19778
  • Shep
    Kb hány órás a főszál?
  • Kongy
    Na, kijátszottam a főszálat. :) Hát nem is tudom hol kezdjem a méltatást... A történet remek volt ismét, fordulatos, a jelenetek még jobbak voltak egyes sci-fi filmeknél is. Rengeteg volt a dialógus, a döntési helyzet, de mindeközben az akció, a harc, a lövöldözés is remek volt. A grafika eszelős. Azt hittem az első rész kinézetét és az arcmimikákat nem lehet fokozni... tévedtem... Egyszerűen hihetetlen élethűek. Legutóbb a Modern Warfare 2 volt olyan játék, ami elől ilyen elégedetten állok fel. Tényleg remek munka, egy mestermű. Ha minden játék ilyen lenne akkor bizony nagy bajban lennék. :)
    Annak aki kijátszotta:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De OMG Shepard megint meghal?? 2x egy játékban??? Ez szar :D

Összegezve a ME2 olyan mint a ME1 megszorozva 10-zel. Kihagyhatatlan játék.
  • fejnelkuli
    Ez is megfog jelenni Magyarul?
  • JethroHUN
    Jaj bocsi, megint előbb írtam a második oldalon van.
  • JethroHUN
    Ki az a nő a fehér geth mellet?? Új karakter?
    Hova kell bemásolni a ME 1 mentéseit? Tudom h vmi mappát kell csainálni a Mass Effect 2 mentései mappájának a közelében.
  • Metalmilitiakid
    még egyszer megpróbáltam azt a videót hátha szétlaggolva is átvergődik rajta , amikor oda jutottam hogy kattintani kellet volna hogy sheperd is that you ? mozgattam az egeret és egyszer csak kiírta a monitor hogy "No signal detected ." és lefagyott a gép, senkinek nem fordult ilyen elő még ??
  • Cat 02 #1438
    Talival összejött már valaki ? Velem közölte, hogy tetszem neki és is, hogy ő nekem, aztán visszament dolgozni :D Miranda-nál meg véletlen félrenyomtam.

Ám tanács: Adept-nek tényleg működik a skill 'csavarás', csak arra kell nézni amerre lője, aztán kanyarodik magáról. Így a játék vége fele rájöttem, hogy ilyen is van :D
  • MerlinW
    Akkor most csinálj belőle SG méretűt (780x250) és jó lesz.
  • Jimmyke
    Na a hivatalos fórumot megszállta pár idióta és állítólagos befejezésekkel random spammolják a topicokat, már sehol se lehet beszélgetni a játékról azokkal akiknek még nincs meg. :D
    Anonimitás rulez

Jó játékot és ßye
  • Knabb
    Hogy lehet a csapattársainknak váltani a páncélját? Csak mert kicsit zavar szegény "archangel" berátunk rongyolt páncélzata :(
    És amúgy Tali-t mikor lehet bevenni a csapatba? mert az elején nem hívtam és azóta nem hallottam felőle.
  • Eagle16
    Remélem nem fölöslegesen vettem meg a hajó nehéz páncélzatát...bár biztos nem, mert különben miért lehetne megvenni?
    Jó ez a bolygókutatás is, tetszik, ahogy meg kell keresni az értékes elemeket. Ha türelmes az ember, jó sok mindent össze lehet szedni.
  • Cat 02 #1433
    Azért ez az akadály kikerülés sajna nem igazán megy :D

#1432: unalmas volt, szal kivették. Ha anomaly van, akkor ha megtalálod, le lehet szállni. Vannak érdekes dolgok.
  • enlightened
    Sziasztok. Lehet, hogy hülye kérdés, de az 1-ben le lehetett szállni bolygókra és felfedezni őket, meg egy két küldetést megoldani és nem a főküldetésekre gondolok. Itt miért csak scannelni lehet őket? Le szállni miért nem lehet rájuk? Vagy hogy kell? Mako-t meg ki is vették a gameből:S
  • 4D
    lol izé itt

Bann
  • Cat 02 #1430
    Thane ? :p
    Rohadt jó neki a sapkája, majd nézd meg.
  • 4D
    Üdv Emberz. Az 1 et nem ismerem, ezt nagyon várom.
    A fehér "banner" szörnyű.
    SOS összedobtam egyet, nem tudom a pontos méretet.

