár egy képregénybe is elmehetne villain-nek.
    Az apróbb döntésekbe nem folyok bele, mert nem akarok wall of text-et írni, de néhol direkt a sablonnal (gondolva itt paragon/renegade-re) ellentétes döntést húztam be, kíváncsi vagyok, hogyan fog hatni a második részben.
    Magam is úgy tervezem, hogy legalább

@readswift:
    kezdő karakter és insanity valóban nagy kicseszés, nekem egy kombináció működött igazán, vanguard (később shock trooper) barrier spammel és electronics bonus talenttel, hogy legyen egy rakat pajzsom is.
    pénzszerzés terén viszont van egy kis exploit, teljesen a játék határain belül. Ha a citadel-en a doktor mellékküldetését teljesíted, akkor árengedményt ad. Bevásárolsz, átmész Morlan-hez, eladsz mindet. Vissza a dokihoz, buyback opció alatt visszavásárolsz mindent, aztán megint mész Morlan-hez, megint eladsz mindent.
    Vagy... lehet, ez pont fordítva volt, most meg nem mondom, hogy árengedményt adott a doki vagy drágábban volt hajlandó megvenni a felszereléseket, régen szúrtam ki, teljesen véletlenül, azóta nem nagyon használtam.
    Mindenesetre működik :)
  • readswift
    kipróbáltam szimpla assault gunos katonával, épp akkor lett meg a szint mikor ahogy a lift megy fölfelé , és az ellenállásos skill-el sem lehet megcsinálni, a krogan lever. Assault gunos adept sem tudja megcsinálni. Azt is kipróbáltam :D
  • readswift
    hogy lehetne 'legálisan' szerezni pénzt játékban?

Már a dig site küldi is iszonyatosan nehéz kezdőként nehéz fokozaton, egész pontosan a vége az.
  • readswift
    lehet venni spectre cuccot kezdővel ha egyszer már megszerezted előző karakterrel az 1milliós achivementet! Csak pénzkérdés. Már kipróbáltam azt is , de a legdurvább rajtaütést simán vettük. Az mondjuk vicces hogy nincs rendes páncél csak puska :D
  • MrAndree
    Spectre fegyverekkel meg az a baj, hogy akkor nyílnak meg ha össszeszedsz egymillió pénzt így kezdő karakternek sose lesznek Spectre cuccai. Azok nélkül a hardcore még csinálható, de insanity már rohadt szenvedős lenne.
  • MrAndree
    Én éppen azért vagyok mindig engineer vagy infiltrator mert nem akarom Tali-t cipelni mindenhova, hogy kinyithassak eny nyamvadt ládát vagy akármit. Meg vannak hasznos képességei is.
  • readswift
    az nagy baj, mert én szeretek sakkozni. Spectre fegyverekkel esetleg müködne a kezdő engineer karakter. És akkor Quariant mellőzném. Nem tudom egy tripla spectre mesterlövész puskás csapat müködne -e . Ja és a shock trooperem még szőke is
  • MrAndree
    Insanity-n felesleges is nekiállni újy karakterrel. De 50es vagy ennél magasabb szintűekkel nem jelent különösebb kihívást az se.
  • readswift
    szóval normaltól kettővel feljebb kb esélytelen (a legnehezebbtől egyel könnyebbel).
  • readswift
    Nekem nő 1 shock trooperem van , már a legelején elkapta a kékbőrü advisor vagy ki :DD Nem számitottam rá , hüledeztem : DD
    Elkzedtem több karakterel is azóta, de nem jön ki a lépés, hardcore-tól kettővel feljebb szerintem nem lehet megcsinálni kezdővel, szóval már sürget a második fejezet akkor csinálok még, kár hogy nagy nehézségi szinten WARP nélkül nem lehet jutni semmire. Esetleg ha becsalsz egy csomó pénzt spectre fegyverkre?
  • MrAndree
    Nekem 3. Egy férfi, Ashley románcos paragon infiltrator. Egy nő, Liara románcos paragon engineer illetve egy másik nő, ő Kaidan-ra ment és renegade engineer. Aztán persze nyilván majd a 2ben kezdek egy-két újat is, hogy megnézzem akkor mi van ha nem a múltbeli döntéseimet veszi alapul a játék. A 3-ra meg lesz vagy 6 Shepardom. :)
  • Kindred Blades
    Hm, ezt még nem is néztem (ha mégis, akkor régen), én is különböző karakterekkel operálok, négy van előkészítve a második részre :)
    Asszonyt elküldeni a hugához, szabadságot kivenni, aztán hadd szóljon! Haha, kész terveim vannak!
  • MrAndree
    Az első résznél amikor a régi karakterrel akarsz újat kezdeni akkor kiírja, hogy mikor fejezted be vele. Szóval gondolom dátum alapján. Mondjuk én éppen emiatt szoktam mindig új Shepardot csinálni amikor úgy döntök, hogy most renegade leszek, totál más döntésekkel. :)
  • Kindred Blades
    Pontosan.
    Bár hogy az ugyanazt a nevet viselő karakter végigjátszásait (ejj, de szépen mondtam... ) hogyan fogja megkülönböztetni, arra még nem nagyon reagáltak.
    Extrém helyzetet véve: lehet, hogy pl. 16 "Richard Shepard" közül kell véletlenszerűen kisakkoznod, hogy melyik is, amelyiket most be akarod tölteni :)
    Mondjuk erre csak kitalálnak valamit.
  • Falcon87
    Gondolom, így lesz. A válasszal sajnos lemaradtam :S
  • gyuri12
    Tehát nyugodtan tudok majd választani,hogy ugyanazon karakter "jó" meg "rossz" oldalával kezdem-e a 2. részt?:)
    Ez szuperj ó.