19778
  • Maxtreme
    Ezen 16x-os AA? Na ne vadítsuk már egymást. Nézd meg a kép szerinti jobb oldalon pl a korlátot.
  • hegege
    Én is megvettem az 1-est igaz 1 honapja de jobb késön mint soha :)
  • koschwarz
    egyetértek. és egyébként sem vagyok kíváncsi a véletlen spoilerekre sem.
  • Hoz_Hun
    Na mostantól nem nagyon szabad bejönnöm ide, amíg meg nem lesz a program. Csak a szívem fájdítom. Én nem warezolok, ezt csak is eredetiben akarom nyomni. Az első számomra meghatározó élmény volt és rögtön az Nr.1 program lett.
  • koschwarz
    nekem azért tetszik jobban a masseffect univerzuma, mert van benne az a csavar, hogy azok a "tények" amikről a galaxis össze lénye meg van (volt) győződve, mint az egész galaktikus kultúra alapjai, totál hamisak, mint kiderült. nem akarok spoilerkedni, de aki játszott vele, tudja miről beszélek. nekem ez annyira tetszett.
  • DarkSector
    bocs nem ellened irányult. szorry.
    C16xQ élsimítás van, ez egy fraps által készített videóbol van kifényképezve...
    nemtuom itt egy cseppet jobban kivehető.

de remélem nincs harag....
  • Pretorian
    KOTOR igen jó volt, de a Star Wars univerzum szerintem azért elbújhat a ME mellett a sok kis aranyosan pittyegő droiddal, meg a trombitát fújó rovarfejű ormányos teremtményeivel együtt. A buckalakókat inkább meg sem emlitem :D
    A Mass Effect egy kő kemény sci-fi univerzumban játszódik, a Star Wars az inkább az esti mese kategória, ha párhuzamba állitjuk a kettőt. Ettől függetlenül én szeretem a Star Wars-játékokat is, és a Star Trek-et is.
    Bár a Star Trek szintén nem a Star Wars-féle kategóriába esik. Jah, és remélem, hogy a The Old Republic lesz a Guild Wars utáni egyetlen MMO, ami tényleg felkelti majd az érdeklődésemet.
  • Pretorian
    Hát igen...amig meg nem ismertem a sztorit és a játékot, addig én sem gondoltam volna, hogy pont ez a játék fogja majd feladni a leckét a Star Wars/Star Trek/Star mittoménmilyen univerzumokban játszódó sci-fi történeteknek, illetve az iróknak.
  • Ari18
    sajnos nincsen.
  • Cat 02 #1155
    KOTOR ? :)
  • hegege
    A tegnap megjelent ujratöltvés "demo"ban van magyar nyelvü felirat?
  • wedge31
    Ez még nem az a jelenet itt csak bemutatja shepardnak milyen képességeire számithat a küldetés során...
  • Narxis
    baszki ez a kép :ADS:SAD:SAD:ASD
  • Maxtreme
    óemgé..
    Azért elárulhatnád hogy ezen a képen mivel szebb mint az én általam postolt fotókon... Mitől látod szebbnek...
    Ja.. lehet azért mert ezen nincs AA..
  • CalebJoe
    Találtam egy Mirandás gifet gondolom ez a sex jelentből van.

Az eredeti azért jobban néz ki

• Neton
    Az a komoly, hogy mikor mondom ismerősöknek hogy a legjobb filmet amit láttak, legjobb könyv, amit olvastak, azt szorozzák meg 100-zal és megkapják a Mass Effect-et, nem hisznek nekem. :)
  • Pretorian
    Egyébként meg...régóta azon gondolkodom, hogy az első rész sztoriját hogyan lehetne überelni, mert azért szerintem sokan egyet értenek velem, ha azt mondom: A Mass Effect-nek van az egyik legkomplexebb, legmagávalragadóbb, legepikusabb, leg-leg-leg sztorija a sci-fi műfajon belül, legyen szó akár filmről, akár videojátékról, képregényről, novelláról, vagy bármi másról. De a review-k alapján úgy tűnik, a BioWare megint rátett néhány lapáttal. Talán ők az egyetlen olyan fejlesztő, akiknek bármelyik játékát megvenném látatlanban is.
  • Pretorian
    Nézem, mi ez a nagy mozgás a két ME-topikban. Na mondom, "fél karomat rá, hogy már ezerrel floodolnak a warez-matyik", és lőn
    Egyébként én most tettem le róla, hogy Steam-en vegyem meg a játékot, hiába kapnék hozzá bónusz öltönyfelsőt/fényeslépőt. Marad a doboz és a remény, hogy be lehet majd regelni Steam-en.
    Egyébként nagyon szép a játék, és igen jónak tűnik, de hát a BioWare-től ez ma már alap. Ezzel meg a Dragon Age-el szerintem simán elleszek fél évet.
  • DarkSector
    EZ ODABASZ!!!!
  • DarkSector
    nah megnéztem hát élőben mást mutat, nah ez az amire én számítottam!!!
    ien printsceen-ekre!
    így már más a leányzó fekvése....tudtam én hogy a képekkel lesz a gond...

