19778
-
#1244 jah akkor inkább elmegyek a kertbe kapálni...:D -
#1243 szótárazzatok, én is így tanultam angolt, mikor kicsi voltam. ott volt a szótár az asztalon Kotor-ozás közben:D -
#1242 nem kicsit. én asszem addig pihentetem nem akarom elsietni
majd magyarul lenyomatom később. -
Pares #1241 Már miért ne tudnám elfogadni a véleményed? Teljesen elfogadom, hogy neked nem tetszik a rendszer. Én arra reagáltam, hogy azt írtad, hogy lebutították, leegyszerűsítették, de valójában nem. De te ehhez ragaszkodsz. Próbáltalak szembesíteni a tényekkel, de nem érted, miről van szó.
"Én igy látom te örülsz hogy minden leegyszerüsödött / ha tetszik ha nem ez más szóval butitás / én nem ,szerintem ne offoljuk szét a topicot és maradjunk ennyibben."
De ha egyszerűen nem egyszerűsödött le??!?!? Butítás, ÓÓÓÓ Isteneeem (hogy Jimmyt idézzem), hogy miért ragaszkodsz ehez a kifejezéshez... Azt próbáltam cáfolni/magyarázni, hogy nem butították le, de úgy látszik, egyesek ragaszkodnak a rögeszméikhez. Nekem mindegy. Majd meglátod.
Elfogadom, ha más másként látod a dolgokat. Elfogadom más véleményét. Nem izgat, ha nem tetszik. Nem erről van szó. Én csak azt nem értem, hogyha megmagyarázom neked tisztán és érthetően, hogy nem egyszerűsödött le, sőt több dolog van benne, akkor miért írod még mindíg azt, hogy lebutították, leegyszerűsítették? Amikor ez nem igaz. Jó nem tetszik. De hülyeségeket nem kell azért beszélni.
Persze, vehetjük úgy is, hogy az is egy vélemény, hogy lebutították, amikor az nem igaz. Szóval tényleg hadjuk. Nincs értelme. -
Ari18 #1240 köszi szépen. működik. már csak magyar felirat hiányzik. -
#1239 legalább léptél 1 szintet jutalmul? -
#1238 jah elég jó, bár ez se erre van kitalálva...
vannak részek mikor bezavar 1-2 2d-s objektum, ahhogy más játékokban, meg célozni szar, mert a célkereszt 2d-s, és ugye nem ott látod, ahová lő a faszi...:D -
#1237 Ezt próbáltad már 3d szemüveggel? Ha igen milyen? -
bazsi83vp #1236 Akkor jó, majd ha lesz időm, humorom hozzá én is kipróbálom.
Köszi.
Ha tetszik, akkor majd megy az első rész mellé ez a doboz is.
-
#1235 Configure > Save Games > Copy... > játékban import.
Tuti jó lesz, nekem sem ment először, haverom segitett. -
Ari18 #1234 köszi meglesem. -
#1233 Ha a mentést nem találja, akkor launcherben kell megadni neki a Save köynvtárat!
Kb 1 órát játszottam vele, 5x jobb, mint az első rész, hatalmas game lett! -
Ari18 #1232 Nagyon jó lett, talán jobb is, mint az 1. része. Mondom ezt 30p játék után :D Sajnos valamiért a mentéseket nem tudtam importálni. Nem ír ki semmit. Üres a képernyő. -
dApRo #1231 hali
vmi magyar cucc nincs hozzá? vagy vmi mód h át lehessen angolról magyarra tenni?:S mer így szart se értek, úgy meg nem sok értelme van játszani -
bazsi83vp #1230 Üdv: Szeretném megkértdezni, hogy aki már játszik vele, annak mi a véleménye. Ha az első rész tetszett, akkor ez is hozza-e azt a szintet.
Amúgy életerőregeneráció volt az első részben is. Valamelyik karakternél volt ilyen x regeneráció/sec fejlesztés a karakterlapon.
Illetve ha az öltözetbe olyan modult tettél, akkor gyakorlatilag bármely karakter tudta. Emlékszem lehetett a fellegvárban ilyeneket az orvos csajnál is venni. -
#1229 Probaljatok mar meg nem non-stop egymassal kotekedni.
Ha valaki beletek kot akkor azt ignoralni kell mert kulomben spam fergeteg lesz es elriasztjatok az embereket.
Kakaskodni nem egy forumon kell.
Jo lenne betartani. Itt a jatekrol legyen szo, veszekedeseket lehet privatba is. -
Richardix #1228 TE se fogod fel h a vélemények különbözhetnek. Én pl örültem, mikor gyak. a végtelenségig tudtam lőni szórás nélkül, pont azért, mert ez nem egy olyan luxus, ami a játék elejétől van. Shepard a legjobb emberi katona, és aztán? attól még a fegyvernek ugyanúgy van visszarúgása, nemde? Namind1, a lényeg h király játék, várom már... -
#1227 Szerintem neked terapeutára van szükséged mert nem vagy képes elfogadni ha más másként lát dolgokat...
