19778
  • Calver
    vélemények az új Vanguardról? képtelen vagyok eldönteni, h toljam-e azzal, vagy régi Singularity bonus skill-es Vanguardomat cseréljem-e le egy jóval "ismerősebb" Adept-re....

vicces azért, ahogy a pár kaszt képzettségei teljesen megváltoztak
  • JethroHUN
    Nekem nem hozza be, csak fehér terület :/
    Amúgy a játékot nagyon várom már, Amint lesz magyar akkor töltöm is ;)
    De majd egyszer felkerül az origi is, Mass Effect is megvan, szal kötelező.
  • bon
    De kell, ha valaki mindent magyar nyelven szeretne olvasni tehát a readme-t és az EULA-t is.
  • grebber
    Az alsó két fájl nem kell!
  • TBTPumpa
    A következő fájlokra lesz majd szükség az angol nyelvű Mass Effect 2 magyarításához:
    BioGame/CookedPC/BIOGame_HUN.tlk
    BioGame/Movies/load_f80_HUN.bik
    BioGame/Movies/ME2_Opening_SunMid_HUN.bik
    docs/EULA_hu.rtf
    docs/readme_hu.txt

Azaz, majd ezeket a fájlokat kell kivenni a magyar nyelvű Mass Effect 2-ből!
  • Tatyla
    ma hajnalban fél 2 körül léptem ki a játékból,még jó hogy ránéztem a telefonomra különben itt virrad rám :D
  • wedge31
    Azt képzelsz oda amit akarsz...
  • Gideon Wieth
    Mentés betöltésénél lejjebb már írták. Elindítod a Launchert. Ott van hogy play game config uninstall stb.. Rámész a Configure. Ott van a save games opció, azon belül, hogy copy mass effect 1 save games. Nekem az eredeti mentési helyén van //ez a dokumentumok/bioware mappa. Neked a bioware mappán belül, az EGÉSZ mass effect mappát kell bettalózni. Tehán nem elég a mass effect mappán belül csak a mentéseket. Én így csináltam, és utána a játékban a New Game-nél az import résznél ott volt a karakterem :)
  • Cat 02 #1316
    Egy bolygó max 10 szonda nekem eddig (most van ~mindenből 100k-m, kivéve element zero, abból csak 10 :D). Fejleszteni meg akkor, ha beszervezed a Mordin-t.

Ám valaki talált már fegyver boltot ? Mert nincs normális pisztoly :s (ami van az csak armor ellen jó, a másik meg submachine)
  • fixpont
    Beszelgetessel es cselekedetekkel. Viszont van amikor a beszelgetes folyaman ezekkel be tudsz avatkozni a jobb vagy a bal egergombbal azt jelzi kulon amikor lehet.
  • fixpont
    A Paragon meg renegade pontok egymastol fuggetlen gyujthetok es akar mindkettot ki lehet maxolni vagy valahogy egymas rovasara mennek?
  • MerlinW
    Launcher - configure - save games - compy gomb és betallózod a "c:\Users\neved\Documents\BioWare\Mass Effect\Save" könyvtárat. Ennyi.
  • Masakari
    engem 1 dolog zavar csak,mégpedig hogy egyesével kell végig scannelni minden idióta bolygót és dobálni le a 20-30 szondát ami azt jelenti hogy minden bolygó után menni kell üzemanyagot tölteni és szondát venni.....(nem vicces 6-7 bolygóbol álló rendszernél)

amúgy csak akkor tudok fejleszteni ha Tali-t besorozom????mert nem enged be technikus hiányában a laborba......
  • tommygear
    banner kiváló
  • Drizzthsz
    A Paragon meg renegade pontokat hogy lehet begyűjteni? Amikor megjeleik jobb oldalon, meg kell nyomni valamit? Ha igen, mit?
  • IgH
    Tudom, hogy hülyén fog hangozni a kérdés, de mennyire van szükség a 2. rész teljes megértésére a sima játék végigjátszására/totál ismeretére?
  • Gundark1234
    Na én sem tudtam már várni. Hát leszedtem a virágbolti verziót.
    Csak azt tudom mondani, hogy le a kalappal a Bioware előtt. Sikerült elkerülniük a második részekre jellemző buktatókat. Tulajdonképpen a sztori csak lazán kapcsolódik az első részhez(lesz néhány régi ismerős és néhány új ellenség). Shepherd főnöke meg kellemesen titokzatos(kb mintha összegyúrnánk a G-Man-t a Half-life-ból az X-Akták cigis, bekavarós fickójával. Eddig egy új csapattagot szedtem össze(meg egy régit is). Viszont, azt hiszem most törlöm is("demónak" jó volt). Megvárom a rendes CE változatot. Addig még éppen fel lehet gyúrni egy karaktert az ME 1-ben.
  • Metalmilitiakid
    Hello ! Olyan kérdésem lenne hogy Freedom's Progress en 1. videónál amikor azzal a 3 emberkével találkozunk bent a szobában , nekem először is megáll a kép nagy laggolás a hangban meg zúgás aztán fél percenként ugrik 3 mp t és nemtok tőle továbbmenni (addig jutottam kb 5 perc alatt hogy Tali felismert...), valakinek van erre vmi ötlete ? Végigolvastam az elmúlt egy oldalt visszább nem mentem. Előre is köszi a válaszokat!
  • fixpont
    Mar csak azt kellene tudni, hogy fent kell-e lennie az elso resznek ehhez vagy eleg a file, es mit kell csinalni vele.
  • hegege
    Sajna én sem tudom berakni a mentéseket , pedig van 1 43as karim...Má mindenhova be van másolva a mentés
  • fixpont
    Meg, de nem jo.
  • fixpont
    Ezt en is megcsinaltam. De neked fent van az elso resz is?

bioware\mass effect 2\save\ME1\xy.masseffectsave igy ugye?