• DarkSector
    miről beszélsz???
  • readswift
    -mennyél már innét... SENKIT NEM ÉRDEKEL A VÉLEMÉNYED DUGD FEL, VAGY MESÉLD EL A KOCSMÁBAN .
  • HeadHunter86
    Beimportáltam az első rész mentést. Viszont ott nővel voltam, és most férfival akarok lenni :( Nem lehet megvariálni? Mert csak a kinézeten tudok álltani. Pedig jó lenne az első részt továbbvinni.
    Most vagy kezdjem zöldfülüként, vagy női karakter. Fene vigye.
    Nem tudok dönteni :D
    20 percet toltam, nagyon pörög az eleje. Eddig csillagos 5-ös :)
  • DarkSector
    fú az elejébe belenéztem és el kell ismerni elég jó az a menekülős intró...:D
  • DarkSector
    Wattafakk!!!!

:D a generatort halgassátok kb 1 percig, és utána lehet hallani a maugli és balu hires dallának dallamát....a dzsungel könyvéből....:D
    beszarok!
    :D
  • GrimReaper78
    #1117-re tipp valakinek?

Időközben a .bik fájlokra kezdtem el gyanakodni. A töltőképernyő ugyanis egy ilyen videóból áll, és pont ott fagy ki a játék. A külön BINK player simán lejátsza a videót. Lehetséges, hogy valami codec hiányzik? A Modern Warfare 2-ben is paráztak a .bik videók: beszaggatott a hang, vagy csúszott.

Esetleg az egymagos CPU nem bírja már a terhelést? De akkor miért áll le a betöltés?
  • DarkSector
    nah közbe megoldottam.
  • DarkSector
    ezt jelzi hibának...
  • DarkSector
    nekem nem akarja feltelepíteni
    valamit kiir, hogy az eredeti telepitőt futtatom-e
    és ennyi?
    nem install-ra kell menni?
  • MrAndree
    Lassan 1 hónapja egy ME videót nem néztem meg, launch trailert kivéve, semmit hírt nem olvastam, egy képre rá nem néztem. Szóval igen, amit lelőttél most az részben új volt nekem is, hiába volt benne ezer videóban meg cikkben.
  • Calver
    szerinted a #1122 második sora micsoda?

btw top 10-ben második a topic
  • wedge31

De hagyjuk engem nem zavar és elégé képben vagyok a játékot illetöen.
    Valszeg nem nagyon olvasod a topicot ha ezt gondolod rolam mivel elég sok videt,képet linkeltem már ide.
    Videora rákell kattintani / ami mindig saját felelöség /a hsz-re nem.

Mivel engem ez nem zavar igérem többet ezért se neked se másnak nem szolok védjék az érdekeiket akiket ez érint.
  • Richardix
    Figyu, van aki direkt nem nézi meg e trélereket, meg iyleneket, mer nem akar mindent előre tudni, szal igenis spoiler amit írtál.
  • ProGabe #1131
    elhiszem, hogy sokan arra verik, ők már játszanak vele, de:

1: nem igaz, hogy nem lehet LINKELNI a képeket

2: SPOILER TAG!

3: BANNER az egyik hiv. háttérképből, ezen alapult az eltűnt swf, tényleg csúnya ez a fehér négyzet :)
  • Prince23
    Az spoiler, ha azt mondtam, hogy sötét a sztori?
    ezt már rég tudtuk, az EA is kinyilatkoztatta.
    és ott a videók is, ismételjem önmagam.
    Gondolom te akkor az a fajta vagy aki nem szeret trailereket, képeket nézni a játékokról... de akkor meg hogy várod x gémet?:D
  • wedge31
    Már megbocsás de kurva nagy spoiler volt de te tudod nem engem zavar.
  • Prince23
    Ebbe nem volt semmi spoiler, már megbocsáss:) Főleg az eddig megjelent videók után pláne nem
  • Pares
    ÚÚÚ, nem is tudod, hogy mennyire megörültem ennek a hozzászólásodnak!

A katasztrofális, sötét és borús hangulat az
  • wedge31
    Azért ne nyomd tele spoilerel a topicot nem mindenki akar mindent elöre tudni.
  • Prince23
    Ja viszont kurva jól optimalizálták a játékot.
    ME elbújhat mellette.

A történet eddig nagyon sötét, katasztrófális, szó szerint, persze ezt most pozítivan kell venni. Az első rész barátságos volt. Tud az Bioware meg kellhagyni, tényleg sötétebb rész lett. Borús. :DD