19778
-
#1444 Kb hány órás a főszál? -
#1443 Na, kijátszottam a főszálat. :) Hát nem is tudom hol kezdjem a méltatást... A történet remek volt ismét, fordulatos, a jelenetek még jobbak voltak egyes sci-fi filmeknél is. Rengeteg volt a dialógus, a döntési helyzet, de mindeközben az akció, a harc, a lövöldözés is remek volt. A grafika eszelős. Azt hittem az első rész kinézetét és az arcmimikákat nem lehet fokozni... tévedtem... Egyszerűen hihetetlen élethűek. Legutóbb a Modern Warfare 2 volt olyan játék, ami elől ilyen elégedetten állok fel. Tényleg remek munka, egy mestermű. Ha minden játék ilyen lenne akkor bizony nagy bajban lennék. :)
Annak aki kijátszotta:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De OMG Shepard megint meghal?? 2x egy játékban??? Ez szar :D
Összegezve a ME2 olyan mint a ME1 megszorozva 10-zel. Kihagyhatatlan játék. -
#1442 Ez is megfog jelenni Magyarul? -
#1441 Jaj bocsi, megint előbb írtam a második oldalon van. -
#1440 Ki az a nő a fehér geth mellet?? Új karakter?
Hova kell bemásolni a ME 1 mentéseit? Tudom h vmi mappát kell csainálni a Mass Effect 2 mentései mappájának a közelében. -
#1439 még egyszer megpróbáltam azt a videót hátha szétlaggolva is átvergődik rajta , amikor oda jutottam hogy kattintani kellet volna hogy sheperd is that you ? mozgattam az egeret és egyszer csak kiírta a monitor hogy "No signal detected ." és lefagyott a gép, senkinek nem fordult ilyen elő még ?? -
Cat 02 #1438 Talival összejött már valaki ? Velem közölte, hogy tetszem neki és is, hogy ő nekem, aztán visszament dolgozni :D Miranda-nál meg véletlen félrenyomtam.
Ám tanács: Adept-nek tényleg működik a skill 'csavarás', csak arra kell nézni amerre lője, aztán kanyarodik magáról. Így a játék vége fele rájöttem, hogy ilyen is van :D -
#1437 Akkor most csinálj belőle SG méretűt (780x250) és jó lesz. -
Jimmyke #1436 Na a hivatalos fórumot megszállta pár idióta és állítólagos befejezésekkel random spammolják a topicokat, már sehol se lehet beszélgetni a játékról azokkal akiknek még nincs meg. :D
Anonimitás rulez
Jó játékot és ßye -
Knabb #1435 Hogy lehet a csapattársainknak váltani a páncélját? Csak mert kicsit zavar szegény "archangel" berátunk rongyolt páncélzata :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És amúgy Tali-t mikor lehet bevenni a csapatba? mert az elején nem hívtam és azóta nem hallottam felőle. -
#1434 Remélem nem fölöslegesen vettem meg a hajó nehéz páncélzatát...bár biztos nem, mert különben miért lehetne megvenni?
Jó ez a bolygókutatás is, tetszik, ahogy meg kell keresni az értékes elemeket. Ha türelmes az ember, jó sok mindent össze lehet szedni. -
Cat 02 #1433 Azért ez az akadály kikerülés sajna nem igazán megy :D
#1432: unalmas volt, szal kivették. Ha anomaly van, akkor ha megtalálod, le lehet szállni. Vannak érdekes dolgok. -
#1432 Sziasztok. Lehet, hogy hülye kérdés, de az 1-ben le lehetett szállni bolygókra és felfedezni őket, meg egy két küldetést megoldani és nem a főküldetésekre gondolok. Itt miért csak scannelni lehet őket? Le szállni miért nem lehet rájuk? Vagy hogy kell? Mako-t meg ki is vették a gameből:S -
4D #1431 lol izé itt
Bann -
Cat 02 #1430 Thane ? :p
Rohadt jó neki a sapkája, majd nézd meg. -
4D #1429 Üdv Emberz. Az 1 et nem ismerem, ezt nagyon várom.
A fehér "banner" szörnyű.