Megcsinaltam, nem latja.
  • Drizzthsz
    Félig örülök, hogy kijött, mert hétvége van, van idő játszani. Viszont szomorú vagyok, mert így nem eredetivel kezdhetem kapásból.
  • wedge31
    #1295 egy probát megér.
  • fixpont
    Kell az elso resz is az importalashoz? En csak anno felretettem a save fileokat es ennyi, akkor ez nem is fog menni?
  • fixpont
    Nekem ez nem megy. Kivalasztom a regi Me1 save konyvtarat raklikkelek es semmi.
  • Tatyla
    ja hogy azzal use-olm köszi...
  • Cat 02 #1297
    HA olyat látsz space és ad még 2-t.
  • Tatyla
    ez a datapad hackelést hogy kell véghez vinni arra rájöttem hogy ami felül van szöveg sor az van alul is és a pirosba nem mehetek bele de mi a lényeg?
  • balee4
    Nekem így nem ment, bemásoltam a Mass Effect 2 mentés mappáján belül az ME1 mappába, így már látja a mentéseket a játék.
  • ewuk
    a lényegről még senki nem írt, kit lehet megdugni benne és mikor jön ki a nude mod :D
  • Cat 02 #1293
    Azért interaktív, mert bele lehet szólni néha (mikor mutatja a jobb egérgombot).
  • Gideon Wieth
    Jah és akkor azt még nem is írtam le, hogy az új biotikus erők, meg a tágabb fegyverhasználat mennyire király :D
  • Gideon Wieth
    Összességébe a játék nekem nagyon bejön. Viszont tetszik, hogy a sok hozzáértő szakkritikusunk olyanokat írt, amik egyáltalán nincsenek a játékban, pl az interaktív beszélgetés. Oké, hogy néha bele lehet turkálni jó vagy rossz cselekedetekkel, és ezek jól is néznek ki, de azért van különbség a kettő között. Az, hogy az Inventory eltűnt engem annyira nem zavar, a fejlesztősdi se rossz, hogy gyűjtsünk anyagot, a többit ők megoldják, bár a fegyvereket így elég nehéz lesz megkülönböztetni, hogy mi a jó mi a nem. Az hogy árkádos lenne ? Nem hinném, ez nem rpg, hanem egy akció/úr sci fi játék rpg elemekkel keverve. Szerintem nagyon egyik kategóriába se illik bele, mondhatnám új műfaj. A storyval nekem nincsen egyenlőre semmi bajom, a karakterek jófejek és szerethetőek. a grafika csodálatos lett szerintem sokkal jobb, mint az első rész. Ami viszont nekem se tetszik, az az új csillagtérkép. Ötletes ezzel a benzines megoldással, de szerintem hosszú távon idegesítő lesz inkább mint jó pofa. A régi jobb volt :)

Ősszességében nálam a játék 10/9 vagy akinek ez kifejezőbb annak 94% 3-4 órányi játék után :-) Aki az elsőt szerette, ezt is fogja:)
  • Cat 02 #1290
    Nincs inventory. Ha upgrade-t találsz, akkor a tech lab-ban meg tudod nézni/kifejleszteni, ha fegyvert, akkor küldetés elején/közben weapon loadout-nál tudsz váltani.

Nekem eddig max 2 fajta fegyverem volt 1 adott típusból, picit keveslem :D
    #1279: viszont nekem sanszos h egy küldetés 100 %, hogy lvl up, akkor meg fontos. Bár nem biztos, mert van xp left a karakterlapon meg ilyenek.
    Ám story eddig nem olyan nagyon jó (igazából csomó ua mint 1 :D), de maga a játék jó.
  • hegege
    A mass effect dirt v a save dirt kel copyzni?Mert nekem nem cdsinál semmit ill importnál játékon belül nincs semmi...
  • DarkSector
    hú ezt nem részletezték, vagyis nem emlékszem hogy részletezték volna, de valami iesmi igen.
  • DarkSector
    remélem!!!
  • Prince23
    Spoiler cinamatic trailer

ez most nagy az lett! az első 8 perc!
  • MerlinW
    Importáltam én is az első rész karakterét, kaptam érte 100.000 pénzt, meg egy csomó omnigélt, stb. Jó az.

Kérdés. Lehet én vagyok a hülye, vásároltam/felvettem egy csomó cuccot, inventory mint olyan nincs? Hol látom, mim van? Ez az újítás egyébként nagyon nem tetszik.

Maga a játék egyébént nagyon jó lett, de ennek már tényleg semmi köze az RPG-hez, mint műfajhoz.