Ami neked felturbozás az nekem egyszerüsités nekem kimondotan tetszett hogy az elején nagy volt a fegyverem szorása és ahogy fejlödtem és pakoltam rá pontokat ugy lett egyre pontosabb.
Az életerö regenerálásról ne is beszéljünk totál rosszab mint a medi rendszer egy rpg-ben.
Én igy látom te örülsz hogy minden leegyszerüsödött / ha tetszik ha nem ez más szóval butitás / én nem ,szerintem ne offoljuk szét a topicot és maradjunk ennyibben.
A lényeg hogy a játékot már csak a story és karakterek miatt is végigtolom vagy háromszor. -
Cat 02 #1226 Nah, 10 perc után (és ~40 probe) sikerült rájönnöm, hogy kell leszállni egy bolygóra >.< -
Pares #1225 Figyi. Nekem nem veled van gondom, hanem azzal, amit írtál. Mert egyszerűen nem igaz.
"ráadásul a fejlesztök is ezerszer elmondták hogy ebbe a részbe inkább az akcion van a hangsúly és nem az rpg elemeken"
Na ez se igaz. A fejlesztők pontosan azt mondták, hogy bővítették mind a Shooter mind az RPG részét. FÜGGETLENÜL EGYMÁSTÓL. Felújították és felturbózták a shooter részét, mert valljuk be, az első résznek nem az volt az erőssége, bár nem volt rossz. De ez a lépés egyértelműen pozitív. Ettől függetlenül átdolgozták ÉS kibővítették az RPG részét, teljesen függetlenül a lövöldözéstől. A változások nekem kifejezetten tetszenek, mert pont azokat dolgozták át, amik nekem nem jöttek be az első részben. Szóval nálam ez is pozitív.
Miért nem lehet azt megérteni, hogy a shooter része és az rpg része a játéknak egymástól teljesen függetlenül is továbbfejleszthető. A Bioware ezt csinálta, nem ment egyik se a másik rovására.
Teljesen igazad van abban, hogy az rpg a fejlődésről szól, TÖBBEK KÖZT. Jó Shepard nem volt mindjárt a galaxis hőse, de kezdtetektől fogva a legjobb ember katonának tartották, és az első résznek eléggé az elején meg is kapta a Spectre rangot. Szóval igenis egy Top-Elit katonának számított. Ennek tekintetében eléggé érdekesnek tűnt nekem az elejétől fogva, hogy még Soldier-ként se tudom teljes mértékben kihasználni az összes fegyveremet, mert fejlesztgetni kell így meg úgy. Nagyon örülök, hogy ezt a gondot kiküszöbölték.
És ne félj, legalább ugyan annyit fogsz tudni fejlesztgetni a 2-es részben is, hiszen TÖBB a hasznos skill, képesség, erő, mint az első részben, a páncélzatodat is tudod fejleszteni, új fegyvertípusok is vannak, ráadásul ott a csapattag hűség rendszer is... -
#1224 Az isten sem fog végigolvasni 248 hsz-t :D -
#1223 kis ingame videó.
a páncélunk összeállításáról szabhatóságáról...
Ez egyben spoilerveszély, ha nem akarsz a játékból részletet látni ne kattints a videóra!
Mass Effect 2 Costumize Armor -
#1222 Szerintem az első hozzászólásodból is mindenki megértette ! -
Cat 02 #1221 Na jah, de én utálom azt, amikor 2-3 szintlépést kell várni arra, hogy tudjak valami fejleszteni. + nekem sanszos, hogy tök mindegy hány katonát ölsz meg, úgyis ugyanannyi xp-t kapsz. szal 1 küldi/1 szint :S
Fegyverfejlesztés meg van most is, csak más milyen. -
#1220 ezzel énis egyetértek, ezt nem kell butításnak felfogni, több lett az akció, és könnyedebb a játékmenet, ez nem butítás, hanem több akció elem az rpg mellett.
ráadásul az értékelők közül mindenki azt mondta, hogy ki van egyensúllyozva, az rpg és akció részek korrekt módon vannak adagolva, egyikkel sem lesz eluntatva a játékos.
szerintem egy szép kis magyarosítás ami egyedül hiányt kelthet egy játékosban a mass effect 2. -
#1219 Te mindig megtalálsz ha elmondom a véleményem nekem hiányzik amit kivetek miért fáj ez neked ? ráadásul a fejlesztök is ezerszer elmondták hogy ebbe a részbe inkább az akcion van a hangsúly és nem az rpg elemeken ,ettöl ez még egy remek játék.
Az rpg egyik alapköve a karakterfejlödés és én nem emlékszem rá hogy galaxis höseként indulna shepard az elsö részben...mindahogy egy rpgben se mindjárt félistenként indulsz.