Jobb mint a semmi, itt nagyobban, a fórumgazdának.

Bannernagy

Üdv.
  • TDC Geronimo
    Brutálisan szép lett a játék. Nem tudom mibe nyúlt bele a bioware, de a játékban a lightning hihetetlen jól meg lett csinálva és nagyon jó hangulatot ad. A minősége a játéknak meg mondanom se kell a szokásos, amit elvár az ember biowaretől. Nekem a shooter része meg az egész interface sokkal jobban tetszik, mint az első résznél. Karakterek kidolgozottsága, szinkronjai mestermunka.

• Prince23
    Ja ezek már voltak, csak összeválogattam őket. Egyben a 6
  • Prince23
    Mivel hamarosan itt a megjelenés (dobozos), összeállítottam nektek 6 videót a 6 választható classról.
    Katt ide
  • Kongy
    De ő nem azt kérdezte, hogy mi a vége, hanem hogy mikor... -.-
  • Cat 02 #1424

Tehát használom a relay-t és vége is ?
  • dApRo
    kifogytam minden questből, lv22, de ezek az anomáliás felfedezéses questek 150xp-et adnak, szal elég sok kell belőle, innnétől már nem vmi élvezetes, vagy csak még nem jöttem rá hogyan kéne nagyobb missionokat találni.
  • dApRo
    lesz egy kurva nagy emberi csontváz kinézetű robot az Omega 4-en, ez a vége.
  • Cat 02 #1421
    Nekem ez a horror + l2d feeling picit sok volt, szal most pihizek :p
  • Kongy
    Én is pont ott tartok. :D
  • Cat 02 #1419
    Mennyi van még hátra innen ?
    Most találtam meg az IFF-t, a Reaper/Protean hajón
  • krisz255
    melyik az a dll fájl ami a betöltő képernyőér felelős?
  • kr1szmester
    elkezdet Scannelni és abban a kis körben megjelenik egy fehér vonal(mint egy iránytű) és ha megtalálsz egy fehér pontot oda kell leszállni, kilősz egy pod-ot és ottlesz hogy Land.
  • dApRo
    lv20-on vok
    a tejúton minden mission-t megcsináltam, még 4-5 assignmentem van, de azokat nem találom. vmerre van még rendes küldetés? körül néztem más galaxisba, de nem találtam csak bolygokat, ja és ahol anomalyat észlel oda h kell leszállni?
  • krisz255
    mintahogy már első hozászólásomban írtam nekem már dirt2-nél is ez volt a probléma(az1 verseny után befagyott a töltőképernyő) és most itt is
    aztán valaki felett egy nem tom asszem dll fájlt én ezt bemásoltam a mappába és utána már nem volt gondom vele és ment a dirt
    szerintem itt is a betöltő képernyő fájlja hibás és valkinek külön felkéne tölteni mer lehet hogy az megoldaná a hibát szerintem
  • Rage47
    én az eddigi gamékat bedobtam a szekrénybe, de ezt kirakom az biztos:D
  • Cat 02 #1413
    Srácok, a hajóval kell majd valamit csinálni (harcolni)?
    Mert van hozzá, egy csomó újítás ami ezt sugallja.
  • grimm13
    Ja és a remek érzés hogy eredetibe van meg :D
  • Richardix
    valamint egy szép kis dobozka, ami jól fog mutatni a polcon :P
  • wedge31
    Én ezekröl tudok:

Mass Effect 2 játékszoftver
    -Dark Horse képregény
    -Keménykötésű könyv
    -Bónusz DVD (videók és zeneszámok)
    -Extra játékon belüli páncélzat
    -Hozzáférés interjúkhoz, tartalmakhoz és frissitéshez
  • wedge31
    Csodák pedig nincsenek...
  • Cat 02 #1408
    Az, de eddig is ez volt az SG-n :)
    Mondjuk csoda, hogy eddig senki se spoilerezett.
  • Seth
    Á, megvan. Az a lépcső tényleg látókörön kívül esik XD
  • Fenrir
    Ez elszomorító...
  • Cat 02 #1405
    Eddig nem zavart senkit, szerintem vedd ki a kedvencekből, úgyse lesz itt semmilyen info a játékon kívűl.