SOS összedobtam egyet, nem tudom a pontos méretet.
Jobb mint a semmi, itt nagyobban, a fórumgazdának.
Bannernagy
Üdv. -
#1428 Brutálisan szép lett a játék. Nem tudom mibe nyúlt bele a bioware, de a játékban a lightning hihetetlen jól meg lett csinálva és nagyon jó hangulatot ad. A minősége a játéknak meg mondanom se kell a szokásos, amit elvár az ember biowaretől. Nekem a shooter része meg az egész interface sokkal jobban tetszik, mint az első résznél. Karakterek kidolgozottsága, szinkronjai mestermunka.
-
#1427 Ja ezek már voltak, csak összeválogattam őket. Egyben a 6 -
#1426 Mivel hamarosan itt a megjelenés (dobozos), összeállítottam nektek 6 videót a 6 választható classról.
Katt ide -
#1425 De ő nem azt kérdezte, hogy mi a vége, hanem hogy mikor... -.- -
Cat 02 #1424 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tehát használom a relay-t és vége is ? -
dApRo #1423 kifogytam minden questből, lv22, de ezek az anomáliás felfedezéses questek 150xp-et adnak, szal elég sok kell belőle, innnétől már nem vmi élvezetes, vagy csak még nem jöttem rá hogyan kéne nagyobb missionokat találni. -
dApRo #1422 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lesz egy kurva nagy emberi csontváz kinézetű robot az Omega 4-en, ez a vége. -
Cat 02 #1421 Nekem ez a horror + l2d feeling picit sok volt, szal most pihizek :p -
#1420 Én is pont ott tartok. :D -
Cat 02 #1419 Mennyi van még hátra innen ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most találtam meg az IFF-t, a Reaper/Protean hajón -
krisz255 #1418 melyik az a dll fájl ami a betöltő képernyőér felelős? -
kr1szmester #1417 elkezdet Scannelni és abban a kis körben megjelenik egy fehér vonal(mint egy iránytű) és ha megtalálsz egy fehér pontot oda kell leszállni, kilősz egy pod-ot és ottlesz hogy Land. -
dApRo #1416 lv20-on vok
a tejúton minden mission-t megcsináltam, még 4-5 assignmentem van, de azokat nem találom. vmerre van még rendes küldetés? körül néztem más galaxisba, de nem találtam csak bolygokat, ja és ahol anomalyat észlel oda h kell leszállni? -
krisz255 #1415 mintahogy már első hozászólásomban írtam nekem már dirt2-nél is ez volt a probléma(az1 verseny után befagyott a töltőképernyő) és most itt is
aztán valaki felett egy nem tom asszem dll fájlt én ezt bemásoltam a mappába és utána már nem volt gondom vele és ment a dirt
szerintem itt is a betöltő képernyő fájlja hibás és valkinek külön felkéne tölteni mer lehet hogy az megoldaná a hibát szerintem -
#1414 én az eddigi gamékat bedobtam a szekrénybe, de ezt kirakom az biztos:D -
Cat 02 #1413 Srácok, a hajóval kell majd valamit csinálni (harcolni)?
Mert van hozzá, egy csomó újítás ami ezt sugallja. -
grimm13 #1412 Ja és a remek érzés hogy eredetibe van meg :D -
Richardix #1411 valamint egy szép kis dobozka, ami jól fog mutatni a polcon :P -
#1410 Én ezekröl tudok:
Mass Effect 2 játékszoftver
-Dark Horse képregény
-Keménykötésű könyv
-Bónusz DVD (videók és zeneszámok)
-Extra játékon belüli páncélzat
-Hozzáférés interjúkhoz, tartalmakhoz és frissitéshez -
#1409 Csodák pedig nincsenek... -
Cat 02 #1408 Az, de eddig is ez volt az SG-n :)
Mondjuk csoda, hogy eddig senki se spoilerezett. -
#1407 Á, megvan. Az a lépcső tényleg látókörön kívül esik XD -
#1406 Ez elszomorító... -
Cat 02 #1405 Eddig nem zavart senkit, szerintem vedd ki a kedvencekből, úgyse lesz itt semmilyen info a játékon kívűl.