Én se szolok be be hogy látszolag neked minden ugy szép és jó ahogy eléd rakják. -
Pares #1218 Na akkor mégegyszer röviden:
Arról van szó, hogy ahelyett, hogy 60 szint lenne, és gyakran lépsz szintet nem érzékelhető változásokért, ahelyett most 30 szint van, lassabban lépsz szintet, viszont jóval érzékelhetőbb változásokért. -
Pares #1217 Sorry, de egyszerűen rosszul vagyok ettől a "butitva lesz az rpg rész" szövegtől. Mert egyszerűen nem igaz. Sőt, pont ellenkezőleg. Csak kicsit utánna kell számolni és nézni a dolgoknak. -
Pares #1216 Jaaaj, neeee! Ne ezt megint! Már vagy 10000x ki lett tárgyalva (elsősorban a hivatalos fórumon), hogy egyáltalán nem butítottak semmit. SŐŐŐŐŐT. Letisztult, és egy csomó fölösleges dolog kikerült a játékból, amik csak rontottak a játékélményen. Egyáltalán nem lett kevesebb skill és képesség, egyszerűen csak egy-egy szintlépés nem 1-2%-al javít a képességeiden, hanem mondjuk 10-20%-al. Hála Istennek kivették a fegyverfejlesztő képességeket is! Shepard a galaxis és az Alliance legjobb katonája, mégis fejlesztgetnie kell a képességeit a fegyverrel, lol. Annak is nagyon örülök, hogy a Charm és Intimidate képességekre se kell több pontot rakni, hanem a Paragon/Renegade szinted határozza meg.
Szóval kitisztították a fejlődésrendszert a szeméttől, és helyette értékes képességeket tettek, amikből mindegyiknek még 2 fajtája van. Így ha belegondoltok, nem kevesebb, hanem jóval több skill áll rendelkezésre. -
Cat 02 #1215 Nekem sanszos, hogy origi kell és fel kell töltened meg bejelentkezni, meg hasonlók ^^ -
#1214 értem. thx az infóért.
ezt a supersamplingot soha nem tudtam elképzelni mire van, meg ami a másik, az a multisampling, gondolom az ennek az enyhébb változata lehet. -
Ari18 #1213 be kell valahova másolni a régi mentéseket? mert nekem nem ír ki semmit amikor rámegyek az "import character"-re. Teljesen üres a képernyő. -
#1212 Azt írja alul, hogy "az antialiasing technologia megszünteti a stair-step effektet (magyarul recés élek), a beállításokkal ezt teljesen ki tudod kacsolni, illetve maximizálni"
Az alsó képen pedig a fényekkel játszik, csökkenti az intenzitásukat, ami jó hatással lehet az árnyékokra, stb. -
#1211 Jah még egy apróság most jut eszembe.
ebben a részben ugye pc-n úgy kavircolsz a menüben, hogy Shift-el leálla játék, vagyis pause-ál.
ezután az egérrel kell a kis ikonokra kattintani, a segítségért (parancsok kiadásáért, ha így tetszik).
vagyis a képernyő alján, meglennek ikonok, hogy a néger nyomasson egy 0 gravitácios büvésztrükköt, vagy iesmi.
konzolon viszon, és valszeg ezért nincs kontroller!
egészen másképpen megy.
itt olyan mint pl amit az assassin creed 2-őben is láttam, lenyomsz 1 adot gombot, legyen az RT például, és utána a jobb oldali karral, ha jól emlékszem kör alakban ki lehet választani az ikonokat.
vagyis igaz hogy leszünetel a játék, és gondolkodhatsz...kapsz így időt taktikázni, viszont itt a kontroller karjával gyorsabban ki lehet válsztani az adott ikonokat (ha úgy tetszik parancsokat) ez még egy eltérő pont a játékban, bár nem egy mindent eldöntő momentum.... -
#1210 a 2 verzió közt nehéz meállapítani elsőre az eltérést. -
#1209 nah ezt állítottam gondolom jól csináltam.
meg az allul a supersampling vagy mi a hóhér pöcsén a pattanás, azt nem tudom ..angolul se értem mit ír....
-
#1208 jah elsőt nem is próbáltam igazad lehet.
azt tudom hogy multi játék, csak mivel az első rész x360 ról lett átírva, gondoltam támogatni fogja mindegy...hamar megbarátkozok a klaviatúrával ha kell...:D -
#1207 Multi játék nem box átirat egyszerre jön mindkét platformra de ha jól emlékszem az elsöt se lehetett gamepadal tolni. -
#1206 OH wattafakk...megvan.
letettem C16XQ-ról 16x-re és futosgál a kis rohadék, meg se rebben a kép, még be se lassul.
van ezalatt olyan gogy Q8x az jobb ettől?
mi az a Q?
mert összessen ezek vannak a driveremben:
2x (még nem teszteltem)
4x (még nem teszteltem)
8x (nem lassul be a játék)
Q8x (még nem teszteltem)
16x (nem lassul be a játék)
Q16xC (elég durván beszaggat a játék nagy felbontás mellett) -
Cat 02 #1205 Hja, cserébe mondjuk ott vannak a fejleszthető fegyverek/ruhák.