19778
  • wedge31
    Jó a felhozatal...

• Jani21
    Én is előrendeltem a CE-t mindkét bolttól (576, CDG) a biztonság kedvéért . Azonban ma a hivatalos fórumon egy érdekes bejegyzésre figyeltem fel: link. Az első hozzászólásban leírják, hogy melyik országban milyen előrendelői bónuszok járnak. Eszerint itthon Terminus Gear jár még pluszban az 576-tól előrendelőknek. Azonban az oldalukon semmi említés nincs ezzel kapcsolatban. Valaki tud valami biztosat, hogy jár, nem jár?
  • Daell Drow
    CDG-n, pontosabban elovetel/elojegyzes. 1800ft a sima es a CE kozott, az meg mar nem nagy kulonbseg hogy ne a CE rendeld.
  • mert
    Honnan rendelted meg?
  • Daell Drow
    ÁÁÁ nekem mar faj a szivem :) még jo hogy elorendeltem a ME2 CE-t. XD
  • wedge31

• Jimmyke
    Link
    Nem tudom, hogy jó-e.
    Enjoy
  • Jimmyke
    ign.comon másfél perces trailer töredék kinnvan :) Menjetek fájdítani a szíveteket.
    Dec 22.-én kiadják a teljes hosszút!
  • ZSOOLT2
    Sentinel video
  • Falcon87
    Ez a játék kell :D bármi áron
  • gyuri12

Az első részben is imádtam Anderson és Joker hangját,most meg még több ismerős lesz... ahhh.
  • Különc
  • Fenrir
    Jézusom, micsoda nevek vannak ott szinkronszíneszeknek
  • wedge31
    Miranda karija nagyon király látszik a belefektetett energia minden téren...
  • pxxl
    joker karaktere durván hasonlít a szinkronszínészre vagy fordítva
  • robotnyk
    de durva a felhozatal :D
  • Jimmyke
    Szemetek holnap cinematic trailer sneak peak-kel fognak cukkolni minket :D
  • ZSOOLT2
    Mass Effect 2 szinkronszínész video
  • Hoz_Hun
    ÁÁÁááh, nem szabad ide bejönnöm nézelődni!! Jaj messze még a január vége és csak vágyakozom.
    Mass Effect a kedvenc programom lett mikor kijött Xbox360ra. Tíz év után taszította le nálam a Tomb Raider-t (őt szorosan követi a Rainbow Six). Mass Effectbe annyira beleőrültem, hogy külön megrendeltem a két regényt, külön artbook-ot (nem az ami a CE-ben van benne), official game guide, meg a zene CD-t és egy eredeti N7-es trikót is. Soha ilyet nem csináltam még azelőtt (azóta se).
  • Hoz_Hun
    Most néztem 576-nál van Xbox360 CE változat. Le is adtam rá egy előrendelést. CD Galaxisnál én se láttam Xoboxosat.
  • MrAndree
    Hát a CD Galaxisnál csak a PC változathoz ír Collector's Edition-t, Boxoshoz csak simát.
  • Hoz_Hun
    Én is mindenképpen a Limited Collector's Edition akarom megvenni (XBox360). Honnan érdemes előrendelni?

Én annó az első rész CE változatát angliából rendeltem, de látom hogy mostmár nálunk is lesz. De kitől érdemes?
  • koschwarz
    újrajátszom az első részt, ezúttal tiszta katonával. a játék elején megvolt a kaszálás képességem, amit betettem gyorsgombra, aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy ez a képesség teljesen eltűnt, és a gyorsgombon helyette a pisztolyok vannak. ez normális? tiszta adeptusnál nem emlékszem, hogy ilyesmi lett volna.
  • wedge31
    Ha az egyedi cucc a Terminus páncél és Blackstorm fegyó akkor tényleg nem rossz ,persze a többi se az.
  • MrAndree
    Parancsolj:
    "Színfalak mögött" DVD
    48 oldalas keményborítós art book
    A Mass Effect:Redemption első száma
    Egyedülálló cuccok, többek között egy páncél és fegyverek, és egyéb tartalom
    Limitált Kiadású Cerberus Network kártya amivel szintén bónusz tartalmat lehet elérni
    Fémdobozos

Lényegében ennyi. Én is ezt rendeltem elő, alig drágább mint a sima és vannak nekem tetsző extrák bőven.
  • Falcon87
    Magyarul pls, német vagyok :D
  • Fenrir
    The Mass Effect 2 Limited Collector's Edition will be offered through participating retailers.

