19778
  • Maxtreme
    huhh, ennek kell. Nézd csak meg az első képeimet. :)
  • DarkSector
    rosszul értelmezted és a többiek is.
    mondom jó, csak a sok vidó miatt, meg amiket mondtak, közel nem ezt vártam...csak ennyi.

öregem ne azt a renderelt képeket figyeld, mikor csak a felső testüket látod beszélgetés közben, hanem ingame mikor mászkálsz harcolsz...a környezet még mindig sivár szerintem, de ez magánvélemény.
  • Pares
    Baszki, mégcsak 8%...
  • wedge31
    Miota 1680x1050-be játszok nem nagyon szoktam AA használni de majd meglátjuk / a jövö héten /
  • Kindred Blades
    Nem akarok általánosítani, de találkozni ezzel a viselkedéssel sok helyen. Általában ezen viselkedésformát követőknek két nagy, közös jellemzőjük van. Egyiküknek sincs olyan PC-je, amin elfutna. Sem XBOX360-ja. Úgy nyolcvan százalékra pedig az, hogy csak PS3-a van. De akkor az Uncharted 2 is szerepelne a hozzászólásban, ami elmaradt.
    No de persze nem vonunk le következtetéseket.
    A nyilvánvaló trollkodás viszont nyilvánvaló.
  • DarkSector
    oks akkor most kinyírlak...nem ismerni ff-t ez bűn....

• Calver
    nem... és neked a Mongo név?
    majd nemsoká fog
  • Pares
    Nagyon hülye vagy. Hol szar ez a grafika? Most igazán. Azt is írtad, hogy nemlátod az éles textúrákat. Hát bazdmeg akkor mennyel az orvoshoz és nézesd meg a szemed, mert gondok vannak. Hasonlítsd csak össze az első résszel.
  • Maxtreme
    Amúgy én sem értem mi ez a para. baromi hangulatosan néz ki az egész, még képeken is. Ingame ofc még szebb :)
  • MrAndree
    Pedig mondhatna, épp a XIII miatt készülök lopni valakitől egy konzolt. :D Nem lényegtelen a graf egy szerepjátéknál sem nyilván, ahogy semminél se, csak mondjuk a történet meg a játékélmény ezerszer fontosabb.
  • Pares
    DarkSector, már megbocsáss, de te... Igazán nem értem mi a szent szar bajod van. A linkelt képek alapján nagyon jól néz ki, ráadásul a videók nagy része In-game volt. Mégcsak nem is játszottad, de már itt vagy, és fikázod hogy de szar, amikor szerintem nagyon szép a grafikája. Pontosan olyan, mint a videókban. Ráadásul itt nem is a grafika az első számú. De nem bírom az ilyen kapásból "jajj de szar"-ozókat...
  • Maxtreme
    Ezt gyönyörűen megfogalmaztam, gratula magamnak :)
  • Maxtreme
    Viszont ha valaki AA-t kapcsol az készüljön arra hogy izzadni fog (hőmérsékletileg) a vga. Bazd úgy vonyítottak a a vga-n a ventik mint még soha. :)
  • wedge31
    Nekem semmit...
  • TDC Geronimo
    Erről beszéltem :p
  • DarkSector
    ki kell kapcsolni ha úgy jobb.
    :D
  • DarkSector
    jah hogy ha szerepjáték, akkor má lehet szar a grafika, igaz.
    a final fantasy mond valamit?
  • Maxtreme
    Max minden, 1680x1050, vsync on, 4xaa/16xaf.
  • wedge31
    Ez a grain filter nagyon gagyi...
  • Calver
    be kéne vezetni itt egy olyan alapszabályt, hogy aki egy szerepjáték topicjában a grafikán problémázik, arra ráküldünk egy frissen szabadult és roppantul kanos bantu négert...
  • Maxtreme
    Mhh lehet maradok a Grain off beállításnál. Így korrektebbül néz ez ki :)

• markastor
    A játékélményben nem fogsz csalódni, nagyon jó játék. :)
  • DarkSector
    közel nem erről van szó, naná hogy a játékban elég ennyi, hisz itt a történet a lényeg, ez nem techdemó, mint a crysis.
    amúgy a crysis, az se fenékig tejfel...ott aztán a környezet se olyan brutál, mint ahogyan reklámozták, max a fegyverek meg karakterek szépek.
  • Carloska
    játékélmény legyen jó az a lényeg
  • balee4
    Engem pl fullra nem izgat és még az első rész is szép.
  • DarkSector
    értem...csak videókban mássabban fest.
  • DarkSector
    hát nem nagy tragédia, az első is szép volt, csak több a méz mint a madzag megint.
    én másra számítottam, de ettől még lehet jobb mint az első.
    és akkor van baj ha azt kell rá mondani, hogy: " a többi játék is ilyen " hiszen ez a jelző már már sértő....a mai piaci helyzetet nézve.

ó mámmá mijjá....láttad most ezt a dark void-ot???
    basszus mintha a háttér egy PS2-őn futna.....ekkora rakás szart!!!!
  • MrAndree
    Istenem, menjetek már Crysis-ozni, ki nem szarja le a grafot ennél a játéknál?????
  • TDC Geronimo
    grain filter sokat ront az általad említett tűéles textúrákon. Én mindig kikapcsolom, mert nem szeretem. Driverből bekapcsolod AAt és nem lesz recés.
  • Carloska
    ugyszint jobbat vártam énis..
  • DarkSector
    1-2 videóban szép, de a képek bakker.
    sok rece és a tű éles textúrákat sehol sem látom....amiről pofáztak...dehát majd meglátjuk, lehet a képek lettek rossz helyen kifényképezve.
  • balee4
    Mozgsában az első rész is szebb volt. Mellesleg legtöbb game ilyen.
  • Pares
    Igen? Nekem a képek meg a videók alapján pont ilyennek tűnt...

Mellesleg milyen beállítások?
  • Pares
    ÁÁÁ, de kár hogy letöröltem a mentéseimet... Mindegy. Asszem a 2. részt egy alapos kis reboottal kezdem. :D
  • DarkSector
    így képek alapján nem nagy szám, aszittem szebb lesz.
  • Me0w
    Tudnam mit kellene tennem, hogy az ME1 karakteremet be tudjam importalni :(
  • Maxtreme
    zsír, driverből lehet rá AA-t is forceolni! :)

• Carloska
    de jó egyeseknek :D:D:D
  • Maxtreme
    Mondjuk a grain effekt miatt képeken elég homályos. Mozgásban más, majd meglássátok. :)
  • kill3r21
    Hát igen, "egész pofás"! Nagyobb jelző nemis passzolna rá így a képek alapján, de nem dumálok, majd teszt! :)