It includes the following bonus materials:

* A behind-the-scenes DVD
    * A 48-page hardcover "Art of Mass Effect 2" art book
    * Issue #1 of Mass Effect: Redemption
    * Unique items, including special Collectors' Edition armor and weapons, and content
    * Limited Edition Cerberus Network card granting access to bonus content
    * All housed in a premium tin package with exclusive artwork

• Daell Drow
    Sziasztok, neztem CDG-n a ME2 elorendelest. Es a sima es a CE kozott 1800 forint kulonbseg van ami semmi, ugyhogy elorendeltem a CE-t. Az meg nem biztos hogy magyar lesz (ha nem akkor max atmasolom a sima ME2-bol a magyar fajlokat) a femdobozon kivul mivel tartalmaz tobbet? en nem talaltam rola semmit.
  • readswift
    Hú, ez már szinte ME 2.5 :D

Ja és a fedezékrendszert is átdolgozták.
  • ZSOOLT2
    Engineer videó
  • readswift
    Előző részt nem csak az idő rövidsége határolta be hanem az a tény is hogy az idő javarészében nem tudták milyen lesz az x360 hardware, ha akarták volna sem tudták volna kihasználni. DLC-k ezokból nem is sikerültek, hisz maga az engine is limitáló tényezővé vált az előbbi okból. Most KOMOLY DLC-k lesznek.

A többi nem új, az akvárium a legérdektelenebb kb.:D

Star control féle űrutazás lesz.
  • ZSOOLT2
    Saját akvárium jó poén lesz.

Írtak olyasmit is, hogy a bolygófelderítésbe beépítenek egy minijátékot.
  • readswift
    Kivették a túlmelegedést, tárak lesznek, végtelen municióval nem fun a végtaglelövöldözés, szóval mostmár nem lehet lövöldözni vakvilágba.
    Legutoljára a hangrendszert fejlesztették, surrognak fül mellett a lövedékek és célbeéréskor kopognak (Krogan célponton loccsannak). Jee. ME1 féle sniper gun már igyis legendás szerintem.
  • SZEG007
    szuperül hangzik modolhato fegyverek, ruhák, armorok, a normandy is fejleszthetö lesz, lesz saját titkárnö szerüségünk, akváriumunk amibe halat vehetünk:D, tudományos labor ahol fejleszthetünk, ami nem tetszett az hogy könnyiteni fog a játékon a tulmelegedés kivétele helyette ujratölthetjük majd a fegyvert, valamint csökkentik a képességek ujratöltési idejét na ez különösen zavaro hisz a videokban is láthato volt pár ujfajta képesség amik igencsak durvák voltak.

Csapattagok loyalitására nagyon kell majd figyelni, és fontos lesz a személyes küldetéseket megcsinálni, valamint ha egyes csapattagok nagyon nem kedvelik egymást akkor öszeverkedhetnek a hajon na erre kiváncsi leszek:)
  • ZSOOLT2
    8 oldalas interjú az ME2-ről
  • Kindred Blades
    Azért én csak bízok a 26-ában, ami a weblapon fel van tüntetve, a DAO-nál is bejött :)
    Nem mintha az a három nap vágna földhöz, de úgyis melószünet lesz.
  • gyuri12
    A Lost Odyssey 4 lemezét is kibírtam,ezt is kifogom.
  • pxxl
    Két lemezen érkezik az ME2

"Az évtized űr szerepjáték eposzának folytatása január 29-én landol a boltok polcain."
  • Falcon87
    Lada Samara :D
    Elég sok új karaktert belepasszíroznak a játékba, ez már csak jó lehet :)
  • wedge31
    Terminus páncél és Blackstorm fegyó UK pre-ordereseknek ,nagyon brutál mindkettö.